Everest

Everest

Son dakika Everest haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Everest ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Everest haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Everest

haberleri sayfasında son dakika yaşanan everest gelişmeleri de dahil olmak üzere 221 everest haberi bulunmuştur. Tüm everest haberleri aşağıda listelenmiştir.
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi? 27 Şubat BİM kataloğu 2024 yayınlandı. Şubat ayının son aktüel kataloğuyla müşterilerin karşısına çıkan 27 Şubat BİM aktüelde Stanley One Hand Mug termos için araştırmalar arttı. Peki, BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
27.02.2024 Ekonomi
Nepal uçak kazası nedeni ne? Nepal uçak kazasında kaç kişi öldü, kurtulan var mı? Nepal'de düşen uçak!
Nepal uçak kazası nedeni ne? Nepal uçak kazasında kaç kişi öldü, kurtulan var mı? Nepal'de düşen uçak! Nepal'de 30 yılın en büyük uçak kazası meydana geldi. 72 kişi taşıyan yolcu uçağı iniş sırasında düştü. Yolculardan biri uçağın düşüşü sırasında canlı yayındaydı. Peki, Nepal uçak kazası nedeni ne? Nepal uçak kazasında kaç kişi öldü, kurtulan var mı? Nepal'de düşen uçak…
16.01.2023 Dünya
Tatil için milyonların akın ettiği en güzel ve muhteşem yerler! İşte dünyanın en çok turist çeken 52 fantastik mekanı...
Tatil için milyonların akın ettiği en güzel ve muhteşem yerler! İşte dünyanın en çok turist çeken 52 fantastik mekanı... Dünyada her ülkenin, şehrin, kültürün farklı bir güzelliği var. Her turistin tatile gittiği yerden beklentisi farklı. Disney Dünyası, Universal Stüdyoları, Kapadokya Peri Bacaları, Golden Gate Köprüsü, Pisa Kulesi, Big Ben Saat Kulesi, Eiffel Kulesi, Büyük Kanyon, Niagara şelaleleri, Pamukkale travertenleri, Mısır, Maya-Aztek piramitleri, Nemrut Dağı, Fuji Dağı, Everest Zirvesi, Tac Mahal, Göbeklitepe, Kolezyum, Küba, Tibet, Singapur, İskenderiye, Efes...
23.07.2022 Dünya
Güzelliğiyle büyüleyen "Mavi Çukur" yüzlerce kişiye mezar oldu! Lanet ve katil deniz kızı...
Güzelliğiyle büyüleyen "Mavi Çukur" yüzlerce kişiye mezar oldu! Lanet ve katil deniz kızı... Piramitler ülkesi Mısır Kızıldeniz'de bulunan ve güzelliğiyle büyüleyen "Mavi Çukur" (Blue Hole) olarak bilinen dalış noktası, her yıl yüzlerce turisti ağırlıyor. Çukurun etrafında bulunan mezar taşları ve ardında yatan hikaye ve ortaya çıkan bir kamera kaydı ise oldukça ürkütücü.
24.06.2022 Dünya
20 Nisan ŞOK kataloğu 2022! Şok aktüel 20 Nisan 2022 kataloğu ile bu hafta hangi ürünler indirimli? ŞOK kataloğu 2022 Nisan!
20 Nisan ŞOK kataloğu 2022! Şok aktüel 20 Nisan 2022 kataloğu ile bu hafta hangi ürünler indirimli? ŞOK kataloğu 2022 Nisan! ŞOK 20 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğu ile indirimli ürünler belli oldu. ŞOK'ta 'Birlikten Berekete' kampanyası ile Ramazan Bayramı hazırlarına hız verdi ve bayram şekerleri ile çikolataları raflara dizdi. ŞOK'ta bu hafta çocuklar için tekerlekli Scooterdan, plastik banyo ürünlerine, bisikletten terliklere kadar çeşitli ürünler indirimli olarak vatandaşa sunuldu. İşte ŞOK 20 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğu…
19.04.2022 Ekonomi
Türk avukat Merve Bakdur'a Everest tuzağı! Gözünü hastanede açtı kabusu yaşadı...
