Ferrero

Ferrero

Son dakika Ferrero haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ferrero ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ferrero haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferrero

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferrero gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 ferrero haberi bulunmuştur. Tüm ferrero haberleri aşağıda listelenmiştir.
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkekler final maçında Novak Djokovic'i son sette 3-2 yenen Carlos Alcaraz şampiyon oldu.
16.07.2023 Diğer Sporlar
Rekabet Kurumu, fındık fiyatına müdahale eden firma için harekete geçti
Rekabet Kurumu, fındık fiyatına müdahale eden firma için harekete geçti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, fındık sektöründe tekel olmaya çalışan İtalyan firması hakkında Rekabet Kurumu nezdinde hukuki süreç başlattıklarını açıkladı.
13.09.2022 Ekonomi
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’ye yeni bir iklim getirme hedefindeyiz. Türkiye’ye yeni bir iklim gelmeli, kucaklaşma iklimi gelmeli. İlk adımı attım, ‘helalleşeceğiz’ dedim. Gerekirse 85 milyon insanla helalleşeceğiz” dedi.
6.09.2022 Siyaset
Salmonella krizi büyüyor, bir şirkette daha üretim durdu!
Salmonella krizi büyüyor, bir şirkette daha üretim durdu! İtalya merkezli Ferrero çikolata şirketinin ardından ABD merkezli bir şirkette daha salmonella bakterisi şüphesi üzerine üretim sahalarının kapatıldığı iddia edildi.
28.08.2022 Dünya
Barry Callebaut çikolatalarında salmonella virüsü mü var, Barry Callebaut Türkiye’de var mı? Barry Callebaut kimin?
Barry Callebaut çikolatalarında salmonella virüsü mü var, Barry Callebaut Türkiye’de var mı? Barry Callebaut kimin? Dünyanın en büyük çikolata üreticilerinden olan Barry Callebaut'un Belçika'daki fabrikasında salmonella bakterisine rastlandı. Söz konusu gelişmenin ardından Barry Callebaut çikolatalarında salmonella virüsü mü var, Barry Callebaut Türkiye’de var mı? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
30.06.2022 Sağlık
Salmonella virüsü Kinder'e nasıl bulaştı? Ünlü şirketten açıklama
Salmonella virüsü Kinder'e nasıl bulaştı? Ünlü şirketten açıklama Salmonella virüsü tespit edilen Kinder çikolatalarının üreticisi Ferrero'nun Fransa'daki Genel Müdürü Nicolas Neykov, sağlık skandalının başlamasından bu yana ilk kez konuştu.
28.05.2022 Dünya
DSÖ: 11 ülkeden 151 Salmonella vakası bildirildi
DSÖ: 11 ülkeden 151 Salmonella vakası bildirildi  Dünya Sağlık Örgütü bugün açıklama yaparak “monofazik Salmonella Typhimurium sekansı tip 34” olarak adlandırılan Salmonella enfeksiyonunun soruşturma sonucunda Belçika’daki bir çikolata üretim tesisinden kaynaklandığını ve bugüne kadar 11 ülkeden 151 vaka bildirildiğini belirtti.
27.04.2022 Dünya
İstanbul'da sıkı denetim! 750 denetçi sahaya indi
İstanbul'da sıkı denetim! 750 denetçi sahaya indi İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, toplatılma kararı alınan Kinder markalı bazı ürünlerle ilgili marketleri denetledi. İstanbul Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, "İstanbul olarak, 750 denetçimizle sahada ürünle ilgili denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bulduğumuz yerlerde de ürüne el koyup, imhasını gerçekleştiriyoruz" dedi.
22.04.2022 Gündem
Kinder ürünleri toplatılıyor mu, kinder ürünleri yasaklandı mı?
Kinder ürünleri toplatılıyor mu, kinder ürünleri yasaklandı mı? Avrupa’da ortaya çıkan Salmonella krizine karşı Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü ikinci bir talimata kadar Kinder markanın ürünlerinin ithalatında yüzde 100 Salmonella analizi yapılması zorunluluğu getirmişti, Türkiye’den yeni hamle geldi. Peki, Kinder ürünleri toplatılıyor mu, kinder ürünleri yasaklandı mı?
