Erhan Afyoncu

Erhan Afyoncu

Son dakika erhan afyoncu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erhan afyoncu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erhan afyoncu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erhan Afyoncu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erhan afyoncu gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 erhan afyoncu haberi bulunmuştur. Tüm erhan afyoncu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı ile Hava Harp Okulu Komutanlığı'nın diploma ve sancak devir teslim töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurla cumhuriyeti buluşturan ve kaynaştıran bir yönetim olarak 2023 senesini hak ettiği şekilde idrak etmenin gayretindeyiz" dedi. Erdoğan, "Ordumuz ile halkımızın arasını açmayı hedefleyen 15 Temmuz ihaneti, bu açıdan da başarısız olmuştur. İnşallah bundan sonra da sinsi niyetleri boşa düşürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde yaptığı açıklamada, "Kendi savaş uçaklarını geliştiren üretebilen ülke haline geldik." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da 2023-2024 yılı Su Ürünleri Av Sezonu Açılışı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yarın itibarıyla gemi başına 3 bin 500 ila 60 bin lira arasında desteği depremzede balıkçılarımızın hesaplarına yatırıyoruz." ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç açıklaması Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç açıklaması Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10. Dönem Müşterek Komuta ve Kurmay Eğitimi, 5. Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi ve 12. Dönem Karargah Subaylığı Eğitimi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsveç'in NATO'ya üyelik süreciyle ilgili "Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz. Türkiye terörle arasına mesafe koymayanlara nasıl onay verebilir? Madrid'de ülkemize verilen sözlere riayet edilmesini istiyoruz." dedi.
7.07.2023 Gündem
Bakan Akar:  Deniz ve Hava Kuvvetleri talimatlandırıldı
Bakan Akar: Deniz ve Hava Kuvvetleri talimatlandırıldı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan’ın Gayri Askeri Statüdeki Adaları silahlandırmaya 1956’da başladığını hatırlatarak, “1997’deki Kardak milat. Ondan sonra hiçbir şekilde ne arazide, ne masada bir milimetre geri adım atmak yok. Özellikle Deniz ve Hava Kuvvetlerimiz bu konuda açık şekilde talimatlandırıldı” diye konuştu.
5.10.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Silahlarımızla bize düşman olanların korkulu rüyasıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Silahlarımızla bize düşman olanların korkulu rüyasıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz ve Hava Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, " Biz İHA'larımızla, SİHA'larımızla, Akıncı'larımızla varız. Şimdi Gökbeyimizle varız. Şimdi bu silahlarımızla dünyada bize düşman olanların korkulu rüyasıyız." dedi.
31.08.2022 Siyaset
Bakan Akar, dost ve kardeş ülkelerin savunma bakanları ve yardımcıları ile görüştü
Bakan Akar, dost ve kardeş ülkelerin savunma bakanları ve yardımcıları ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile dost ve kardeş ülkelerin savunma bakanları ve bakan yardımcıları ile bir araya geldi.
30.08.2022 Gündem
MEB'den flaş karar! Resmen değişiyor, artık derslerde...
MEB'den flaş karar! Resmen değişiyor, artık derslerde... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika açıkladı. Resmen harekete geçildi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Müfredata yeni ders ekleniyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ilk kez duyurdu. Bakan Özer müfredata yeni eklenecek ders ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bunu ilk defa açıklıyorum. Yeni bir müfredat oluşturma çalışmamız var. Önemli bir adım atacağız. Bunun hazırlıkları bitmek üzere." dedi. Öte yandan MEB 2022-2023 eğitim takvimi ve okulların ne zaman açılacağı belli oldu. İşte son dakika haberinin detayları...
6.08.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Müfredata yeni ders ekleniyor, Bakan Özer ilk defa açıkladı...
MEB resmen duyurdu! Müfredata yeni ders ekleniyor, Bakan Özer ilk defa açıkladı... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen açıkladı. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ilk duyurdu. Hazırlıkları tamamlanmak üzere olduğu belirtildi. Müfredata yeni ders ekleniyor. Bakan Özer müfredata yeni eklenecek ders ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bunu ilk defa açıklıyorum. Yeni bir müfredat oluşturma çalışmamız var. Önemli bir adım atacağız. Bunun hazırlıkları bitmek üzere." dedi. İşte o açıklama...
