Fatih Artman

Fatih Artman

Son dakika Fatih Artman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fatih Artman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fatih Artman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Artman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih artman gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 fatih artman haberi bulunmuştur. Tüm fatih artman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor?
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor? Behzat Ç yeniden mi çekiliyor, Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Behzat Ç hayranları beklenen açıklamayı Erdal Beşikçioğlu'ndan duydu. İlk bölümü 2010 yılında ekrana e-gelen fenomen dizi Behzat Ç.  Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır romanından uyarlandı. Behzat Ç. ilk olarak 2010-2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanan dizinin 4. sezonu 6 sene sonra çekildi ve 2019 yılında BluTV'de seyirci ile buluştu.
15.06.2022 Televizyon
Burak Altay 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor
Burak Altay 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor Ay Yapım imzası taşıyan dizi 'Menajerimi Ara'nın bu haftaki konuğu Burak Altay olacak. 40'ıncı bölümü izle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin yeni bölümü şimdiden merak konusu oldu.
30.05.2021 Magazin
Kansere yakalanan Canan Ergüder, oynadığı diziye veda etti: Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor...
Kansere yakalanan Canan Ergüder, oynadığı diziye veda etti: Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor... Meme kanseri nedeniyle 'Menajerimi Ara' dizisine sosyal medya hesabından veda eden Canan Ergüder, "Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor. Önemli olan fazla sarsılmadan yolla beraber akabilmek" dedi.
26.04.2021 Magazin
Aile Arasında filmi konusu ve çekildiği yer!
Aile Arasında filmi konusu ve çekildiği yer! Aile Arasında filmi bu aksam TV ekranında izleyiciyle buluşacak. Senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı, 2017 yılında vizyona giren Aile Arası filmi konusu nedir?
9.10.2019 Televizyon
Rıza’dan dans!
Rıza’dan dans! Şarkıcı Baran Bayraktar, önceki gün Çeşme Spiaggia Grande Beach Club’ta gerçekleştirilen Happy Hour Party’de sahne aldı.
20.07.2018 Magazin
Çektiği zamanı unuttu
Çektiği zamanı unuttu Fatih Artman, Demet Evgar, Hale Sürel, Ezgi Eyüboğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrolünü paylaştığı, ‘Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok’ filminin galası önceki akşam Kanyon AVM’de yapıldı.
9.05.2018 Magazin
'Aile Arasında' rekor kırdı! İşte o rakamlar...
'Aile Arasında' rekor kırdı! İşte o rakamlar... BKM’nin yılın en iddialı komedi filmleri arasında yer alan “Aile Arasında” dan rekor izleyici sayısı...
9.02.2018 Kültür Sanat
Vatanım Sensin'de şok! Diziden ayrıldı...
Vatanım Sensin'de şok! Diziden ayrıldı... Yanık Efe karakterine hayat veren Onur Saylak, diziye veda etti.
26.01.2018 Televizyon
Evlilik teklifi almadım
Evlilik teklifi almadım Beyazıt Öztürk’ün sunduğu “Beyaz Show”a bu hafta; “Aile Arasında” filminin oyuncuları Gülse Birsel, Erdal Özyağcılar, Engin Günaydın, Fatih Artman, Derya Karadaş, Ayta Sözeri ve şarkıcı Funda Arar konuk oldu.
2.12.2017 Magazin
Aile Arasında filminin afişi hazır!
Aile Arasında filminin afişi hazır! Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı Aile Arasında 1 Aralık'ta vizyona girecek.
12.11.2017 Kültür Sanat
Vatanım Sensin'den bomba başlangıç!
Vatanım Sensin'den bomba başlangıç! “Vatanım Sensin” önceki akşam ekrana gelen yeni sezon ilk bölümü ile zirvedeki yerini aldı.
10.11.2017 Televizyon
Berlin izdihamı
Berlin izdihamı Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı Cingöz Recai filminin Avrupa galasının ilk durağı Berlin oldu.
13.10.2017 Magazin
Ödül gözyaşları
Ödül gözyaşları Bu yıl 24.’sü düzenlenen ‘Uluslararası Adana Film Festivali’nde ‘İşe Yarar Bir Şey’ filmindeki rolüyle ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan Başak Köklükaya’nın göz yaşlarını usta oyuncu Şemsi İnkaya sildi
1.10.2017 Magazin
İşte 'Aile Arasında' filminin vizyon tarihi!
İşte 'Aile Arasında' filminin vizyon tarihi! Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı ilk sinema filmi Aile Arasında'nın vizyon tarihi belli oldu.
