Gaffar Okkan

Gaffar Okkan

Son dakika Gaffar Okkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gaffar Okkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gaffar Okkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaffar Okkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaffar okkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 175 gaffar okkan haberi bulunmuştur. Tüm gaffar okkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli? İşte Okkan’ın biyografisi ile Gaffar Okkan sözleri
Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli? İşte Okkan’ın biyografisi ile Gaffar Okkan sözleri Kentte görev yaptığı 4 yıl boyunca Diyarbakırlıların gönlünde yer edinen şehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan, ölümünün 23. yılında anılıyor. Peki, Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli?
24.01.2024 Gündem
Gaffar Okkan sözleri ve ölümü! Gaffar Okkan kimdir, nereli, nasıl öldü, katili kim, suikastını kim yaptı? Gaffar Okkan suikastı!
Gaffar Okkan sözleri ve ölümü! Gaffar Okkan kimdir, nereli, nasıl öldü, katili kim, suikastını kim yaptı? Gaffar Okkan suikastı! Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ölümünün 22. Yılında anılıyor. 1997 Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Diyarbakır'a atanan Gaffar Okkan kısa sürede Diyarbakırlıların sevgisini kazanmıştı. 24 Ocak 2001 günü kimliği belirsiz kişilerce pusuya düşürülerek açılan ateş sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Peki, Gaffar Okkan kimdir, nereli, nasıl öldü, katili kim, suikastını kim yaptı? Gaffar Okkan sözleri ve ölümü…
24.01.2023 Gündem
POMEM eğitimi kaç ay? POMEM eğitim süresi kısaldı mı?
POMEM eğitimi kaç ay? POMEM eğitim süresi kısaldı mı? Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 9.600 lisans (8.160 erkek ve 1.440 kadın), 2.400 önlisans (2.040 erkek ve 360 kadın) olmak üzere toplam 12.000 öğrenci alımı yapılacağını açıkladı. Alıma ilişkin esaslar 14 Kasım 2022 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) açıklanacak. İlanın açıklanmasının ardından POMEM eğitim süresiyle ilgili araştırmalar arttı. Peki, POMEM eğitim süresi kaç ay? POMEM eğitim süresi kısaldı mı?
9.11.2022 Çalışma Hayatı
Ali Gaffar Okkan kimdir? Gaffar Okkan neden öldürüldü? Gaffar Okkan’ın hayatı
Ali Gaffar Okkan kimdir? Gaffar Okkan neden öldürüldü? Gaffar Okkan’ın hayatı Ali Gaffar Okkan 21. Ölüm yıldönümünde anılıyor! Diyarbakır'da silahlı saldırıda 5 polis memuruyla şehit düşen ve Diyarbakır'ın "Gaffar Baba"sı olarak anılan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın ölümünün üzerinden 21. Yıl geçti. Diyarbakır’da yaptığı ilklerle ve önemli başarılarla tanınan Gaffar Okkan hem memleketi Hendek’te hem de Diyarbakır’da düzenlenen törenlerle anılıyor. Peki, Ali Gaffar Okkan kimdir? İşte Gaffar Okkan hayatı hakkında merak edilenler…
24.01.2022 Gündem
BEDAŞ 8 ilçe için duyurdu! İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak?
BEDAŞ 8 ilçe için duyurdu! İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak? İstanbul’da 8 ilçede elektrik kesintisi olacak. Boğaziçi Elektrik Dağıtım'dan (BEDAŞ, 22 Kasım Pazartesi İstanbul'un çeşitli ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu.
22.11.2021 Yaşam
Bakan Soylu'dan tepki: Hafıza odanda Bedirhan bebek var mı?
