Fabrika Kızı

Fabrika Kızı

Son dakika fabrika kızı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fabrika kızı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fabrika kızı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fabrika Kızı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fabrika kızı gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 fabrika kızı haberi bulunmuştur. Tüm fabrika kızı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuruçeşme'de büyük kutlama! Alpay, 55. sanat yılında Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde
Kuruçeşme'de büyük kutlama! Alpay, 55. sanat yılında Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Türk Pop Müziği’nin duayen yorumcusu Alpay, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile 55. sanat yılını Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde önceki akşam sevenleriyle kutladı.
10.08.2022 Televizyon
Yazın en çok tutan dizisi 'Kiralık Aşk'
Yazın en çok tutan dizisi 'Kiralık Aşk' Star TV'de yayınlanan yazlık dizi, reytinglerde diğer rakiplerini solladı
18.07.2015 Televizyon
Dizisi yayından kaldırıldı bunalıma girdi
Dizisi yayından kaldırıldı bunalıma girdi Başarılı oyuncu Fulya Zenginer, kılı kırk yararak rol almaya karar verdiği dizi yayından kaldırılınca bunalıma girdi...
14.07.2015 Magazin
Şoke eden karar! Final yapıyor
Şoke eden karar! Final yapıyor Ekranların yeni yayınlanan dizisi hakkında flaş bir karar çıktı.
6.07.2015 Magazin
Show TV'nin yeni dizisi için flaş karar!
Show TV'nin yeni dizisi için flaş karar! Geçtiğimiz haftalarda başlayan yaz sezonunun ilk kurbanı belli oldu.
5.07.2015 Magazin
Fabrika Kızı 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Fabrika Kızı 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle Fabrika Kızı dizisi 2.bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan Show Tv'nin iddialı dizisi Fabrika Kızı'nın yeni bölümünde neler olacak? İşte Fabrika Kızı 2.bölümden fragman ve detaylar...
2.07.2015 Magazin
‘Fabrika Kızı’na sürpriz konuk!
‘Fabrika Kızı’na sürpriz konuk! Fulya Zenginer ve İsmail Demirci’nin başrollerini paylaştığı ‘Fabrika Kızı’ ekran macerasına devam ediyor...
30.06.2015 Magazin
Fabrika Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Fabrika Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle Farbika Kızı 1. bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Peki Show TV'nin yaza damga vuracak dizisi olarak gösterilen Fabrika Kızı'nin yeni bölümde neler yaşanacak? Fabrika Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
25.06.2015 Magazin
Fabrika Kızı bu akşam başlıyor!
Fabrika Kızı bu akşam başlıyor! Show Tv'den yaz ekranlarına damga vuracak bir dizi başlıyor: Fabrika Kızı. Yapımcılığını Organize Filmler/Sercan Çiçekoğlu-Engin Acuner, yönetmenliğini Hakan Arslan’ın üstlendiği Fabrika Kızı’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alıyor. İşte Fabrika Kızı'nın bu akşam yayınlanacak birinci bölümünden fragman ve detaylar...
25.06.2015 Magazin
Fabrika Kızı'nın fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Fabrika Kızı'nın fragmanı yayınlandı mı?-İzle Yaz ekranının iddialı projelerinden biri olan "Fabrika Kızı" perşembe akşamı 21:00'da başlıyor.
23.06.2015 Magazin
Ekrana 'Fabrika Kızı'yla dönüyor!
Ekrana 'Fabrika Kızı'yla dönüyor! Genç oyuncu Show TV'nin yeni dizisinde rol alacak.
22.06.2015 Televizyon
Mantıkta ve düşüncede yanılgı olur aşkta olmaz
Mantıkta ve düşüncede yanılgı olur aşkta olmaz ´Utangacım, iki yıl sahneye çıkamadım, hayranlarım yıllarca beni cüce sandı´
10.03.2012 Arşiv
Hizmetçilik yaptığı iş adamı babası çıktı, milyarlık servete ortak oldu!
Hizmetçilik yaptığı iş adamı babası çıktı, milyarlık servete ortak oldu! Türk filmlerini aratmayan olay Manisa'da yaşandı. Yıllarca hizmetçilik yaptığı iş adamı Niyazi Üzmez'in babası olduğunu 71 yıl sonra öğrenen Kalbiye Sağlam, bunu DNA testiyle kanıtlayıp 1 milyarlık servete ortak oldu. Kalbiye Sağlam, babalığın benimsenmemesi nedeniyle de dava açtı.
15.01.2024 Gündem
Sokakta kadınların başına odunla vuran şüpheli tutuklandı
Sokakta kadınların başına odunla vuran şüpheli tutuklandı Karaman'da, sokakta yalnız gördüğü kadınların başına odunla vurduğu suçlamasıyla gözaltına alınan fabrika işçisi Adnan Tartan (33), tutuklandı.
21.12.2022 Yaşam
Alanya'da eşini öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet hapis
Alanya'da eşini öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet hapis Antalya'nın Alanya ilçesinde, tartıştığı eşi Gönül Yılmaz'ı (43) gittiği markette av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan Yahya Yılmaz (52), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 
11.11.2022 Gündem
Eşi ile üvey kızını öldürüp, intihara kalkışmıştı! İstenen ceza belli oldu
Eşi ile üvey kızını öldürüp, intihara kalkışmıştı! İstenen ceza belli oldu Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde, tartıştığı eşi Hörmet Doğan (20) ve üvey kızı Yasemin Nur Soyak'ı (1,5) boğazından bıçaklayarak öldüren, aynı bıçakla kendisini de yaralayan Kaya Doğan hakkında, 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. DHA’nın ulaştığı iddianamede ifadesine yer verilen Doğan'ın, “Olay günü üvey kızımı eşim, öz babasına götürmek istedi. Bu yüzden tartıştık, kendimi kaybedip, önce onları sonra da kendimi bıçakladım” dediği ortaya çıktı.