5.09.2017 Televizyon
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 31 Ağustos Perşembe
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 31 Ağustos Perşembe TV8 yayın akışı 31 Ağustos Perşembe günü Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle başlıyor. Ardından ekranlara eğlence programı Oynat Bakalım geliyor. Oynat Bakalım’dan sonra çocukların vazgeçilmez çizgi filmi Maşa ile Koca Ayı yayınlanıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Yaşamdan Hikayeler programı yer alıyor. Yaşamdan Hikayeler’in ardından Aşk-ı Roman yerli dizisi yayın akışına giriyor. Aşk-ı Roman dizisinden sonra ise Gerçeğin Peşinde programı TV8 ekranlarında sizlerle olacak. Akşam kuşağına gelindiğinde sinema filmi Bana Masal Anlatma yayın akışında yerini alıyor. Ardından Arkadaşım Hoşgeldin programı yayınlanacak. Yayın akışının gece saatlerinde ise Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular canlı olarak yayınlanıyor. TV8 31 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
'Aile Arasında'nın çekimleri başladı!
'Aile Arasında'nın çekimleri başladı! Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, yeni projesinin çekimlerine başlandığını ve filmin adının 'Aile Arasında' olduğunu duyurdu.
28.08.2017 Televizyon
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 10 Ağustos Perşembe
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 10 Ağustos Perşembe TV8 yayın akışı 10 Ağustos Perşembe gününde Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle başlıyor. Ardından Oynat Bakalım eğlence programıyla yayın akışı devam ediyor. Oynat Bakalım’dan sonra Yaşamdan Hikayeler programı canlı yayınıyla TV8 ekranlarında oluyor. İlerleyen saatlerde ise 1 Alp 3 Çocuk programı ekrana geliyor. Öğle vakti geldiğinde Gerçeğin Peşinde programı canlı yayınıyla TV8 ekranlarında! Akşam kuşağında Bana Masal Anlatma yerli sinema filmi gösteriliyor. TV8 10 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Gülse Birsel oyuncu kadrosunu açıkladı!
Gülse Birsel oyuncu kadrosunu açıkladı! Gülse Birsel, yeni projelerini Elele dergisine anlattı...
3.08.2017 Televizyon
Cingöz Recai filminin vizyon tarihi belli oldu!
Cingöz Recai filminin vizyon tarihi belli oldu! Yıllar sonra tekrar beyazperdede hayat bulan ‘Cingöz Recai’nin çekimleri tamamlandı.
27.07.2017 Televizyon
Cingöz Recai’de yıldızlar geçidi!
Cingöz Recai’de yıldızlar geçidi! Türk polisiye roman geleneğinin en önemli karakterlerinden Cingöz Recai, yıllar sonra tekrar beyazperdede hayat bulacak.
26.07.2017 Magazin
Vatanım Sensin sezon finalinde neler yaşandı?
Vatanım Sensin sezon finalinde neler yaşandı? Vatanım Sensin dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Vatanım Sensin 31. bölümüyle sezon finali yaptı. Cevdet'in vurulması ise herkesi şoke etti. Peki Cevdet ölerek diziden ayrılacak mı? İşte Vatanım Sensin final bölümünde yaşanan olaylar...
29.09.2021 Gündem
Songül Öden bakın kimle birlikte?
Songül Öden bakın kimle birlikte? Songül Öden geçen Ekim’de 8 yıllık sevgilisi Kerem Alışık’tan ayrılmış ve Fatih Artman ile görüntülenmişti. İkili bir kez daha yakalandı...
28.04.2017 Magazin
Vatanım Sensin 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Vatanım Sensin 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Perşembe akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin sün 25. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Vatanım Sensin'de Hilal ile Leon'un öpüşme sahnesi rekor kırdı. Yunanlılar tarafından yakalanan Leon bu durumdan kurtulabilecek mi yoksa öldürülecek mi? Hepsi Vatanım Sensin 26. yeni bölümünde ortaya çıkacak.
29.09.2021 Gündem
Yakalandı!
Yakalandı! Fatih Artman önceki akşam Arnavutköy’de esmer bir güzelle yakayı ele verdi.
30.03.2017 Magazin
Ömürlük sözleşme yaptık!
Ömürlük sözleşme yaptık! Gupse Özay, sevgilisi Barış Arduç’un bir kanalla 3 yıllık sözleşme imzalaması sorulunca “Evet anlaştı. 3 yıllık mı bilmiyorum ama benimle ömürlük sözleşme yaptı” dedi
29.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Artman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih artman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.