Bakan Soylu'dan tepki: Hafıza odanda Bedirhan bebek var mı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da açılan Hafıza Odası sergisine tepki göstererek, "Hafıza Odası'ymış. Bedirhan bebek burada ölmedi mi? Hafıza odanda Bedirhan bebek var mı? Bütün Diyarbakır'ın sevdiği Gaffar Okkan hafıza odanda var mı, Dürümlü köyünün katliamı var mı, Tanışlı köyünün katliamı var mı, henüz 3-4 aylık kundaktaki bebeklerin katliamları var mı, Hakkari'de karşı karşıya kalınan katliamlar hafıza odanda var mı?" diye sordu.
24.10.2021 Gündem
Tekamül eğitimi nedir? Yeni polislere tekamül eğitimi ne zaman verilecek?
Tekamül eğitimi nedir? Yeni polislere tekamül eğitimi ne zaman verilecek? 8, 20, 21, 22, 23.dönem POMEM mezunu ve halen aktif olarak çalışan 500 Polis Memura 29 Mart - 22 Nisan 2021 tarihleri arasında tekamül (olgunlaşma, gelişme) eğitimi verilecek. Ayrıca çarşı ve mahalle bekçiliği kursunu almamış 52 farklı ilde görev yapan 350 çarşı ve mahalle bekçisi personel de aynı tarihlerde Diyarbakır Ali Gaffar Okkan Pomem'de bu eğitimi alacak. Tekamül eğitimi nedir?
23.03.2021 Çalışma Hayatı
Hakan Altun sorularını duyunca...
Hakan Altun sorularını duyunca... Hakan Altun’la kısa süren birlikteliği ile gündemden düşmeyen Gonca Vuslateri, hafta sonu Cihangir’de görüntülendi.
26.01.2021 Magazin
Diyarbakır'da şehit edilen Gaffar Okkan ve polis memurları törenle anıldı
Diyarbakır'da şehit edilen Gaffar Okkan ve polis memurları törenle anıldı Ellerinde Türk bayrağı ve Okkan'ın fotoğrafları bulunan gaziler, polis memurları, "Ali Gaffar" ismini taşıyan çocuklar ve vatandaşlar, Şehitlik Anıtı'na karanfil, Diyarbakırspor taraftarları da takıma ait atkı bıraktı.
24.01.2020 Gündem
Gaffar Okkan kimdir? Aramızdan ayrılışının 19. Yılı…
Gaffar Okkan kimdir? Aramızdan ayrılışının 19. Yılı… Gaffar Okkan’ın suikastının ardından 19 yıl geçti. Her yıl olduğu gibi ölüm yıl dönümünde anılan Gaffar Okkan kimdir? İşte, Şehit Diyarbakır Emniyet Müdür Ali Gaffar Okkan’ın hakkında merak edilenler…
24.01.2020 Gündem
Bakan Soylu: 7 ayda 146 terörist, ikna yoluyla teslim oldu
Bakan Soylu: 7 ayda 146 terörist, ikna yoluyla teslim oldu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunun çözüldüğünü belirterek, bu yılın ilk 7 ayında 146 teröristin ikna yoluyla güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı. Bakan Soylu, "7 ayda PKK terör örgütünden 87 üst düzey teröristi etkisiz hale getirdik. Geçen yılın tamamında bu sayı 110'du. Bütün dağ kadroları çözülüyor. Aileleriyle görüşüyoruz, ikna faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu yılın daha ilk 7 ayında ikna yoluyla teslim olanların sayısı 146 oldu" dedi.
7.08.2019 Siyaset
İstanbul'da servis minibüsü kaza yaptı! Çok sayıda yaralı var
İstanbul'da servis minibüsü kaza yaptı! Çok sayıda yaralı var Avcılar'da servis minibüsü ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 12 kişi yaralandı.
25.05.2019 Yaşam
Gün boyu sürdü! Tam o anda...
Gün boyu sürdü! Tam o anda... Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) polis adayları, hem teorik hem de pratik anlamda zorlu bir eğitim sürecinden geçirilerek mesleğe hazırlanıyor.
