Etek

Etek

Son dakika etek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan etek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını etek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Etek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan etek gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.493 etek haberi bulunmuştur. Tüm etek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var!
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var! Funda Arar, Ramazan Bayramı'nın birinci günü sahne aldığı otelde erkeklerin son dönemde etek giymelerine ve oje sürmelerine yönelik de açıklama yaptı. Sefo'nun İskoçya tatilinde etek giymesi ve bazı erkek şarkıcıların oje sürmesi nedeniyle eleştirilmesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Arar, “Kimse kimsenin hakkını yemesin bu dünyada, başka vasıflar var.” dedi.
12.04.2024 Magazin
Ayça Ayşin Turan'dan erkeklerin oje sürüp, etek giymesine ilginç yorum!
Ayça Ayşin Turan'dan erkeklerin oje sürüp, etek giymesine ilginç yorum! Ayça Ayşin Turan önceki gün fotoğraflarını çeken muhabirlere “Bir toplantımız vardı ama detaylarını sizlerle paylaşmayacağım. Ben biraz ketumum, biliyorsunuz” diyerek güldü. Erkeklerim etek giyip oje sürmesi hakkında da ilginç bir yorumda bulundu.
8.04.2024 Magazin
Hasan Can Kaya etek giyer misin sorusuna kahkahayla cevap verdi!
Hasan Can Kaya etek giyer misin sorusuna kahkahayla cevap verdi! Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'deydi. Arabasının arka koltuğundaki kız arkadaşları dikkat çeken Kaya, gazetecileri soruları üzerine "Onları otobüs durağına bırakacağım" açıklamasını yaptı.
24.03.2024 Magazin
Bülent Serttaş’tan sert tepki: Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak, bu tür işe saygı duyamıyorum
Bülent Serttaş’tan sert tepki: Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak, bu tür işe saygı duyamıyorum Bülent Serttaş Kıbrıs’ta aldığı sahne öncesi çok konuşulacak açıklamalara imza arttı. Mutlu evliliğin sırrını paylaşan Serttaş, son zamanlarda sahnede daha sık yer verilen etek giyip, oje süren erkekleri hedef aldı.
11.03.2024 Magazin
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok'
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok' Terzi ve ayakkabı tamircilerinin iş yükü katbekat arttı. Giysiler tamire valiz valiz getirilmeye başlandı. ‘Biz son nesiliz’ diyen meslek temsilcileri, işlerinin geleceğinden endişeli.
19.02.2024 Ekonomi
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Kilisede gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyorum
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Kilisede gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyorum Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli, Sarıyer'de kilisede gerçekleşen terör saldırısına tepki gösterirken, 'Bu eylemi lanetliyorum. Teröre ve destekçilerine asla fırsat verilmemeli. Karanlık ellere karşı uyanık olunmalı.' dedi.
30.01.2024 Gündem
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Çilek Bacak Nasıl Geçer? Çilek Bacak Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Çilek Bacak Nasıl Geçer? Çilek Bacak Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bacaklardaki tüyler ağda, makine ya da tüy dökücü ile alındıktan sonra meydana gelen kırmızı küçük lekeler hem görsel hem de fiziksel olarak rahatsız edici bir rahatsızlıktır. Bu kızarıklıkların meydana gelme sebebi ise bilinmemektedir.
1.01.2024 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında konuştu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "Netanyahu adını tarihe şimdiden Gazze kasabı olarak yazdırdı." dedi. Öte yandan Erdoğan 'Çalışan tüm emeklilerimize tek seferlik ödemelerini yapacağız. Kararın yasalaşmasının ardından 4 milyon 689 bin emeklimizin hesabına yatıracağız' ifadelerini kullandı.
29.11.2023 Gündem
Sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilen şarkıcı Seçil Çiftçi hakim karşısına çıktı
Sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilen şarkıcı Seçil Çiftçi hakim karşısına çıktı Şarkıcı Seçil Çiftçi, babasıyla birlikte eski sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilmiş haber günlerce Türkiye'nin gündeminde yer bulmuştu. İstanbul Sancaktepe'de ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim'i babasıyla birlikte öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Şarkıcı Seçil Çiftçi, "Ölüm haberi alınan diğer kadınlar gibi olmak istemedim" diyerek kendisini koruduğunu öne sürdü.
