Engin Alan

Engin Alan

Son dakika Engin Alan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Engin Alan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Engin Alan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engin Alan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engin alan gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.267 engin alan haberi bulunmuştur. Tüm engin alan haberleri aşağıda listelenmiştir.
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi?
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi? 28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı? "Postmodern darbe" ifadesiyle Türk siyaset tarihine geçen 28 Şubat darbesinin üzerinden tam 25 yıl geçti. Milli Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlarla, Refah Partisi ve Doğru Yol Partisi’nin kurduğu koalisyon hükümeti dağılmıştı. Ardından Refah Partisi kapatılmış, Necmettin Erbakan'a siyaset yasağı konulmuştu. Peki, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı, 28 Şubat darbesi nedir?
28.02.2022 Gündem
Olay yaratan kareye tepki! Edirne Belediye Başkanı hakkında inceleme başlatıldı
Olay yaratan kareye tepki! Edirne Belediye Başkanı hakkında inceleme başlatıldı Cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı'yı makamında ağırlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a CHP'den tepki geldi. Gürkan için inceleme başlatan parti yönetiminin, disiplin dahil bütün seçenekleri değerlendirdiği belirtildi.
28.10.2020 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Eğer bulamıyorlarsa yetki versinler, biz buluruz bunları
MHP lideri Bahçeli: Eğer bulamıyorlarsa yetki versinler, biz buluruz bunları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ'nün siyası ayağıyla ilgili sert eleştirilerini sürdürerek "Bunların sivil ayağı Çankaya’da mıdır, neredeyse bulun getirin kardeşim. Kim bunlar, CHP’de, MHP’de, hangi partide varsa çıkartın. Eğer bulamıyorsa yetki versinler, biz buluruz bunları" dedi. Erken seçim tartışmaları ile ilgili de konuşan Bahçeli, "Erken seçime bizim dışımızda, AK Parti'nin dışında çok ciddi hazırlık yapanlar var. 'Haziran ayından sonraki her Pazar günü erken seçim yapılır' diyerek, birbirlerine destek verenler var. Yeni kurulacak partileri aralarına alanlar var. Biz kaya gibi Cumhur İttifakı olarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.
17.01.2020 Siyaset
Yaşar Büyükanıt'ın eşi son yolculuğuna uğurlandı
Yaşar Büyükanıt'ın eşi son yolculuğuna uğurlandı Genelkurmay Eski Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın eşi Bilge Filiz Büyükanıt, son yolculuğuna uğurlandı.
19.11.2019 Gündem
İnce: Seçilir seçilmez o üniversiteleri birleştireceğim
İnce: Seçilir seçilmez o üniversiteleri birleştireceğim CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Seçilir seçilmez o üniversiteleri birleştireceğim. Benim dönemimde ben, sen, o yok, biz var. Kavga yok huzur var." dedi.
6.06.2018 Siyaset
‘Apoletlerini sökünce onun emir eri olursun’
‘Apoletlerini sökünce onun emir eri olursun’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı alkışlayan Orgeneral İsmail Metin Temel’e tepkisini sürdüren Muharrem İnce, “Sen milletin generalisin, Erdoğan’ın generali değilsin” dedi
3.06.2018 Siyaset
Muharrem İnce Kağıthane mitinginde konuştu
Muharrem İnce Kağıthane mitinginde konuştu CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında Kağıthane'de miting yaptı. Burada halkı selamlayan İnce, kürsüden yakın koruması dahil herkesin inmesini istedi.
3.06.2018 Siyaset
28 Şubat davasında karar açıklandı
28 Şubat davasında karar açıklandı 28 Şubat davasında aralarında İsmail Hakkı Karadayı, Çevik Bir ve Çetin Doğan'ın da bulunduğu 21 sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Davada 68 sanığın beraatına karar verildi.
13.04.2018 Gündem
28 Şubat için karar günü
28 Şubat için karar günü 28 Şubat 1997 tarihli MGK toplantısında alınan kararlarla tarihe ‘postmodern darbe’ diye geçen süreçle ilgili davada 5 yıl sonunda karar aşamasına gelindi. Dönemin Genelkurmay Başkanı Karadayı ile 2. Başkanı Çevik Bir’in de aralarında bulunduğu 103 sanık için bugün karar bekleniyor
12.04.2018 Gündem
MHP'li Saffet Sancaklı’nın eşi son yolculuğuna uğurlandı!
