Face

Face

Son dakika face haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan face ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını face haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Face

haberleri sayfasında son dakika yaşanan face gelişmeleri de dahil olmak üzere 276 face haberi bulunmuştur. Tüm face haberleri aşağıda listelenmiştir.
Edin Dzeko futbolu bırakıyor mu? eşi Amra Dzeko açıkladı
Edin Dzeko futbolu bırakıyor mu? eşi Amra Dzeko açıkladı Edin Dzeko’nun eşi Amra Dzeko, Boşnak golcünün sahalarda ne kadar süre daha kalacağını açıkladı. Bayan Dzeko ayrıca İstanbul hakkında da konuştu.
6.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan Galatasaray derbisi itirafı! 'Ortalık yanacak'
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan Galatasaray derbisi itirafı! 'Ortalık yanacak' Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko, ülkesinin basınına Galatasaray derbisi öncesi dikkat çeken bir röportaj verdi. Tecrrübeli forvet, Kadıköy'deki kritik 90 dakikayla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
24.12.2023 Şampiy10
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti...
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti... Seri katil tarafından işlenen cinayetin gizemi 29 yıl sonra 6 haftada çözüldü. ABD'de 1994 yılında bir karayolunun kıyısında bulunan kadın iskeletinin kimliği bunca zamandan sonra tespit edildi. Ülkenin en tanınan seri katillerinden biri yıllar evvel cinayeti üstlenmiş, o gün bugündür çabalar sonuç vermemişti. Peki 29 yıllık gizemin 6 haftada çözülmesini sağlayan şey neydi?
5.10.2023 Dünya
Annesinin yanında duran 3 yaşındaki çocuğu tren raylarına attı! Gözler önünde dehşet
Annesinin yanında duran 3 yaşındaki çocuğu tren raylarına attı! Gözler önünde dehşet ABD'nin Oregon eyaletinde herkesin kanını donduran bir olay yaşandı. Annesi ile tren bekleyen 3 yaşındaki bir kız çocuğu, arkada oturan başka bir kadın tarafından tren raylarına itildi. Çocuk önce yere çarptı daha sonra baş aşağı platformdan raylara düştü.
31.12.2022 Dünya
Nicolas Cage yeni çocuğunu kucağına aldı, ilk çocuğu ile yaş farkı dikkat çekti!
Nicolas Cage yeni çocuğunu kucağına aldı, ilk çocuğu ile yaş farkı dikkat çekti! 'The Rock', 'Face/Off', 'Ghost Rider' ve 'Next' gibi yapımlarda rol alan Nicolas Cage, 29 yaş küçük aşkı Riko Shibata ile 2021 yılının şubat ayında evlenmişti. Daha önce dört kez nikah masasına oturan ve iki çocuğu bulunan Cage, geçtiğimiz gün Shibata ile ilk bebeklerini kucağına aldı. Ünlü ismin ilk oğlu ile yeni dünyaya gelen kızı arasındaki yaş farkı dikkat çekti.
8.09.2022 Magazin
Arctic Monkeys İstanbul’da! Yılın en iddialı konserine geri sayım başladı!
Arctic Monkeys İstanbul’da! Yılın en iddialı konserine geri sayım başladı! İstanbul dünyaca ünlü İngiliz indie rock grubu Arctic Monkeys’i ağırlamaya hazırlanıyor. Biletleri satışa çıktığı anda tükenen iki gece üst üste sahne alacak Arctic Monkeys binlerce müziksevere unutulmayacak bir gece yaşatacak. Ön grup olarak indie rock’ın yükselen isimlerinden, ‘Cheer Up Baby’, ‘Falling In’ ve ‘My Honest Face’ single’ları ve son albümleri “It Won't Always Be Like This” ile kısa zamanda İngiltere ve İrlanda’da müzik listelerine bir numaradan girerek eleştirmenlerden tam not alan Inhaler sahne alacak! Peki, Arctic Monkeys konseri ne zaman? İşte detaylar...
28.07.2022 Kültür Sanat
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne? Johnny Depp ile evli olduğu dönemde Cara Delevingne ile öpüşürken görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından “Cara Delevingne kimdir? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.06.2022 Televizyon
Amerika'nın en fazla nefret edilen adamı Martin Shkreli yıllar sonra yeniden gündemde!