21.09.2023 Gündem
Dünyanın en derin noktasında yeni virüs keşfedildi: İnsanlığa zarar verebilir mi?
Dünyanın en derin noktasında yeni virüs keşfedildi: İnsanlığa zarar verebilir mi? Dünya üzerinde bilinen en derin nokta Mariana Çukuru'nda deniz seviyesinin 9 kilometre altında yeni bir virüs türü keşfedildi. "VB_HmeY_H4907" adı verilen yeni virüsün bakterileri enfekte ettiği belirtilirken, insanlara ve diğer canlılara karşı nasıl hareket ettiği inceleniyor.
21.09.2023 Gündem
Katliam gibi kazada 16 kişi ölmüştü! Şoförün aldığı ceza belli oldu
Katliam gibi kazada 16 kişi ölmüştü! Şoförün aldığı ceza belli oldu Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin açılan davada otobüs şoförü Abdülkadir Memiş, iyi hal indirimi uygulanarak 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
21.09.2023 Gündem
Markette müşterinin etek altı görüntüsü çekti! Taciz anları kamerada...
Markette müşterinin etek altı görüntüsü çekti! Taciz anları kamerada... Taciz olayı Bursa'da yaşandı. Zincir market şubesinde çalışan R.S. (23), müşteri olarak gelen Y.G.'nin (48) etek altı görüntüsünü çektiği suçlamasıyla gözaltına alındı. Taciz anı, marketin güvenlik kamerasına yansıdı.
21.09.2023 Yaşam
Özge Özpirinçci dert yandı! Çocuğu giyinmeye nasıl ikna edeceğiz?
Özge Özpirinçci dert yandı! Çocuğu giyinmeye nasıl ikna edeceğiz? Doğum sonrası ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu Özge Özpirinçci kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Yamantürk ile katıldığı bir davette görüldü. Dekolteli bir etek ve büstiyer tercih eden Özpirinçci’nin sosyal medya hesabından paylaştığı pozları beğeni toplarken, Çift, kızları Mercan hakkında konuştu.
14.09.2023 Magazin
Düğün gecesi arkadaşları damada 'işkence' yaptı, gelin izledi
Düğün gecesi arkadaşları damada 'işkence' yaptı, gelin izledi Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde 'damat işkencesi' geleneği kapsamında, düğün sonrası arkadaşlarının evden çıkardığı damada, eşarp ve etek giydirilerek dudaklarına ruj sürüldü. Yerdeki çöpler süpürtülerek, oyun oynatılan damada, menemen yaptırılıp, sırtına yumruklar vurularak eve gönderildi. Damada yapılanları gelin de izledi.
2.07.2023 Yaşam
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evlendi! Düğüne ünlüler akın etti
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evlendi! Düğüne ünlüler akın etti Ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer 2019 yılından beri aşk yaşıyordu. Eda Ece ve basketbolcu Buğrahan Tuncer dün akşam evlendi. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı düğün töreninden ilk kareler geldi. Eda Ece nikah töreni esnasında dantel detaylı oldukça uzun duvaklı bir gelinlik tercih etti. Düğünde iki gelinlik giyen güzel oyuncu düğün sonunda ise etek ve bluzdan oluşan bir kombin yaptı. Ece'nin tercihleri sosyal medyada beğenildi.
3.07.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü kıyafetiyle geceye damga vurdu!
Hazar Ergüçlü kıyafetiyle geceye damga vurdu! Hazar Ergüçlü, dün akşam gerçekleşen bir ödül törenine katıldı. Ünlü oyuncu iddialı kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Uzun bir etek giyen Ergüçlü, üzerine giydiği büstiyerle gecede en dikkat çeken isimlerden biri oldu.
14.06.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç paylaştı!
Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç paylaştı! Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç'un diziyle birlikte popülerliği arttı. Başarılı performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu dergi için mini etek-desenli çorap kombiniyle kamera karşısın geçti.
28.05.2023 Magazin
Iris Law, Cannes Film Festivali'ne tül elbise ile katıldı!
