Gerdek

Gerdek

Son dakika gerdek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gerdek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gerdek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gerdek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gerdek gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 gerdek haberi bulunmuştur. Tüm gerdek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gerdek gecesi yaşadıklarını anlatan Merve öğretmen kan dondurdu
Gerdek gecesi yaşadıklarını anlatan Merve öğretmen kan dondurdu Bir televizyon programında yaşadıklarını anlatan Merve öğretmenin gerdek gecesi eşinden gördüğü şiddet izleyicileri gözyaşlarına boğdu.
15.01.2019 Yaşam
Seda Sayan açıkça sordu! Gerdek oldu mu?
Seda Sayan açıkça sordu! Gerdek oldu mu? Düğün günü takıları almak için kayınpederi ve eşinin şiddetine uğrayan genç kadın, Seda Sayan'a çıkıp dolandırıldığını anlattı. Kadırgalı, "Gerdek oldu mu?" diye açıkça sordu.
2.11.2017 Televizyon
Seda Sayan açıkça sordu! Gerdek oldu mu?
Seda Sayan açıkça sordu! Gerdek oldu mu? Seda Sayan açıkça sordu! Gerdek oldu mu?
21.01.2022 Magazin
Akrabaların arazi kavgasında kan aktı: 1 ölü, 2 ağır yaralı
Akrabaların arazi kavgasında kan aktı: 1 ölü, 2 ağır yaralı Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde akrabaların arazi kavgasında kan aktı. Çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.
7.08.2017 Yaşam
Kocasının dışkı yedirip işkence ettiği o kadın konuştu
Kocasının dışkı yedirip işkence ettiği o kadın konuştu Ağrı Patnos’ta eşi Cansu Ş.’ye şiddet uygulayan, ardından da 10 günlük bebeklerinin dışkısını yedirmeye çalışan Mehmet Şakir Ş. eşine yaptığı işkenceyi cep telefonuyla kaydetti. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından koca gözaltına alındı. İşkenceye maruz kalan o kadın konuştu.
2.07.2017 Yaşam
Gerdek gecesi 'kanlı çarşaf' kavgası
Gerdek gecesi 'kanlı çarşaf' kavgası Ankara 4. Aile Mahkemesi’nde görülen bir davanın dosyasına göre görücü usulü evlenen İ.S ile H.S.’nin düğünleri 4 Mayıs 2016 tarihinde yapıldı.
20.06.2017 Yaşam
Vezir Parmağı vizyonda
Vezir Parmağı vizyonda Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi Vezir Parmağı, 1’inci Dünya Savaşı’nda geçen, kadınların hayatına odaklanan bir komedi.
27.01.2017 Arşiv
Aşk ve Mavi 3. bölüm fragmanında heyecan dorukta!
Aşk ve Mavi 3. bölüm fragmanında heyecan dorukta! Cuma akşamları ekrana gelen yeni dizi Aşk ve Mavi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranında yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinde bu hafta heyecan dozu giderek yükseliyor. İlyas İntikam almak için Fazıl'ın kafasına silahı dayıyor. Aşk ve Mavi 3. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana geliyor.
18.11.2016 Magazin
Armağan Çağlayan hem ağladı hem ağlattı!
Armağan Çağlayan hem ağladı hem ağlattı! 14 yaşından evlendirilen, evlendiği günden beri şiddet gören Yozgatlı Arzu Boztaş'ın travmatik hayatı Armağan Çağlayan ve ekran başındakileri ağlattı.
18.10.2016 Magazin
7 şehir karanlığa gömülecek
7 şehir karanlığa gömülecek Başkent Elektrik Dağıtım AŞ. planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 17 Ağustos 2016 tarihinde Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kırıkkale, Kastamonu ve Zonguldak’ın bazı ilçelerinin belirli bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.
15.08.2016 Yaşam
Gerdek gecesi mesajlaşan karısını boşadı!
Gerdek gecesi mesajlaşan karısını boşadı! Yeni evli adam, cep telefonundan arkadaşlarının tebrik mesajlarına cevap yazmakla meşgul olan karısını düğün gecesi boşadı.
18.05.2016 Dünya
7 ilde elektrik kesintisi
7 ilde elektrik kesintisi Başkent Elektrik Dağıtım A...
