Eylül Su Sapan

Eylül Su Sapan

Son dakika Eylül Su Sapan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eylül Su Sapan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eylül Su Sapan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eylül Su Sapan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eylül su sapan gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 eylül su sapan haberi bulunmuştur. Tüm eylül su sapan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu Eylül Su Sapan flaşlar patlayınca sinirlendi!
Oyuncu Eylül Su Sapan flaşlar patlayınca sinirlendi! Oyuncu Eylül Su Sapan, Cihangir'de erkek arkadaşıyla görüntülendi. Sapan, flaşlar patlayınca sinirlendi. Devreye giren erkek arkadaşı, küfür etmeye başladı. Basın mensuplarının üzerine yürüyerek ağzını bozan Sapan'ın arkadaşı, tehditler savurdu.
10.03.2023 Magazin
Gökhan-Hakan kardeşlerden flaş karar!
Gökhan-Hakan kardeşlerden flaş karar! Çanakkale'nin 'oksijen deposu' olarak bilinen Kazdağları'nın eteklerindeki Bayramiç ilçesinde, ev ve arazi alan ünlü isimler arasına Athena grubunun kurucuları da katıldı. Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşler, ilçede birer tarla satın aldı.
18.10.2017 Magazin
Sevgiliye mimoza
Sevgiliye mimoza ‘İçerde’ dizisinin Davut’u Rıza Kocaoğlu, sevgilisi Eylül Su Sapan’la önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı
25.03.2017 Magazin
Rıza Kocaoğlu'ndan 'evlilik' sinyali!
Rıza Kocaoğlu'ndan 'evlilik' sinyali! Eylül Su Sapan'la aşk yaşayan Rıza Kocaoğlu, magazin muhabirlerinin yönelttiği evlilik sorusuna cevap verdi.
20.02.2017 Magazin
Ödül törenin perde arkası
Ödül törenin perde arkası GQ Türkiye, 2016’da başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. ‘GQ Türkiye Men of the Year’ ödül töreni sonrası ise törenin heyecanı partilerle devam etti.
16.02.2017 Magazin
“Kaldığımız yerden devam”
“Kaldığımız yerden devam” Rıza Kocaoğlu, önceki akşam sevgilisi Eylül Su Sapan’la Cihangir’de görüntülendi...
25.11.2016 Magazin
Daga kaçış!
Daga kaçış! Oyuncu Müge Boz’un ardından meslektaşı Eylül Su Sapan da Kaz Dağları’ndan taş ev satın aldı
12.11.2016 Magazin
Rıza trafiği kitledi
Rıza trafiği kitledi Oyuncu Rıza Kocaoğlu, sevgilisi Eylül Su Sapan’la önceki akşam İstinye Park’taydı...
31.12.2015 Magazin
Aşk pozu verdiler
Aşk pozu verdiler Oyuncu Rıza Kocaoğlu ve sevgilisi Eylül Su Sapan’la Cihangir’deki bir kafede akşam yemeği yedi...
1.11.2015 Magazin
Galata aşıkları
Galata aşıkları Rıza Kocaoğlu ve sevgilisi Eylül Su Sapan, Galata’da sarmaş dolaş görüntülendi...
4.09.2015 Magazin
Kardeşini evlendirdi
Kardeşini evlendirdi Abisi Rıza Kocaoğlu gibi oyuncu olan Gözde Kocaoğlu dün akşam aile dostları ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir törenle dünya evine girdi...
27.08.2015 Magazin
Kanal D'nin sevilen dizisine şok!
Kanal D'nin sevilen dizisine şok! Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini ve senaryosunu ünlü senarist Onur Ünlü’nün yaptığı sevilen dizi Beş Kardeş, Salı akşamı final bölümüyle ekrana geliyor.
3.08.2015 Magazin
Kenan’la yollarımız ayrılıyor
Kenan’la yollarımız ayrılıyor Oyuncu Rıza Kocaoğlu kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Eylül Su Sapan ile görüntülendi.
14.06.2015 Magazin
‘Yollarımız ayrılıyor’
‘Yollarımız ayrılıyor’ Oyuncu Rıza Kocaoğlu önceki gün kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Eylül Su Sapan ile bir AVM’deydi...
