Vatanım Sensin

Vatanım Sensin

Son dakika vatanım sensin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vatanım sensin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vatanım sensin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vatanım Sensin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vatanım sensin gelişmeleri de dahil olmak üzere 473 vatanım sensin haberi bulunmuştur. Tüm vatanım sensin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Miray Daner’den dikkat çeken açıklama: Annem bile bana nefretle bakıyordu!
Miray Daner’den dikkat çeken açıklama: Annem bile bana nefretle bakıyordu! 'Papatyam', 'Medcezir' ve 'Vatanım Sensin' gibi çok izlenen dizilerde rol alan Miray Daner, tiyato izlemek için geldiği Kadıköy'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Neşeli halleriyle dikkat çeken güzel oyuncu, dijital platformda oynadığı 'Aslı Tuna' karakteri hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Magazin
Saadet Işıl Aksoy fit haliyle dikkat çekti!
Saadet Işıl Aksoy fit haliyle dikkat çekti! Havaların ısınmasıyla birlikte ünlüler tatil sezonunu açtı. Bu isimlerden biri de Saadet Işıl Aksoy oldu. Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkaran 39 yaşındaki güzelin fit hali dikkat çekti.
20.06.2023 Magazin
Danla Bilic - Kubilay Aka aşkı neden bitti? 'Kafalar uyuşmadı' dedi ve açıkladı
Danla Bilic - Kubilay Aka aşkı neden bitti? 'Kafalar uyuşmadı' dedi ve açıkladı 'Vatanım Sensin', 'Çukur', 'Aşk 101', 'Oğlum', 'Cam Tavanlar' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Kubilay Aka, L'officiel Hommes dergisi'ne konuştu. Bilinmeyenleri anlatan oyuncu, hakkında çıkan haberlerden rahatsız olmadığını ifade etti.
23.05.2023 Gündem
Oyuncu Ufuk Bayraktar’ı görevli sandı
Oyuncu Ufuk Bayraktar’ı görevli sandı ‘Ezel’ ve 'Vatanım Sensin' dizisi ile 'Kader' ve ‘Dağ’ filmleriyle tanınan Ufuk Bayraktar, asrın felaketi sonrası çocukluğunun geçtiği Hatay’a gitti. "İnsanlara faydam olduysa, bu en büyük mutluluk" diyen oyuncu, arama kurtarma ekipleriyle depremzedelere yardım etti.
25.02.2023 Magazin
Eğitim hayatını ihmal eden Miray Daner, 24 yaşında liseyi bitirdi!
Eğitim hayatını ihmal eden Miray Daner, 24 yaşında liseyi bitirdi! 'Vatanım Sensin' dizisindeki performansıyla büyük başarı yakaladıktan sonra birçok projede rol alan, şimdilerde eski futbolcu Sinan Engin ve şarkıcı Seda Sayan'ın oğulları Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Miray Daner, tamamen oyunculuk kariyerine odaklanıp, eğitim hayatını ihmal etmişti. 24 yaşındaki oyuncu, yıllar sonra diplomasını aldı.
28.01.2023 Magazin
Danla Bilic milyonluk cipiyle görüntülendi!
Danla Bilic milyonluk cipiyle görüntülendi! YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Danla Bilic, milyonluk yeni cipiyle görüntülendi. Son dönemde Kubilay Aka ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde olan Bilic'in cipine özel plaka yaptırması dikkat çekti. Sosyal medya fenomeni, direksiyon başına geçer geçmez emniyet kemerini takmayı da ihmal etmedi.
9.11.2022 Magazin
Pınar Deniz: Teknik bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum
Pınar Deniz: Teknik bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum Kanal D’deki ‘Yargı’nın ‘Avukat Ceylin’i Pınar Deniz, Marie Claire dergisine kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı.
3.11.2022 Magazin
Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor!
Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor! Başak Gümülcinelioğlu Çınar Çıtanak ile bugün dünyevine giriyor. Peki, Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.10.2022 Magazin
Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski aşkını ilan etti!
Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski aşkını ilan etti! Bir döneme damgasını vuran 'Vatanım Sensin' adlı diziyle şöhreti yakalayan Boran Kuzum'un, kendisi gibi oyuncu Yasemin Szawlowski ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Ünlü çift, birlikteliklerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.
