Gonca Vuslateri

Gonca Vuslateri

Son dakika Gonca Vuslateri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gonca Vuslateri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gonca Vuslateri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gonca Vuslateri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gonca vuslateri gelişmeleri de dahil olmak üzere 361 gonca vuslateri haberi bulunmuştur. Tüm gonca vuslateri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gonca Vuslateri ilk bebeğini kucağına aldı! Kızına verdiği isim dikkat çekti
Gonca Vuslateri ilk bebeğini kucağına aldı! Kızına verdiği isim dikkat çekti Geçtiğimiz Ekim ayında hamile olduğunu duyuran Gonca Vuslateri, erken doğum yaparak ilk bebeğini kucağına aldı. Güzel haberi Başak Sayan duyururken; Vuslateri'nin minik kızına verdiği isim de ortaya çıktı.
27.04.2024 Magazin
Fırat Tanış'a arkadaş koruması! Eski sevgilisi şiddete uğradığını iddia etmişti
Fırat Tanış'a arkadaş koruması! Eski sevgilisi şiddete uğradığını iddia etmişti Piyanist ve besteci İklim Tamkan'ın kendisini psikolojik şiddete maruz bıraktığı, tehdit ettiği ve ısrarlı takipte bulunduğu gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırdığını belirttiği oyuncu Fırat Tanış, önceki akşam Ataşehir Duru Tiyatrosu'ndan çıkarken görüntülendi. Tanış'ın arkadaşları, gazetecilerin şiddet iddialarıyla ilgili sorularına yanıt verdi.
6.04.2024 Magazin
7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri evlendi! Eşi ilk kez görüldü
7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri evlendi! Eşi ilk kez görüldü Oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Yedi aylık hamile olan Vuslateri, sevgilisiyle evlendi. Ünlü oyuncu eşiyle ilk pozunu da Instagram hesabından paylaştı.
21.03.2024 Magazin
7 aylık hamile Gonca Vuslateri evlilik tarihini açıkladı
7 aylık hamile Gonca Vuslateri evlilik tarihini açıkladı Geçtiğimiz haftalarda YouTube’da kendi kanalını açan ve 7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri, yakın arkadaşı Selim Akar’a poz verdi. Renkli karaktere sahip oyuncu, samimi açıklamalarda bulundu.
5.03.2024 Magazin
Fırat Tanış'tan ilk açıklama! 'Sükûtum ikrar değil, yasanın varlığına saygıdandır'
Fırat Tanış'tan ilk açıklama! 'Sükûtum ikrar değil, yasanın varlığına saygıdandır' Gonca Vuslateri’den Fırat Tanış'a ağır suçlamalar geldi. Vuslateri; Fırat Tanış’ın eski sevgilisi piyanist İklim Tamkan'ın, Tanış aleyhine olan suçlamalarından sonra meslektaşına yönelik ağır açıklamalarda bulundu. Vuslateri "Göğsüme giden nefesi ve ilahi adalet duygumu tarif edemem... Eminim kendisi yüzünden terapist kapılarında uyuyan kadın meslektaşları biraz olsun huzur bulmuştur" ifadelerini kullandı. Öte yandan Tanış'tan açıklama iddiar ardından ilk açıklama geldi.
29.02.2024 Magazin
Gonca Vuslateri ilk kez açıkladı: ‘Bebeğimin babası devlet memuru’
Gonca Vuslateri ilk kez açıkladı: ‘Bebeğimin babası devlet memuru’ Ceyda Düvenci'nin sunduğu 'Bambaşka Sohbetler' programına bu hafta Gonca Vuslateri konuk oldu. 7 aylık hamile olan Vuslateri kızının babasının devlet memuru olduğunu söyledi.
