Ender

Ender

Son dakika ender haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ender ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ender haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ender

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ender gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.252 ender haberi bulunmuştur. Tüm ender haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Genel Kurul’da Meclis’in açılışının 104. yılı dolayısıyla “TBMM 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu” gerçekleştirildi. Çocuk özel oturumunu 6. sınıf öğrencisi Aysima Arslan yönetti.
22.04.2024 Gündem
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor!
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor! Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası, Mersin'in Yenişehir İlçesinin ev sahipliğinde 20-21 Nisan’da düzenlenecek. 5 kıtadan toplamda 380 sporcu bu hafta sonu Yenişehir’in adından söz ettiren triatlon parkurunda yarışacağı belirtildi.
19.04.2024 Gündem
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
Omurga cerrahları İstanbul’daki sempozyumda buluştu
Omurga cerrahları İstanbul’daki sempozyumda buluştu Türkiye’nin dört bir yanındaki omurga cerrahları ‘Omurga Cerrahisinde Komplikasyonlar ve Önleme Yöntemleri’ başlıklı sempozyumda bir araya geldi.
19.03.2024 Sağlık
Büşra Pekin ve Norm Ender aşk mı yaşıyor? Pekin iddialara son noktayı koydu
Büşra Pekin ve Norm Ender aşk mı yaşıyor? Pekin iddialara son noktayı koydu Büşra Pekin, önceki gece Kuruçeşme'deki bir mekanda otururken görüntülendi. Adı Rap sanatçısı Norm Ender ile anılan Büşra Pekin aşk sorularına dair iddialara son noktayı koydu.
7.03.2024 Magazin
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun!  Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun! Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp, denize 25 metre kala yamaca saplanan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının 2 pilotu hakkında, ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirterek, pilotlara beraat talebinde bulundu. Kaptan pilot Ender Bayraktar’ın Avukatı Salim Baki, “İnişi 2’nci pilot konumunda olan kişi yapar. Müvekkilimin yardımcı pilotu ‘Ne yapıyorsun tehlikeli işler yapıyorsun’ şeklinde uyardığı açıktır. Müvekkilim Ender Bayraktar 168 kişinin hayatını kurtaran bir kaptandır” dedi. Yardımcı pilot İrfan Yavuz’un Avukatı Hasan Özköse de iniş gerçekleştikten sonra birinci pilotun 'Kontrol bende’ demeden uçağın kontrolünü aldığını söyledi.
8.02.2024 Gündem
AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü açıkladı: Marmara'da olacak bir depremde tsunami öngörülüyor
AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü açıkladı: Marmara'da olacak bir depremde tsunami öngörülüyor Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, "Tarihsel depremlere baktığımızda, bu depremlerin tsunami oluşturduğunu biliyoruz. Bu anlamda Marmara içerisinde olacak bir depremde de tsunami olacağı öngörülerek çalışmalar yapılıyor" dedi.
6.02.2024 Gündem
Marmara için tsunami uyarısı! Prof. Dr. Tatar: Olacak bir deprem için çalışmalar yapılıyor
Marmara için tsunami uyarısı! Prof. Dr. Tatar: Olacak bir deprem için çalışmalar yapılıyor Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, "Tarihsel depremlere baktığımızda, bu depremlerin tsunami oluşturduğunu biliyoruz. Bu anlamda Marmara içerisinde olacak bir depremde de tsunami olacağı öngörülerek çalışmalar yapılıyor" dedi.
6.02.2024 Gündem
Grammy ödüllü Gregory Porter, İstanbullu dinleyicisi ile buluşacak
Grammy ödüllü Gregory Porter, İstanbullu dinleyicisi ile buluşacak İki Grammy ödüllü caz sanatçısı Gregory Porter, bu yıl 31’incisi düzenlenecek olan İstanbul Caz Festivali’nde dinleyicisi ile buluşacak. 8 Temmuz’da sahne alacak sanatçının biletleri İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın resmi sitesinde satışa çıktı.
6.02.2024 Magazin
Sitrin Taşı Özellikleri Nelerdir? Sitrin Taşının En Bilinen Faydaları...
Sitrin Taşı Özellikleri Nelerdir? Sitrin Taşının En Bilinen Faydaları... Sitrin, ismini Fransızca bir kelime olan citron sözcüğünden almaktadır. Citron, kelime olarak limon anlamına gelir ve birinci yüzyıldan bu yana kullanıldığı düşünülmektedir.
23.01.2024 Yaşam
Selenit Taşı Özellikleri Nelerdir? Selenit Taşının En Bilinen Faydaları...
Selenit Taşı Özellikleri Nelerdir? Selenit Taşının En Bilinen Faydaları... Selenit taşı, alçı taşının şeffaf olan bir çeşidi olarak bilinir. Yumuşak bir yapıda olan selenit taşının içinde su bulunur.
23.01.2024 Yaşam
Halil Falyalı cinayeti davasında karar
Halil Falyalı cinayeti davasında karar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan aralarında Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanık Mustafa Söylemez'i iki kez müebbet hapis cezasına çarptırırken; sanık Mehmet Faysal Söylemez'in tüm suçlardan beraatine karar vererek tahliyesine hükmetti. Sanıklar Abdurrahim Çelik, Cengiz Şener ve Ender Yıldız'a ise toplam 25 yıl hapis cezası veren mahkeme, sanık Metin Süs'ün beraatine, firari sanık Cemil Önal'ın dosyasının ise ayrılmasına hükmetti.
19.01.2024 Gündem
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
Halil Falyalı davası: Savunma yapmaları için Söylemez kardeşlere son kez süre verildi