4.10.2022 Magazin
Aşk Bu Mu filmi oyuncuları kim? Aşk Bu Mu konusu ne? Aşk Bu Mu nerede çekildi?
Aşk Bu Mu filmi oyuncuları kim? Aşk Bu Mu konusu ne? Aşk Bu Mu nerede çekildi? Kubilay Aka ve Afra Saraçoğulu’nun başrollerinin paylaştığı Aşk Bu Mu filmi bayram ekranında izleyicisi ile buluşuyor. Aşk Bu Mu filmi yolları kesişen Umut ve Gülüm'ün hikayesini konu ediniyor. Yönetmenliğini Ömer Uğur'un yaptığı Aşk Bu Mu? filmi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Peki, Aşk Bu Mu filmi oyuncuları kim? Aşk Bu Mu konusu ne? Aşk Bu Mu nerede çekildi? Aşk Bu Mu neyi anlatıyor? İşte Aşk Bu Mu filmi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
3.05.2022 Televizyon
Tiyatro ve dizi oyuncusu Erkan Kaledibi evde ölü bulundu!
Tiyatro ve dizi oyuncusu Erkan Kaledibi evde ölü bulundu! Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, tiyatro oyuncusu ve dizilerde rol alan Erkan Kaledibi (32), evinde ölü bulundu. Erkan Kaledibi'nin, eşinin olay sırasında ailesinin yanına misafirliğe gittiği öğrenildi. Evde doğal gaza bağlı ocağın açık olduğu tespit edildi. Kaledibi'nin Yasak Elma, Diriliş Ertuğrul, Vatanım Sensin, Kırgın Çiçekler gibi bazı dizilerde rol aldığı öğrenildi.
28.03.2022 Gündem
Boran Kuzum'dan itiraf: Kendimi çok mutsuz buldum!
Boran Kuzum'dan itiraf: Kendimi çok mutsuz buldum! Boran Kuzum'dan itiraf! Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunduğu, YouTube'da yayınlanan 'Teras Noir' programına konuk olan Boran Kuzum, bugüne kadar hayat verdiği ve izleyicide iz bırakan karakterler hakkında konuştu. Boran Kuzum,"İnanmadığım veya bir şeye hizmet etmediğini düşündüğüm bir işte çalışmamaya gayret ettim. Çünkü onu deneyimledim ve kendimi çok mutsuz buldum" dedi.
27.03.2022 Magazin
Bu akşam kırmızı oda var mı? Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman, 58. bölüm bugün yayınlanacak mı?
Bu akşam kırmızı oda var mı? Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman, 58. bölüm bugün yayınlanacak mı? Kırmızı Oda bu akşam var mı, Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman? Kırmızı Oda dizisinin takipçileri Kırmızı Oda’nın bu akşam yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, bu akşam Kırmızı Oda var mı?
28.01.2022 Televizyon
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten radikal karar! Gidiyorlar...
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten radikal karar! Gidiyorlar... Ünlü oyuncular Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, bir süredir Londra'dan fotoğraf paylaşıyordu. Bu fotoğrafların sırrı da çok geçmeden ortaya çıktı. Buna göre İngiltere'de ev alan çift, projeleri olmadığı dönemde Londra'da yaşayacaklar.
26.01.2022 Magazin
Pınar Deniz'den güldüren karantina paylaşımı!
Pınar Deniz'den güldüren karantina paylaşımı! Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı, başrol Pınar Deniz'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından karantinaya girmişti. Karantinasının yemek yiyerek geçtiğini eğlenceli bir efektle dile getiren oyuncu yüzleri güldürdü.
29.12.2021 Magazin
Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Armağan Zengin hakkında merak edilenler!
Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Armağan Zengin hakkında merak edilenler! Dolunay dizisinde Burak rolü dikkatleri üzerine çeken Armağan Zengin, pek çok dizide ve projede yer aldı. Halen Devlet Tiyatroları oyuncularından olan Armağan Zengin, özellikle Azerbaycan’da büyük bir hayran kitlesine sahip. Tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu son günlerde yeni projelerle gündem geliyor. Peki, Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli?
15.12.2021 Gündem
Pınar Deniz'den 'Mahşerin dört tatlısı' paylaşımı
Pınar Deniz'den 'Mahşerin dört tatlısı' paylaşımı Kanal D ekranlarının fenomen dizilerinden 'Yargı'da avukat Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, zaman zaman setten kareleri takipçilerinin beğenisine sunuyor. Deniz, son olarak rol arkadaşlarıyla verdiği pozu yayınladı.
