Aile Arasında

Aile Arasında

Son dakika Aile Arasında haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aile Arasında ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aile Arasında haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aile Arasında

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aile arasında gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.312 aile arasında haberi bulunmuştur. Tüm aile arasında haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genç kızların kavgasına aileler de dahil olunca ortalık savaş alanına döndü!
Genç kızların kavgasına aileler de dahil olunca ortalık savaş alanına döndü! Zeytinburnu’nda iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
15.04.2024 Gündem
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil oldu
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil oldu İstanbul'un Zeytinburnu İlçesinde iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.
15.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Katliam gibi arazi kavgasında 9 kişi ölmüştü; ambulansın araç kamerasına dehşetin görüntüleri böyle yansıdı
Katliam gibi arazi kavgasında 9 kişi ölmüştü; ambulansın araç kamerasına dehşetin görüntüleri böyle yansıdı Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde geçen yıl iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan, 9 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavga nedeniyle olay yerine sevk edilen ambulanslardan birinin araç kamerasına, dehşetin görüntüleri yansıdı.
5.03.2024 Gündem
17 yaşındaki çiftin 3 gün 3 gece süren düğün karakolda bitmişti! 'Birbirimizi çok seviyoruz'
17 yaşındaki çiftin 3 gün 3 gece süren düğün karakolda bitmişti! 'Birbirimizi çok seviyoruz' Balıkesir'de 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünün 2'nci günü kavga edip, Konya'ya dönen ardından zorla alıkonulduğunu söyleyerek eşi O.K. (17) ile ailesinden şikayetçi olan çocuk gelin D.K. (17), Kütahya'da oturan çocuk damadın yanına döndü. İki aile arasında şikayet sonrası açılan soruşturma sürerken, D.K., "Her şey eskide kaldı. Kocamı çok seviyorum. Kocam ile çok mutluyum" dedi. O.K. ise "Ben de karımı çok seviyorum. Mutluyuz, huzurluyuz. Birbirimizi çok seviyoruz" diye konuştu.
21.01.2024 Gündem
Mardin'de 2 aile arasında 'muhtar adaylığı' kavgası: 9 yaralı
Mardin'de 2 aile arasında 'muhtar adaylığı' kavgası: 9 yaralı Mardin'de 2 aile arasında 'muhtar adaylığı' nedeniyle çıkan taşlı, sopalı kavgada 9 kişi yaralandı.
18.01.2024 Gündem
Diyarbakır’da husumetlilerin silahlı kavgası: 1 ölü, 2 yaralı
Diyarbakır’da husumetlilerin silahlı kavgası: 1 ölü, 2 yaralı Diyarbakır’da husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kadın yaralandı. Bu sırada caddede bulunan polislerin kavgaya müdahalesi güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli, kullandığı tabancayla birlikte yakalandı.
15.01.2024 Gündem
Rüyada Dağınık Ev Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Evi Dağıtmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Dağınık Ev Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Evi Dağıtmak Nasıl Yorumlanır? Aile üzerinden yaşanabilecek olası sorunlar rüyada dağınık ev görmek üzerinden yorumlanır. Özellikle evli çiftler için eşler arasında yaşanabilecek tartışma ve sürtüşmeleri gösterir. Aynı zamanda maddi ve ekonomik açıdan gelebilecek problemlerin aile hayatına tesir edeceğine yönelik yorumlar delalet eder.
10.01.2024 Eğitim
Gülse Birsel, Vural Çelik sorusunu duymazdan geldi
Gülse Birsel, Vural Çelik sorusunu duymazdan geldi 'Avrupa Yakası' dizisi ve 'Aile Arasında' filminde birlikte kamera karşısına geçen Gülse Birsel ve Engin Günaydın, önceki gece Tarabya'da bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.
