Gerçeğin Peşinde

Gerçeğin Peşinde

Son dakika gerçeğin peşinde haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gerçeğin peşinde ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gerçeğin peşinde haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gerçeğin peşinde gelişmeleri de dahil olmak üzere 175 gerçeğin peşinde haberi bulunmuştur. Tüm gerçeğin peşinde haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tunç: Önemli olan en makul sürede adil bir karara ulaşmak
Bakan Tunç: Önemli olan en makul sürede adil bir karara ulaşmak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Makul sürede yargılanma hakkının ihlal edilmemesi çok önemlidir. Esas olan hızlandırılmış yargı değil, adaletin tecellisidir. Adil olmayan ancak hızlı verilmiş bir kararın da anlamı olmayacaktır. Önemli olan en makul sürede adil bir karara ulaşmaktır" dedi.
19.06.2023 Gündem
4 Mayıs İbo Show konukları kimler? İBO Show'da bu akşam kimler var?
4 Mayıs İbo Show konukları kimler? İBO Show'da bu akşam kimler var? İbo Show konukları belli oldu. Star TV’de yayınlanan İbo Show bu akşam yeni bölümü ile izleyiciyle buluşacak. İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu üstlendiği programda bugün de birbirinden değerli isimler yer alacak. Peki, 4 Mayıs İbo Show konukları kimler?
4.05.2022 Televizyon
Bu hafta diziler var mı? Dizeler bu hafta yayınlanacak mı, bugün hangi diziler var?
Bu hafta diziler var mı? Dizeler bu hafta yayınlanacak mı, bugün hangi diziler var? Bu hafta diziler yayınlanacak mı, yok mu 2022? Yeni haftanın başlamasıyla dizilerin akıbeti hakkında yapılan aramalar da arttı. Geçen hafta Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri TV'de takip ettikleri dizilerin yılbaşı nedeniyle ekranlara gelmemesi üzerine, bu hafta dizilerin olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, bu hafta diziler var mı, yok mu 2022? Diziler bu hafta oynayacak mı? Bugün hangi diziler var?
10.01.2022 Televizyon
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8!
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8! Yılbaşında TV’de ne var, yılbaşı gecesi televizyonda izlenecek neler var? Kanal D, Show TV, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1 ve TV8 yayın akışı yılbaşını evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor.
31.12.2021 Televizyon
Eski istihbaratçı Altaylı'ya verilen cezanın gerekçesi açıklandı
Eski istihbaratçı Altaylı'ya verilen cezanın gerekçesi açıklandı Eski istihbaratçı Enver Altaylı ile Mehmet Barıner’e, 'silahlı terör örgütü üyeliği' ve 'siyasi ve askeri casusluk' suçundan verilen cezanın gerekçesi açıklandı. Mahkeme kararında, sanık Altaylı'nın, FETÖ'nün üst düzey yöneticileri ve ABD'li istihbaratçılara istihbarat verdiği, bu bilgiler kapsamında ABD menfaatlerini koruyucu ve ülke yöneticilerini bu yöntemlerle siyasi olarak tavır gösterilmesi için tehditte bulunulması gerektiğini beyan ettiği aktarıldı.
23.11.2021 Gündem
Serap Paköz'den yorumlara çok sert cevap!
Serap Paköz'den yorumlara çok sert cevap! Sosyal medyada hakkında yapılan 'Estetikten dolayı konuşamıyor' yorumları Serap Paköz'ü çileden çıkardı. Geçtiğimiz aylarda 'Fransız Askısı' yöntemi ile yüzünü gerdiren Paköz, hakkında yapılan yorumlara "Dişlerimi çektirdim, o yüzden konuşurken zorluk yaşıyorum" sözleriyle yanıt verdi.
1.09.2021 Magazin
Yalancı dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kim? Yalancı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu!
Yalancı dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kim? Yalancı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Ekranların yeni dizisi Yalancı’nın tanıtımı izleyiciyle buluştu. Yönetmenliğini Hülya Gezer'in üstlendiği dizinin ilk tanıtımı büyük ilgi topladı. Dizi takipçileri Yalancı dizisinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, Yalancı dizisi ne zaman başlıyor? Yalancı dizisi konusu ne? İşte Yalancı dizisi oyuncu kadrosu!