Türk avukat Merve Bakdur'a Everest tuzağı! Gözünü hastanede açtı kabusu yaşadı... Yıllardır hayalini kurduğu Everest Dağı’nda trekking yapma planını hayata geçirmek isteyen avukat Merve Bakdur, Everest’e tırmanırken yükseklik nedeniyle fenalaşınca gözünü bir hastanede açtı. Uyandığında kendisini Katmandu’ya getiren ambulans helikopter ile hastaneye 7 bin 500 dolar borçlu olduğunu öğrendi. Helikopter parasını ödeyemeyince şirket tarafından rehin alındı. Sağlık sorunlarından para kazanan tur rehberleri ile helikopter şirketinin anlaşmalı olduğu bir oyuna gelmişti...
4.11.2021 Dünya
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu, Yavaş, Gül...
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu, Yavaş, Gül... Son oy oranları belli oldu. Hilmi Daşdemir’in başkanı olduğu Optimar’ın 19-22 Eylül tarihleri arasında 1938 kişi ile yüz yüze anket yöntemiyle yaptığı anket çalışmasının sonuçları ortaya çıktı.
5.10.2021 Siyaset
Bilet fiyatlarına büyük zam! Otobüs, uçak...
Bilet fiyatlarına büyük zam! Otobüs, uçak... Bilet fiyatlarıyla ilgili son dakika zam açıklaması. Kurban Bayramı öncesi uçak ve otobüs bilet fiyatları uçuşa geçti. Uçakta 450 TL olarak belirlenen tavan fiyat aşılırken, tek yön ekonomi sınıfı bir bilet 514 TL’ye çıktı. Bu aktarmalı seferde 875 lirayı buluyor. Kapasite sınırı nedeniyle iki katına çıkan otobüs biletleri de kalkan yasağa rağmen değişmedi
26.06.2021 Ekonomi
Yeni lastikle Everest tırmanışı
Yeni lastikle Everest tırmanışı Pirelli, Cinturato All Season SF2 lastikleri ile dünyada bir ilke imza atarak, standart bir otomobil ile 8.848 metrelik ‘Everesting’ tırmanışı yaptı.
7.06.2021 Otomobil
Fare zehirinden siyanüre neler yok ki!  “1 sigaradan bir şey olmaz” demeyin!
Fare zehirinden siyanüre neler yok ki! “1 sigaradan bir şey olmaz” demeyin! Fare zehiri, aseton, amonyak, katran, karbonmonoksit (egzoz gazı)… Bu ve benzeri tam 7 bini aşkın kimyasal madde, her bir sigara ile birlikte vücuda giriyor! “Bir sigaradan bir şey olmaz!” diyenler dikkat! Sigara dumanında bulunan 7 bini aşkın kimyasal maddenin 250’si zararlı iken, en az 69 tanesi de kansere yol açıyor!
29.05.2021 Sağlık
Everest Dağı'nda ilk Kovid-19 vakası görüldü
Everest Dağı'nda ilk Kovid-19 vakası görüldü Nepal ile Çin'in Tibet Özerk Bölgesi arasındaki sınırda yer alan Everest Dağı’nda ilk kez Kovid-19'a rastlandı.
21.04.2021 Dünya
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar'
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar' Manchester United'ın efsane futbolcularından Rio Ferdinand, Alex Ferguson, Gary Neville gibi isimler Avrupa Süper Ligi oluşumuna sert tepki gösterdiler.
19.04.2021 Şampiyonlar Ligi
Adını Guinnes'e yazdırdı! Sıcak lav gölünü boydan boya böyle geçti...
Adını Guinnes'e yazdırdı! Sıcak lav gölünü boydan boya böyle geçti... Brezilyalı Karina Oliani, Etiyopya'nın Afar kentindeki sıcak volkanik lav gölü Erta Ale'nin üzerine gerilmiş ipe asılan askıyla sıcak lav gölünü boydan boya geçerek Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi.
11.03.2021 Dünya
Obama çiftinden 6 film projesi
Obama çiftinden 6 film projesi Eski ABD Başkanı Barack ve eşi Michelle Obama tarafından kurulan Supreme Ground Productions'un 6 yeni projede Netflix ile birlikte çalışacağı duyuruldu.
6.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Hasan Ali Toptaş'tan taciz iddialarına yanıt
Hasan Ali Toptaş'tan taciz iddialarına yanıt Edebiyat dünyasının gündeminde kadınların, tacizine maruz kaldıklarını iddia ettiği yazarlar var. İddiaların odağındaki yazar Hasan Ali Toptaş kendini savundu.