23.12.2023 Magazin
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret 'Avrupa Yakası'ndaki Burhan Altıntop ile hafızalara kazınan, son dönemde dijital platformda yayınlanan projelerde rol alan Engin Günaydın, önceki gün uzun süredir aşk yaşadığı Buğu Selen Somer ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
5.11.2023 Magazin
Suzanne Somers 23 yıldır mücadele ettiği kansere yenik düştü
Suzanne Somers 23 yıldır mücadele ettiği kansere yenik düştü Birçok dizi ve filmde yer alan ünlü oyuncu Suzanne Somers, uzun yıllardır mücadele ettiği meme kanseriyle savaşını 76 yaşında kaybetti. Somers'ın sözcüsü, oyuncunun eşi, oğlu ve yakın aile üyeleriyle bir aradayken yaşama veda ettiğini duyurdu.
16.10.2023 Magazin
Halı saha maçında kardeşine 'faul' yapanı av tüfeği ile öldürdü! Mahkemenin verdiği ceza belli oldu
Halı saha maçında kardeşine 'faul' yapanı av tüfeği ile öldürdü! Mahkemenin verdiği ceza belli oldu Kayseri’de, halı saha maçında kardeşi Fahri Çetin'e (24), 'faul' yaptığı iddiasıyla tartıştığı Eren Kuşçu'yu (18) av tüfeği ile vurarak öldüren ağabey Osman Çetin (25), 'Haksız tahrik' indirimi ile 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kardeşi Fahri Çetin'in ise beraatine hükmedildi.
28.09.2023 Gündem
Şanlıurfa'da, arazi kavgası! Ortalık kan gölüne döndü
Şanlıurfa'da, arazi kavgası! Ortalık kan gölüne döndü Şanlıurfa'da, husumetli iki akraba aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada Ali Demir (40) öldü, 2 kişi de yaralandı.
26.09.2023 Yaşam
5 dakikalığına park ettiği aracının yanına dönünce şok oldu
5 dakikalığına park ettiği aracının yanına dönünce şok oldu Malatya’da bir vatandaşın kısa süreliğine park ettiği aracı, hasarlı binanın çatısının çökmesi sonucu hurdaya döndü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.09.2023 Yaşam
Kilis’te 2 aile arasında taşlı, sopalı kavga! Yaralılar var
Kilis’te 2 aile arasında taşlı, sopalı kavga! Yaralılar var Kilis'in Elbeyli ilçesinde iki aile fertleri arasında çıkan, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 9 kişi yaralandı.
24.09.2023 Yaşam
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek! Arazi anlaşmazlıkları MİDAS ile sona eriyor
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek! Arazi anlaşmazlıkları MİDAS ile sona eriyor İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı MİDAS Projesiyle, idari sınırlar netleşiyor. Meraların, göletlerin hangi köy sınırları içinde kaldığı netleşecek, ‘Tosun Paşa’ filminde izlediğimiz mera kavgaları son bulacak.
15.09.2023 Gündem
Bağcılar'da çocukların kavgasına aileler karışınca ortalık savaş alanına döndü
Bağcılar'da çocukların kavgasına aileler karışınca ortalık savaş alanına döndü Bağcılar'da parkta oynayan 2 çocuğun kavgasına ailelerde karışınca ortalık savaş alanına döndü. Bıçakların ve havalı tabancanın kullanıldığı kavgada 1 kişi, yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
30.08.2023 Yaşam
Adana'da korkunç olay! Mangalda katliam yapmaya kalktı, ailesine kurşun yağdırdı
Adana'da korkunç olay! Mangalda katliam yapmaya kalktı, ailesine kurşun yağdırdı Dehşete düşüren haber Adana'dan geldi. Uyuşturucu bağımlısı Burak Yalçınkaya (29), aile fertleriyle mangal yaktıkları sırada çıkan tartışmada ağabeyini, annesini, yengesini ve 2 yeğenini tabancayla vurup, aynı silahı başına dayayıp ateşleyerek intihar girişiminde bulundu. Olayda, şüphelinin ağabeyi Hüseyin Yalçınkaya kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, ağır yaralı 5 kişinin tedavisi sürüyor.