21.04.2022 Sağlık
Kinder hangi ülkenin, kimin? Kinder ürünleri yasaklandı mı, Kinder ürünleri salmonella nedir?
Kinder hangi ülkenin, kimin? Kinder ürünleri yasaklandı mı, Kinder ürünleri salmonella nedir? Kinder’in çikolatalarında çıkan bakteri krizinde Türkiye de harekete geçti. Türkiye Kinder marka ürünlerin ithalatında Salmonella analizi yapılmasını zorunlu tuttu. Peki, Kinder hangi ülkenin, kimin? Kinder ürünleri yasaklandı mı, Kinder ürünleri salmonella nedir?
19.04.2022 Gündem
Tüm dünyanın gözü bu skandalda! Türkiye'ye ilişkin çarpıcı bilgiler! "Kaynağı bulunmazsa tehlike büyür"
Tüm dünyanın gözü bu skandalda! Türkiye'ye ilişkin çarpıcı bilgiler! "Kaynağı bulunmazsa tehlike büyür" Tüm dünya önde gelen gıda üreticilerine ait ürünlerde art arda insan sağlığına zararlı bakteriler tespit edilmesinin şokunu yaşıyor. Kinder Sürpriz çikolatalarında yaşanan salmonella krizinin ardından şimdi de Nestle'nin donmuş pizzalarında tespit edilen E.coli bakterisi gözleri gıda güvenliğine çevirdi. "Kaynağı bulunmazsa tehlike büyür" diyen Gıda Mühendisleri Derneği Genel Başkanı Abdussamed Boyu, Türkiye'ye ilişkin de çarpıcı bilgiler paylaştı.
10.04.2022 Gündem
Kriz büyüyor! Kinder Sürpriz yumurtalarını üreten fabrika mühürlendi
Kriz büyüyor! Kinder Sürpriz yumurtalarını üreten fabrika mühürlendi Belçika Gıda ve Tüketici Ürün Güvenliği Kurumu (FAVV) , ürettiği Kinder çikolata ürünlerinde Salmonella bakterisi bulunan Ferrero şirketine ait fabrikayı geçici olarak kapattı.
9.04.2022 Gündem
Salmonella nedir, Kinder sürpriz yumurta Salmonella virüsü hastalığı belirtileri nelerdir?
Salmonella nedir, Kinder sürpriz yumurta Salmonella virüsü hastalığı belirtileri nelerdir?   İngiltere’de 60’tan fazla çocukta Salmonella tespit edildi. İncelemeler neticesinde çocukların Ferrero’nun ürettiği Kinder Surprise yumurtalarını alıp yedikleri tespit edildi. İngiltere dışında İrlanda, Fransa, İsveç, Almanya ve Hollanda’da da salmonella vakaları görüldüğü ve ürünlerin Belçika’daki fabrikada üretildiği açıklandı. Kinder sürpriz yumurtalarda salmonella virüsü tespit edilmesinin ardından ülkede bazı parti mallar geri çağrıldı. Söz konusu gelişmenin ardından “Salmonella virüsü nedir, ne demek?” ile “Kinder Salmonella hastalığı belirtileri nelerdir?” sorularına yanıt aranıyor. Kinder sürpriz yumurta Salmonella virüsü hakkında merak edilenler…
6.04.2022 Sağlık
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor TİM tarafından düzenlenen İhracatın Güçlü Kadınları Ödül Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, “Sürdürülebilir kalkınma hedefleri ana amacı hiç kimseyi arkada bırakmamaktır. Şu tartışmasız bir gerçek ki kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor. Bunun yanında gelecek nesillerin niteliğinin artmasını ve aile kurumunun güçlenmesini de beraberinde getiriyor. Yani kadınların bir toplumun her alandaki gelişiminde merkezi bir rolü var” dedi. 
4.03.2022 Gündem
CTH Holding bisküvi devini satın aldı
CTH Holding bisküvi devini satın aldı Ferrero iştirak şirketi CTH Holding, Fox’s markalı bisküvi işletmelerini satın almak için Northern Food Grocery Group Limited ile anlaştığını açıkladı. Şirket, bu satın alma ile zengin ve kaliteli bisküvi kategorisindeki yerini sağlamlaştırmayı hedeflediğini dile getirdi.
