Espen Barth Eide

Espen Barth Eide

Son dakika Espen Barth Eide haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Espen Barth Eide ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Espen Barth Eide haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Espen Barth Eide

haberleri sayfasında son dakika yaşanan espen barth eide gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 espen barth eide haberi bulunmuştur. Tüm espen barth eide haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan, Norveç’te dışişleri bakanları toplantısına katıldı
Bakan Fidan, Norveç’te dışişleri bakanları toplantısına katıldı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Temas Grubu üyesi mevkidaşları ile temaslarda bulunmak üzere geldiği Norveç’te Belçika, Danimarka, Hollanda, İsveç, İzlanda, Lüksemburg, Finlandiya ve Norveç dışişleri bakanları ile bir araya geldi.
15.12.2023 Gündem
Bakan Fidan, Norveçli ve İsveçli mevkidaşlarıyla görüştü
Bakan Fidan, Norveçli ve İsveçli mevkidaşlarıyla görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’deki NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı marjında yaptığı ikili temaslar kapsamında, Norveçli mevkidaşı Espen Barth Eide ve İsveçli mevkidaşı Tobias Billström ile bir araya geldi.
28.11.2023 Gündem
KKTC lideri Tatar'dan Anastasiadis'e çağrı: Hayaller peşinde koşma
KKTC lideri Tatar'dan Anastasiadis'e çağrı: Hayaller peşinde koşma Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Rum Lideri Nikos Anastasiadis'in "iki devletli çözümün mümkün olmayacağı" açıklamalarına cevap vererek, "1968 yılından bu yana devam eden müzakere süreçlerinin başarısızlıkla sonuçlanmasının ana nedeni de halen devam etmekte olan Rum-Yunan zihniyetidir.
2.01.2021 Gündem
Akıncı BM Temsilcisi Lute ile görüştü
Akıncı BM Temsilcisi Lute ile görüştü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres'in Kıbrıs sorunu için görevlendirdiği geçici özel danışmanı Jane Holl Lute'u kabul etti.
18.12.2018 Dünya
"Rum tarafında zihniyet değişimi olmadıkça..."
"Rum tarafında zihniyet değişimi olmadıkça..." Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) zihniyet değişimi olmadıkça müzakerelerin sadece zaman kaybı olduğunu söyledi.
15.10.2018 Dünya
"BM, tarafları masada görmek istiyor"
"BM, tarafları masada görmek istiyor" Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreterinin Kıbrıs Özel Temsilcisi ve Kıbrıs’taki Birleşmiş Milletler (BM) Barış Gücü Misyon Şefi Elizabeth Spehar, BM Güvenlik Konseyinin Kıbrıs müzakerelerinden beklentisinin, tarafların müzakere masasına döndüğünü ve çözüm sürecine katkı koyacak güven arttırıcı adımlar attığını görmek olduğunu söyledi.
18.09.2018 Dünya
BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Eide istifa etti
BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Eide istifa etti Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide görevinden istifa etti.
15.08.2017 Dünya
BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Eide istifa etti
BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Eide istifa etti Eide'nin istifasına, ülkesi Norveç'te yaklaşan parlamento seçimlerinde yarışmak istemesi gerekçe gösterildi
15.08.2017 Siyaset
BM de Kıbrıs müzakerelerinden umudunu kesti
BM de Kıbrıs müzakerelerinden umudunu kesti BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Eide, "Burada çok yakın gelecekte bir şeyler olacağına dair bir şey göremiyorum" dedi.
24.07.2017 Dünya
'Kıbrıs Konferansı sonuçsuz'
'Kıbrıs Konferansı sonuçsuz' Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsviçre'de 28 Haziran'da başlayan Kıbrıs Konferansı'nın herhangi bir sonuca varılmadan sona erdiğini açıkladı.
7.07.2017 Dünya
İsviçre'deki Kıbrıs görüşmelerinden sonuç çıkmadı!
İsviçre'deki Kıbrıs görüşmelerinden sonuç çıkmadı! İsviçre'nin Crans-Montana kasabasında günlerdir devam eden Kıbrıs görüşmeleri başarısızlıkla sonuçlandı. 5 saat süren toplantının ardından açıklamada bulunan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Tüm çabalara rağmen bir sonuca varılamadı. Dürüstlükle bağdaşmayan adımlar gördük" dedi
29.09.2021 Gündem
Çavuşoğlu: Rumlar ve Yunanistan hayalden uyansın
