Cingöz Recai

Cingöz Recai

Son dakika cingöz recai haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cingöz recai ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cingöz recai haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cingöz Recai

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cingöz recai gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 cingöz recai haberi bulunmuştur. Tüm cingöz recai haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali… Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Poyraz Karayel dizisinde 'Taş Kafa' karakteriyle büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu verdiği kilolar ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçirdiği mide ameliyatı sonrası 150 kilodan 90 kiloya düşen Cem Cücenoğlu verdiği 60 kilo bambaşka birine dönüştü. Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
27.03.2021 Gündem
Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık
Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık "Sezercik", "Acı Hayat", "Küçük Hanım", "Otobüs Yolcuları", "Üç Tekerlekli Bisiklet" ve "Kanun Namına" filmlerinde canlandırdığı karakterlerle unutulmayan oyuncu Ayhan Işık'ın vefatının üzerinden 41 yıl geçti.
15.06.2020 Kültür Sanat
Nasipse Olur filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Nasipse Olur nerede çekildi?
Nasipse Olur filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Nasipse Olur nerede çekildi? Algı Eke ve Burak Sevinç'in başrolünü paylaştığı romantik komedi filmi "Nasipse Olur", bugün vizyona girdi. Sinemalarda izleyicilerini buluşan Nasipse Olur filmi hakkındaki araştırmalar da arttı. Keşanlı Ali Destanı, Direniş Karatay, Kurtlar Vadisi gibi yapımlardan tanıdığımız Selahattin Sancaklı yönetmenliğindeki Nasipse Olur filmi nerede çekildi? Nasipse Olur oyuncuları kim, konusu nedir?
14.02.2020 Gündem
Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında?
Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında? Engelsiz Yaşam Vakfı'nın geleneksel hale getirdiği ve bu yıl onuncu kez düzenlediği “10. Yılın En İyileri Ödül Töreni” önceki gece bir törenle gerçekleştirildi. Yılın En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Ödülü'nü alan Uzerli, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İlk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisiyle büyük çıkış yapan Meryem Uzerli hakkında merak edilen bilgiler… Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında?
9.01.2020 Gündem
Haluk Bilginer'e Emmy ödülü! (Haluk Bilginer kimdir, hayatı ve kariyeri)
Haluk Bilginer'e Emmy ödülü! (Haluk Bilginer kimdir, hayatı ve kariyeri) Usta oyuncu Haluk Bilginer Şahsiyet dizindeki performansıyla 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘’En iyi Erkek Oyuncu’’ seçildi. ‘’Kendimden çok, Türkiye için mutluyum’’ diyen Haluk Bilginer’in hayatını ve oyunculuk kariyerini derledik. Haluk Bilginer kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
26.11.2019 Yaşam
Flaşlar patlayınca şoke oldular
Flaşlar patlayınca şoke oldular 'Cingöz Recai' adlı filmin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Serkan Keskin ile Meriç Aral, önceki akşam Kadıköy'de el ele görüntülendi.
8.11.2018 Magazin
Yeşilçam’ın usta ismi Cemal Konca vefat etti
Yeşilçam’ın usta ismi Cemal Konca vefat etti Geride bıraktığımız gün 1 Mayıs'ta vefat eden Yeşilçam’ın emekçilerinden Cemal Konca'nın defnedildiğini şarkıcı Onur Akay duyurdu.
3.05.2018 Magazin
Aldığı ücret dudak uçuklattı! 1.5 milyon TL...
Aldığı ücret dudak uçuklattı! 1.5 milyon TL... Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu’ndan ‘en yüksek ücret’ rekorunu aldı. Tatlıtuğ'un yeni filmi ‘Hadi Be Oğlum’ ilk haftasında 404 bin kişi tarafından izlenmişti.
25.02.2018 Magazin
Kuvet pozu işi bitirdi!