18.05.2022 Yaşam
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Beren Kayalı mucizesi! Su sorununa 'beton kumaş'lı çare...
Beren Kayalı mucizesi! Su sorununa 'beton kumaş'lı çare... Geliştirdiği özel su depolama projesiyle 700 bin sterlin yatırım alıp iş kadını oldu olan Darüşşafakalı Beren Kayalı, şimdi başta Afrika olmak üzere dünyanın kurak bölgelerine gidip kumaş beton teknolojisiyle yaptığı depoları kuruyor.
1.02.2022 Gündem
Lise öğrencisi kıza, babasından iğrenç istismar!
Lise öğrencisi kıza, babasından iğrenç istismar! Lise kıza babasından mide bulandıran istismar. Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde rehberlik öğretmeni, davranışlarından şüphelenip konuştuğu kız öğrencisi D.T.'nin (16), öz babasının cinsel istismarına uğradığını ortaya çıkardı. Gözaltına alınan baba Z.T. (58), tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayın ardından anne ile 3 kızı, devlet korumasına alındı.
2.11.2021 Yaşam
17 yaşındaki Zehranur'dan haber alınamıyor
17 yaşındaki Zehranur'dan haber alınamıyor Manisa'nın Yunusemre ilçesinde fabrika işçisi Arzu Sezer (38), evden 'okula gidiyorum' diyerek çıktıktan sonra bir daha haber alamadığı kızı Zehranur Sezer (17) için polise kayıp ihbarında bulundu. Arzu Sezer, "Anneciğim neredeysen lütfen gel. Seni özledik" dedi.
13.10.2021 Yaşam
13 yaşındaki kız üvey annesini öldürdü! '1 yıldır planlıyordum'
13 yaşındaki kız üvey annesini öldürdü! '1 yıldır planlıyordum' Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, üvey annesi Z.O.'yu (56), İngiliz anahtarı ile başına vurup 2 yerinden bıçaklayarak öldüren E.N.O. (13) adlı kız çocuğu tutuklandı. Üvey annesinden nefret ettiğini söyleyen E.N.O., " Bu cinayeti bir yıldır planlıyordum. Herkesi öldürecektim ama üvey annemi öldürdükten sonra insan öldürmenin bu kadar kolay olmadığını anladım" dediği öğrenildi.
28.06.2021 Gündem
Anne vahşeti! 2 yaşındaki kızını pencereden attı, 'Cinler istedi' dedi
Anne vahşeti! 2 yaşındaki kızını pencereden attı, 'Cinler istedi' dedi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Ahmet Dumanlıoğlu'dan boşanma aşamasında olan Ümmühan Dumanlıoğlu (31), kızı Ayşegül'ü (2) 2'nci kattaki evin penceresinden atarak öldürdü. Gözaltına alınan Dumanlıoğlu, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Dumanlıoğlu, ifadesinde, "Bana cinler geldi ve kızımı aşağı atmamı istedi. Atmazsam kızımın cehenneme gideceğine söylediler" dedi.
17.06.2021 Gündem
Manukyan'ın mirası davasında yeni gelişme! İptal oldu
Manukyan'ın mirası davasında yeni gelişme! İptal oldu Geride bıraktığı mirası dudak uçuklatan Matild Manukyan'ın miras davasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Matild Manukyan'ın tek mirasçısı olan 80 yaşındaki Kerope Çilingir'in kendisinden 40 yaş küçük Neslihan Kahraman'la evlenmesi üzerine kızı Dora Çilingir babasının akıl sağlığı yerinde olmadığı iddiasıyla babasının evliliğin iptali için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak dava açtı. Mahkeme, Kerope Çilingir ve eşi Neslihan Çilingir'in evliliğinin iptal edilmesine karar verdi.
18.03.2021 Gündem
Ünlü iş adamı Kemal Baysak hayatını kaybetti
Ünlü iş adamı Kemal Baysak hayatını kaybetti Bosna–Hersek İzmir Fahri Konsolosu, eski Karşıyaka Belediye Başkanı, duayen sanayici Kemal Baysak hayatını kaybetti.
8.01.2021 Yaşam
Evli iş arkadaşına mesaj atınca tazminatsız kovuldu!
Evli iş arkadaşına mesaj atınca tazminatsız kovuldu! Çalıştığı fabrikada mesai arkadaşı genç kadına ‘hayırlı sabahlar’ mesajı atan evli işçi, kadın işçinin şikayeti üzerine işten atıldı. Mahkemenin ‘kıdem ve ihbar tazminatı ödenmeli’ kararı Yargıtay’dan geldi. Yüksek Mahkeme, son mesajında, “Tamam hakkını helal et, bir an bastırdığım duygularıma yenildim” ifadesini cinsel dürtülerle yazdığına dikkat çekti.
7.11.2020 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Fabrika Kızı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fabrika kızı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.