18.08.2021 Gündem
Hatice Daver öldü mü? Gerçeğin Peşinde Hatice Daver’e ne oldu?
Hatice Daver öldü mü? Gerçeğin Peşinde Hatice Daver’e ne oldu? Hatice Daver öldü mü? Gerçeğin Peşinde Hatice Daver’e ne oldu? Mersin'in Anamur ilçesinde, çıktığı televizyon programında kayıp kızının, dini nikahlı eşiyle kaçıp evlendiğini öğrenen kadın, 2 ve 9 yaşındaki çocuklarını bıçakla yaraladıktan sonra intihar etti.
15.06.2021 Gündem
Ramazan Bayramı dahil 17 gün tam kapanma kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Ramazan Bayramı dahil 17 gün tam kapanma kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Kritik kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan yeni koronavirüs kararlarını açıkladı. Erdoğan, "29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz." dedi.
26.04.2021 Gündem
Sefirin kızı bugün, bu akşam var mı? Bu akşam Sefirin Kızı yeni bölüm var mı?
Sefirin kızı bugün, bu akşam var mı? Bu akşam Sefirin Kızı yeni bölüm var mı? Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmasının ardından dizi hakkındaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Tuba Büyüküstün’ün diziye transfer edilmesinin ardından merak doruktayken, Star TV yayın akışında Sefirin Kızı’nın 36. tekrar bölümü ile ekranlara geleceği görüldü. Peki, bu akşam Sefirin Kızı dizisi var mı? Bugün Sefirin Kızı yeni bölüm var mı?
25.01.2021 Gündem
YHT istasyonları ve garlarda Turuncu Masa Hizmet Noktası uygulaması başlatıldı
YHT istasyonları ve garlarda Turuncu Masa Hizmet Noktası uygulaması başlatıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Adil Karaismailoğlu; "Turuncu Masa uygulamasıyla engelli vatandaşımız, garın ilk giriş kapısına geldiği andan ineceği istasyondaki çıkış kapısına gidene kadar emin ve ehil ellerden hizmet alacak" dedi.
2.12.2019 Ekonomi
Buket Aydın’la 40 Cannes’da bir ilke imza attı
Buket Aydın’la 40 Cannes’da bir ilke imza attı Dünyada Televizyon endüstrisinin en önemli format ve drama fuarı olarak bilinen ve yılda iki kez Fransa Cannes'da düzenlenen Mip Format fuarında Buket Aydın'ın CNN TÜRK ekranlarında sunduğu 40 programı yüzlerce ülkeden katılan formatlar arasında "özgün Türk formatı" olarak gösterilmeye hak kazandı.
8.04.2019 Gündem
Acun Ilıcalı kararını verdi! O program geri dönüyor
Acun Ilıcalı kararını verdi! O program geri dönüyor Sunuculuğunu Serap Paköz'ün yaptığı sabah kuşağı programı 'Gerçeğin Peşinde' kısa bir aranın ardından yeniden TV8 ekranında...
2.03.2019 Magazin
TV8'deki Yemekteyiz programına RTÜK'ten para cezası
TV8'deki Yemekteyiz programına RTÜK'ten para cezası RTÜK, TV8 ekranlarında erken saatlerde yayınlanan 'Gerçeğin Peşinde' isimli programda bir annenin çocuk istismarı olayını anlatması üzerine harekete geçti.
10.01.2019 Televizyon
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 04 Haziran Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 04 Haziran Pazartesi 04 Haziran Pazartesi gününe ait olan yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde “Çok Güzel Hareketler” adlı skeç programının tekrarı ile başlayacak. Sabaha bol kahkakalı bir giriş yapmak isterseniz yayının tekrar bölümünü sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı ada hayatını anlatan renkli yarışma programı sizlerle olacak. Akşam saatlerinizi renkli bir hale getirmek isterseniz bu renkli yarışmayı seyretmeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
4.06.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 1 Haziran Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 1 Haziran Cuma 1 Haziran Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranlar karşısına gelecek. Sağlıklı yaşama dair detaylı püf noktaların ele alındığı program ile güzel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı başlayacak. Aksiyon ve macera dolu kesitler sunan program ile güzel bir akşam vakti geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
1.06.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 28 Mayıs Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 28 Mayıs Pazartesi 28 Mayıs Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı lezzet dolu yemek tariflerinin hazırlandığı program ile yayın akışına geçecek. Birbirinden lezzetli, bol çeşitli ve renkli tariflerin yapıldığı yayından damak zevkinize uygun lezzetlere karşılaşabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı karşınıza çıkacak. Ada hayatında geçen program yine gönüllüler ve ünlüler takımının karşılıklı mücadesi ile sizleri baş başa bırakıyor. Heyecan ve aksiyon dolu sahnelerle geçen yarışmayı izleyerek güzel bir pazartesi akşamına başlangıç yapabilirsiniz.
