Era

Era

Son dakika era haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan era ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını era haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Era

haberleri sayfasında son dakika yaşanan era gelişmeleri de dahil olmak üzere 218 era haberi bulunmuştur. Tüm era haberleri aşağıda listelenmiştir.
Efectis Era ne firması? Efectis Era patronu İlker İbik kimdir, kaç yaşında, nereli?
Efectis Era ne firması? Efectis Era patronu İlker İbik kimdir, kaç yaşında, nereli? Kocaeli Dilovası'nda faaliyet gösteren Efectis Era Avrasya, tüm çalışanlarına 30 bin TL yaz tatili destek ödemesi yapılacağını duyurdu. Söz konusu duyurunun ardından “Efectis Era” firması hakkında yapılan aramalar arttı.
22.07.2023 Ekonomi
Taha Suresi okumanın fazileti nedir? Taha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Taha Suresi okumanın fazileti nedir? Taha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Mekke döneminde inen Taha Suresi 135 ayettir. Adını birinci ayette yer alan harflerden alan Taha Suresinde, Allah’ın peygamberler aracılığıyla insanlara gösterdiği doğru yolun temel gerçeklerine işaret ediliyor. Ramazan ayı ile birlikte pek çok kişi de Taha Suresi faziletlerini, anlamını ve okunuşunu araştırıyor. Peki, Ramazan ayında Taha Suresi okumanın faziletleri ve yararları nelerdir? İşte Taha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
11.05.2023 Sureler
Saffat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Saffat Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Saffat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Saffat Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Saffat Suresi 182 âyettir. Sûre, adını ilk âyette geçen “es-Sâffât” kelimesinden alır. Sâffât, sıra sıra dizilenler, saf saf duranlar anlamına gelir. Sûrede başlıca, meleklerden, cinlerden, kıyamet ve ahiret olaylarından söz edilir. Ayrıca Saffat Suresi’nde Nûh, İbrahim, İsmail, İshak, Mûsâ, Hârun, İlyas, Lût ve Yûnus Peygamberlerin kıssalarına yer verilmektedir. Peki, Saffat Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? İşte Saffat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Yusuf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ramazan ayında Yusuf Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Yusuf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ramazan ayında Yusuf Suresi okumanın yararları ve faziletleri Yusuf Suresi genel olarak Hz. Yusuf'un hayatını konu alan Kuran'ın 12'inci suresidir. 111 ayetten oluşan bu surenin ilk 3 ayeti Medine'de ve geri kalanı ise Mekke'de indirilmiştir. Sure adını o zamanlar peygamber olan Yusuf'tan almıştır. Onun hayatı boyunca karşı karşıya kaldığı sıkıntılar ve bunlara ne denli sabrettiği asıl anlatılmak istenen konu, alınması gereken bir öğüt niteliğindedir. Mekke döneminde inmiştir. 111 âyettir. Bu sûrede Yûsuf Peygamberin hayatta karşılaştığı sıkıntılar ve bunlara sabrederek nasıl başarıya ulaştığı anlatılmakta ve inananlar için faydalı öğütler, önemli mesajlar verilmektedir. Kur’an’da baştan sona kadar bir tek konuyu anlatan tek sûre budur. Peki, Ramazan ayında Yusuf Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? Yusuf Suresi kaç ayet, kaç sayfa? Yusuf Suresi meali nedir? İşte Yusuf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Özel okullarda deprem paniği! Veliler rapor peşinde
Özel okullarda deprem paniği! Veliler rapor peşinde Depreme dayanıksız devlet okulları bir bir tahliye edilirken çocukları özel okullarda okuyan veliler harekete geçti. Ailelerin teknik raporların peşine düşmesi sonrası, bazı okullar incelemeler sonucunda kampüslerini kapattı.
1.03.2023 Gündem
Geçmişten bugüne Dünya Kupası şarkıları! İşte FIFA Dünya Kupası şarkılarının ve marşlarının listesi!