MHP'li Saffet Sancaklı’nın eşi son yolculuğuna uğurlandı! MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın hayatını kaybeden eşi Hülya Sancaklı için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı kapandı
Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı kapandı İstanbul Beylikdüzü TÜYAP'da 11 gün önce açılan 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı bu akşam kapandı
29.09.2021 Gündem
Yargıtay'dan Balyoz kararı!
Yargıtay'dan Balyoz kararı! Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Balyoz davasında aralarında Çetin Doğan ve Engin Alan'ın da bulunduğu 6 kişinin beraat kararlarının bozulmasını istedi.
29.09.2021 Gündem
Öcalan'ı sorgulayan komutandan şok 'Bahoz Erdal' iddiası
Öcalan'ı sorgulayan komutandan şok 'Bahoz Erdal' iddiası Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, PKK'nın üst düzey yöneticilerinden 'Bahoz Erdal' kod aldı Fehman Hüseyin'in korumasının öldürdüğünü iddia etti...
29.09.2021 Gündem
Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul'dan ayrılıyor
Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul'dan ayrılıyor TRT ekranlarında reyting rekorları kıran 'Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın, dizinin yeni sezonundan sonra kadrodan ayrılacağı öğrenildi...
8.06.2016 Magazin
28 Şubat soruşturması iş dünyasına sıçradı
28 Şubat soruşturması iş dünyasına sıçradı Ankara Cumhuriyet Savcılığı’nın işadamları İshak Alaton ve Korkmaz Yiğit hakkında 28 Şubat soruşturması başlattığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Balyoz tarifesi 1 milyon’un üzerine çıktı
Balyoz tarifesi 1 milyon’un üzerine çıktı Balyoz kapsamında 3 yıl 5 ay tutuklu yargılandıktan sonra beraat eden Albay Yusuf Kelleli’ye 1 milyon 55 bin TL tazminat ödenmesi kararlaştırıldı.
29.09.2021 Gündem
Kumpas-Der
Kumpas-Der Balyoz, Ergenekon, Askeri Casusluk gibi kumpas davalarıyla hayatları kararan kişiler Kumpas Mağdurları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Kumpas-Der) isimli bir dernek kurup dün ilk kongrelerini yaptılar.
29.09.2021 Gündem
Albay Yusuf Kelleli'ye 1 milyon tazminat
Albay Yusuf Kelleli'ye 1 milyon tazminat Balyoz davasında 3 yıl 5 ay 15 gün tutuklu yargılandıktan sonra beraat eden Albay Yusuf Kelleli'ye 1 milyon 55 bin TL tazminat ödenecek.
20.12.2015 Yaşam
1 milyon 363 bin lira tazminat!
1 milyon 363 bin lira tazminat! Balyoz Planı davası kapsamında 3 yıl 8 ay tutuklu yargılanıp beraat eden emekli korgeneral Engin Alan’a 63 bin 650 lira maddi, 1 milyon 300 bin lirası manevi tazminat ödenecek.
29.09.2021 Gündem
Engin Alan'a rekor tazminat!
Engin Alan'a rekor tazminat! Balyoz Eylem Planı davası kapsamında 3 yıl 8 ay tutuklu yargılandıktan sonra beraat eden eski MHP İstanbul Milletvekili emekli korgeneral Engin Alan'a 63 bin 650 lira maddi, 1 milyon 300 bin lira da manevi olmak üzere 1 milyon 363 bin 650 lira tazminat ödenmesi kararlaştırıldı...
29.09.2021 Gündem
‘Türklük davasına kaça ihanet ettin’
‘Türklük davasına kaça ihanet ettin’ Türkeş’e MHP’den sert tepkiler geldi...
29.09.2021 Gündem
Engin Alan'dan sert sözler!
Engin Alan'dan sert sözler! Eski MHP milletvekili bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş'i çok sert eleştirdi.
29.09.2021 Gündem
Balyoz’un son  şehidine veda
Balyoz’un son şehidine veda Balyoz sanıklarından olan ve akciğer kanseri nedeniyle önceki gün yaşamını yitiren Tuğamiral Cem Aziz Çakmak dün İstanbul’da askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı...
29.09.2021 Gündem
Beraatlara itiraz
Beraatlara itiraz Anayasa Mahkemesi’nin Balyoz için verdiği “Hak ihlali” kararının ardından yeniden yargılanan 236 tutuksuz sanığın beraat etmesine savcıdan itiraz geldi
29.09.2021 Gündem
Bu kez MHP ‘çatı’sı altında
Bu kez MHP ‘çatı’sı altında Cumhurbaşkanlığı seçiminin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, MHP’nin İstanbul 2. bölge adayı oldu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Engin Alan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engin alan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.