Gallup

Gallup

Son dakika Gallup haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gallup ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gallup haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gallup

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gallup gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 gallup haberi bulunmuştur. Tüm gallup haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tekel saldırısıyla Türkiye'nin gündemine oturdu! Neden Esenyurt? sorusuna uzmanlardan cevap
Tekel saldırısıyla Türkiye'nin gündemine oturdu! Neden Esenyurt? sorusuna uzmanlardan cevap Sık sık şiddet olaylarıyla gündeme gelen İstanbul’un ilçesi Esenyurt, 2 kişinin öldürüldüğü tekel saldırısıyla Türkiye’nin gündemine oturdu. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ilçede güvenlik alt yapısının eksik olduğunu savundu. Uzmanlara göre silaha kolay ulaşmak şiddet olaylarının artışında etkili.
1.08.2023 Gündem
2022 FIFA Dünya Kupası başlıyor! BTS’nin üyesi Jung Kook ve Fahad Al-Kubaisi sahne alacak! 2022 FIFA dünya kupası diğer resmi şarkısı Dreamers!
2022 FIFA Dünya Kupası başlıyor! BTS’nin üyesi Jung Kook ve Fahad Al-Kubaisi sahne alacak! 2022 FIFA dünya kupası diğer resmi şarkısı Dreamers! Dünyanın gözü Katar’daki futbol şöleninde olacak. Dünyaca ünlü K Pop grubu BTS’nin üyelerinden Jung Kook'un yer alacağı açılış töreni için nefesler tutuldu. 2022 FIFA Dünya Kupası açılışını BTS’nin üyelerinden Jung Kook ve Katarlı şarkıcı Fahad Al-Kubaisi'nin FIFA Dünya Kupası Resmi Müziğinin diğer hit single'ı olan Dreamers'ın performansı yer alacak. Peki, BTS üyesi Jung Kook kimdir? İşte Dreamers, Jung Kook - Fahad Al-Kubaisi düeti!
20.11.2022 Kültür Sanat
Bulgaristan'da seçim sonuçları belli oldu!
Bulgaristan'da seçim sonuçları belli oldu! Bulgaristan’da sandık çıkış anketlerine göre, eski Başbakan Boyko Borisov’un partisi Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar (GERB), genel seçimleri ilk sırada bitirdi.
2.10.2022 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden'a kötü haber! Gittikçe düşüyor
ABD Başkanı Joe Biden'a kötü haber! Gittikçe düşüyor ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlığına ilişkin son anketler, 2022'de yapılacak ara seçimlerde Demokrat Partinin, Kongrenin iki kanadında çoğunluğu elinde tutma şansını zorlaştırdığını gösteriyor.
3.09.2021 Dünya
ABD başkanı Biden'a şok! Gittikçe azalıyor
ABD başkanı Biden'a şok! Gittikçe azalıyor ABD’de yapılan bir ankete göre Başkan Joe Biden'ın icraatlarını onaylayanların oranı yüzde 50'ye geriledi.
24.07.2021 Dünya
İsrail'i savunan ABD Başkanı Biden'a partisinden sert tepki: İnsanlar dua ederken...
İsrail'i savunan ABD Başkanı Biden'a partisinden sert tepki: İnsanlar dua ederken... Son dakika haberine göre; ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail'in şiddet eylemlerini "meşru müdafaa" olarak nitelendirmesine partisindeki birçok isimden ağır eleştiriler geldi. Özellikle Alexandria Ocasio-Cortez, Marc Pocan ve Jamaal Bowman'ın açıklamaları Biden'a ağır darbe oldu.
13.05.2021 Dünya
Türkiye 3’üncü! İşte ülkelere göre tuvalet sonrası el yıkama oranları…
Türkiye 3’üncü! İşte ülkelere göre tuvalet sonrası el yıkama oranları… WIN Gallup International, ülkelere göre tuvalet sonrası el yıkama oranlarıyla ilgili araştırma yayınladı. Coronavirüs vakasının en fazla görüldüğü ülke olan Çin'de tuvalet sonrası el yıkama oranları %23'te kalırken, Türkiye %94’lük oranıyla Cezayir, Lübnan ve P.Y. Gine ile birlikte 3’üncü sırada. İşte ülke ülke tuvalet sonrası el yıkama oranları…
12.03.2020 Gündem
Uzmanlardan kritik uyarı!Kuduz aşısı olmazsanız...
Uzmanlardan kritik uyarı!Kuduz aşısı olmazsanız... Çocuklarına aşı yaptırmayan ailelerin sayısı son dokuz yılda 183’ten 30 bine çıktı. Bu astronomik artış, halk sağlığını tehdit eder hale geldi. Aşı karşıtlığı yüzünden kızamık ve çocuk felci hastalıklarında artış oldu. Avrupa’da, ABD’de kızamıktan ölümler görülmeye başlandı. Bazı kesimlerin bilimsel olmayan verilerle halkı yanlış yönlendirdiğini söyleyen uzmanlar, “Aşı hayat kurtarır” diyor.
22.01.2020 Sağlık
Trump'a destek, azil sürecinin ardından yüzde 6 arttı
Trump'a destek, azil sürecinin ardından yüzde 6 arttı ABD Başkanı Donald Trump'a kamuoyu desteği, hakkında azil soruşturması başlatılmasının ardından yüzde 6 artış gösterdi.
19.12.2019 Dünya
Milli Savunma Bakanı Akar'dan önemli açıklamalar
Milli Savunma Bakanı Akar'dan önemli açıklamalar Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AA Editör Masası'nda gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Bakan Akar açıklamasında, Akar, "NATO, Türkiye ile daha güçlü ve daha anlamlıdır. Türkiye'nin sorgulanması anlamsızdır" dedi.
