Gandhi

Gandhi

Son dakika gandhi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gandhi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gandhi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gandhi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gandhi gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 gandhi haberi bulunmuştur. Tüm gandhi haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM Başkanı Kurtulmuş, P20 Zirvesi'nde konuştu
TBMM Başkanı Kurtulmuş, P20 Zirvesi'nde konuştu TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş P20 Zirvesi’nde konuşma yaparak uluslararası sorunlara çözüm bulacak yeni bir uluslararası küresel mimariye ihtiyaç olduğunu vurguladı.
13.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında kritik temaslarda bulunuyor. İlk olarak Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüşen Erdoğan daha sonra Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya geldi
10.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 zirvesindeki 3. oturumdan önce Hindistan'ın kurucu lideri Mahatma Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti ve çelenk bıraktı.
10.09.2023 Gündem
Türkan Saylan kimdir? Cüzzamı bitiren Türkan Saylan’ın sözleri ve ölüm tarihi!
Türkan Saylan kimdir? Cüzzamı bitiren Türkan Saylan’ın sözleri ve ölüm tarihi! Türkan Saylan kimdir, ne yapmıştır, nerelidir? Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Cüzzamla Savaş Derneği ve Vakfı ve Kardelen projesiyle cüzzamı bitiren Prof. Dr. Türkan Saylan ölüm yıl dönümünde anılıyor. İşte Türkan Saylan sözleri ve ölüm tarihi…
18.05.2022 Gündem
Savaşa hayır sözleri ve mesajları! Rusya Ukrayna savaşına karşı barış ile ilgili sözler ve savaş karşıtı sözler: Yurtta Sulh Cihan da Sulh!
Savaşa hayır sözleri ve mesajları! Rusya Ukrayna savaşına karşı barış ile ilgili sözler ve savaş karşıtı sözler: Yurtta Sulh Cihan da Sulh! Rusya - Ukrayna krizi savaşa döndü. Rusya Devlet Başkanı Putin, 24 Şubat tarihinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna lideri Zelenski ülkede genel seferberlik ilan etti. Zelenski ayrıca bugünkü saldırılarda 137 kişinin yaşamını yitirdiğini, 300'den fazla kişinin yaralandığını açıkladı. Savaşın vahameti her geçen saat ağırlaşırken savaş karşıtı sözlerle tepkilerini dile getirmek isteyenler “Savaşa hayır sözleri ve barış mesajları” paylaşıyor. İşte savaşa hayır ve barış sözleri…
25.02.2022 Gündem
Maske ile ilgili flaş açıklama! Omicron varyantından korumuyor, N95, KN95, KF94 ve FFP2 tipi...
Maske ile ilgili flaş açıklama! Omicron varyantından korumuyor, N95, KN95, KF94 ve FFP2 tipi... Omicron varyatı ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalar yeni varyantın daha hızlı yayıldığı ortaya koydu. Omicron varyantında maske kullanımı da daha önemli hale geldi. Bez maskelerin Omicron'dan korumadığı tespit edildi. California Üniversitesi'den yapılan açıklamada Omicron'a karşı N95, KN95, KF94 ve FFP2 tipi maskelerin kullanılması önerildi.
3.01.2022 Sağlık
Ankara'da otomobille çarpışan EGO otobüsü iki aracın üzerine devrildi: 14 yaralı
Ankara'da otomobille çarpışan EGO otobüsü iki aracın üzerine devrildi: 14 yaralı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, otomobille çarpışan EGO otobüsünün, kavşaktaki 2 otomobilin üzerine devrilmesi sonucu toplam 5 aracın karıştığı kazada 14 kişi yaralandı.
1.01.2022 Yaşam
Zambiya'nın Kurucu Devlet Başkanı Kenneth Kaunda vefat etti
Zambiya'nın Kurucu Devlet Başkanı Kenneth Kaunda vefat etti Güney Afrika ülkesi Zambiya'nın kurucu Devlet Başkanı Kenneth Kaunda, 97 yaşında hayatını kaybetti.
17.06.2021 Gündem
Mahatma Gandhi'nin posta kutusuna bırakılan gözlüğü rekor fiyata satıldı
Mahatma Gandhi'nin posta kutusuna bırakılan gözlüğü rekor fiyata satıldı Mahatma Gandhi'nin gözlüğü İngiltere'de rekor fiyata satıldı. Posta kutusuna bırakılan gözlük yaklaşık 2 milyon 496 bin liraya alıcı buldu.
22.08.2020 Dünya
Film gerçek oldu! Corona virüs salgınında mahsur kalan Alman 54 gündür havalimanında yaşıyor
Film gerçek oldu! Corona virüs salgınında mahsur kalan Alman 54 gündür havalimanında yaşıyor Alman vatandaşı 40 yaşındaki Edgard Ziebat, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını engellemek amacıyla Hindistan'ın uluslararası uçuşları askıya alması ile 18 Mart'tan bu yana Yeni Delhi'deki Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı'nda yaşıyor.
11.05.2020 Dünya
Nimet Baş'a ödül!
Nimet Baş'a ödül! Davos Dünya Ekonomik Forumu, farklı alanlarda yaptıkları çalışmalar nedeniyle ödüle layık görülen 24 kadını belirledi. Bunlar arasında sürpriz bir isim yer aldı: Nimet Baş. Liste kadınlar adına gurur verici. Kadın astronotlardan sopranolara kadar birçok ünlü isim bulunuyor.
1.02.2020 Siyaset
Hindistan'da otobüs faciası: 7 ölü!