Amerika'nın en fazla nefret edilen adamı Martin Shkreli yıllar sonra yeniden gündemde! Amerika'da televizyon kanalları ve gazeteler kendisini "bir numaralı halk düşmanı" ilan ettiğinde henüz 32 yaşındaydı. Onun yerinde başka kim olsa bir halkla ilişkiler şirketiyle anlaşır, yerle bir olan imajını düzeltmek için profesyonellerden yardım alırdı. O ise tam tersi bildiğini okumaya ve insanları sinirlendirmeye dozu artırarak devam ediyordu.
21.05.2022 Dünya
iPhone'larda yeni dönem! Tamamen değişti, güncelleme geldi! Dikkat çeken özellik...
iPhone'larda yeni dönem! Tamamen değişti, güncelleme geldi! Dikkat çeken özellik... iPhone kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Yeni güncellemeyle birlikte yeni özellikler resmen duyuruldu. Dördüncü büyük güncelleme yayınlandı. iOS 15.4 ve iPadOS 15.4 kullanıcılara sunuldu. iPhone'larda birçok özellikte iyileştirmeye gidildi. Face ID, emojiler, kamera, FaceTime, Siri dahil olmak üzere birçok yenilik yapıldı. Bunlardan en dikkat çekeni ise kilit açmadaki özellik oldu. İşte Apple iOS 15.4 güncellemesiyle gelen tüm yenilikler...
15.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Mine Koşan'ın paylaşımı olay oldu! Abarttıkça abarttı...
Mine Koşan'ın paylaşımı olay oldu! Abarttıkça abarttı... Şarkıcı Alişan'ın programına konuk olan Mine Koşan Instagram'dan, "Alişan'la biz" notuyla bir fotoğraf yayınladı. Kısa sürede sosyal medya gündemine bomba gibi düşen Koşan'ı görenler, "Alişan'ı tanıdık da yanındaki kim?" yorumunda bulundu.
18.02.2022 Magazin
İstanbul’da cep telefonuyla toplu ulaşım devri!
İstanbul’da cep telefonuyla toplu ulaşım devri! İstanbullular için ulaşımda artık bir cep telefonu yeterli. Yeni İstanbulkart Mobil, ulaşımın yanı sıra marketlerden müzelere, online alışverişten taksilere, kafe-restoranlardan akaryakıt istasyonlarına, perakendeden eğlence sektörüne birçok alanda ödeme aracı olarak kullanılacak. Kullanıcılar ulaşım ödemelerini cep telefonundaki bir uygulama üzerinden QR kod kullanarak kolayca yapabilecek.
9.02.2022 Gündem
Adele: Kollarımı asla sevemedim, hala da sevmiyorum
Adele: Kollarımı asla sevemedim, hala da sevmiyorum İngiliz sanatçı Adele, kilo vermesine rağmen kollarını sevemediğini itiraf etti.
20.11.2021 Magazin
Facebook'tan şaşırtan hamle! Değiştiriliyor
Facebook'tan şaşırtan hamle! Değiştiriliyor Dünya çapında en büyük sosyal medya sitelerinden biri olan Facebook, şirket unvanını değiştirmek için harekete geçti.
20.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrası ABD'den küstah tehdit: Türkiye'yi uyarıyoruz...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrası ABD'den küstah tehdit: Türkiye'yi uyarıyoruz... Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye'nin Rusya'dan ikinci parti S-400 almayı planladığını söylemesi üzerine ABD Dışişleri Bakanlığı "Türkiye'yi Rusya'dan daha fazla askeri malzeme almama konusunda uyarıyoruz. Bu yaptırımları tetikler" dedi.
27.09.2021 Dünya
Erdoğan: ABD terör örgütlerine yardım ediyor, bu destek sona ermeli
Erdoğan: ABD terör örgütlerine yardım ediyor, bu destek sona ermeli Cumhurbaşkanı Erdoğan, CBS televizyonu ile röportaj yaptı. Erdoğan, "Biz de ABD de NATO müttefikleriyiz, terör örgütlerine böyle yardım ediliyorsa bu bizi üzer ve bunu söyleriz" dedi.