7.10.2020 Ekonomi
Nutella helal midir? Nutella cevap verdi! Nutella haram mı? Nutella’nın içindekiler…
Nutella helal midir? Nutella cevap verdi! Nutella haram mı? Nutella’nın içindekiler… Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de çok seveni olan Nutella’nın sosyal medya üzerinden bir kullanıcıya verdiği helal yanıtı kısa sürede gündem oldu. Kullanıcı Nutella ürünlerinin helal sertifikalı olup-olmadığını sordu, Nutella’dan ise beklenmeyen bir cevap geldi. Nutella helal değil mi? Nutella helal mi, haram mı? Nutella nerede üretiliyor, içinde neler var?
17.09.2020 Gündem
Resmen açıklandı! Dev şirketin bir bölümü satılıyor
Resmen açıklandı! Dev şirketin bir bölümü satılıyor Küresel şekerleme grubu Ferrero Group ve iştirakleri, Kellogs şirketinin çerez ve meyveli atıştırmalık bölümlerini 1,3 milyar dolara alacağını duyurdu.
2.04.2019 Ekonomi
Nutella tadımcı arıyor
Nutella tadımcı arıyor Nutella'nın üreticisi İtalyan Ferrero şirketi, bir internet sitesinde yayımlanan iş ilanıyla "Kakao, fındık ve yarı mamul tatlı ürünlerin tadımını yapmayı öğrenmekten zevk alacak" kişiler arıyor.
27.07.2018 Dünya
Fındık rekor ihracata hazırlanıyor
Fındık rekor ihracata hazırlanıyor Yeni ürün hasadına aylar kala fındıkta tahmini rekolte rakamları ortaya çıkmaya başladı. Bu yıl yaklaşık 650 bin ton fındıkta rekolte bekleniyor.
24.05.2018 Ekonomi
Bir İtalyan iki kadın
Bir İtalyan iki kadın İtalya’nın köklü kahve markası Caffe Vergnano’nun Maslak 42’de açılan restoranının hikayesini Ülkü Kahraman Houssein ve Carolina Vergnano anlattı.
23.03.2018 Arşiv
Obeziteyle savaş
Obeziteyle savaş 11 firma ‘Ulusal Gıda ve İçecek İttifakı Türkiye Taahhüdü’nü imzaladı. Obeziteye savaş açan firmalar; ortak beslenme kriterlerine uygun olmayan ürünlerin reklamını yapmayacak, aşırı tüketimi özendirmeyecek. Diğer firmalara da tavsiyede bulunacak.
21.02.2018 Ekonomi
Başkan açıkladı! Sneijder İtalya yolcusu
Başkan açıkladı! Sneijder İtalya yolcusu Wesley Sneijder transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.
29.06.2017 Galatasaray
İtalyanlar harekete geçti
İtalyanlar harekete geçti Serie A'nın mavi-kırmızılı ekibi Sampdoria, İtalyan basınındaki iddialara göre Sneijder'in menajeriyle masaya oturmaya hazırlanıyor.
29.06.2017 Galatasaray
Oltan Gıda 'Ferrero Fındık' oldu
Oltan Gıda 'Ferrero Fındık' oldu Çikolata üreticisi Ferrero, 2014 yılında tamamını satın aldığı Oltan Gıda’nın ismini 'Ferrero Fındık İthalat İhracat ve Ticaret A.Ş.' olarak değiştirdi
5.04.2017 Ekonomi
Fahiş kırmızı et fiyatına ‘tüp bebek’li çözüm
Fahiş kırmızı et fiyatına ‘tüp bebek’li çözüm Çeşitli nedenlerle pahalı olan kırmızı et fiyatlarına, ‘tüp bebek’ çözümü getiriliyor. Embriyo transferiyle damızlık ihtiyacı karşılanıp, yılda 500 bine ulaşan hayvan ithalatı da bitirilecek.
20.01.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ferrero ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferrero haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.