9.12.2019 Siyaset
Donald Trump'ın başını yakacak itiraf!
Donald Trump'ın başını yakacak itiraf! ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik azil soruşturmasında AB Büyükelçisi Sondland’ın itirafları Demokrat Parti cephesini umutlandırdı. Sondland, Trump’ın direktifleri doğrultusunda Başkan’ın şahsi avukatı Giuliani ile çalışmak zorunda kaldığını söyledi.
22.11.2019 Dünya
ABD'de dindarlık oranı düştü
ABD'de dindarlık oranı düştü ABD'de gerçekleştirilen bir araştırmada, ülkedeki kiliselere üyelik oranının son 20 yılda yüzde 70'lerden yüzde 50'lere düştüğü belirlendi.
19.04.2019 Dünya
Michelle Obama, ABD'de en hayran olunan kadın
Michelle Obama, ABD'de en hayran olunan kadın Gallup'un araştırmasında, eski ABD Başkanı Barack Obama da en hayranlık duyulan erkek çıktı.
28.12.2018 Dünya
ABD ara seçimleri neden yapılıyor?
ABD ara seçimleri neden yapılıyor? ABD'de Temsilciler Meclisi ve Kongre'de yapılacak ara seçimler Cumhuriyetçi ABD Başkanı Donald Trump yönetimi için kritik öneme sahip. Cumhuriyetçiler Temsilciler Meclisi ve Senato'daki hâkimiyetlerini koruyabilecekler mi? Yoksa Demokratlar üstünlük sağlayıp Trump yönetimini zora mı sokacak?
6.11.2018 Dünya
Gallup: ABD'de İsrail'e destek rekor düzeye ulaştı
Gallup: ABD'de İsrail'e destek rekor düzeye ulaştı ABD'de gerçekleştirilen kamuoyu yoklamasının sonuçlarına göre, ABD vatandaşı olan yetişkinlerin yüzde 74'ü İsrail'i Filistin'e karşı destekliyor.
14.03.2018 Dünya
Başkan Trump’ı kızdıracak anket
Başkan Trump’ı kızdıracak anket Gallup’un yaptığı son ankete göre Amerikan halkının en çok takdir ettiği erkek eski Başkan Obama, kadın ise eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ABD’de Gallup araştırma şirketinin gerçekleştirdiği son anketin sonuçları, Başkan Donald Trump’ı kızdıracağa benziyor.
28.12.2017 Dünya
‘Evet, Trump’ın desteği düşüyor’
‘Evet, Trump’ın desteği düşüyor’ Göreve geldiği günden bu yana düşük bir halk desteğine sahip olan Başkan Donald Trump’ın ‘kan kaybettiği’, ilk kez ekibinden bir isim tarafından teyit edildi.
7.08.2017 Dünya
İşte dünyanın en güvenli ve güvensiz ülkeleri!
İşte dünyanın en güvenli ve güvensiz ülkeleri! Uluslararası araştırma şirketi Gallup, dünyada insanların güvenliği ve güvende hissetmeleriyle ilgili son anketini yayınladı.
4.08.2017 Dünya
‘Düşündüğümden daha zor çıktı’
‘Düşündüğümden daha zor çıktı’ Donald Trump, Reuters’a verdiği röportajda başkanlık görevinin düşündüğünden daha zor olduğunu, zira eskisinden çok çalışması gerektiğini söyledi.
28.04.2017 Dünya
Bulgaristan'dan ilk seçim sonuçları geldi
Bulgaristan'dan ilk seçim sonuçları geldi Bulgaristan genel seçimlerini, ilk sandık çıkışı anketlerine göre, eski Başbakan Boyko Borisov'un liderliğindeki merkez sağ Bulgaristan'ın Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar (GERB) Partisi önde tamamladı.
26.03.2017 Dünya
Babasının ‘gözü kulağı’ olacak
Babasının ‘gözü kulağı’ olacak ABD Başkanı Trump, en büyük çocuğu Ivanka’yı da Beyaz Saray ekibine dahil etti. Ivanka, bundan böyle babasına her türlü konuda danışmanlık yapacak.
21.03.2017 Dünya
En yardımsever ülkeler arasında Türkiye'nin adı bile yok!
En yardımsever ülkeler arasında Türkiye'nin adı bile yok! ABD merkezli bir araştırma şirketi, dünyanın en cömert 5 ülkesini sıraladı. Dünyanın en büyük mülteci ev sahibi olan Türkiye'nin adının dahi geçmediği araştırmaya göre, en yardımsever ve cömert ülke, Müslümanlara karşı uyguladığı zulüm ve işkencelerle bilinen Myanmar olarak belirlendi.
29.09.2021 Gündem
‘Hepiniz yalancısınız’
‘Hepiniz yalancısınız’ ABD’nin müstakbel Başkanı Trump, seçim kampanyası boyunca kendisini eleştiren televizyon kanallarının yöneticilerini New York’taki evine çağırarak 1 saat ‘azarladı’
22.11.2016 Dünya
Michelle Obama'ya '2020'de aday ol' çağrısı
Michelle Obama'ya '2020'de aday ol' çağrısı Trump'ın başkanlığı kazanması üzerine yüz binlerce sosyal medya kullanıcısı, First Lady'den bir sonraki seçimde aday olmasını istedi.
17.06.2021 Dünya
Canlı yayında özür diledi!
Canlı yayında özür diledi! Güney Kore Devlet Başkanı Park Geun-hye, yakın arkadaşı Choi Soon-sil'in resmi görevi olmamasına rağmen önemli devlet işlerine müdahil olmasıyla ortaya çıkan skandal nedeniyle 2. kez özür diledi. Park, kendisi hakkında doğrudan bir soruşturmaya izin vereceğini de söyledi.
4.11.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gallup ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gallup haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.