Mini Etek

Mini Etek

Son dakika mini etek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mini etek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mini etek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mini Etek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mini etek gelişmeleri de dahil olmak üzere 463 mini etek haberi bulunmuştur. Tüm mini etek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç paylaştı!
Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç paylaştı! Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç'un diziyle birlikte popülerliği arttı. Başarılı performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu dergi için mini etek-desenli çorap kombiniyle kamera karşısın geçti.
28.05.2023 Magazin
Aybüke Pusat mini etekli pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Aybüke Pusat mini etekli pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Aybüke Pusat son olarak Sıfırıncı Gün isimli diziyle ekranlardaydı fakat dizi erken final yaptı. Moral depolamak için tatile çıkan Aybüke Pusat, soluğu Yunanistan’da aldı. Atina’da akşam yemeğine çıkan Aybüke Pusat, mini etekli kombinini takipçilerinin beğenisine sundu.
22.03.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den mini etekli poz!
Aleyna Tilki'den mini etekli poz! Cesur paylaşımlarıyla öne çıkan Aleyna Tilki, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki almış ve mesleğiyle öne çıkması gerektiği savunulmuştu. Aleyna Tilki, şimdi ise sütyen ve mini etek giyerek poz verdi. Aleyna Tilki’nin paylaşımındaki detay gözlerden kaçmadı.
29.01.2023 Magazin
Kadınlar yaşadıkları sokak tacizini anlattı: 'Metroda yaşlı bir amca tarafından tacize uğradım'
Kadınlar yaşadıkları sokak tacizini anlattı: 'Metroda yaşlı bir amca tarafından tacize uğradım' Özellikle kadınların çok sık maruz kaldığı sokak tacizi en büyük sorunlardan biri. Birçok kişi tacize uğradıktan sonra sessizleşip, psikolojik problemlerle karşı karşıya kalıyor. İstanbul'da yaşayan ve sosyal hayatta sokak tacizine maruz kalan kadınlar, şahit oldukları olayları anlattı. Yaşadığı tacizi anlatan Ilgın Ağaoğlu, "Ben de tacize uğradım. Metrodaydım yanımda yaşlı bir amca vardı. Sessizce bana bakarak kötü laflar ediyordu. Eminim ki bu birçok genç kızın başına gelmiştir. Küçüktüm, tepki gösteremedim" dedi. Merve Bulut da "Bir kere fotoğraf çekimine şahit olmuştum. O zaman çevredekiler fotoğraf çekeni metrodan attı" diye konuştu.
8.11.2022 Gündem
Oğulcan Engin'den mini etek uyarısı!
Oğulcan Engin'den mini etek uyarısı! Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin ile oyuncu Miray Daner'in aşkı doludizgin devam ediyor. Ünlü çift, son olarak Arnavutköy’de görüntülendi. Motosiklette seyir halinde olan ikiliden Oğulcan Engin, muhabirlere dikkat çeken bir uyarıda bulundu.
17.06.2022 Magazin
Mine Tugay'ın mini etekli paylaşımına beğeni yağdı! "Hala taş gibi"
Mine Tugay'ın mini etekli paylaşımına beğeni yağdı! "Hala taş gibi" 43 yaşındaki Mine Tugay, bu defa paylaştığı mini etekli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.
26.04.2022 Magazin
Şarkıcı Aynur Aydın süper mini eteğiyle konser verdi! "Bu etek mi yok gibi"
Şarkıcı Aynur Aydın süper mini eteğiyle konser verdi! "Bu etek mi yok gibi" Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündemde olan şarkıcı Aynur Aydın, Sakarya konserinde iddialı bir kostüm tercih etti. Cesur kombiniyle sahneye çıkan Aynur Aydın'ın süper mini eteği dikkat çekti.
30.03.2022 Magazin
Pınar Altuğ mini eteğiyle boy gösterdi! "Seksi misin sen?"
Pınar Altuğ mini eteğiyle boy gösterdi! "Seksi misin sen?" Yaptığı spor paylaşımlarıyla adından söz ettiren Pınar Altuğ'u son olarak arkadaşı arkasından çekip paylaştı. Altuğ'un arkadaşı "Seksi misin sen?" yorumuyla dikkat çekti.
24.02.2022 Magazin
Pınar Altuğ ışık kurbanı oldu! Mini eteğiyle...
