Ert

Ert

Son dakika ert haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ert ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ert haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ert

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ert gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 ert haberi bulunmuştur. Tüm ert haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Terim komşuda yine gündem oldu
Fatih Terim komşuda yine gündem oldu Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Aris'i deplasmanda 2-0 mağlup etti ve Yunanistan'da şampiyonluk iddiası sürdürdü. Yunan medyasının birçok kez eleştirisine maruz kalan Terim bu kez övgü aldı. Panathinaikos forması giyen Bakasetas da Fatih Terim hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
8.04.2024 Şampiy10
Yunan basını 'Bahane arıyor' başlığını attı Fatih Terim ateş püskürdü!
Yunan basını 'Bahane arıyor' başlığını attı Fatih Terim ateş püskürdü! Fatih Terim'in çalışırdığı Panathinaikos Play-Off’lara kaldı. Yunanistan Süper Ligi'nde normal sezon tamamlandı. Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos ligi 4'üncü sırada tamamladı. Yunan basını, OFI-Panathinaikos maçı sonrası Fatih Terim'in hakem hakkındaki açıklamalarına 'Bahane arıyor' başlığını attı.
4.03.2024 Futbol
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler!  Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı...
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler! Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı... Kaçak göçmenler Avrupa'nın en büyük kabuslarından biri oldu. Düzensiz göçmen akınında yaşanan artış, Avrupa Birliği ülkeleri arasındaki gerilimin tırmanmasına neden oluyor. Birçok Avrupa ülkesinde sığınma merkezlerinde yer kalmazken, Avrupa başkentleri sorumluluğun paylaşımı konusunda ortak çözüm bulmakta zorlanıyor.
25.09.2023 Dünya
Yunan televizyonundan yanan göçmenler için utanç verici ifade! Skandala imza attılar
Yunan televizyonundan yanan göçmenler için utanç verici ifade! Skandala imza attılar Yunanistan'da devlet kanalı ERT'nin sunucusu, yangında hayatını kaybeden göçmenlerle ilgili kan donduran ifadeler kullandı. Alexandras Douvara, "Kömürleşmiş 18 göçmen dışında iyi ki hiçbir insanımızı kaybetmedik" ifadesini kullandı.
24.08.2023 Dünya
Tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi! 6 Temmuz'da kritik toplantı
Tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi! 6 Temmuz'da kritik toplantı Yunan medyası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu yaz yoğun bir diplomatik maratona hazırlandığını belirtti ve 11-12 Temmuz'da Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta gerçekleşecek NATO zirvesinin AB ve Yunan ilişkileri için kritik öneme sahip olduğunu yazdı.
2.07.2023 Dünya
MİT'te İbrahim Kalın dönemi! Dünya basınına böyle yansıdı: 'Erdoğan'ın uzun süredir sırdaşı'
MİT'te İbrahim Kalın dönemi! Dünya basınına böyle yansıdı: 'Erdoğan'ın uzun süredir sırdaşı' Millî İstihbarat Teşkilâtı Başkanlığı’na (MİT) İbrahim Kalın atandı. Kalın'ın MİT'in başına geçmesi dünya basınında geniş yer buldu. Londra merkezli MEE Kalın için 'Erdoğan'ın uzun süredir sırdaşı' değerlendirmesinde bulunurken Yunan basını manşetlerini MİT'teki yeni döneme ayırdı.
6.06.2023 Dünya
Gabar petrolü müjdesi komşuda manşet oldu: Erdoğan büyük bir sahanın varlığını ortaya çıkardı
Gabar petrolü müjdesi komşuda manşet oldu: Erdoğan büyük bir sahanın varlığını ortaya çıkardı Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni petrol rezervi müjdesi verdi. Erdoğan, Gabar Cudi'de günlük 100 bin varil kapasiteye sahip petrol bulunduğunu açıkladı. Erdoğan, şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ın isminin verildiği petrol rezervinin çok yüksek kaliteye sahip olduğunu ifade etti. Erdoğan'ın açıklamaları komşu Yunanistan'da manşetleri süsledi.
3.05.2023 Dünya
MİT'in nefes kesen operasyonu dünya basınında!
MİT'in nefes kesen operasyonu dünya basınında! Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT'in önceki gün Suriye'de düzenlediği operasyonla, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el-Kureyşi'yi etkisiz hale getirdiğini duyurdu. Erdoğan'ın açıklaması dünya basınında geniş yer bulurken AFP, nefes kesen operasyonun detaylarını yazdı...