Geçmişten bugüne Dünya Kupası şarkıları! İşte FIFA Dünya Kupası şarkılarının ve marşlarının listesi! 2022 FIFA Dünya Kupası başlıyor. Gözler ev sahibi Katar’a çevrilirken FIFA Dünya Kupası organizasyonlarında kullanılan şarkılar futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Çoğu ünlü isimler tarafından seslendirilen ve döneminde hit olan Dünya Kupası şarkılarının listesini derledik. İşte geçmişten bugüne Dünya Kupası şarkıları!
20.11.2022 Kültür Sanat
Türkiye için sevindiren petrol müjdesi! Sondaj çalışmaları başladı
Türkiye için sevindiren petrol müjdesi! Sondaj çalışmaları başladı O ilimizde petrol keşfedildi. Türkiye için sevindiren gelişme. Müjdeli haberi resmen duyurdu. Adana’nın Kozan ilçesinde petrol aramak için sondaj kuyusu açma çalışmasına başlandı. Öte yanda geçtiğimiz günlerde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO), çeşitli illerdeki 5 saha için petrol arama ruhsatı verilmişti. İşte son dakika haberinin detayları...
17.09.2022 Ekonomi
Mark Lanegan öldü mü, neden öldü? Queens of the Stone Age ile tanınan Rock sanatçısı Mark Lanegan kimdir?
Mark Lanegan öldü mü, neden öldü? Queens of the Stone Age ile tanınan Rock sanatçısı Mark Lanegan kimdir? Rock grupları Screaming Trees ve Queens of the Stone Age ile tanınan, müzisyen Mark Lanegan 57 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Mark Lanegan neden öldü, Mark Lanegan kimdir? Mark Lanegan’ın hayatı ve müzik kariyeri…
23.02.2022 Magazin
Altay tankları için kritik gelişme! Türkiye ile Güney Kore imzayı attı...
Altay tankları için kritik gelişme! Türkiye ile Güney Kore imzayı attı... Güney Kore'de temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Altay Tankı motoru tedarikine ilişkin niyet beyanını bugün imzaladı." dedi.
22.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Tüp bebek tedavisinde yeni uygulamalar nelerdir?
Tüp bebek tedavisinde yeni uygulamalar nelerdir? Tüp bebek tedavi yönteminde gelişen yeni uygulamaları Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı, Embriyolog Op. Dr. Öznur Dündar Akın sizler için derledi.
10.09.2021 Sağlık
Franco Battiato hayatını kaybetti
Franco Battiato hayatını kaybetti İtalyan şarkıcı Franco Battiato 76 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü isim Türkiye hayranlığı ve Mevlana’ya düşkünlüğüyle biliniyor.
19.05.2021 Magazin
Pınar Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde finalde!
Pınar Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde finalde! FIBA Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Zaragoza'yı 79-84 yenen Pınar Karşıyaka finale yükselen ilk takım oldu.
7.05.2021 Basketbol
Pınar Karşıyaka FIBA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde!
Pınar Karşıyaka FIBA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde! Pınar Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Era Nymburk’u 84-73 yenerek yarı finale yükseldi.
5.05.2021 Basketbol
Pınar Karşıyaka 8'li finalde yerini aldı!
Pınar Karşıyaka 8'li finalde yerini aldı! FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 8'li finale çıkan 7. takım Pınar Karşıyaka oldu...
6.04.2021 Basketbol
Kişiye özel tüp bebek tedavisi başarıyı artırıyor mu?
Kişiye özel tüp bebek tedavisi başarıyı artırıyor mu? Günümüzde her 10 çiftten birinde kısırlık sorunu görülüyor. Kısırlık tedavisinde sıklıkla tercih edilen yöntem ise tüp bebek yöntemi oluyor. Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir tüp bebek tedavisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.
18.03.2021 Sağlık
Yerli oyun şirketinin ilk oyunu şubatta çıkıyor
Yerli oyun şirketinin ilk oyunu şubatta çıkıyor Eylül ayında 400 bin dolar yatırım alan yerli oyun şirketi Axell Studio, ilk oyunu Back Streets’in fragmanını yayınladı. Oyunun şubat ayında çıkması planlanıyor.