5.08.2022 Eğitim
Bakan Akar'dan 'Suriye' mesajı! 'Gereken ne varsa yapılacak'
Bakan Akar'dan 'Suriye' mesajı! 'Gereken ne varsa yapılacak' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye'nin kuzeyinden gerçekleştirilen terör örgütü PKK/YPG saldırılarına ilişkin, "Hak ve menfaatlerimizi korumak ve kollamak için yapılması gereken ne varsa, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bugüne kadar yapıldığı gibi, yeri ve zamanı geldiğinde aynı şekilde yapılacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.
14.10.2021 Siyaset
Bakan Akar'dan Yunanistan'a tepki! 'Bunlar beyhude gayretler'
Bakan Akar'dan Yunanistan'a tepki! 'Bunlar beyhude gayretler' Milli Savunma Bakanı Akar, "Yunanistan'daki bazı siyasiler saldırgan söylemlerle gerilimi tırmandırıyor, bunların beyhude gayretler olduğunu bilmeleri gerekiyor." dedi.
8.10.2021 Siyaset
Usta sanatçı İnci Çayırlı hayatını kaybetti!
Usta sanatçı İnci Çayırlı hayatını kaybetti! Türk Sanat Müziği sanatçısı, koro şefi İnci Çayırlı vefat etti. Onur Akay, acı haberi "Türk sanat müziğinin usta ismi Devlet Sanatçısı İnci Çayırlı'yı maalesef kaybettik" sözleriyle duyurdu.
1.09.2021 Magazin
İnsansız araçlardan oluşan Türkiye'nin 'dijital birliği' vitrine çıkıyor
İnsansız araçlardan oluşan Türkiye'nin 'dijital birliği' vitrine çıkıyor HAVELSAN tarafından geliştirilen, İHA ve İKA'lardan oluşan Türk savunma sanayisindeki dijital birlik konsepti, ilk kez IDEF 2021'de sergilenecek.
14.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: TSK adeta destan üzerine destan yazıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: TSK adeta destan üzerine destan yazıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Kuvvet Harp Enstitüleri 8’inci Dönem Karargah Subaylığı ve 3’üncü Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi Mezuniyet Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Türkiye en eski kurmay eğitim sistemini kurmuş bir ülkedir. Askeri alanda da yeni bir seviyeye ilerliyoruz. TSK adeta destan üzerine destan yazıyor. Meselenin özünde insan olduğunun farkındayız." dedi.
16.07.2021 Siyaset
Bakan Akar: Bu gerçekten terbiyesizliktir, ahlaksızlıktır
Bakan Akar: Bu gerçekten terbiyesizliktir, ahlaksızlıktır Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bazı ülkeler gücüne ve boyuna bakmadan Doğu Akdeniz'de birtakım rollere soyunuyorlar. Bunlar çıkmaz sokak. Binlerce kilometreden gelip burada kimseye kural koydurmayız. Hakkımızı, hukukumuzu yedirmeyiz, yedirtmeyiz. Bu konudaki kararlığımızı herkesin bilmesi lazım. Özellikle üçüncü tarafların objektif olmasını, önyargısız olmasını, tarafsız bakmalarını bekliyoruz" dedi.
2.11.2020 Gündem
Bakan Akar'dan flaş NATO açıklaması
Bakan Akar'dan flaş NATO açıklaması Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "NATO Genel Sekreteri'nin Sayın Cumhurbaşkanımızla yaptıkları görüşmenin akabinde askerler arasında bir görüşmenin başlaması konusunda girişimler var, bunları destekliyoruz." dedi.
4.09.2020 Gündem
Bakan Akar:Harekat ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor
Bakan Akar:Harekat ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Harekat ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte, intikaller, hazırlıklar sürmekte" dedi.
9.10.2019 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı: Bugün operasyonlara başlıyoruz!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı: Bugün operasyonlara başlıyoruz! Terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonlar hakkında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kış operasyonlarımızın planlamasını yaptık. Bugün itibarıyla sonbahar ve kış operasyonlarımıza başlıyoruz" dedi. Süleyman Soylu, yılbaşından bugüne kadar etkisiz hale getirilen üst düzey terörist sayısının 108 olduğunu açıkladı.