29.12.2018 Gündem
Şırnak'ta eski AK Parti Merkez İlçe Başkanı Birlik'e saldırı
Şırnak'ta eski AK Parti Merkez İlçe Başkanı Birlik'e saldırı Şırnak'ta eski AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cihan Birlik'e el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Gaffar Okkan'ın koruma polisi FETÖ'den tutuklandı
Gaffar Okkan'ın koruma polisi FETÖ'den tutuklandı Eskişehir'de FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan 15 şüpheliden birinin, teröristler tarafından şehit edilen Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın motosikletli koruma polislerinden M. D. olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
‘Terör değil huzur ve adalet istiyoruz
‘Terör değil huzur ve adalet istiyoruz CHP lideri yürüyüşünün 16’ncı gününde Sakarya’dan geçerken Gaffar Okkan’ın mezarını ziyaret etti, “Terörden çok acı çektik. Terör değil, huzur ve adalet istiyoruz” dedi
30.06.2017 Siyaset
1,5 milyon TL ödüllü 'Mavi Liste'de aranan PKK'lı öldürüldü
1,5 milyon TL ödüllü 'Mavi Liste'de aranan PKK'lı öldürüldü Nusaybin'de öldürülen teröristin PKK'nın sözde özel kuvvetler sorumlusu ve bombacısı 'Soro' kod adlı Salih Kaplan olduğu belirlendi. Hakkında 30 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Kaplan'ın çok sayıda eylemin faillerinden olduğu belirtildi
29.09.2021 Gündem
Gonca Vuslateri'den Gaffar Okkan paylaşımı
Gonca Vuslateri'den Gaffar Okkan paylaşımı Oyuncu Gonca Vuslateri, 24 Ocak 2001 tarihinide yaşamını yitiren akrabası Gaffar Okkan'ı 16'ıncı ölüm yıl dönümünde unutmadı.
24.01.2017 Magazin
Gaffar Okkan kimdir?
Gaffar Okkan kimdir? Gaffar Okkan ölümünün 16. yılında tüm yurtta özlem ile anılıyor. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevini yürüttüğü dönemde 24 Ocak 2001'de suikast sonucu vefat eden Gaffar Okkan hakkında merek edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik. İşte Gaffar Okkan'ın hayatı...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır Sur'da bir ilk!
Diyarbakır Sur'da bir ilk! Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesine Emniyet Müdürü olarak Asuman Karacık atandı. İlçeye atanan ilk kadın Emniyet Müdürü olan Asuman Karacık, esnaf ziyareti sırasında yoğun ilgi gördü. Diyarbakır'da 9 yıldır görev yaptığını ve kenti çok iyi bildiğini söyleyen Karacık, "Sur'daki kötü günler geride kaldı, çok büyük bedeller ödedik. Bundan sonra halkımızla birlikte el ele vererek, huzur ve güveni sağlayacağız" dedi.
29.09.2021 Gündem
İnşaattan düşen işçi öldü
İnşaattan düşen işçi öldü MANİSA'nın Salihli İlçesi'nde, çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen 53 yaşındaki İsmet Babrak, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi
22.09.2016 Yaşam
İstanbul'da elektrik kesintisi!
İstanbul'da elektrik kesintisi! İstanbul'un Anadolu yakasında yarın Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Maltepe, Pendik Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacak
24.08.2016 Yaşam
Emniyet ihbar aldı! HDP'li vekil çıktı
Emniyet ihbar aldı! HDP'li vekil çıktı HDP Tunceli Milletvekili Ali Can Önlü, dün gece kentte polislerin özel aracını durdurup, kendisine silah çektiğini iddia ederek, haklarında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
‘Vurulduk ey halkım unutma bizi’
‘Vurulduk ey halkım unutma bizi’ Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu’nun 23’üncü ölüm yıldönümü nedeniyle evinin önünde anma töreni düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Şırnak'ta roketatarlı saldırı
Şırnak'ta roketatarlı saldırı Şırnak'ta teröristlerce, polis zırhlı aracına atılan roketatar mermisi, bir eve isabet etti...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gaffar Okkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaffar okkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.