Pınar Altuğ ışık kurbanı oldu! Mini eteğiyle... Pınar Altuğ mini eteğiyle dikkat çekti. Işık kurbanı olan Altuğ'un fotoğrafı sosyal medyanın gündemindeydi.
13.01.2022 Magazin
Mine Tugay mini eteğiyle göz kamaştırdı!
Mine Tugay mini eteğiyle göz kamaştırdı! Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Mine Tugay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.Tugay, mini etekli ve göğüs dekolteli pozlarıyla adından söz ettirdi.
31.12.2021 Magazin
Sosyal medya fenomeni neye uğradığını şaşırdı! Uygunsuz fotoğraflar...
Sosyal medya fenomeni neye uğradığını şaşırdı! Uygunsuz fotoğraflar... İğrenç olay İzmir’de yaşandı. O.C. adlı şahıs, dansçı ve sosyal medya fenomeni 20 yaşındaki Eda Yön’e sosyal medya hesabı üzerinden uygunsuz fotoğrafını yolladı. Bundan rahatsız olan Yön, hemen suç duyurusunda bulundu. Savcılığın verdiği karar ise tepkilere neden oldu.
14.09.2021 Gündem
Öykü Çelik'e mini etek sözleri hatırlatıldı: 'Kendime 'keko' demek istedim!'
Öykü Çelik'e mini etek sözleri hatırlatıldı: 'Kendime 'keko' demek istedim!' Son olarak 'Survivor' yarışmasıyla ekranlara gelen ve "Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?" sözleriyle tepki çeken oyuncu Öykü Çelik, önceki gün Bodrum'da görüntülendi. Muhabirlerin sorularını cevaplayan Çelik, olay olan sözleri ve İsmail Berhan'la olan ilişkisi hakkında konuştu.
28.06.2021 Magazin
Pınar Altuğ mini şortlu pozuyla nefes kesti!
Pınar Altuğ mini şortlu pozuyla nefes kesti! Instagram'dan yaptığı paylaşım ve yorumlarla adından sıkça söz ettiren Pınar Altuğ, son pozuyla kendisine hayran bıraktı.
26.05.2021 Magazin
İstanbul'da hamile gaspçı dehşeti! Bıçakla geziyor
İstanbul'da hamile gaspçı dehşeti! Bıçakla geziyor İstanbul Kadıköy’de fısıltı gazetesiyle kulaktan kulağa yayılan eli bıçaklı hamile kadın gaspçı yakalandı. Polisteki ifadesinde “Cinlerim var” diyen kadın, savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemece ev hapsi verilerek serbest bırakıldı.
27.04.2021 Yaşam
Pınar Altuğ yatak odası sırlarını paylaştı!
Pınar Altuğ yatak odası sırlarını paylaştı! ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde canlandırdığı Meltem rolüyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ samimi itiraflarda bulundu. Yağmur Atacan'la aralarındaki yaş farkı yüzünden sosyal medyada hedef olan ünlü oyuncu 'Umurumda değil' diyor ve ekliyor: “Bu içlerindeki mutsuzluğun dışavurumu. Bakıyor fotoğrafa, ‘Gözlerinin yanı kırışmış’ diyor... Kırışsın, ne olur? Sfenks gibi gezmek zorunda mıyız?”'
21.03.2021 Magazin
Öykü Çelik 'Survivor' öncesi bakıma girmiş! Kendi kanıyla...
Öykü Çelik 'Survivor' öncesi bakıma girmiş! Kendi kanıyla... ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de mücadele eden Öykü Çelik’in, yarışma öncesi güzellik kampına girdiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun kendi kanı kullanılarak bakım yaptırdığı ortaya çıktı.
23.01.2021 Magazin
Pınar Altuğ'dan dekolte itirafı 'Mini etekle...'
Pınar Altuğ'dan dekolte itirafı 'Mini etekle...' Çocuklar Duymasın dizisindeki Meltem karakteriyle gönüllere taht kuran Pınar Altuğ, 'Bacak dekolteme güvenirim' sözleriyle magazin gündemine damga vurmuştu. Altuğ, o sözlerine açıklık getirdi.
15.01.2021 Magazin
'Zeki Müren'i izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı'
'Zeki Müren'i izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı' Söz yazarı ve besteci Özdemir Erdoğan'dan Zeki Müren hakkında çok konuşulacak açıklamalar.