21.02.2024 Magazin
Zaferin Rengi filmi hangi sinemalarda var,  Zaferin Rengi Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar? Zaferin Rengi neyi anlatıyor? İşte oyuncuları ve konusu
Zaferin Rengi filmi hangi sinemalarda var, Zaferin Rengi Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar? Zaferin Rengi neyi anlatıyor? İşte oyuncuları ve konusu Kubilay Aka, Gülper Özdemir, Nejat İşler, Timuçin Esen, Yiğit Özşener, Gonca Vuslateri, Yılmaz Adam Bayraktar ve Birce Akalay gibi isimlerin yer aldığı  Zaferin Rengi filmi vizyona girdi. Peki, Zaferin Rengi filmi hangi sinemalarda, Zaferin Rengi filmi bilet fiyatları ne kadar? Zaferin Rengi filmi konusu ve oyuncuları…
17.02.2024 Gündem
Anne olmak için gün sayıyor! Ünlü oyuncu çocukluk fotoğrafını paylaştı
Anne olmak için gün sayıyor! Ünlü oyuncu çocukluk fotoğrafını paylaştı Anne olmak için gün sayan ünlü oyuncu çocukluk fotoğrafını paylaştı, hayranlarını geçmişe götürdü.
14.01.2024 Magazin
Gonca Vuslateri’nin İbrahim Tatlıses açıklamaları dikkat çekti! Evinde sinir krizi geçirdim!
Gonca Vuslateri’nin İbrahim Tatlıses açıklamaları dikkat çekti! Evinde sinir krizi geçirdim! 'Canım Ailem', 'Yalan Dünya' ve 'Hedefim Sensin' gibi yapımlarda yer alan Gonca Vuslateri, Sibel Arna’nın YouTube programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, İbrahim Tatlıses'le ilgili anlattıkları dikkat çekti.
15.12.2023 Magazin
Gonca Vuslateri'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Gonca Vuslateri'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu Geçtiğimiz ay hamile olduğunu açıklayan Gonca Vuslateri'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.
15.11.2023 Magazin
Gonca Vuslateri mutfağa girdi, hünerlerini sergiledi! Hamur açıldı, ben de saçıldım
Gonca Vuslateri mutfağa girdi, hünerlerini sergiledi! Hamur açıldı, ben de saçıldım Geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu duyuran Gonca Vuslateri, mutfakta çekilen fotoğrafını paylaştı. Adını sır gibi sakladığı sevgilisiyle pizza yapan üç aylık hamile oyuncu, hünerlerini sergiledi.
6.11.2023 Magazin
Gonca Vuslateri, bebeğinin ultrason görüntüsünü paylaştı
Gonca Vuslateri, bebeğinin ultrason görüntüsünü paylaştı Geçtiğimiz haftalarda anne olacağını açıklayan Gonca Vuslateri, bebeğinin ultrason görüntüsünü paylaştı. Ultrasonda fetüsün ay yıldız şeklinde görülmesi dikkat çekti.
1.11.2023 Magazin
Gonca Vuslateri:  Öncelikle şaşkınlığa son vereyim, evet hamileyim
Gonca Vuslateri: Öncelikle şaşkınlığa son vereyim, evet hamileyim Oyuncu Gonca Vuslateri'den bebek müjdesi geldi. Ünlü oyuncu anne olacağını duyurdu!
16.10.2023 Magazin
Gonca Vuslateri: Üniversite harcını ödemem imkansızdı
Gonca Vuslateri: Üniversite harcını ödemem imkansızdı 'Yalan Dünya' dizisinde hayat verdiği 'Vasfiye Teyze' karakteriyle hafızalarda yer eden Gonca Vuslateri, çocukluk ve üniversite dönemlerini anlatırken, doktor olma isteğinden de bahsetti.
5.10.2023 Magazin
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim'
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim' Yapımcı Emir Kaya ve moda Tasarımcısı Sevda Asoubar, önceki akşam mutluluğa 'evet' dedi. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğüne magazin dünyasından da birçok ünlü katıldı. Bu isimlerden biri de şarkıcı İrem Derici oldu.
9.08.2023 Magazin
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan sanatçı Özkan Uğur'un sağlığı hakkında açıklama yaptı. Koca, paylaşımında "Tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor" dedi.
