Gazete Vatan Logo

Suriyeli gelin, düğün sabahı elbiseleri, altınları alıp kaçtı

Konya’da yüzde 46 oranında görme engelli tarım işçisi Fetih Çam, Suriyeli Mirfet H. ile evlendi. Düğün gecesi gerdeğe de girmeyen Suriyeli gelin, sabah, altınlar ve yeni elbiseleri alıp kaçtı

Suriyeli gelin, düğün sabahı elbiseleri, altınları alıp kaçtı

Konya’nın Çumra ilçesinde yaşayan ve yüzde 46 engelli raporu bulunan Fetih Çam (32), tarlada çalışırken, Hatay’dan gelen tarım işçisi Doğan N. ve Ayhan N.’ye, evlenmek istediğini söyledi. İddiaya göre Ayhan N. de “Sana Hatay’dan Suriyeli kız buluruz. Ama 5 bin liranı alırız” dedi.

20 bin lira harcadı

Fetih Çam da bu teklifi kabul edip, 5 bin lira verdiği aracı kişilerle birlikte Hatay’a gitti. Burada Mirfet H. ile tanışan Fetih Çam’dan, kızın ağabeyi olduğu öne sürülen Ahmet isimli kişi de 4 bin lira istedi. Bu teklifi de kabul eden Çam, Mirfet H. ve ağabeyi Ahmet ile Çumra’ya geldi. Düğün öncesi alışveriş yapan Fetih Çam, Mirfet H.’ ye 6 bin lira değerinde 2 altın bilezik, bir çift küpe ve yüzük ile 3 bin lira değerinde elbise aldı.

Bakkala gönderdi...

Çift geçen pazartesi günü düğün yaptı. İddiaya göre gelin Mirfet H., gerdek gecesi hasta olduğunu söyleyip, ilişkiye girmek istemedi. Düğünün ertesi sabahı salı günü, Mirfet H.’nin ağabeyi Ahmet, Fetih Çam’ı sigara almak için bakkala gönderdi. Bakkaldan dönen Fetih Çam, eşi ve ağabeyini evde bulamadı. Evde yaptığı aramada altın takıların ve yeni alınan elbiselerin de olmadığını fark eden Çam, dolandırıldığını anladı. Çam, dün Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Haberin Devamı