Halil Falyalı davası: Savunma yapmaları için Söylemez kardeşlere son kez süre verildi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan, aralarında Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada, karar çıkmadı. Mahkeme, Söylemez kardeşlere ve avukatlara 'son kez' uyarısında bulunarak süre verdi.
22.12.2023 Gündem
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler Yeni dizi Arak bu akşam seyirciyle buluşuyor. Dizi babasının intikamını almak isteyen Kara (İlker Kaleli) ile çok farklı bir hayattan gelen Zeynep’in (Öykü Karayel) kesişen yolları ve sonrasında birlikte verdikleri mücadeleyi çarpıcı bir anlatımla izleyiciye aktaracak. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Arak dizisinin çekim yeri ise merak konusu oldu. Peki, Arak dizisi nerede çekiliyor, hangi ilde? sorularının yanıtı.
21.12.2023 Televizyon
Arak ne demek? Arak dizisi sonrası merak ediliyor, Arak kelimesinin anlamı nedir, ne anlama gelir?
Arak ne demek? Arak dizisi sonrası merak ediliyor, Arak kelimesinin anlamı nedir, ne anlama gelir? Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Arak dizisi şimdiden dikkatleri üzerine çekti. Senaryosunu Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor. Dizi ile birlikte Arak ne demek, ne anlama geliyor? Sorusun da yanıtı merak konusu oldu. İşte arak kelimesinin anlamı…
21.12.2023 Televizyon
Benan Saraç’ın avukatına konuşma yasağı
Benan Saraç’ın avukatına konuşma yasağı Oğlunu istismar ettiği iddialarıyla gündeme gelen ünlü diyetisyen ve beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç, boşanma aşamasındaki eşi Benan Saraç’ın avukatı Yücel Önder hakkında 1 ay konuşmama kararı aldırdı.
14.12.2023 Magazin
İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı! Şeşen'in sağlık durumu nasıl?
İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı! Şeşen'in sağlık durumu nasıl? İlhan Şeşen'den gelen kötü haber sanat camiasını ve sevenlerini üzdü. Türk müziğinin efsane sanatçılarından İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı.
10.12.2023 Magazin
'Parla hilal ve yıldızım!'
'Parla hilal ve yıldızım!' 49. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sahne alan Norm Ender, korosu ile birlikte Cumhuriyet'in 100. yılı için yazdığı 'Parla' marşını söyledi. Norm Ender'e tüm salon eşlik etti.
3.12.2023 Vatan TV
Altın Kelebek'te 100. Yıl coşkusu! Bütün salon ayakta eşlik etti...
Altın Kelebek'te 100. Yıl coşkusu! Bütün salon ayakta eşlik etti... 49. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sahne alan Norm Ender, korosu ile birlikte Cumhuriyet'in 100. yılı için yazdığı 'Parla' marşını söyledi. Norm Ender'e tüm salon eşlik etti.
3.12.2023 Magazin
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda...
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda... Bu yıl 49’uncusu düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu akşam Zorlu PSM’de gerçekleşecek.
3.12.2023 Magazin
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti Onur Akay, Türk sanat müziğinin efsane seslerinden Şükran Özer Doruk’un 91 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, “Bayan kahkaha Güzide Kasacı’nın ölüm haberinin üzüntüsünü yaşarken, bir acı haber daha geldi" açıklamasını yaptı.
30.11.2023 Magazin
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar'
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar' Müzisyeni ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye dövenler hakkında mahkeme karaını verdi. Bursa’da, bir gece kulübünde sahne alan müzisyen Özkan Süslerer’i (45), ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye döven tutuksuz 8 sanık, ‘kasten yaralama’ suçundan takdir indirimiyle 1 yıl 5 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırılıp, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Olayın ardından müzisyenliği bırakıp özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Süslerer, karara tepki gösterip, "Tutkuyla çaldığım müzik aletim artık bana acı hatıralar anlatıyor" dedi.
28.11.2023 Gündem
Vergi rekortmeni güreş ağası için şikayet yağdı! Doğal yapıyı bozdu, dereden 352 bin ton kumu çaldı...
Vergi rekortmeni güreş ağası için şikayet yağdı! Doğal yapıyı bozdu, dereden 352 bin ton kumu çaldı... Vergi rekortmeni güreş ağasının yaptıkları ilçede yaşayanları bezdirdi. Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde hem vergi rekortmeni hem de güreş ağası olan kırma, eleme ve yıkama tesisi sahibi A.R.Y.'nin, Bıçkıcı Deresi'nden 352 bin 172 ton kum ve çakılı izinsiz alıp, işleyerek sattığı tespit edildi. Buna karşın kendisine kesilen 8,5 milyon liraya yakın cezayı da yıllardır ödemeyen A.R.Y. hakkında hazırlanan rapor, Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildi.
28.11.2023 Gündem
Antalya'da insan yüzlü balık balıkçıları da şaşırttı! Boyu ve kilosu ölçülüp denize salındı
Antalya'da insan yüzlü balık balıkçıları da şaşırttı! Boyu ve kilosu ölçülüp denize salındı Dünya Doğa ve Doğal Kaynaklarını Koruma Birliği'nin (IUCN) nesli azalan türler arasında yer alan ve halk arasında 'insan yüzlü' olarak bilinen sapan balığı, Antalya'nın Manavgat ilçesi açıklarında bir balıkçının ağına takıldı. Balıkçı, av baskısı nedeniyle nesli azalan türü, boyunu ve kilosunu ölçtükten sonra denize bıraktı.
23.11.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ender ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ender haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.