4.12.2021 Magazin
Miray Daner eski sevgilisi Kubilay Aka ile pişti oldu!
Miray Daner eski sevgilisi Kubilay Aka ile pişti oldu! 9. TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödül Töreni dün akşam sahiplerini buldu. Geçtiğimiz sene ihanet yüzünden ayrılan Kubilay Aka ve Miray Daner çifti, dün akşam katıldıkları ödül töreninde pişti oldu. Törene yeni sevgilisi Oğulcan Engin ile katılan Daner, karşılaşmamak için büyük çaba sarf etti.
23.11.2021 Magazin
Yargı dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz’in büyük başarısı!
Yargı dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz’in büyük başarısı! Kanal D’nin sevilen dizisi 'Yargı'daki oyunculuğuyla ses getiren Pınar Deniz, IMDB’nin 11 milyonu aşkın uluslararası ismin yer aldığı dünya sıralamasında 220’nci oldu.
11.11.2021 Magazin
Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü! Eski aşkları...
Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü! Eski aşkları... Ezgi Eyüboğlu ile ayrıldıktan sonra fenomen Ala Tokel ile aşk yaşamaya başlayan Oğulcan Engin hızlı çıktı.Engin, son olarak Miray Daner ile aşk iddialarıyla gündem olurken bu iddialardan sonra ikilinin eski aşklarından bomba tepkiler geldi. Gündemde olan aşktan ilk karede sosyal medyaya düştü.
17.10.2021 Magazin
Berker Güven kimdir, kaç yaşında? Nihal Yalçın’ın sevgilisi Berker Güven’in biyografisi…
Berker Güven kimdir, kaç yaşında? Nihal Yalçın’ın sevgilisi Berker Güven’in biyografisi… Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın ile ödül vermek için sahneye çıkan Tamer Karadağlı arasında yaşanan diyalog, gündemdeki yerini koruyor. Nihal Yalçın’a oyuncu sevgilisi Berker Güven destek verdi. Nihal Yalçın’ın fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Güven, “Saygıyla, sevgiyle, tüm desteğimle arkanda sadece durmayı bilerek seni iftihar ve hayranlıkla izliyor olacağım. Mutlulukların daim olsun sevgilim. Seninle gurur duyuyorum!” diye yazdı. Peki, Berker Güven kimdir, kaç yaşında ve nereli?
11.10.2021 Gündem
Berker Güven kaç yaşında? Nihal Yalçın'ın sevgilisi Berker Güven kimdir? Berker Güven dizileri ve kariyeri!
Berker Güven kaç yaşında? Nihal Yalçın'ın sevgilisi Berker Güven kimdir? Berker Güven dizileri ve kariyeri! Zalim İstanbul, Vatanım Sensin ve Alev Alev dizisinde oynayan Berker Güven ile Nihal Yalçın arasındaki aşk magazin gündemine bomba gibi düştü. Gümüşlükte objektiflere yakalanan Nihal Yalçın ve Berker Güven arasındaki yaş farkı olay oldu. Peki, Berker Güven kaç yaşında? Nihal Yalçın'ın sevgilisi Berker Güven kimdir? İşte Berker Güven biyografisi!
15.07.2021 Gündem
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor.
8.07.2021 Televizyon
Pınar Deniz: O çaresizliği unutmam
Pınar Deniz: O çaresizliği unutmam Ünlü oyuncu Pınar Deniz, ailesi koronavirüse yakalanıp hastaneye yattığında kendisini çok çaresiz hissettiğini söyledi: “Tüm ailemin hastanede yatmasını ve bizim evde yaşadığımız çaresizliği hiç unutmayacağım.”
22.04.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Miray Daner şarkıcı oluyor
Ünlü oyuncu Miray Daner şarkıcı oluyor Pandemi dönemini iyi değerlendiren isimlerden biri de Miray Daner oldu. Güzel oyuncu müzik hayalini gerçekleştirmek için şan dersi alıyor. Katıldığı televizyon programlarında sesinin güzelliğiyle dikkat çeken genç oyuncu, müzisyen arkadaşlarıyla stüdyoya girip yeni bir pop şarkısı seslendirdi.
2.03.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Vatanım Sensin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vatanım sensin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.