25.06.2023 Gündem
İskelede aşka geldiler! Ünlülerin Bozburun buluşması
İskelede aşka geldiler! Ünlülerin Bozburun buluşması Begüm Kütük, Erdil Yaşaroğlu, Ebru Akel, Merve Çağıran ve Gonca Vuslateri önceki gün Marmaris Bozburun’daki Sabrinas Haus’un sahilinde düzenlenen bir partiye katıldı.
13.06.2023 Magazin
Salih Bademci: Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk
Salih Bademci: Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk Oyuncu Salih Bademci, 2015 yılında hayatını birleştirdiği meslektaşı İmer Özgün ile 'Fikret' karakterine hayat verdiği 'İstanbullu Gelin' (2017-2019) dizisinde kamera karşısına geçmişti. Mutlu bir evlilikleri olan ve İklim adında kız çocukları dünyaya gelen çiftten Bademci, "Eşinizle birlikte daha önce aynı projede yer aldınız. Nasıl bir duyguydu?" sorusunu cevapladı.
6.05.2023 Magazin
Gonca Vuslateri: Dua edin de sevgilim olsun!
Gonca Vuslateri: Dua edin de sevgilim olsun! Birçok ünlü yapımda yer alan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz gün Cihangir'de kameralara yansıdı. Önceki aylarda verdiği bir röportajda anne olmak istediğini dile getiren Vuslateri, gazetecilerle konuşarak; "Dua edin de sevgilim olsun" dedi.
23.04.2023 Magazin
Deniz Seki koronavirüse yakalandı!
Deniz Seki koronavirüse yakalandı! Ünlü şarkıcı Deniz Seki, koronavisüre yakalandığını duyurdu. Yatağında çektiği bir fotoğrafı yayınlayan Seki, "Bitti sanıyorlar ama ben kovid olmuşum" ifadelerini kullandı.
17.03.2023 Magazin
Sahaya atılan pelüş oyuncaklar Gonca Vuslateri'yi ağlattı!
Sahaya atılan pelüş oyuncaklar Gonca Vuslateri'yi ağlattı! Oyuncu Gonca Vuslateri, Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig maçında, taraftarların depremzede çocuklar için sahaya binlerce peluş oyuncak atması üzerine gözyaşlarına hakim olamadı.
27.02.2023 Magazin
Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı?
Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı? Distopik kurgusuyla dijital yayın platformunda yer alan sekiz bölümden oluşan ‘Sıcak Kafa’nın ikinci sezonu iptal edildi. Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ve iletişim yoluyla zihinden zihne bulaşarak yayılan bir delilik salgınını konu alan dizinin ilk sezonu 2 Aralık’ta yayımlanmıştı. Peki, Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı?
4.02.2023 Televizyon
Armağan Çağlayan: İnsan olarak utanmıyor musunuz?
Armağan Çağlayan: İnsan olarak utanmıyor musunuz? YouTube'da yayınlanan programıyla dikkat çeken Armağan Çağlayan, yıllık sağlık taraması sonucu akciğer kanserine yakalandığını öğrenmişti. Ünlü isim, üç hafta önce 4.5 saat süren ameliyat geçirmiş, kitle ciğerinden alınmıştı. Çağlayan, son olarak kendisi hakkında canlı yayında açıklama yapan Popstar Mehtap Yılmaz'a sitem dolu sözler söyledi.
15.01.2023 Magazin
Gonca Vuslateri: Çocuk sahibi olmak istiyorum
Gonca Vuslateri: Çocuk sahibi olmak istiyorum Hem senaryosunu yazıp, hem rol aldığı ‘Cenazemize Hoş geldiniz’ adlı film ile beyazperdede boy göstermeye hazırlanan Gonca Vuslateri, Re Touch Mag dergisine röportaj verdi.
14.01.2023 Magazin
Gonca Vuslateri, 'Kraliçe' kadrosunda!
Gonca Vuslateri, 'Kraliçe' kadrosunda! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen 'Queen Sugar'dan uyarlanan yeni dizisi 'Kraliçe', yakında izleyici karşısına çıkacak.
13.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gonca Vuslateri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gonca vuslateri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.