Hulusi Akar

Hulusi Akar

Son dakika hulusi akar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hulusi akar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hulusi akar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hulusi Akar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hulusi akar gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.389 hulusi akar haberi bulunmuştur. Tüm hulusi akar haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mayıs ayında planlan ABD’yi ziyareti öncesinde iki ülke arasında son günlerde yoğun bir diplomasi trafiği yaşanıyor. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden bir heyet dün Ankara’da bir dizi kritik temaslarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş!
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş! Milli İrade Platformu'nun 308 üye kuruluşu, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, yeni yılın ilk gününde 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde buluştu. Binlerce kişi sabah namazının ardından köprüye akın etti. Programda konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Biz Türkiye'nin terörle mücadelesinde verdiği şehitlerin de, Filistin'de düşen şehitlerin de, öldürülen çocukların da katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Bizler Amerika'nın arkasında durduğu Siyonist düzene karşı birliğimizi sağlayacağımıza söz veriyoruz. Boykota devam edeceğimize söz veriyoruz. Bu iş ateşkesle bitmeyecek" dedi.
1.01.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Temel hedefimiz Balkanlarda istikrarın sağlanması
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Temel hedefimiz Balkanlarda istikrarın sağlanması TBMM Başkanı Kurtulmuş, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi (IUS) 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, içinde bulunan üniversitenin kuruluş günlerini, hatta kuruluşundan önceki günlerini hatırlayan birisi olarak 20 yılda ne kadar büyük mesafe alındığını ne kadar verimli sonuç elde edildiğini görmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.
2.11.2023 Gündem
Süper Lig'de bir ayrılık daha! Çağdaş Atan, Kayserispor'dan ayrıldığını açıkladı
Süper Lig'de bir ayrılık daha! Çağdaş Atan, Kayserispor'dan ayrıldığını açıkladı Süper Lig ekibi Kayserispor'da teknik direktör Çağdaş Atan görevinden ayrıldığını açıkladı.
6.09.2023 Kayseri Spor
Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı: Dışarıdan gelen herkes 'depremin 4'te 1'i bizde olsa altından kalkamazdık' dedi
Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı: Dışarıdan gelen herkes 'depremin 4'te 1'i bizde olsa altından kalkamazdık' dedi Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,"Dışarıdan gelen herkes muhatap olduğu bizim insanımıza; 'bu depremin 4'te 1'i bizim orada olsa emin olun altından kalkamazdık' dediler. Amerika'da bir kasırga oldu aradan 2 sene geçmiş daha devlet oraya gidememiş. Almanya'da sel felaketi vardı. Millet isyanlarda 2 sene geçmiş Alman devleti oraya daha vatandaşın yarasını saracak bir şey yapmamış. Bizde ise kısa sürede 200 bin konutun temeli atıldı" dedi.
27.08.2023 Ekonomi
Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Kara Kuvvetleri komutanı kim oldu 2023, yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu mu?
Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Kara Kuvvetleri komutanı kim oldu 2023, yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu mu? Kara Kuvvetleri Komutanlığına Genelkurmay II. Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu oldu. Peki, Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? İşte Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu’nun hayatı…
3.08.2023 Gündem
Genelkurmay başkanlığına kim atanacak? YAŞ toplanıyor
Genelkurmay başkanlığına kim atanacak? YAŞ toplanıyor Bu hafta yapılacak Yüksek Askeri Şûra (YAŞ) toplantısıyla TSK komuta kademesi belirlenecek. Görev süresi ve yaş haddinden emekli olması beklenen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever’in yerine Genelkurmay Başkanlığı için üstün hizmet madalyalı 3 devre arkadaşı orgeneralin adı geçiyor.
31.07.2023 Gündem
Yunanistan'dan dikkat çeken Türkiye analizi: Beşli Muhafız
Yunanistan'dan dikkat çeken Türkiye analizi: Beşli Muhafız Yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'ın Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıklamasının yankıları sürüyor. Dünya basının 'Erdoğan'ın A takımı' olarak tanıttığı yeni bakanlar ile ilgili Yunanistan'dan dikkat çeken bir analiz geldi.
15.06.2023 Dünya
Milli Savunma Bakanlığı'nda devir teslim!
Milli Savunma Bakanlığı'nda devir teslim! Yeni kabinede Milli Savunma Bakanı olan Yaşar Güler, görevi Hulusi Akar’dan devraldı. Devir teslim töreninde terörle mücadeleye değinen Güler, "Ülkemizin huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü terör örgütü ile en son teröristi etkisiz hale getirene kadar mücadeleye devam edeceğiz" dedi.
5.06.2023 Gündem
Yaşar Güler kimdir? Yaşar Güler nereli, kaç yaşında?
Yaşar Güler kimdir? Yaşar Güler nereli, kaç yaşında? Yaşar Güler kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde birçok görevde yer aldı. Cumhurbaşkanı kabinesinde Hulusi Akar'dan boşalan Milli Savunma Bakanlığı için aday isimlerden birisi olan Yaşar Güler nereli, kaç yaşında? İşte Yaşar Güler'in biyografisi...
