Seyrantepe

Seyrantepe

Son dakika seyrantepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seyrantepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seyrantepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seyrantepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seyrantepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.019 seyrantepe haberi bulunmuştur. Tüm seyrantepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme!
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme! Gaziantep'de Lina Nazlı Erbay, darp edilerek öldürüldükten sonra cesedinin derin dondurucuda saklandığı olaya ilişkin davada mahkeme heyeti karar verdi. Tutuklu sanıklardan Muhabbet Toz'u ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl, sevgilisi Mehmet Aksu'yu 27 yıl hapis cezasına çarptırdı.
Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte yolunu kesen şüpheliler yakalandı
Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte yolunu kesen şüpheliler yakalandı Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilip Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesinin ardından maç sonrası evine giden Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun otomobilinin önünü, yol verme tartışması nedeniyle kesen, Aktürkoğlu ile tartıştıktan sonra kaçan 4 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin daha önceden uyuşturucu kullanmak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, taksirle adam öldürmek, kasten yaralama gibi suçlardan kayıtları olduğu ortaya çıktı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.
6.03.2024 Gündem
Şarjör değiştirip 25 el ateş etti! Suç makinesi cani adama film gibi operasyon
Şarjör değiştirip 25 el ateş etti! Suç makinesi cani adama film gibi operasyon Kağıthane'de 8 yıl önce boşandığı eski eşini, evden eşyalarını aldığı esnada bahçede sıkıştırarak şarjör de değiştirip silahla 25 el ateş açarak ağır yaralayan cani koca, film gibi bir operasyonla yakalandı.
19.02.2024 Gündem
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı. İstanbul'daki okulların 1428'i riskli bulunurken, 148 okul boşaltıldı. 481 okul yıkılıp yeniden yapılırken, 799'u ise güçlendirme yoluyla depreme dayanıklı hale getirildi.
15.02.2024 Gündem
Boşandığı eşinden hamile kaldı! Yeni doğmuş bebeğini çöpe attı
Boşandığı eşinden hamile kaldı! Yeni doğmuş bebeğini çöpe attı Sarıyer'de 25 Ocak’ta çöp poşetlerinin arasında yeni doğmuş bebek bulundu. Polis ekipleri yaptıkları incelemelerde bebeği çöp poşetlerinin arasına bırakan kişinin Karolin Y. olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan Karolin Y. bugün sabah saatlerinde Adliyeye sevk edildi.
10.02.2024 Gündem
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü Ümraniye'de çalışma yapılan metro hattında meydana gelen kısmi çökme nedeniyle biri dört diğeri üç katlı iki bina çöktü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, muhtemel bir çökme riskine karşı bölgede önlem alındı. Çökme anı ise kameraya saniye saniye yansıdı.
18.01.2024 Gündem
Boşandığı kocasını av tüfeğiyle öldürdü
Boşandığı kocasını av tüfeğiyle öldürdü Manisa'nın Salihli ilçesinde Ayşe Yalım (62), 7 yıl önce boşandığı İrfan Çimen'i (66) av tüfeği ile öldürdü.
15.01.2024 Gündem
'Abi korkuttun beni' dediği şahıs bıçakladı! Şok eden olay
'Abi korkuttun beni' dediği şahıs bıçakladı! Şok eden olay Kağıthane’de üniversite öğrencisi 20 yaşındaki genç kız, arkadaşının evine gireceği esnada “Abi korkuttun beni” dediği şahıs tarafından bıçaklandı.
27.12.2023 Gündem
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı Kağıthane’de İran uyruklu bir iş kadınına ait eve giren 4 hırsız, evdeki kasayı alarak gözden kayboldu. Kasanın içinde bulunan yaklaşık 40 milyonluk ziynet eşya ve parayı alan şüpheliler, soygundan bir kaç gün sonra kasayı boş bir araziye attı. Polis ekipleri tarafından kimlikleri tespit edilen 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden biri, genç kadının özel şoförü çıktı.
26.11.2023 Gündem
Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil yorumu
 Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil yorumu Magazin gündeminin önemli isimlerinden Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses sık sık evlilik haberleriyle gündeme geliyor. Tatlıses ve Erbil’in evlilik isteklerine oryantal Didem Kınalı’dan sert bir yorum geldi.
17.11.2023 Magazin
İstanbul'un bazı bölgelerinde trafikte yoğunluk yaşanıyor
İstanbul'un bazı bölgelerinde trafikte yoğunluk yaşanıyor İstanbul'da Meteoroloji'nin uyarılarının ardından bölgesel etkili olan yağmur trafik yoğunluğuna neden oldu. Bazı noktalarda trafik durma noktasına gelirken kentteki trafik yoğunluğu yüzde 90'lara çıktı.
2.11.2023 Gündem
Aldatma iddiasıyla başlayan kavga kanlı bitti! Kocasını sokak ortasında bıçaklayan kadın dehşet saçtı...
Aldatma iddiasıyla başlayan kavga kanlı bitti! Kocasını sokak ortasında bıçaklayan kadın dehşet saçtı... Evde başlayan tartışmada bıçakla yaralanan kadın çılgına döndü kocasını, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla sokak ortasına kadar kovalayıp göğsünden bıçakladı. Dehşet anları kameralara yansırken, eşinin aracının lastiklerini de bıçaklayan kadın taksiyle kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
23.10.2023 Gündem
15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde iğrenç istismar! Cezası belli oldu
15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde iğrenç istismar! Cezası belli oldu Gaziantep'te 15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde taciz ve bıçaklı saldırı iddiasıyla tutuklanan Ali K.’nın yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı.