Çavuşoğlu: Rumlar ve Yunanistan hayalden uyansın Kıbrıs zirvesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara'nın Türk askerinin çekilmesi ve garantörlüğün sona ermesi gibi bir talebi kabul etmeyeceğini ilan etti.
29.06.2017 Siyaset
Tarihi Kıbrıs konferansı başladı!
Tarihi Kıbrıs konferansı başladı! Kıbrıs'ta kapsamlı çözüme ulaşılması hedefiyle 12 Ocak'ta Cenevre'de düzenlenen ilk oturumla başlayan Kıbrıs Konferansı'nın yeni oturumu, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide'in ev sahipliğinde, İsviçre'nin Crans-Montana kentinde gerçekleştiriliyor. Eide "İsviçre görşmeleri çözüm için son fırsat değil, en iyi fırsat" şeklinde konuştu.
28.06.2017 Dünya
Kıbrıs konferansı yeniden toplanıyor
Kıbrıs konferansı yeniden toplanıyor Dışişleri Bakanı Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kıbrıs Konferansı'na katılmak üzere İsviçre'ye geldi. Bakan Çavuşoğlu, askeri helikopterle konferansın yapılacağı Montana kasabasına geçti.
29.09.2021 Gündem
Flaş Kıbrıs çıkışı!
Flaş Kıbrıs çıkışı! Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide, İsviçre'nin Crans-Montana kentinde yarın başlayacak Kıbrıs Konferansı hakkında açıklama yaptı.
27.06.2017 Dünya
Akıncı: Cenevre'nin yolu açıldı
Akıncı: Cenevre'nin yolu açıldı BM Genel Sekreteri Guterres'in davetiyle New York'ta Rum tarafıyla görüşen KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, 'Ön koşullar ortadan kalktı, dolayısıyla Cenevre'nin yolu da açılmış oldu.' dedi.
5.06.2017 Dünya
Karar verildi! Bu ay yapılacak!
Karar verildi! Bu ay yapılacak! Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kıbrıs Konferansı'nın haziranda yeniden yapılması konusunda mutabık kalındığını söyledi.
5.06.2017 Dünya
Çavuşoğlu: Kıbrıs Konferansı'na gitmeye hazırdır
Çavuşoğlu: Kıbrıs Konferansı'na gitmeye hazırdır Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kıbrıs'ta müzakere sürecine ilişkin, "Türk tarafı ve Türkiye hiçbir ön şart olmadan Cenevre’ye ya da Kıbrıs Konferansı'na gitmeye hazırdır ama tekrar ediyorum, hiçbir ön koşul olmadan." dedi.
1.06.2017 Dünya
BM Genel Sekreteri devreye gidiyor
BM Genel Sekreteri devreye gidiyor Kıbrıs'ta barış görüşmelerinin bundan sonrasına ilişkin uzlaşmaya varılamaması nedeniyle yaşanan tıkanıklığı aşmak için Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres'in Türk ve Rum liderlerle bir araya geleceği açıklandı.
1.06.2017 Dünya
Çavuşoğlu'ndan İncirlik açıklaması!
Çavuşoğlu'ndan İncirlik açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "İncirlik’i Alman parlamenterlere açmamız şu anda mümkün değildir" dedi.
29.09.2021 Gündem
Çavuşoğlu'ndan Kıbrıs görüşmesi
Çavuşoğlu'ndan Kıbrıs görüşmesi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide ve Kuzey Kıbrıs adına müzakereleri yürüten Özdil Nami ile telefonda görüştü.
18.05.2017 Dünya
Kıbrıs görüşmeleri için tarih verildi!
Kıbrıs görüşmeleri için tarih verildi! Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için Birleşmiş Milletler (BM), gözetiminde sürdürülen müzakerelerin 11 Nisan'da yeniden başlayacağı bildirildi.
4.04.2017 Dünya
Kıbrıs'ta ilk yumuşama sinyali!
Kıbrıs'ta ilk yumuşama sinyali! Enosis krizi sebebiyle müzakere sürecinin duraklamasının ardından ilk kez yumuşama sinyali geldi. Türk ve Rum liderler ara bölgede Birleşmiş Milletler’in düzenlediği yemekte buluştu.
3.04.2017 Dünya
Kıbrıs müzakereleri ancak...
Kıbrıs müzakereleri ancak... Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Barış Burcu, Kıbrıs müzakerelerinin yeniden başlamasının ancak Rum Meclisinin "Enosis referandumunun okullarda kutlanması" kararını tamamen bertaraf etmesi halinde mümkün olacağını bildirdi.
27.03.2017 Dünya
BM Kıbrıs için yeniden devrede
BM Kıbrıs için yeniden devrede İplerin koptuğu Kıbrıs görüşmelerinde BM devreye girdi. BM’nin hazırladığı yol haritasına göre Akıncı ve Anastasiadis Nisan ayında yeniden bir araya gelecek. Eylül’de de iki toplum arasında referandum yapılacak.
21.03.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Espen Barth Eide ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki espen barth eide haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.