Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 20 Nisan Cuma

20 Nisan Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranlara dahil olacak. Sağlıklı yaşama dair farklı tüyoların sunulduğu program ile mükemmel bir sabah geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Ada hayatında geçen program,yarışmacılarına yine farklı parkurlar karşısında yarışma imkanı sunacak. Heyecan dolu anlar yaşatan programı sevdiklerinizle birlikte keyif içinde seyredebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 20 Nisan Cuma

Sabah saatlerinde ilk olarak 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının yeni bölümünü seyredebilirsiniz. Sağlıklı yaşama özgü farklı bilgiler sunan programa alanında uzman pek çok hekim katılıyor. Sağlıklı yaşama dair aklınıza takılan tüm konuları bu programa telefon hattı ile katılarak sorabilirsiniz. 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence ve komedi dolu program karşınıza çıkıyor. Çocuklarla birlikte eğlence dolu anlar yaşamınızı sağlayan programı keyif içinde seyredebilirsiniz. Komedi dolu skeçlerle zenginleştirilen yayını hafta içi her sabah ekranlarınızdan takip edebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:30’da “Maşa ile Koca Ayı” adlı renkli ve keyif verici çizgi filmi seyredebilirsiniz. Miniklere keyif verici anlar yaşatan çizgi film, haftanın her günü TV8 ekranlarında yer alıyor. 08:45’de “Gel Konuşalım” adlı magazin programı yayına başlıyor. Seda Akgün ve Hakan Ural ortaklığı ile sunulan programda magazin dünyasına özgü tüm merak edilen gelişmeler ele alnıyor.

Haberin Devamı

Saatler 11:00’a geldiğinde, Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Ada hayatına özgü merak edilenler, bu programda ele alınıyor. Canlı yayın programını izlerken heyecan ve keyif dolu bir sabah geçirebilirsiniz. 13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı başlıyor. Hayatın gerçeklerini araştıran programda kayıp dosyaları ve cinayet olayları ele alınıyor, tüm bilinmeyenler gün yüzüne çıkıyor.

15:45’de “Yemekteyiz” adlı programın yepyeni bölümü ekranlar karşısına dahil olacak. Hafta finalinin gerçekleşeceği bu renkli yayından haftanın kazanan şanslı kişisini öğrenebilirsiniz. 20:00’da “Survivor 2018” adlı ada hayatına ışık tutan yarışma programı sizlerle oluyor. Heyecan ve eğlence dolu anlar sunan programı sevdiklerinizle birlikte seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı programın tekrar bölümünü yayında olacak. Heyecan dolu anlar sunan programı gündüz kuşağında seyredemiyorsanız bu tekrarını izlemeyi unutmayın. 02:15’de “Gerçeğin Peşinde”, 04:15’de “Gel Konuşalım” adlı gündüz kuşağına ait iki programın tekrar bölümü sizlerle olacak.

Haberin Devamı