1.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'da yankı buldu! "Türk liderden çifte mesaj"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'da yankı buldu! "Türk liderden çifte mesaj" Türkiye seçim için geri sayıma geçti. Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Ankara'ya çevirmiş durumda. Seçim sürecini yakından takip eden Yunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını manşetlerine taşıdı.
24.04.2023 Gündem
Bloomberg'den dikkat çeken seçim analizi: Erdoğan tabanından güçlü destek görüyor
Bloomberg'den dikkat çeken seçim analizi: Erdoğan tabanından güçlü destek görüyor Türkiye seçim için geri sayıma geçti... Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Yunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün CNN TÜRK, Kanal D ortak yayınında yaptığı açıklamaları sayfalarına taşıdı. Bloomberg ise dikkat çeken bir analize imza attı.
13.04.2023 Dünya
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor...
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı AK Parti Seçim Beyannamesi dünya basınında geniş yer buldu. Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Yunan basını son seçim anketlerinin sonuçlarını açıkladı.
12.04.2023 Dünya
Yunanistan'da iki tren çarpıştı! 32 kişi hayatını kaybetti
Yunanistan'da iki tren çarpıştı! 32 kişi hayatını kaybetti Yolcu treninde seyahat eden Angelos Tsiamouras çarpışmayı "Bir deprem gibiydi" diyerek anlattı, raydan çıkan vagonların yanı sıra bazı vagonlardan yükselen alevler faciaya yol açtı. Can kaybı her geçen saat artarken, uluslararası medya 'katliam' başlıkları attı.
1.03.2023 Dünya
Yunan devlet televizyonu haberlere “Ben Seni Sevduğumi” şarkısıyla başladı
Yunan devlet televizyonu haberlere “Ben Seni Sevduğumi” şarkısıyla başladı Yunanistan Devlet Televizyonu ERT’nin haber kanalı ERT News, sabah haberlerine Türkiye'deki deprem görüntüleri ve Şevval Sam'ın seslendirdiği "Ben Seni Sevduğumi" şarkısı ile başladı.
8.02.2023 Vatan TV
Yunan devlet televizyonu haberlere “Ben Seni Sevduğumi” şarkısıyla başladı
Yunan devlet televizyonu haberlere “Ben Seni Sevduğumi” şarkısıyla başladı Yunanistan Devlet Televizyonu ERT’nin haber kanalı ERT News, sabah haberlerine Türkiye'deki deprem görüntüleri ve Şevval Sam'ın seslendirdiği "Ben Seni Sevduğumi" şarkısı ile başladı.
8.02.2023 Dünya
Türkiye'nin yeni doğal gaz keşfi Yunanistan'da böyle yankılandı!
Türkiye'nin yeni doğal gaz keşfi Yunanistan'da böyle yankılandı! Müjdesini bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği, Karadeniz'de keşfedilen 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervi Yunanistan'da yankı uyandırdı. Yunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine geniş yer verdi.
27.12.2022 Dünya
Yunanistan'dan savaş çığırtkanlığı: Hazır olun!
Yunanistan'dan savaş çığırtkanlığı: Hazır olun! Türkiye ile yatıp kalkan Yunanistan'da provokasyon kokan açıklamalara bir yenisi eklendi. Eski Savunma Bakanı'nın savaş çığırtkanlığı yaptığı açıklamalar, Yunan medyasında çarşaf çarşaf yayınlandı, gazeteler "Çatışmaya ne kadar yakınız?" ve "Türkiye ile savaşa hazırlanmalıyız" manşetleri attı.
6.11.2022 Gündem
Abdülhamid Han ilk seferini yapıyor
Abdülhamid Han ilk seferini yapıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın yeni nesil teknolojiye sahip Abdülhamid Han Sondaj Gemisi’ni Mersin Taşucu Limanı’ndan ilk seferine uğurlama törenine katılacak.
8.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim için Miçotakis diye birisi yok" demişti! Yunan liderden flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim için Miçotakis diye birisi yok" demişti! Yunan liderden flaş açıklama Son dakika gelişmesi. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada, Türkiye'ye F-16 satışına engel olmak için lobi yürüten ve Ege'deki adaları silahlandırarak Ankara ile Atina arasındaki tansiyonu yükselten Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e yönelik, "Artık benim için Miçotakis diye birisi yok. Kendisiyle bir görüşme yapmayı asla kabul etmiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Bu çıkıştan sonra Miçotakis geri adım atarak, "Tabiatıyla bir ara buluşacağız. Buluşmalı ve konuşmalıyız." dedi.