13.12.2020 Gündem
Mail adresine yüzlerce ifşa mesajı yağdı!
Mail adresine yüzlerce ifşa mesajı yağdı! Twitter’da başlayan ifşa akımı, çok sayıda yazarla ilgili cinsel saldırı iddialarıyla devam ediyor. Yazar Hasan Ali Toptaş’la ilgili ilk tweeti atan Leyla ve ona ilk desteği veren Amy Marie Spangler, bir mail adresi açarak kadınlara, başlarına gelen ama anlatamadıkları olayları paylaşma çağrısı yaptı. Adrese iki günde, farklı mesleklerden onlarca isimle ilgili korkunç cinsel şiddet hikâyeleriyle dolu yüzlerce mail geldi.
11.12.2020 Yaşam
Everest dağı kaç metre, yüksekliği? Everest dağı nerede, hangi ülkede?
Everest dağı kaç metre, yüksekliği? Everest dağı nerede, hangi ülkede? Nepal, Dünya'nın en yüksek zirvesi Everest Dağı'nın yeni yapılan ölçümlerde 73 santim daha uzun olduğunun tespit edildiğini bildirdi. Peki, Everest dağı kaç metre? Everest dağı yüksekliği…
9.12.2020 Gündem
Everest'in yüksekliğini ölçecek Çin ekibi zirveye ulaştı
Everest'in yüksekliğini ölçecek Çin ekibi zirveye ulaştı Dünyanın en yüksek zirvesi Everest Dağı'nın yüksekliğini hassas şekilde ölçmek üzere 7 Mayıs'ta yola çıkan Çin keşif ekibinin zirveye ulaştığı bildirildi.
27.05.2020 Dünya
Everest'te mahsur kalan Türk dağcılarla ilgili Bakan Çavuşoğlu'ndan açıklama
Everest'te mahsur kalan Türk dağcılarla ilgili Bakan Çavuşoğlu'ndan açıklama Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Himalayalar'da Everest Dağı'nda mahsur kalan iki Türk vatandaşının kurtarıldığını açıkladı.
15.03.2020 Gündem
Japonların uzun yaşamasının sırrı ne?
Japonların uzun yaşamasının sırrı ne? Dünyanın en yaşlı erkeği olarak Guinness Rekoru'nu elinde tutan Masazo Nonaka, pazar günü hayatını kaybetti. Japonya'nın kuzeyindeki Hokkaido adasında yaşayan Nonaka 113 yaşındaydı.
22.01.2019 Dünya
Everest'te bir turist öldü
Everest'te bir turist öldü Dünyanın en yüksek zirvesi Everest Dağı'nın eteklerindeki ana kampta dağ yürüyüşü yapan 63 yaşındaki Japon turist, yüksek irtifa hastalığından hayatını kaybetti.
14.11.2018 Dünya
‘Yaşam deneyimdir’
‘Yaşam deneyimdir’ AKUT’un onursal başkanı Nasuh Mahruki, ilkokul öğrencilerine seslendi, “İnsan her yaşta yeni eğitimler alarak yetenek kazanabilir. Ne kadar çok şey denerseniz o kadar gelişirsiniz” dedi
3.10.2018 Gündem
Gülnur Everest’in zirvesinde
Gülnur Everest’in zirvesinde Türk dağcı Gülnur Tumbat, Everest Dağı’na tırmanmayı başardı. Türkiye Dağcılık Federasyonundan yapılan açıklamada Gülnur Tumbat’ın, Nepal tarafından Everest’in zirvesine ulaştığı belirtildi.
27.05.2018 Gündem
Bahar geldi şimdi sokağa çıkma zamanı
Bahar geldi şimdi sokağa çıkma zamanı Şehirde bu hafta sonu vakit geçirmek için çok keyifli alternatifler var. İster bir bale gösterisi, isterseniz çocuğunuzla bir müzikal izleyip iyi zaman geçirin...
16.03.2018 Arşiv
Gitmek için çok erkendi Buket
Gitmek için çok erkendi Buket Dostumuz, arkadaşımız VATAN Kitap’ın Genel Yayın Müdürü Buket Aşçı Gürel’i bir süredir mücadele ettiği acımasız hastalık onu henüz 41 yaşındayken aramızdan ayırdı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Everest ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki everest haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.