Eşkıya

Eşkıya

Son dakika eşkıya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eşkıya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eşkıya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşkıya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşkıya gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.236 eşkıya haberi bulunmuştur. Tüm eşkıya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Bakan Yerlikaya: 2023'te 420 organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya: 2023'te 420 organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2023'te düzenlenen 'Kafes' operasyonlarında 420 organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
1.02.2024 Gündem
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir?
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir? Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yazar, eğitmen Can Gürzap hayatını kaybetti.
1.12.2023 Magazin
Uğur Yücel’den 'Eşkıya' itirafı! ‘Oyunculuğu bıraktım’
Uğur Yücel’den 'Eşkıya' itirafı! ‘Oyunculuğu bıraktım’ Yavuz Turgul'un yönettiği ve senaryosunu yazdığı, başrolü Şener Şen'le paylaştığı 1996 yapımı 'Eşkıya' ile büyük çıkış yakalayan Uğur Yücel aynı zamanda yönetmen ve müzisyen kimliğiyle de öne çıkıyor. Yücel, Türkiye’nin kült filmleri arasında yer alan Eşkıya filmiyle ilgili çarpıcı bir itirafa imza atarken, oyunculuğuna ve yönetmenliğine yönelik de çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
9.11.2023 Magazin
Filenin Sultanları’ndan Gizem Örge'nin abisi oyuncu çıktı!
Filenin Sultanları’ndan Gizem Örge'nin abisi oyuncu çıktı! A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncularından Gizem Örge'nin ağabeyi ünlü bir oyuncu çıktı. Dönem dizilerinden görmeye alışık olduğumuz Hakan Örge, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde de ‘Seçkin’ rolüyle seyirci karşısına çıktı.
13.09.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2023 bitmeden havalanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2023 bitmeden havalanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp Okulu'nda Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Hemen her hafta savunma sanayi alanında gurur verici bir haber alıyoruz. Kısa süre önce Milli Muharip Uçağımız KAAN'la ilgili müjdemizi paylaşmıştık. İnşallah 2023 senesi bitmeden uçağımızın havalandığını göreceğiz'' dedi.
30.08.2023 Gündem
Ali Sürmeli’den yıllar sonra gelen Deli Yürek ve Kenan Işık itirafı: ‘Acaba içimde kötü bir insan mı var'
Ali Sürmeli’den yıllar sonra gelen Deli Yürek ve Kenan Işık itirafı: ‘Acaba içimde kötü bir insan mı var' Geçtiğimiz yılların sonunda annesi Akçe Sürmeli’nin vefatı ile sarsılan Ali Sürmeli’den Kenan Işık itirafı geldi. 'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi: Pusu', 'Çukur' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi çok izlenen dizilerde rol alan Ali Sürmeli, Kenan Işık'la olan anısını yıllar sonra anlattı.
22.07.2023 Magazin
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü?
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü? "Özkan Uğur öldü mü, neden öldü?" sorusunun yanıtı sorgulanmaya başlandı. Şarkıcı Özkan Uğur'un kısa süre önce hastaneye kaldırıldığı haberi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Uğur’un sağlık durumu merak edilirken, ölüm haberi geldi. Peki, Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur ne hastasıydı, sağlık durumu nasıl?
8.07.2023 Sağlık
Yapay zeka yanıtladı: Eşkıya Baran, Keje'yi tercih etseydi ne olur?
Yapay zeka yanıtladı: Eşkıya Baran, Keje'yi tercih etseydi ne olur? Yapay zeka, 1996 yılında vizyona giren Yavuz Turgul filmi Eşkıya'nın sonunda "Baran, Keje'yi tercih etseydi ne olurdu?" sorusuna yanıt verdi.
2.07.2023 Televizyon
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan sanatçı Özkan Uğur'un sağlığı hakkında açıklama yaptı. Koca, paylaşımında "Tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor" dedi.
25.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 14 Mayıs'ı başarılı şekilde tamamlamak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 14 Mayıs'ı başarılı şekilde tamamlamak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde bayram namazının ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " İnşallah yarın Nurdağı'ndayım, oradan Gaziantep'e geçeceğim, yetişebilirsem Hatay'a da geçeceğim. Bölgedeki turları devam ettireceğiz. Sonra da açılışlardan çok mitinglere ağırlık vereceğim." dedi.