Hindistan'da otobüs faciası: 7 ölü! Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinin Bulandshahr bölgesinde kaldırımda uyuyan 7 kişi, hız yapan bir otobüsün altında kalarak yaşamını yitirdi.
11.10.2019 Dünya
Emine Erdoğan, Dünya Ekonomik Forumu'nda konuştu
Emine Erdoğan, Dünya Ekonomik Forumu'nda konuştu Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Türkiye'de özü tüketim alışkanlıklarını değiştirmeye dayanan bir çevre seferberliği başlattık. Himayemde yürütülen Sıfır Atık Projesi ile atıkları kaynağında ayrıştırarak, geri dönüştürüyoruz. Yeni bir yaşam kültürü oluşturmaya çalışıyoruz." dedi.
6.04.2019 Gündem
Hindistan'da iktidar seçimde güç kaybetti
Hindistan'da iktidar seçimde güç kaybetti İktidardaki Bharatiya Janata Partisi (BJP), partinin kalesi olarak kabul edilen Çatisgarh, Racastan ve Madhya Pradeş eyaletlerinde seçimi kaybetti.
12.12.2018 Dünya
Tecavüze karşı idamı onayladılar!
Tecavüze karşı idamı onayladılar! Hindistan'de tecavüz ettikten sonra öldürenlere ve 12 yaşın altındakilere tecavüz edenlere idam cezasının verilmesini öngören yasa tasarısı onaylandı. Ancak idam cezasının tecavüze karşı caydırıcı olup olmadığı ülkede tartışılmaya başlandı.
1.08.2018 Dünya
Günlerce tecavüz edip öldürdüler
Günlerce tecavüz edip öldürdüler Hindistan'da 8 yaşındaki Asifa, ocak ayında bir Hindu tapınağında günlerce tecavüze uğradıktan sonra öldürüldü. Tutuklanan tecavüzcü katillerin hala mahkeme önüne çıkarılmamasına tepkiler artıyor. İktidardaki BJP, ülkedeki tecavüz olaylarını örtbas etmekle ve adalet karşısına çıkarmakta gecikmekle toplumun bütün kesimleri tarafından suçlanıyor.
15.04.2018 Dünya
Sekiz yaşındaki kız çocuğuna toplu tecavüz!
Sekiz yaşındaki kız çocuğuna toplu tecavüz! Hindistan'da ormanda cesedi bulunan Müslüman bir aşirete mensup Asifa Bano isimli kız çocuğunun feci şekilde öldürülmesi, ülkeyi karıştırdı. Sekiz Hindu'nun gözaltına alınmasına karşı çıkan sağcılar protesto gösterisi düzenledi, diğer tarafta kadın cinayetlerine öfkelenen gruplar da sokağa indi.
13.04.2018 Dünya
Hindistan'da erkek çocuk tercihi nüfusun dengesini bozdu
Hindistan'da erkek çocuk tercihi nüfusun dengesini bozdu Hindistan hükümetince yapılan araştırma, ailelerin erkek çocuğu tercihi nedeniyle ülkedeki kız çocuğu nüfusunun beklenenden 63 milyondan daha az olduğunu ortaya koydu.
30.01.2018 Dünya
Davos’u makineye attı
Davos’u makineye attı Trump, tam da Davos’un başladığı gün ‘Önce Amerika’ adını verdiği ticaret politikasında adım attı ve ithal çamaşır makinesi ile güneş panellerine yüzde 30 gümrük vergisi getirdi
23.01.2018 Ekonomi
Diş protezi boğazına kaçan yolcu uçakta öldü
Diş protezi boğazına kaçan yolcu uçakta öldü Hindistan'da yolcu, uçakla seyahati sırasında diş protezinin boğazına kaçması sonucu hayatını kaybetti.
6.12.2017 Dünya
Gandhi'den sonra bir ilk!
Gandhi'den sonra bir ilk! Sitharaman, Indra Gandhi'nin ardından savunma bakanlığı yapan ikinci, bu göreve tam zamanlı olarak getirilen ilk kadın bakan oldu.
8.09.2017 Dünya
Ordulara hükmeden kadınlar
Ordulara hükmeden kadınlar Almanya, İtalya, İspanya ve Hollanda’nın ardından Fransa’da da savunma bakanlığına bir kadın getirildi. Bu hamleyle AB’nin en güçlü 5 ekonomisinde ülke savunması kadınlara emanet edilmiş oldu. Dünya genelindeki kadın savunma bakanı sayısı ise 16’ya çıktı
27.06.2017 Dünya
Ünlü aktör Om Puri hayatını kaybetti!
Ünlü aktör Om Puri hayatını kaybetti! Hint aktör Om Puri, 66 yaşında hayata veda etti. Ünlü ismin kendisi gibi oyuncu arkadaşı Anupam Kher, ölüm nedenine ilişkin "Ani kalp durması" açıklamasını yaptı.
6.01.2017 Magazin
Karlov suikastine tepkiler: Elçiler öldürüldüğünde savaş kokusu yayılmaya başlar...
Karlov suikastine tepkiler: Elçiler öldürüldüğünde savaş kokusu yayılmaya başlar... Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, Ankara’da düzenlenen bir silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayın, Moskova’da gerçekleştirilecek Rusya, Türkiye ve İran dışişleri ve savunma bakanlarının görüşmelerinden bir gün önce gerçekleşmesi, aralarında bir bağın olup olmaması sorusunu da beraberinde getirdi.
17.06.2021 Dünya
Yolanthe Yenge’den İstanbul paylaşımı
Yolanthe Yenge’den İstanbul paylaşımı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul'da yaşanan terör saldırısıyla ilgili duygularını paylaştı.
13.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gandhi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gandhi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.