Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Nisan Pazartesi

23 Nisan Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının yepyeni bölümü başlayacak. Sağlıklı yaşama dair tüyoların sunulduğu programı hafta içi her gün TV8 ekranlarınızdan izleyebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programının yepyeni bölümü sizlerle olacak. Ada hayatını ele alan programı keyif içinde izleyerek mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Nisan Pazartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının yeni bölümü başlayacak. Alanında uzman hekimlerin katıldığı renkli programda birbirinden güzel anlar sizleri bekliyor. 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi dolu program yayın akışına başlayacak. Renkli bir sabaha başlamak isterseniz bu eğlence dolu yayını seyredebilirsiniz. 08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı renkli çizgi film ekranlar karşısına çıkacak. Miniklerin masum eğlencesi olan bu çizgi filmi her gün TV8 ekranlarınızdan çocuklarınızla birlikte izleyebileceksiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:00’da “Gel Konuşalım” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Magazin dünyasına özgü tüm merak edilen gelişmeleri, detayları ile birlikte bu programdan öğrenebileceksiniz. Ünlü yaşamına özgü en sıcak ve en bomba haberler ekranlarınızda! 10:45’de “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı ile yayın akışı devam edecek. Ada hayatına dair tüm gelişmeleri gözler önüne seren yayını keyif içinde seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı

13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı yaşanmış hayat hikayelerini anlatan program sizlerle olacak. Gündüz kuşağına ait olan programda, yıllar öncesi meydana gelmiş kayıplar ve cinayet olayları ele alınıyor. 15:45’de “Yemekteyiz” adlı enfes yemek lezzetleri ile tanışmanızı mümkün kılan yarışma programı başlayacak. Birbirinden farklı yarışmacılarıyla yayına devam eden program ile güzel bir gün ortası geçirebileceksiniz.

20:00’da “Survivor 2018” adlı ada hayatını anlatan renkli program başlayacak. Zorlu parkurlar arasında yarışan ünlüler ve gönüllüler ile güzel bir akşam geçirebileceksiniz. Gece kuşağında ise sevilen programların tekrarları yayına geçiyor. 00:15’de ilk olarak “Yemekteyiz” adlı yarışma programını bir kez daha izleyebilme şansı bulabileceksiniz. Ardından saatler 02:15’e geldiğinde, “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Gerçek hayata özgü tüm yaşananları bu programdan çarpıcı detayları ile öğrenebileceksiniz. 04:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı magazin programı yayına başlayacak.

Haberin Devamı