9.01.2021 Magazin
Survivor Öykü Çelik kimdir? Survivor Öykü Çelik kaç yaşında ve nereli?
Survivor Öykü Çelik kimdir? Survivor Öykü Çelik kaç yaşında ve nereli? Survivor 2021 macerası başlıyor. Survivor 2021'e damga vuracak Ünlüler Takımı oldukça dikkat çeken isimlerden oluşuyor. Yayınlanan ilk bölümle ekranlara merhaba diyecek Survivor 2021'de Ünlüler Takımı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Ünlüler Takımı'nın dikkat çeken isimleri arasında yer alan oyuncu Öykü Çelik de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Survivor Öykü Çelik kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Öykü Çelik'in hayatı hakkında merak edilenler...
9.01.2021 Gündem
Ebubekir Sofuoğlu'na ateş püskürdüler! Özür yetmez istifa etsin
Ebubekir Sofuoğlu'na ateş püskürdüler! Özür yetmez istifa etsin Üniversiteler için “fuhuş evleri” ve “emlakçılar anlatsın” gibi çirkin ithamlarda bulunan Sofuoğlu’na emlakçılar ateş püskürdü. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Aşa, “Bilinçaltının dışa vurumu, beyni hasta, hastalıklı bir bakış” derken, Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Yetkin, “Özür yetmez, mesleği bıraksın” ifadelerini kullandı...
20.12.2020 Gündem
Öykü Çelik aşkını ilan etti! İsmail Berhan'la...
Öykü Çelik aşkını ilan etti! İsmail Berhan'la... Geçtiğimiz günlerde yaptığı 'mini etek' açıklaması ile gündemden düşmeyen Öykü Çelik, adının aşk dedikodularına karıştığı İsmail Berhan'la fotoğrafını paylaştı.
5.12.2020 Magazin
Öykü Çelik'ten olay sözler! 'Mini etek giymiş kızla...'
Öykü Çelik'ten olay sözler! 'Mini etek giymiş kızla...' Pandemi sürecinde yasaklara rağmen ev partilerine katılan, gelen eleştirilere karşı ters tepki veren Öykü Çelik yeni açıklamalarıyla gündem oldu. Çelik yaptığı açıklamada "Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu?" diyerek şoke etti.
28.11.2020 Magazin
Evdeki yabancı kadının kocası çıktı! Ünlü isim kameraya...
Evdeki yabancı kadının kocası çıktı! Ünlü isim kameraya... Senarist eşi A.D.B.'nin kıyafetlerini giydiği gerekçesi ile hakkında, "Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğü ihlal" suçundan suç duyurusunda bulunulan bilgisayar mühendisi A.K.B., görüntülerin medyada yer alması üzerine eşi hakkında, suç duyurusunda bulundu.
11.11.2020 Gündem
Nişanlı çiftin 'mini etek' kavgasına uzaklaştırma cezası
Nişanlı çiftin 'mini etek' kavgasına uzaklaştırma cezası Trabzon'da S.A. (25), mini etek giydiği gerekçesiyle tartıştığı nişanlısı Z.K.'nin (17) şikayeti üzerine 'hakaret, tehdit ve cinsel istismar' iddiasıyla gözaltına alındı. Suçlamaları reddeden S.A., mahkemece 1 ay uzaklaştırma cezası verilerek, serbest bırakıldı.
13.06.2020 Yaşam
Erkek Yerini Bilsin olayı nedir? Twitter’da başlayan Erkek Yerini Bilsin akımı nereden çıktı?
Erkek Yerini Bilsin olayı nedir? Twitter’da başlayan Erkek Yerini Bilsin akımı nereden çıktı? Sosyal medya hesabı twitter üzerinden Erkek Yerini Bilsin akımı başladı. Kadınlar yıllardır uğradığı cinsiyetçi ifadeleri erkeklere uyarlayarak paylaşan kadınların akımı sosyal medya da büyük ses getirdi. Kadınlar kendileri için kullanılan cinsiyetçi ifadeleri, erkekler için uyarlayıp, #erkekyerinibilsin etiketiyle paylaşıyor. Peki, Erkek Yerini Bilsin akımı nereden çıktı?
6.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mini Etek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mini etek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.