12.06.2015 Magazin
Şiirle ilan-ı aşk
Şiirle ilan-ı aşk RIZA Kocaoğlu kendisinden 15 yaş küçük oyuncu sevgilisi Eylül Su Sapan’a Instagram’dan methiyeler düzdü...
17.05.2015 Magazin
Beş Kardeş yakında Kanal D ekranlarında
Beş Kardeş yakında Kanal D ekranlarında Beş kardeşin bir küçük mahallede geçen hayat gailesi; içinde aile değerlerinin, kardeşliğin, aşkın, arkadaşlığın ve hayatın acı-tatlı sürprizlerinin barındığı, herkesin içinden bir hikaye olan Beş Kardeş, yakında başlıyor!
24.12.2014 Magazin
Mustafa Uslu: Neşet Ertaş'ı incitecek bir şey yapmadık
Mustafa Uslu: Neşet Ertaş'ı incitecek bir şey yapmadık Mesane kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 25 Eylül 2012'de vefat eden Türk Halk Müziği'nin usta isimlerinden Neşet Ertaş'ın hayatını konu alan 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin basın toplantısı, önceki gün yapıldı. Toplantıya yapımcı Mustafa Uslu, yönetmenler Ömer Faruk Sorak, Berker Berki, oyuncular Zara, Melisa Aslı Pamuk, Yüsra Geyik ve filmin senaristi katıldı. Uslu, filmin 'kişilik haklarını ihlal ettiği' iddiasıyla mahkemeye taşınmasını ve sanatçının ailesinin iddialarına cevap verdi.
13.12.2022 Magazin
Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) son durum ne? EYT modeli ne olacak? EYT ne zaman çıkacak?
Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) son durum ne? EYT modeli ne olacak? EYT ne zaman çıkacak? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. EYT’de son durumu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıkladı. Kamuoyunda konuşulan Almanya ve Hollanda formüllerinin doğru olmadığını belirterek masada tek bir formül olduğunu söyledi. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) son durum ne? EYT modeli ne olacak? EYT ne zaman çıkacak? İşte Bakan Bilgin’in EYT açıklaması!
24.08.2022 Emekli
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması: Diyalog için şart olmaz
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması: Diyalog için şart olmaz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'deki son durum, İsrail ile normalleşme süreci ve Rumların doğalgaz keşfine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
23.08.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olması süreciyle ilgili konuşan Erdoğan, "Her şeyden önce PKK/YPG ile FETÖ'ye destek verilmeyeceği, bunun kırmızı çizgimiz olduğunu kendilerine orada ısrarla anlattık. Kesinlikle Türkiye'den bu konuda taviz beklenmesinler" dedi. Tahıl anlaşmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Fiyatlardaki düşüş devam edecek. En az gelişmiş ülkelerin üzerindeki baskı azalacak. Ortaya çıkacak kıtlıklar peşinen engellenecek." dedi. Enflasyonla ilgili de açıklama yapan Erdoğan, "Şubat-Mart ayı itibariyle düşüşü görürüz." dedi.
25.07.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: NATO'ya üye olacak devlet terörle bağını kesmelidir
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: NATO'ya üye olacak devlet terörle bağını kesmelidir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulunuyor. İsveç ve Finlandiya'nın NATO adımıyla ilgili çarpıcı mesajlar veren Çelik, 'NATO'ya üye olacak devlet terörle bağını kesmelidir' dedi.
19.05.2022 Siyaset
Burak Elmas'tan flaş Fatih Terim ve Belhanda açıklaması
Burak Elmas'tan flaş Fatih Terim ve Belhanda açıklaması Galatasaray'da başkanlığa adaylığını koyan Burak Elmas Fatih Terim hakkında 'yalnız bırakıldı mutsuz' açıklamalarında bulundu.
30.04.2021 Galatasaray
Çavuşoğlu'ndan Doğu Akdeniz açıklaması
Çavuşoğlu'ndan Doğu Akdeniz açıklaması Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Doğu Akdeniz'deki gelişmelere ilişkin, ''AB paylaşmayı Rumlara öğretsin. Bize karşı bir adım atılırsa cevap veririz'' dedi.
12.07.2019 Dünya
Okan Kurt: Siz ve abileriniz beni tehdit edemez
Okan Kurt: Siz ve abileriniz beni tehdit edemez Tehdit mesajları aldığını açıklayan Okan Kurt, canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü.
25.12.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eylül Su Sapan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eylül su sapan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.