1.10.2019 Gündem
MEB'den Osmanlı'dan günümüze mesleki eğitim tarihine yolculuk  kitabı
MEB'den Osmanlı'dan günümüze mesleki eğitim tarihine yolculuk kitabı Milli Eğitim Bakanlığınca, Osmanlı'dan günümüze mesleki ve teknik eğitimde yaşanan gelişmeleri tarihsel sıra ve fotoğraflarla anlatan "Geçmişten Günümüze Fotoğraflarla Mesleki ve Teknik Eğitim Kitabı" yayımlandı.
30.05.2019 Eğitim
Bakan Akar’dan 'Deniz Kurdu' mesajı
Bakan Akar’dan 'Deniz Kurdu' mesajı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Deniz Kurdu Tatbikatı’nın bugün başlayacağını belirterek, "Bu tatbikatlardaki amacımız Türk Silahlı Kuvvetlerinin ülkesi ve milletinin güvenliğini sağlamak, egemenlik, bağımsızlık, deniz hak ve menfaatlerini korumak ve kollamak konusunda son dereceazimli, kararlı ve buna muktedir olduğunu da göstermektir" dedi.
13.05.2019 Siyaset
Atatürk'ün Kara Harp Okulu'na girişinin 120'nci yıl dönümü
Atatürk'ün Kara Harp Okulu'na girişinin 120'nci yıl dönümü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kara Harp Okulu'na girişinin 120'nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Kara Harp Okulu'nda tören düzenlendi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kuvvet Komutanlarının da katıldığı törende, Güney Koreli misafir askeri öğrenci Harbiyeli Seung Hoon Song Çanakkale Türküsü'nü seslendirdi.
13.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 24 Haziran'dan sonra ilk işimiz OHAL'i kaldırmak olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 24 Haziran'dan sonra ilk işimiz OHAL'i kaldırmak olacak Erdoğan, Anadolu Yayıncıları Birliğinin 24 TV-360'ta canlı yayınlanan programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "24 Haziran'dan sonra bu göreve devamım halinde ilk işimiz inşallah olağanüstü hali (OHAL) kaldırmak olacaktır." dedi
13.06.2018 Gündem
Afyoncu’dan İnce’nin iddialarına yalanlama
Afyoncu’dan İnce’nin iddialarına yalanlama Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin hakkındaki iddialarını yalanladı.
10.06.2018 Siyaset
Son dakika: Soyağacında daha eski tarihlere gitmek mümkün
Son dakika: Soyağacında daha eski tarihlere gitmek mümkün Yaklaşık bir hafta önce hizmete açılan e-Devlet soyağacı sorguluma sisteminde büyük yoğunluk hala devam ediyor. e-Devlet soy ağacı sorgulama uygulamasında işlem yapan vatandaşlar 1800'lü yıllara kadar gidebiliyor. Peki soyağacı sorgulamada daha eski tarihlere nasıl gidilir? İşte sorunuzun cevabı...
18.02.2018 Gündem
Osmanlı'nın kazası Katar 100 yıl önce de gündem olmuştu
Osmanlı'nın kazası Katar 100 yıl önce de gündem olmuştu Prof. Dr. Erhan Afyoncu, Osmanlı'nın son yıllarında Katar nedeniyle yaşanan sorunları köşesine taşıdı.
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş'tan Musul açıklaması
Kurtulmuş'tan Musul açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Musul DAEŞ tarafından bir günde işgal edildiğinde Irak merkezi hükümeti neredeydi? Yine birçok Irak şehri bir günde işgal edildiğinde Rakka'dan Musul'a kadar, uluslararası camia neredeydi?" dedi.
29.09.2021 Gündem
Milli Savunma Üniversitesi rektörlüğüne Prof. Erhan Afyoncu atandı
Milli Savunma Üniversitesi rektörlüğüne Prof. Erhan Afyoncu atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi rektörlüğüne Prof. Dr. Erhan Afyoncu'yu atadı. Karar,Resmi Gazete'de de yayımlandı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erhan Afyoncu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erhan afyoncu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.