21.04.2023 Gündem
Oyuncu Deniz Çakır evlilik kararı aldı!
Oyuncu Deniz Çakır evlilik kararı aldı! Ünlü oyuncu Deniz Çakır'dan müjdeli haber geldi. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncunun, uzun süredir birlikte olduğu Bilgehan Baykal ile evlilik kararı aldığı konuşuluyor.
9.03.2023 Magazin
Sultangazi'de park kavgası kanlı bitti! Kurşun yağdırdı
Sultangazi'de park kavgası kanlı bitti! Kurşun yağdırdı Sultangazi'de park meselesi yüzünden başlayan tartışmada kan aktı. Taraflardan biri silahla kovaladığı müteahhitti kolundan vurdu. Kovalamaca güvenlik kameralarına yansırken kaçan saldırgan kısa süre sonra yakalandı. Adliyeye sevk edilen saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
27.02.2023 Gündem
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı? Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin 20. bölümünden itibaren izleyicinin karşısına çıkacak Vahit karakteri merak ediliyor. Yalı Çapkını Vahit'i oynayan usta tiyatrocu Mehmet Esen'in kim olduğunu araştırmaya başladı. Kilit bir rolde ekrana çıkacak olan Yalı Çapkını Vahit kimdir? Mehmet Esen hangi dizilerde oynadı?
3.02.2023 Televizyon
Oyuncu Nurettin Uçar kimdir, hangi dizilerde oynadı? Nurettin Uçar Taksim'deki patlamada eski eşini ve kızını kaybetti!
Oyuncu Nurettin Uçar kimdir, hangi dizilerde oynadı? Nurettin Uçar Taksim'deki patlamada eski eşini ve kızını kaybetti! Oyuncu Nurettin Uçar, 13 Kasım Pazar akşamı İstiklal Caddesi'nde düzenlenen bombalı saldırıda eski eşini ve kızını kaybetti. Peki, Oyuncu Nurettin Uçar kimdir, hangi dizilerde oynadı?
15.11.2022 Televizyon
Taksim'deki patlamada Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar da hayatını kaybetti
Taksim'deki patlamada Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar da hayatını kaybetti İstiklal Caddesi'nde dün saat 16.20 sıralarında yaşanan ve 6 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıdan kahreden haberler geliyor. Hain saldırı, Adana'dan gelen Yusuf Meydan ve minik kızı Ecrin'i hayattan kopardı. Hayatını kaybedenler arasında Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar'ın da olduğu ortaya çıktı.
14.11.2022 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye'deki terörist sayısı 120'nin altına düştü
Bakan Soylu: Türkiye'deki terörist sayısı 120'nin altına düştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de terörist sayısı bugün 120'nin altına düştü. Daha aşağıya düştü de onu sonra söyleyeceğim. Rahatsız oluyor birileri. Niye böyle söylüyorsunuz? Niye öyle söylüyorsunuz? Adım atamıyorlar, adım" dedi.
12.11.2022 Gündem
Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu’nun Amerika’da hamburgerciden aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor
Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu’nun Amerika’da hamburgerciden aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Uyuşturucu parası ile cari açığı kapatıyorlar” iddiasına ilişkin videolu cevap verdi. Soylu “Kılıçdaroğlu’nun Amerika’da hamburgerciden aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor” dedi.
31.10.2022 Siyaset
Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi, intihar etti
Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi, intihar etti Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli'nin Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan annesi Akçe Sürmeli (82), evinin bahçesinde kendisini ağaca asarak, yaşamına son verdi.
8.09.2022 Yaşam
2 ay önce evlendiği eşinin boğazını keserek öldüren cani koca tutuklandı
2 ay önce evlendiği eşinin boğazını keserek öldüren cani koca tutuklandı Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 2 ay önce evlendiği karısını boğazını keserek öldüren şahıs, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
1.09.2022 Yaşam
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu!
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu! 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle tanıdığımız oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabından yeni fotoğraflarını yayınladı. Ünlü ismin takipçileri tarafından büyük ilgi gören pozları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
7.08.2022 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak?
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak? Ben Bu Cihana Sığmazam dizi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ın final yapmasının ardından “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Oktay Kaynarca'nın partneri de Pelin Akil oldu. Peki, Ben Bu Cihana Aığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak?
13.06.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Eşkıya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşkıya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.