Fatih Çoban

Fatih Çoban

Son dakika Fatih Çoban haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fatih Çoban ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fatih Çoban haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Çoban

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih çoban gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 fatih çoban haberi bulunmuştur. Tüm fatih çoban haberleri aşağıda listelenmiştir.
18 ilin başsavcısı, 4 bin 626 hakim ve savcının yeri değişti
18 ilin başsavcısı, 4 bin 626 hakim ve savcının yeri değişti Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) 2020 Ana Kararnamesiyle adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 Cumhuriyet başsavcısının görev yeri değişti.
17.06.2020 Gündem
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı!
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı! İdlib'deki hain saldırıda 33 askerimiz şehit oldu. Şehit askerlerimiz memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Törenlere binlerce kişi katıldı. Şehit Uzman Onbaşı Emre Baysal için Pendik'te bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii'nde tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Törende konuşan Erdoğan "Şehitler Tepesi boş kalmayacak" dedi.
29.02.2020 Yaşam
Seyrantepe Metrosu'ndaki kazada karar verildi
Seyrantepe Metrosu'ndaki kazada karar verildi Seyrantepe Metrosu'nda, güvenlik görevlisi Fatih Çoban'ın 29 Eylül 2014 günü kalçasına demir çubuk saplanmasına ilişkin yürütülen soruşturmada, makinist Burhan Civelek hakkında takipsizlik kararı verildi
29.09.2021 Gündem
Dava açacağım!
Dava açacağım! Metro kazasında yaralanan Fatih Çoban dehşet anını anlattı: Bir demir profilden kaçtım, bir demir profil daha içeri girdi. Çoktan ölmüştüm, davacıyım..
30.09.2014 Yaşam
Metro kazasında yaralanan yolcu konuştu
Metro kazasında yaralanan yolcu konuştu Seyrantepe’deki metro kazasında yaralanan Fatih Çoban hasta yatağında açıklamalarda bulundu.
30.09.2014 Yaşam
Yarım saat boyunca böyle ambulans bekledi!
Yarım saat boyunca böyle ambulans bekledi! Taksim yönüne giden metroda meydana gelen kazada kalçasına demir çubuk saplanan Fatih Çoban acılar içinde kıvranırken, ambulansın olay yerine geç geldiği öne sürüldü.
29.09.2021 Gündem
'Demiri gördüm ama kaçamadım'
'Demiri gördüm ama kaçamadım' Seyrantepe metrosunda meydana gelen kazada yaralanan yolcu Fatih Çoban, babasına o anları anlattı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul otoparkları bayramda ücretsiz
İstanbul otoparkları bayramda ücretsiz İSPARK, 4 Ekim Cumartesi ve 5 Ekim Pazar günü kent genelinde yaklaşık 500 noktadaki yol üstü otoparkında İstanbullulara ücretsiz hizmet verecek.
29.09.2014 Ekonomi
'Kurbanımızı Bayram'dan önce kestik'
'Kurbanımızı Bayram'dan önce kestik' Hakkari’de şehit olan askerlerin evlerine ateş düştü. Gözyaşlarına boğulan aileler, evlatları için ağıtlar yaktı. Şehit İbrahim Geçer’in annesi 'Biz kurbanımızı Kurban Bayramı'ndan önce kestik' dedi.
29.09.2021 Gündem
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024 Süper Lig
Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçında tartışmalı penaltı pozisyonu: Tartışılacak bir şey yok, penaltı verilmeliydi!
Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçında tartışmalı penaltı pozisyonu: Tartışılacak bir şey yok, penaltı verilmeliydi! Süper Lig'in 13. haftasının kritik mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Fatih Karagümrük'ü geriden gelerek 2-1 mağlup etti. Yazarımız Deniz Çoban'ın da yer aldığı yayıncı kuruluşun Trio kadrosu, Arda Kardeşler ve ekibinin görev aldığı Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçının tartışmalı pozisyonlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Özellikle maç içerisinde iki tarafın da penaltı beklentisi içinde olduğu pozisyonlara ilişkin görüşler dikkat çekti.
27.11.2023 Fenerbahçe
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bayraktar Grubu’na AK Parti’nin verdiği bir kuruş yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bayraktar Grubu’na AK Parti’nin verdiği bir kuruş yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’da Yeni Zigana Tüneli açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "14 Mayıs'ta yapılan işleri yarım bırakmadan, daha büyük hedeflere koşmaya söz mü Trabzon? Van'da bez parçaları ile devletine meydan okuyanları ve onlara el sallayanları sandığa gömüyor muyuz Trabzon?" dedi. Öte yandan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na Bayraktar üzerinden tepki göstererek çağrıda bulundu, "Zerre kadar yüreğin varsa, Bayraktar grubuna AK Parti hükümetinin verdiği bir kuruş yoktur, sıkıyorsa çık açıkla" ifadelerini kullandı.
3.05.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi 15 Temmuz darbe şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yılında 15 Temmuz şehitleri anılıyor. Fetullah Gülen tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün düzenlediği hain darbe girişiminde 6 yıl geride kaldı.
15.07.2022 Gündem
GAP gitti, Mezopotamya geldi! Nemrut’un gölgesindeki tarih ve kültür kenti Adıyaman…