28.05.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 25 Mayıs Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 25 Mayıs Cuma 25 Mayıs Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 07:00’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının yeni bölümü ile başlıyor. Programı izlerken sağlıklı yaşama dair pek çok konuda detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı yayına geçecek. Ada hayatında yaşanan kıyasıya mücadele yine tüm hayranlarını ekranları karşısına çekiyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
25.05.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 14 Mayıs Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 14 Mayıs Pazartesi 14 Mayıs Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı renkli yemek programı ile başlayacak. Sevilen programı izlerken sofralarınızı zenginleştirecek pratik tariflerle karşı karşıya kalacaksınız. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Programın yeni bölümünde yine birbirinden farklı olaylara tanık olabileceksiniz. Ünlüler ve gönüllüler tarafında gerçekleşen olaylar karşısında çoğu kez heyecanlanacak ve olanlara inanamayacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
14.05.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 11 Mayıs Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 11 Mayıs Cuma 11 Mayıs Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranlara dahil oluyor. Sağlıklı yaşama dair detaylı bilgilerin sunulduğu bülten ile sabahınızı çok daha renkli ve heyecanlı hale dönüştürebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “Survivor 2018” adlı programın yeni bölümü başlıyor. Yarışma programını izlerken heyecan dolu anlara tanıklık edebilir ve akşamınızı çok daha renkli hale renklendirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
11.05.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 07 Mayıs Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 07 Mayıs Pazartesi 07 Mayıs Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı renkli program ile başlıyor. Birbirinden enfes tariflerin hazırlandığı programı keyif içinde izleyerek güzel bir sabaha uyanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “Survivor 2018” adlı yarışma programı karşınıza çıkıyor. Ada hayatını gözler önüne seren program ile nefes kesen sürükleyici bir akşam sizleri bekliyor. Sevilen programın yeni bölümünü izleyerek güzel bir akşama başlangıç yapabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
7.05.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 04 Mayıs Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 04 Mayıs Cuma 04 Mayıs Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan program, sağlıklı ysşama dair farklı konularda bilgiler edinmenize yardımcı oluyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı karşınıza çıkacak. Ada hayatını anlatan sürükleyici yarışmanın bu bölümünde yine heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Cuma akşamını nasıl geçireceğinize karar vermediyseniz bu bu programı seyretmeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
4.05.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Nisan Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Nisan Pazartesi 23 Nisan Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının yepyeni bölümü başlayacak. Sağlıklı yaşama dair tüyoların sunulduğu programı hafta içi her gün TV8 ekranlarınızdan izleyebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programının yepyeni bölümü sizlerle olacak. Ada hayatını ele alan programı keyif içinde izleyerek mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
23.04.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 20 Nisan Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 20 Nisan Cuma 20 Nisan Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranlara dahil olacak. Sağlıklı yaşama dair farklı tüyoların sunulduğu program ile mükemmel bir sabah geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Ada hayatında geçen program,yarışmacılarına yine farklı parkurlar karşısında yarışma imkanı sunacak. Heyecan dolu anlar yaşatan programı sevdiklerinizle birlikte keyif içinde seyredebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
20.04.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 16 Nisan Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 16 Nisan Pazartesi 16 Nisan Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı renkli program sizlerle oluyor. Birbirinden leziz tariflerin yapıldığı program ile sabahınız çok daha renkli geçecek. Akşam saatlerinde ise “Survivor 2018” adlı yarışma programı ekranlar karşısına çıkıyor. Ada hayatını gözler önüne seren renkli yarışma, tüm sevenlerini yine memnun etmeyi başarıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
16.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gerçeğin Peşinde ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gerçeğin peşinde haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.