Iris Law, Cannes Film Festivali'ne tül elbise ile katıldı! İngiliz oyuncu ve manken Iris Law, Cannes Film Festivali'nde tül elbisesi ile kırmızı halıda poz verirken tüm dikkatleri üzerinde topladı.
19.05.2023 Magazin
Otobüsün önünü kesip tehdit etti! ‘Babamı duraktan niye almadın?’ dedi şoföre saldırdı
Otobüsün önünü kesip tehdit etti! ‘Babamı duraktan niye almadın?’ dedi şoföre saldırdı İstanbul'da arabasıyla özel halk otobüsünün önünü kesen saldırgan, "Babamı duraktan neden almadın" diyerek tehditler yağdırdı. Büyük korku yaşayan ve de araçtan inmeyen otobüs şoförünü, olay yerine koşan polis kurtardı. Ertan Büyükahısha ve Mehmet Çakırlar'ın özel haberi.
17.05.2023 Yaşam
Kadın katilin elektrikli sandalyede tarihe geçen sonu! Ölümü beklerken ABD Başkanı Roosevelt’ten gelen yanıt şok etti...
Kadın katilin elektrikli sandalyede tarihe geçen sonu! Ölümü beklerken ABD Başkanı Roosevelt’ten gelen yanıt şok etti... ABD'de yaşanan korkunç olaydan sonra ilk kez bir kadın elektrikli sandalyede idam edilecekti. Olayın kahramanı üvey kızını korkunç bir şekilde katleden Martha Place idi. 19. yüzyılın sonunda ABD’de yeni yeni denenmeye başlayan elektrikli sandalyeyle idam şeklinin ilk kadın kurbanı Martha Place olmuştu. Martha’nın işlediği suçlar ise hem o dönem duruşmada bulunanların hem de günümüzde okuyanların kanını donduran cinsten.
9.05.2023 Dünya
El Chapo'nun oğullarının dehşete düşüren infaz! Rakip kartellere akılalmaz işkenceler kan dondurdu...
El Chapo'nun oğullarının dehşete düşüren infaz! Rakip kartellere akılalmaz işkenceler kan dondurdu... Meksika'da uyuşturucu kartellerinin savaşları durmak bilmiyor. Ülkenin dünyaca tanınan uyuşturucu baronu El Chapo'nun Los Chapitos lakaplı oğullarının rakip kartellerin üyelerine yaptıkları kan dondurdu. ABD'de yargılanan El Chapo'nun oğulları hakkında ortaya çıkan gerçekler duyanları dehşete düşürüyor.
17.04.2023 Dünya
AVM'de avukatın etek altı görüntüsünü çeken sanığa 19,5 yıl hapis istemi
AVM'de avukatın etek altı görüntüsünü çeken sanığa 19,5 yıl hapis istemi Ankara'da alışveriş merkezinin yürüyen merdiveninde avukat Ş.M.E.'nin (26) etek altı görüntüsünü çekerken yakalanan Mustafa K.'nın (30), 'özel hayatın gizliliğini ihlal' ve 'çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları ülkeye sokmak ve yaymak' suçlarından 19,5 yıl hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Ş.M.E., "Ben o günden beri yürüyen merdivende ters durmaya başladım. Sürekli bir panik halindeyim. İnsanların telefonuna bakıyorum 'beni mi çekiyorlar' diye" dedi.
17.04.2023 Gündem
Aybüke Pusat mini etekli pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Aybüke Pusat mini etekli pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Aybüke Pusat son olarak Sıfırıncı Gün isimli diziyle ekranlardaydı fakat dizi erken final yaptı. Moral depolamak için tatile çıkan Aybüke Pusat, soluğu Yunanistan’da aldı. Atina’da akşam yemeğine çıkan Aybüke Pusat, mini etekli kombinini takipçilerinin beğenisine sundu.
22.03.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den mini etekli poz!
Aleyna Tilki'den mini etekli poz! Cesur paylaşımlarıyla öne çıkan Aleyna Tilki, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki almış ve mesleğiyle öne çıkması gerektiği savunulmuştu. Aleyna Tilki, şimdi ise sütyen ve mini etek giyerek poz verdi. Aleyna Tilki’nin paylaşımındaki detay gözlerden kaçmadı.
29.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Etek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki etek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.