14.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Konut kredisinde tüm zamanların yıllık rekoru 6 ayda kırıldı
Konut kredisinde tüm zamanların yıllık rekoru 6 ayda kırıldı Ülke genelinde kullanılan konut kredi tutarında 6 ayda tüm zamanların yıllık rekoru kırıldı. Bankacılık sektörünün konut kredi bakiyesi ilk yarıda 32,2 milyar liralık artışla 230,9 milyar liraya ulaştı. Söz konusu tutarın daha önce en yüksek gerçekleştiği dönem, 27,6 milyar lirayla 2017 yılı olmuştu.
4.07.2020 Ekonomi
Ercan Kesal kimdir? Ercan Kesal kaç yaşında ve nereli?
Ercan Kesal kimdir? Ercan Kesal kaç yaşında ve nereli? Ercan Kesal katıldığı programlar, oynadığı diziler ve canlandırdığı karakterlerle gündemde. İnternette Ercan Kesal kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ercan Kesal'ın eşi kim? Ercan Kesal'ın asıl mesleği ne? soruları aratılıyor. İşte Ercan Kesal'ın biyografisi...
26.05.2020 Gündem
Tüp bebek tedavisinde son gelişmeler
Tüp bebek tedavisinde son gelişmeler Tüp bebek tedavisindeki en yeni gelişmeler ile başarı oranlarının artması ailelerin de umudunun artmasını sağlıyor.
18.10.2019 Sağlık
3 yılda 2'ye katladı
3 yılda 2'ye katladı Yazlık bölgelerde konut fiyatları 3 yılda yüzde 100 arttı. En büyük fiyat artışı Kaş, Alanya, Kemer, Kuşadası ve Bodrum’da oldu. İkinci el piyasada Alanya’da metrekare fiyatı 3 bin, Kemer’de 3 bin 500, Kuşadası’nda 4 bin 500, Kaş’ta 6 bin, Bodrum’da ise 8 bin liradan başlıyor. Markalı konut projelerinde ise metrekare fiyatı 65 bin TL’ye kadar çıkıyor.
30.06.2019 Ekonomi
Tapu harcı geliri 11 milyar lirayı aştı
Tapu harcı geliri 11 milyar lirayı aştı Tapuda geçen yıl gerçekleştirilen 8,9 milyon işlemden elde edilen tapu harcı geliri 11 milyar 291 milyon liraya ulaştı.
28.04.2019 Ekonomi
Ukrayna ile askeri kargo uçağı üretilecek
Ukrayna ile askeri kargo uçağı üretilecek Ukrayna Devlet Savunma Sanayi Şirketi Ukroboronprom, Antonov’un üreteceği 50 ton taşıma kapasiteli yeni AN-188 askeri kargo uçağının ortak üretimi için Türkiye ile görüşüldüğünü açıkladı. Türk heyet Antonov’un Kiev’deki tesislerini ziyaret edecek
18.07.2018 Gündem
Putin imzaladı: Rusya’da askeri teknokent kuruluyor
Putin imzaladı: Rusya’da askeri teknokent kuruluyor Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Anapa kentinde ‘Era’ askeri inovasyon teknokentinin kurulması kararını imzaladı.
25.06.2018 Dünya
Kopan kol ve bacak yeniden çıkabilir! Türk bilim insanı başardı
Kopan kol ve bacak yeniden çıkabilir! Türk bilim insanı başardı Tıbbi genetik uzmanı Prof. Dr. Hülya Kayserili, İstanbul’da 7 yıl arayla kolsuz ve bacaksız doğan iki ailenin çocuklarının peşine düştü ve meslektaşlarıyla bu tip doğumlara bir genin sebep olduğunu ortaya çıkardı. Prof. Dr. Kayserili, “İleride kol ve bacak eksikliği görülen kişilerin kendi uzuvlarının üretilebilmesi mümkün olabilir” açıklamasında bulundu
13.06.2018 Sağlık
Dünya Kupası'nın resmi şarkısı belli oldu
Dünya Kupası'nın resmi şarkısı belli oldu Dünya Kupası'na sayılı günler kala Rusya'da düzenlenecek turnuvanın resmi şarkısı da belli oldu
31.05.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Era ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki era haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.