26.09.2021 Gündem
Yeni iPhone için tartışmalara son verecek iddia!
Yeni iPhone için tartışmalara son verecek iddia! Bir süredir gündemde yeni iPhone serisinin adının ne olacağı vardı. Bir kesim yeni iPhone'ların uğursuz olduğu için '13' olarak adlandırılmayacağını söylerken bir diğer kesim adının iPhone 13 olacağını söylüyordu. İşte bu tartışmalara son verecek bir gelişme yaşandı.
28.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook'tan 37 ülke için flaş karar
Facebook'tan 37 ülke için flaş karar Sosyal medya platformu Facebook, Sahra Altı Afrika'daki 37 ülkede alışveriş özelliğini hayata geçireceğini açıkladı.
24.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Nick Kamen hayatını kaybetti
Nick Kamen hayatını kaybetti İngiliz model ve şarkıcı Nick Kamen 59 yaşında hayata veda etti. Kamen, özellikle 1985 yılında bir blue jean firması için kamera karşısına geçtiği reklam filmiyle hafızalara kazınmıştı.
5.05.2021 Magazin
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir? iPad Pro 2021 tanıtıldı. Teknoloji devi Apple devrim yaratacak iPad Pro serisinin yeni üyesini tanıttı. iPad Pro 2021, özellikler ile PC’nin yerini almayı hedefliyor. Güçlü işlemcisi, şık tasarımı ve efektif kullanımı ile dikkatleri üzerine çeken iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
21.04.2021 Gündem
Normalleşme döneminde kalıcı makyaja talep arttı
Normalleşme döneminde kalıcı makyaja talep arttı Güzellik Uzmanı Sibel Kırbaş, pandemi sürecindeki ikinci normalleşme döneminde güzellik merkezlerinin yoğunlaştığını belirterek, kalıcı makyaj taleplerinin arttığını söyledi. Özellikle tekrar ofis ortamında işe başlayan kadınların kalıcı makyaj yaptırmak istediğini kaydeden Kırbaş, güzellik merkezlerinin yoğunlaştığını ifade etti.
7.04.2021 Sağlık
BTK, Facebook'tan bilgi talep etti
BTK, Facebook'tan bilgi talep etti Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, özel bilgileri çalındığı iddia edilen yaklaşık 20 milyon Türk kullanıcıya ilişkin Facebook'tan açıklama istedi.
6.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple'a görülmemiş dava! 100 bin istediler
Apple'a görülmemiş dava! 100 bin istediler iPhone’un güvenlik kilidi Face ID (yüz tanıma), Buse İ. ile ablası Beste Ç.’yi ayırt edemeyince ilginç bir tazminat davasına konu oldu. Yeni telefon teklifini reddeden kardeşler, 100 bin lira istedi.
10.10.2020 Gündem
'Venüs Face' ile yüzünüz daha gergin ve havalı
'Venüs Face' ile yüzünüz daha gergin ve havalı Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı Op. Dr. Deniz Özgür Sucu, yüz şekillendirme ameliyatlarında en çok tercih edilen 'Venüs Face' estetiğiyle, gergin, havalı, kadınsı, estetik ve belirgin yüz hatlarının elde edildiğini söyledi.
10.09.2020 Sağlık
Türkiye Noterler Birliği personel alımı yapacak! TNB personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir?
Türkiye Noterler Birliği personel alımı yapacak! TNB personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? Türkiye Noterler Birliği, personel alımı yapacak. Türkiye Noterler Birliğine 3 farklı kadroda personel alımı yapılacağı duyurdu. TNB personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir?
18.07.2020 Personel Alımı
Çocuğun derisinden elde ediliyor, böyle güzellik olur mu?
Çocuğun derisinden elde ediliyor, böyle güzellik olur mu? ABD’li oyuncu Sandra Bullock’un geçtiğimiz yıllarda yüzüne enjekte ettirdiği ’çocuk derisi’ sayesinde genç kaldığı yönündeki açıklaması yeniden gündeme geldi.
26.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Face ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki face haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.