Kuvet pozu işi bitirdi! Meryem Uzerli’nin küvette, yüzü gözü köpük içindeyken çektiği video başına iş açtı. Menajerlik şirketi ünlü oyuncuyla sözleşmesini iptal etti
16.01.2018 Magazin
Mutsuz Fatih
Mutsuz Fatih ‘Cingöz Recai’ filminin gişedeki başarısızlığı, ‘Fatih’ dizisinin çekimlerindeki aksaklık Kenan imirzalıoğlu’nun canını sıktı. Oyuncu, fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını ilk kez reddetti
24.11.2017 Magazin
Büyük hüsran! Resmen çakıldılar...
Büyük hüsran! Resmen çakıldılar... Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu yeni vizyona giren filmlerin gişelerini değerlendirdi.
16.11.2017 Televizyon
Kenan İmirzalıoğlu'ndan bomba itiraf!
Kenan İmirzalıoğlu'ndan bomba itiraf! Kenan İmirzalıoğlu, son filmi Cingöz Recai tutmayınca samimi bir itirafta bulundu. Kenan, "Belli ki eksiklerimiz var." dedi.
16.11.2017 Magazin
Ateş bastı
Ateş bastı ‘Çukur’ dizisine Aras Bulut İynemli-Dilan Çiçek Deniz ikilisinin, ‘Öteki Taraf’ filmine ise Özcan Deniz ile Meryem Uzerli’nin öpüşme sahneleri damga vurdu
24.10.2017 Magazin
Cingöz Recai fırtına gibi başladı! İlk üç günde...
Cingöz Recai fırtına gibi başladı! İlk üç günde... Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni filmi, sinemaseverlerle buluştu.
16.10.2017 Kültür Sanat
Bu kez Amsterdam’dalar
Bu kez Amsterdam’dalar “Cingöz Recai-Bir Efsanenin Dönüşü” filminin galası önceki gün Amsterdam’da yoğun katılımla gerçekleştirildi.
14.10.2017 Magazin
Berlin izdihamı
Berlin izdihamı Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı Cingöz Recai filminin Avrupa galasının ilk durağı Berlin oldu.
13.10.2017 Magazin
İzdivaç'ın olaylı gelin adayıyla yakınlaştı
İzdivaç'ın olaylı gelin adayıyla yakınlaştı Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'un gelin adayı Didem Delen ile ünlü türkücü Yavuz Bingöl yakınlaştı.
13.10.2017 Magazin
İkinci filmi de çekeceğiz
İkinci filmi de çekeceğiz Cingöz Recai-Bir Efsanenin Dönüşü’nün galası önceki gün gerçekleşti. Birçok ünlü ismin akın ettiği galada yönetmen Onur Ünlü, “Devam filmini de çekmek istiyoruz” diyerek müjdeyi verdi
12.10.2017 Magazin
Meryem Uzerli'yi görenler hayran kaldı!
Meryem Uzerli'yi görenler hayran kaldı! Meryem Uzerli, başrolünde oynadığı "Cingöz Recai" filminin galasında giydiği derin göğüs dekolteli kıyafetiyle hayranlarının ateşini yükseltti.
12.10.2017 Magazin
Galaya bekleriz
Galaya bekleriz Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Zincirlikuyu’da bir AVM’ye girerken görüntülendi.
11.10.2017 Magazin
'İsmail Abi' müjdeyi verdi! Leyla İle Mecnun...
'İsmail Abi' müjdeyi verdi! Leyla İle Mecnun... Serkan Keskin, NTV Radyo'nun konuğu oldu. Kesin, “Gerçekten yapmamız gerektiğini hissedersek Leyla ile Mecnun’un filmini yapabiliriz.” dedi.
9.10.2017 Televizyon
Haluk Bilginer'den iddialı film!
Haluk Bilginer'den iddialı film! Usta oyuncu Haluk Bilginer, yine iddialı bir film projesiyle anlaştı.
6.10.2017 Kültür Sanat
Beyaz Show'un yayın tarihi değişti! İşte nedeni...
Beyaz Show'un yayın tarihi değişti! İşte nedeni... Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Kanal D ekranında Beyaz Show'un 21. sezonuna başlamak için gün sayıyor.
2.10.2017 Televizyon
Cingöz Meriç
Cingöz Meriç ‘Medcezir’ dizisiyle adını duyuran genç oyuncu Meriç Aral, Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer ve Meryem Uzerli’nin başrolleri paylaştığı ‘Cingöz Recai’ filmiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
30.09.2017 Magazin
Cingöz Recai’nin afişi yayınlandı!
Cingöz Recai’nin afişi yayınlandı! Merakla beklenen film, 13 Ekim’de izleyicisi ile buluşacak.
17.09.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Cingöz Recai ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cingöz recai haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.