29.08.2023 Gündem
9 kişinin öldüğü katliamının odağındaki aileden yardım çağrısı! Adalet istiyoruz
9 kişinin öldüğü katliamının odağındaki aileden yardım çağrısı! Adalet istiyoruz Diyarbakır'ın Bismil ilçesine bağlı Serçeler köyünde 15 Haziran'da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden 9 kişinin öldüğü olaya ilişkin Alyamaç ailesi, “Oraya ateşi söndürmeye giden insanları pusuya düşürerek ailemden 5 kişinin ölümüne sebep oldular. Aynı zamanda kendi ailelerinden de 4 kişinin ölümüne sebep oldular. Vefat edenlerin ailelerine baş sağlığı diliyorum. Bu olaylar hiç hoş değil. Bu olayın failleri tam 75 gündür yakalanamadı. Yaklaşık 20-25 kişi halen aranıyor.” dedi.
28.08.2023 Yaşam
Diyarbakır'da 9 kişinin öldüğü arazi kavgasında, tutuklu sayısı 14'e çıktı
Diyarbakır'da 9 kişinin öldüğü arazi kavgasında, tutuklu sayısı 14'e çıktı Diyarbakır'da, iki aile arasında çıkan, 9 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan Z.T. tutuklandı. Böylece soruşturma kapsamında tutuklananların sayısı 14'e yükseldi.
26.08.2023 Gündem
Samsun'da cuma namazı çıkışında dehşet! Silahlı çatışmada 2 ölü, 7 yaralı var
Samsun'da cuma namazı çıkışında dehşet! Silahlı çatışmada 2 ölü, 7 yaralı var Samsun'un Çarşamba ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle cuma namazı çıkışı yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.
25.08.2023 Gündem
Teknede evlilik teklifi yapan genç yüzüğü denize düşürdü! İşte o anlar
Teknede evlilik teklifi yapan genç yüzüğü denize düşürdü! İşte o anlar Ordu'da Cem Günday'ın (24), kız arkadaşına evlenme teklif ettiği sırada kiraladığı tekneden denize düşen yüzük, bir dalgıç tarafından bulunup, çifte teslim edildi.
6.08.2023 Yaşam
Hadise gecelerde görüntülendi! 'Arkadaşlarımla vakit geçirdim'
Hadise gecelerde görüntülendi! 'Arkadaşlarımla vakit geçirdim' Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise, geçtiğimiz gece Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel şarkıcı, gazetecilere selam vermeyi de ihmal etmedi.
3.08.2023 Magazin
Esenyurt tekel bayii katliamında yeni gelişme! Başsavcılık'tan baba Erzen'e: Siz mi azmettirdiniz?
Esenyurt tekel bayii katliamında yeni gelişme! Başsavcılık'tan baba Erzen'e: Siz mi azmettirdiniz? Esenyurt'ta bir tekel bayiinde meydana gelen vahşette yeni gelişmeler yaşandı. Çifte cinayetle ilgili soruşturmada, daha önce meydana gelen bir olayın da dosyası açıldı. Baskında ölen Yunus Emre Erzen’in babası Cantürk Erzen, büyük oğlu Mehmet Erzen’e Murat Özer’i ayağından vurdurduğu gerekçesiyle savcılıkta ifade verdi. Tekel bayi baskınıyla ilgili gözaltına alınan Tarık Özer, oğlu Azat Özer, Samet Özer ve onlara yardım eden 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
3.08.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler...
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler... Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesi’nde bir tekel bayiinde meydana gelen olay Türkiye'yi derinden sarstı. İki kişinin silahla vurularak hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin yeni detaylar ve ayrıntılar ortaya çıktı. Saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen, olayın meydana geldiği tekel bayisinde 2,5 ay öncesine ait yeni görüntülere ve kavganın mart ayında 35 bin liralık bir hilti satışıyla ilgili çıktığı yönünde iddialara ilişkin konuştu.
2.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aile Arasında ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aile arasında haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.