12.10.2023 Yaşam
Asansörde bıçaklı tacizin cezası belli oldu
Asansörde bıçaklı tacizin cezası belli oldu Gaziantep'te 15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde taciz ve bıçaklı saldırı iddiasıyla tutuklanan Ali K.’nın yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme heyeti sanık Ali K.'yi 'silahla tehdit' suçundan 2 yıl, 'cinsel taciz' suçundan ise 9 yıl olmak üzere toplam 11 yıl hapis cezasına çarptırdı.
12.10.2023 Gündem
3 yaşındaki Lina'nın minik bedeni derin dondurucudan çıkmıştı! Cinayet sanıkları hakkında mahkemeden yeni karar...
3 yaşındaki Lina'nın minik bedeni derin dondurucudan çıkmıştı! Cinayet sanıkları hakkında mahkemeden yeni karar... Kan donduran olay Gaziantep'te meydana gelmişti. Kayıp olarak aranırken cesedi derin dondurucuda bulunan Lina Nazlı Erbay'ın (3) ölümüne ilişkin haklarında 28 yıla kadar hapis cezası istenen Muhabbet Toz ve Mehmet Aksu'nun yargılandığı davada mahkeme, 2 sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
19.09.2023 Gündem
İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma: 1 polis şehit, 1 saldırgan ölü ele geçirildi
İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma: 1 polis şehit, 1 saldırgan ölü ele geçirildi Kağıthane'de uyuşturucu satıcılarının kaldığı bir adrese operasyon yapan polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda polis memuru Hakan Telli şehit olurken, 1 polis memuru ağır yaralandı. Çıkan çatışmada saldırganlardan 1'i ölü, 1'i ise yaralı olarak; toplam 4 kişi yakalandı. Operasyon sonunda İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş olay yerine gelerek incelemelerde bulunarak ekiplerden bilgi aldı.
25.08.2023 Yaşam
Kağıthane'de otobüsün yanan motorunu üfleyerek söndürmeye çalıştı
Kağıthane'de otobüsün yanan motorunu üfleyerek söndürmeye çalıştı Kağıthane'de halk otobüsünün şoförü motor kısmında çıkan yangını üfleyerek söndürmeye çalıştı. Çevredekilerin, "Tüpü sık, üflemeyle sönmez" uyarısıyla elindeki yangın tüpünü kullanan şoför alevleri söndürdü. İlginç anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 
4.06.2023 Yaşam
İbrahim Tatlıses ile torunu davalık oldu! 'O kirayı ben bahşiş veririm'
İbrahim Tatlıses ile torunu davalık oldu! 'O kirayı ben bahşiş veririm' İbrahim Tatlıses ve torunu arasında sular durulmuyor. Tatlıses, dairesinde oturan torununu çıkarmak için açtığı dava hakkında konuştu. Oğlu ve torununun “akli melekelerinin yerinde olmadığı” iddiasını hazmedemediğini söyleyen sanatçı, “Ben oradaki kirayı bahşiş veriyorum normalde” dedi.
27.05.2023 Magazin
CHP binası yakınında ateş eden şüpheli yakalandı
CHP binası yakınında ateş eden şüpheli yakalandı Seyrantepe'deki CHP İl Başkanlığı binası yakınlarında silahla hava ateş eden Emre D. Sultangazi'de yakalandı.
17.04.2023 Gündem
CHP İl binasına silahlı saldırı iddiası
CHP İl binasına silahlı saldırı iddiası CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sarıyer'de bulunan CHP il binasına silahlı saldırı yapıldığını öne sürdü.
6.04.2023 Gündem
Bakan Koca duyurdu: Kağıthane Devlet Hastanesi taşınıyor
Bakan Koca duyurdu: Kağıthane Devlet Hastanesi taşınıyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus ile ortak basın açıklaması düzenledi. Bakan Koca, açıklamasında Kağıthane Devlet Hastanesinin, Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşınacağını duyurdu.
28.02.2023 Gündem
Ev sahiplerinden kiracılara büyük tuzak! Banka hesabı oyunu ortaya çıktı
Ev sahiplerinden kiracılara büyük tuzak! Banka hesabı oyunu ortaya çıktı Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor. Ev sahiplerinin banka hesabı oyunu deşifre oldu. Son dönemde ev sahiplerinin ‘kira yatırmıyor’ yoluna başvurmak için banka hesaplarını kapatmaya başladığını belirten Avukat Olcay Göçüm, kiracılara hemen Sulh Hukuk Mahkemesi’ne başvurmaları uyarısında bulundu.
2.01.2023 Ekonomi
Asansörde kız çocuğuna cinsel istismara kalkıştı! Annesi çığlıklarını duyup koştu
Asansörde kız çocuğuna cinsel istismara kalkıştı! Annesi çığlıklarını duyup koştu Gaziantep'te, N.T.'ye (15), asansöre binerken bıçakla tehdit ederek cinsel istismara kalkıştığı iddiasıyla polis tarafından yakalanıp gözaltına alınan A.K., tutuklandı.
14.12.2022 Yaşam
Asansörde kız çocuğunu bıçakla taciz eden şahıs yakalandı
Asansörde kız çocuğunu bıçakla taciz eden şahıs yakalandı Gaziantep'te asansöre binen genç kızı bıçakla tehdit ederek cinsel istismara kalkışan şüpheli polis ekiplerince güvenlik kameralarından kimliği saptanarak yakalandı.
13.12.2022 Gündem
15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde bıçaklı istismar! Detayları şok etti
15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde bıçaklı istismar! Detayları şok etti Gaziantep’te 15 yaşındaki kız çocuğu, asansörde boğazına bıçak dayayan şahıs tarafından taciz edildi. Şahsın takip anları binanın güvenlik kameralarına yansırken, büyük korku yaşayan kız yaşadıklarını anlattı.
11.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Seyrantepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seyrantepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.