Gazete Vatan Logo
Magazin Gonca Vuslateri'den Gaffar Okkan paylaşımı

Gonca Vuslateri'den Gaffar Okkan paylaşımı

Oyuncu Gonca Vuslateri, 24 Ocak 2001 tarihinide yaşamını yitiren akrabası Gaffar Okkan'ı 16'ıncı ölüm yıl dönümünde unutmadı.

Gonca Vuslateri'den Gaffar Okkan paylaşımı

Gonca Vuslateri, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken faili meçhul bir suikast sonucu şehit olan Gaffar Okkan'ın mezarı başında çekilen fotoğrafını yayımladı.

"KAHRAMANSIN SEN"

Okkan ile akrabalık bağı bulunan ünlü oyuncu, 'Ali Gaffar Okkan Ölümsüzdür' etiketi ile İnstagram hesabından paylaştığı fotoğrafa, "Bu yıl gelemedim. Atike babaanneme de uğrayamadım. Vaziyet nedir bilmiyorum. Korkuyorum da. Bir kuyuyu dolduruyorum terimle. Tir tir titriyorum. 'İyi olsun her şey' diyorum hepimiz için. İnsanlık için. İnsanlık demişken; o güçlü sesinle 'Diyarbakır halkına dokunanı yakarım!' desen de. Memleket biraz erdem görse yine! İyi ki geldin bu dünyaya. Daha küçükken 'şu mesleği yapacağım' değil 'kahraman olacağım' dermişsin. Kahramansın sen! Sana, ailene, Diyarbakır halkına, hendek'de adını verdiğimiz her sokağa! Duayla ömür boyunca mezarında kuşlara su vermek nasip etsin Allah" notunu yazdı.

Gaffar Okkan, 24 Ocak 2001'de uğradığı silahlı saldırı sonucu 5 polis memuruyla birlikte şehit olmuştu.

Haberin Devamı