29.09.2021 Gündem
Kocasının hatrına cinsel ilişkiye girdi
Kocasının hatrına cinsel ilişkiye girdi İngiltere'nin Güney Yorkshire bölgesinin Darton kasabasında yaşayan, her ikisi de 33 yaşında olan Louise ve kocası Stuart Unwin, evlendikleri tarih olan 2014 yılının mart ayından beri çok nadiren cinsel ilişki yaşadıklarını ifade ettiler...
13.05.2016 Dünya
Kertenkele 63.bölüm fragmanında ortalık karışıyor!
Kertenkele 63.bölüm fragmanında ortalık karışıyor! Atv ekranlarında yayınlanan Kertenkele bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 63.bölüm fragmanı yayınlanan Kertenkele'de işler karışıyor. Peki Kertenkele'de bu hafta neler yaşanacak? İşte ayrıntılar...
29.04.2016 Magazin
Erkeklerin belalısı 'dolandırıcı gelinler'i yakalattı
Erkeklerin belalısı 'dolandırıcı gelinler'i yakalattı Birçok ilde kandırdıkları erkeklerle imam nikahı kıydıktan sonra, gerdek gecesi takıları alarak ortadan kaybolan 'dolandırıcı gelinler' olayına el atan Müge Anlı, zanlıları yakalattı.
9.03.2016 Sinema-Dizi
Tecavüz 6 yıl sonra ortaya çıktı!
Tecavüz 6 yıl sonra ortaya çıktı! Genç kız, gerdek gecesi eşine tecavüze uğradığını itiraf etti, zanlı 19.5 yıl hapis yedi.
30.12.2015 Yaşam
İki günlük gelinden damada şok!
İki günlük gelinden damada şok! Oktay Elkıran'ın 110 bin lira harcayıp evlendiği eşi, gerdek gecesi sevgilisine kaçtı...
22.12.2015 Yaşam
'Sahte kızlık zarı' satışları patladı
'Sahte kızlık zarı' satışları patladı İngiliz Daily Mail gazetesi, Almanya'da yaşanan Suriyeli mülteci akınından sonra ülkede sahte kızlık zarı satışlarının patladığını ileri sürdü...
16.12.2015 Dünya
Eşine tecavüz eden saldırganın cinsel organını yedi!
Eşine tecavüz eden saldırganın cinsel organını yedi! Endonezya'da bir koca, eşine tecavüz eden adamı öldürdü. Tecavüzcünün cinsel organını kesti. Ardından aracıyla birlikte yaktı. İçini ferahlatmak için de cinsel organını yedi.
2.12.2015 Dünya
Gerdek için şartları bitmeyince...
Gerdek için şartları bitmeyince... Evlilik programında tanışıp dünyaevine girdiği Ermenistanlı kadının gerdek için türlü isteklerinden bıkan 73 yaşındaki Nasip D...
1.12.2015 Yaşam
Penisi büyük diye boşanma davası açtı!
Penisi büyük diye boşanma davası açtı! Nijerya'nın Zamfara Eyaleti'nde yaşayan bir kadın, penisi çok büyük olduğu gerekçesiyle bir haftalık eşinden ayrılmak için mahkemeye başvurdu...
16.11.2015 Dünya
Suriyeli gelin, düğün sabahı elbiseleri, altınları alıp kaçtı
Suriyeli gelin, düğün sabahı elbiseleri, altınları alıp kaçtı Konya’da yüzde 46 oranında görme engelli tarım işçisi Fetih Çam, Suriyeli Mirfet H. ile evlendi. Düğün gecesi gerdeğe de girmeyen Suriyeli gelin, sabah, altınlar ve yeni elbiseleri alıp kaçtı
1.10.2015 Yaşam
8 yaşındaki kız gerdek gecesi öldü!
8 yaşındaki kız gerdek gecesi öldü! 40 yaşındaki bir adamla evlendirilen 8 yaşındaki çocuk gelin, ilk gecesinde girdiği cinsel ilişki sonrasında hayatını kaybetti.
4.08.2015 Dünya
Altınları alıp kaçtılar!
Altınları alıp kaçtılar! AYDIN’da 39 yaşındaki Şenol Aydın ile 33 yaşındaki Ali Ak, bir tanıdıkları aracılığı ile tanışarak dini nikahla evlendikleri Suriyeli kadınların, aldıkları takı ve bir miktar parayla kaçtıkları iddiasıyla savcılığa başvurdu.
6.07.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gerdek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gerdek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.