GAP gitti, Mezopotamya geldi! Nemrut’un gölgesindeki tarih ve kültür kenti Adıyaman… Güneşin doğuş ve batışının en iyi izlendiği Nemrut Dağı,Cendere Köprüsü, Arsameia, Karakuş Tepe,Perre Antik kenti ve Kahta Kalesi, bulgurun aşka geldiği çiğ köftesi ve tavuklu pilavı, yöresel kahvaltısı, sıra geceleri ile kültür, tarih ve gastronomi kenti Adıyaman… Kent, geçen hafta Nemrut Gastronomi Festivalikapsamında yerli ve yabancı çok sayıda kişiyi ağırladı. 9 il için Kapadokya örnek alınarak yeni oluşturulan Mezopotamya turunun ilk ayağını oluşturan tanıtım atağı ile kente 5 milyon turistin çekilmesi hedefleniyor. Oteller dolu kent ise bu durumdan mutlu ve umutlu...
28.05.2022 Gündem
Nemrut Dağı eteklerinde gastronomi günleri…
Nemrut Dağı eteklerinde gastronomi günleri… UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki Nemrut Dağı'nın eteklerinde "Uluslararası Nemrut Gastronomi Buluşmaları" festivali düzenleniyor. Güneşin doğuşunun ve batışının muhteşem güzellikler sunduğu Nemrut Dağı eteklerindeki festival kapsamında ulusal ve uluslararası şefler hünerlerini sergiledi. Festivale ünlü sanatçı Zara’da tarihi Cendere köprüsünde verdiği konser ile renk kattı.
23.05.2022 Kültür Sanat
Bakan Kirişci: Yangınlara karşı hava ve kara gücümüzü daha da güçlendiriyoruz
Bakan Kirişci: Yangınlara karşı hava ve kara gücümüzü daha da güçlendiriyoruz Orman Yangını Hazırlıkları Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, "Bu yıl orman yangınlarıyla mücadelede özellikle teknoloji yoğunluklu bir strateji izleyeceğimizin altını çizmek istiyorum. Yangınlara karşı hava ve kara gücümüzü daha da güçlendiriyoruz. 39 olan helikopter sayımızı 55'e, uçak sayımızı 3'ten 20'ye, İHA sayımızı 4'ten 8'e yükselttik" dedi.  
16.05.2022 Siyaset
Ali İnce hayatını kaybetti
Ali İnce hayatını kaybetti Çöpçüler Kralı filmi ile hafızalarda yer edinen Yeşilçam oyuncusu Ali İnce, 62 yaşında hayatını kaybetti. İnce'nin cenazesi, yakınları ve sevenleri tarafından Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildi.
18.08.2021 Magazin
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde... Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe yapıldı. Valilikler yasak kararlarını duyurdu. Yasak kararı alınan kent sayısının giderek artması bekliyor. Çok sayıda ilde harekete geçildi. Yangın haberlerinin ardından ormanlara girişlere yasak getirildi. Valilikler vatandaşlara ormanlara giriş yasağı kararlarının tüm ayrıntılarını tek tek açıkladı. Yeni eklenen illerle birlikte sayı artmaya devam ediyor. İşte yasak kararı alınan tüm iller...
3.08.2021 Gündem
15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!
15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi! 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yılında milleti ve bayrağı için bir an bile düşünmeden göğsünü siper eden kahramanlar anılıyor. Hain darbe girişimi gecesinde tanklara karşı durarak canını feda eden 15 Temmuz şehitleri dualar ve törenlerle anılıyor. Türkiye'nin dört bir yanında şehitlikler ziyaret ediliyor ve hafızalardan silinmeyen darbe gecesi anlatılıyor. Pek çok kişi de 15 Temmuz gecesi şehit olan kahramanların isimlerini merak ediyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kim? İşte 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!
15.07.2021 Gündem
Ankaragücü - Galatasaray maçı sonrası beklenen açıklama! Cüneyt Çakır...
Ankaragücü - Galatasaray maçı sonrası beklenen açıklama! Cüneyt Çakır... Süper Lig'de Ankaragücü - Galatasaray maçında Mostafa Mohamed'in gördüğü kırmızı kart tartışmalara neden olurken Cüneyt Çakır sarı kırmızılı cephenin hedefi oldu. Peki pozisyonda VAR hakemi Halil Umut Meler'i ekrana çağırmalı mıydı?
4.03.2021 Galatasaray
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
"Genelkurmay Çatı" davasında 224 sanık hakkında verilen karar onandı
"Genelkurmay Çatı" davasında 224 sanık hakkında verilen karar onandı FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlere ilişkin 224 sanık hakkında verilen karar, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf) tarafından onandı.
14.10.2020 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ayasofya'da görevlendirilen imam ve müezzinleri açıkladı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ayasofya'da görevlendirilen imam ve müezzinleri açıkladı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ayasofya Camii'nde görevlendirilen imam-kayyım ve müezzinleri açıkladı. Erbaş, '3 imam ve 5 müezzin atıyoruz. Belki tarihte ilk defa olacak. Prof.Dr. bir hocamızı imam olarak atıyoruz. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Prof.Dr. Mehmet Boynukalın hocamızı imam olarak atıyoruz.' dedi.
23.07.2020 Gündem
15 Temmuz şehitleri kimlerdir? 15 Temmuz şehitleri isimleri...
15 Temmuz şehitleri kimlerdir? 15 Temmuz şehitleri isimleri... 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4’ncü yıl dönümünde şehitlerimiz saygıyla ve minnetle anılıyor. Türkiye'nin dört bir yanında şehitlikler ziyaret ediliyor ve hafızalardan silinmeyen darbe gecesi anlatılıyor. Darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde şehit olanların anısına 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev bir Türk bayrağı asıldı. Peki, 15 Temmuz şehitleri kimlerdir? 15 Temmuz şehitleri isimleri...
15.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Çoban ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih çoban haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.