15.06.2022 Dünya
ABD, Almanya ve Fransa'dan destek alan Miçotakis silahlandırılan Ege adalarında şov yaptı
ABD, Almanya ve Fransa'dan destek alan Miçotakis silahlandırılan Ege adalarında şov yaptı Yunanistan Başbakanı Miçotakis skandal eylemlerine devam ediyor. ABD, Almanya ve Fransa gibi ülkelerinden tezlerine destek bulan Yunan Başbakanı Miçotakis, AB zirvesi dönüşü anlaşmalara aykırı silahlandırılan İstanköy ve İstanbulya adalarına koştu. Bu adaların silahtan arındırılmasını isteyen Türkiye, ‘Adaların egemenliğini tartışırız” diye uyarmıştı.
3.06.2022 Dünya
Akraba evliliği yapanlar risk grubunda! Kaybedilen zamanın telafisi çok zor!
Akraba evliliği yapanlar risk grubunda! Kaybedilen zamanın telafisi çok zor! Nadir bir hastalık olan MPS LH hastalığında zamana karşı büyük bir yarış verildiğini dikkat çeken Mukopolisakkaridoz ve Benzeri Lizozomal Depo Hastalıkları (MPS LH) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muteber Eroğlu “Kaybedilen zamanın telafisi çok güç, bazen de imkânsız. Doğru merkezde, ehil hekimlerle tedaviye başlamak ve sürdürmek, pek çok başka nadir hastalıkta olduğu gibi bizim hastalığımızda da hayati önem taşımakta.” dedi.
2.02.2022 Sağlık
ABD eski bakanından F-16 açıklaması: Türkiye'ye satılmasın!
ABD eski bakanından F-16 açıklaması: Türkiye'ye satılmasın! Yunan devlet kanalına röportaj veren ABD'nin eski dışişleri bakanı, Türkiye'ye F-16 temin edilmesinin CAATSA'yı ihlal edeceğini savundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD lideri Biden'ın F-16 ve F-35'leri ele aldığı görüşme ise, dünya medyasında geniş yer buldu. CNN, Biden'ın programında daha önce görüşmenin yer almadığını ve Cumartesi akşamı açıklandığını yazdı. AP ise, 'Biden Erdoğan'a ABD ve Türkiye'nin krizleri önlemesi gerekiyor dedi' başlığıyla dünyadaki abonelerine haberi aktardı.
1.11.2021 Dünya
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Türkiye itirafı: Silahlanma yarışına girme niyetim hiç  yok"
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Türkiye itirafı: Silahlanma yarışına girme niyetim hiç yok" Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türkiye ile silahlanma yarışı niyetinde olmadığını kaydetti. M
28.09.2021 Dünya
Güvensiz maske listesi açıklandı! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı güvensiz maske üreten markaları ifşa etti!
Güvensiz maske listesi açıklandı! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı güvensiz maske üreten markaları ifşa etti! Koroanvirüs salgınında (Kovid-19) bulaş riski devam ederken, maske seçimi daha önemli bir hal alıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yaptığı incelemeler sonucunda uygunsuz, güvensiz maske üreten markaları ifşa etti. Güvensiz maske listesi…
16.02.2021 Gündem
'Evden akciğer fonksiyon testi' teknolojisine büyük yatırım
'Evden akciğer fonksiyon testi' teknolojisine büyük yatırım ODTÜ Teknokentteki araştırmacıların geliştirdiği koronavirüsü atlatan ya da kronik solunum hastalıklarından muzdarip kişilerin akciğer fonksiyon testlerini evde yapmalarına imkan sağlan mobil teknoloji 100 milyon lira değerleme ile yatırım aldı.
1.07.2020 Bilim ve Teknoloji
NATO askeri helikopteri, Adriyatik Denizinde kayboldu
NATO askeri helikopteri, Adriyatik Denizinde kayboldu Yunanistan ve İtalya arasında bulunan Adriyatik Denizi'nde NATO askeri helikopteri kayboldu.
29.04.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ert ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ert haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.