4.06.2023 Gündem
Dünya dakika dakika takip etti! İşte yeni dönemim kilit isimleri
Dünya dakika dakika takip etti! İşte yeni dönemim kilit isimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek, Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıkladı. Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabine dünyada geniş yer bulurken dış basın yeni dönemin kilit isimlerini açıkladı.
4.06.2023 Gündem
Bakan Akar: Gabar’da şimdi terör konuşulmuyor, petrol konuşuluyor
Bakan Akar: Gabar’da şimdi terör konuşulmuyor, petrol konuşuluyor Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Terör bittikçe refah başlıyor. Bunun en güzel örneği Gabar. Gabar’da şimdi terör konuşulmuyor, petrol konuşuluyor” dedi.
26.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Bir anda çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı
Bakan Akar: Bir anda çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Milletimizin 14 Mayıs'taki milliyetçi tavrını, birlik beraberlikten, milli ve yerli duruştan yana tavrını gördükten sonra bir anda çakma milliyetçiler, çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı" dedi.
25.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin
Bakan Akar: Kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, hudut güvenliği ile ilgili iddialara ilişkin, "Bunları söylemek en hafif tabiriyle emeğe saygısızlık, ayıp. Yapılan bu tür değerlendirmeler bizi gerçekten rahatsız ediyor. Bu gerçek dışı beyanlara yönelik söyleyecek laf bulamıyoruz. İsteyen, kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin" dedi.
24.05.2023 Gündem
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Gazeteci Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Akar göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına yanıt verdi. "Biz sadece teröristleri hedef alıyoruz" diyen Bakan Akar, "Türkler ve Kürtler kardeştir. Fitne ve fesatla aramızı bozmaya çalışmasınlar" dedi.
23.05.2023 Gündem
Suriye'nin kuzeyinde 19 terörist etkisiz hale getirildi
Suriye'nin kuzeyinde 19 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, dün gece Suriye'nin kuzeyinde 19 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
23.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan depremzedelere: Her şey normalleşinceye kadar başımızın tacısınız
Bakan Akar'dan depremzedelere: Her şey normalleşinceye kadar başımızın tacısınız Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bir araya geldiği depremzedelere yönelik, "Her şey normalleşinceye kadar başımızın tacısınız. Hangi partiye oy verirseniz verin, hangi dinden, mezhepten, etnik kimlikten olursanız olun; öyle bir şey söz konusu değil. İhtiyacınız olduğu sürece burada kalmaya devam edeceksiniz" dedi.
21.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Son 5 yılda 3 milyondan fazla kişi yasa dışı geçiş yapmaya çalışırken engellendi
Bakan Akar: Son 5 yılda 3 milyondan fazla kişi yasa dışı geçiş yapmaya çalışırken engellendi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sosyal medyada yer alan ve Türkiye sınırında çekildiği iddia edilen yasa dışı sınır geçişi görüntülerin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, "Son 5 sene içinde 3 milyondan fazla kişi yasa dışı geçiş yapmaya çalışırken engellendi. Bu gerçekler ortadayken bazıları çıkıp, karşıt söylemlerde bulundu. İtibarını da inanılırlığını da kaybediyor" dedi.
20.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Tarihi değerleriyle büyük ve güçlü Türkiye'yiz
Bakan Akar: Tarihi değerleriyle büyük ve güçlü Türkiye'yiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Tarihi değerleriyle, coğrafyasıyla, milletiyle, nüfusuyla, etkin, caydırıcı ve saygın ordusuyla büyük ve güçlü Türkiye’yiz. Bunun herkesin farkında olması, bu bilinçle davranması lazım" dedi.
19.05.2023 Gündem
Kayseri’de AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 vekil çıkardı
Kayseri’de AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 vekil çıkardı Kayseri’de 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 16 üyesi, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den milletvekili seçildi.
15.05.2023 Gündem
Bakan Akar oyunu Kayseri'de kullandı
Bakan Akar oyunu Kayseri'de kullandı Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar, oyunu Kayseri'de kullandı. Bakan Akar, "Ülkemizin içinde bulunduğu ortamı değerlendirdiğimizde geleceğimiz, güvenliğimiz, refahı bakımından, istikrarı bakımından bu seçimin önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi.
14.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan 'Anneler Günü' mesajı
Bakan Akar'dan 'Anneler Günü' mesajı Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
14.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Şimdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çıktı
Bakan Akar: Şimdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çıktı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Şimdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çıktı. Daha düne kadar ‘Suriye’nin, Irak’ın kuzeyinde ne işimiz var’ diyenler, ‘özgürlük, insan hakları’ edebiyatı yapanlar şimdi hepsi terörle mücadeleden bahsediyor. Bir grup insan vatandaşımızı aldatmaya çalışıyor. Bunları herkesin görmesi lazım” dedi.
13.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Tahıl anlaşmasında mutabakata doğru gidiliyor
Bakan Akar: Tahıl anlaşmasında mutabakata doğru gidiliyor MİLLİ Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Tahıl anlaşmasının süresinin uzatılması konusunda mutabakata doğru gidiliyor" dedi.
12.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hulusi Akar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hulusi akar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.