Emoji

Emoji

Son dakika emoji haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emoji ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emoji haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emoji

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emoji gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 emoji haberi bulunmuştur. Tüm emoji haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahibinden satılık az kullanılmış tabut! Fiyatı şaşırttı
Sahibinden satılık az kullanılmış tabut! Fiyatı şaşırttı Pendik’te bir vatandaş, tiyatro oyunlarında dekor olarak kullandıkları tabutu internette bin 500 TL fiyat ile satışa çıkardı. İlginç ‘sahibinden satılık az kullanılmış tabut’ ilanını gören vatandaşlardan kimisi, ilan sahibi ile pazarlığa girdi kimisi de ‘bize ölümü hatırlattın’ diye mesaj attı.
3.08.2023 Yaşam
Lewis Hamilton ateşi yaktı 6 pilot kampanyayı başlattı
Lewis Hamilton ateşi yaktı 6 pilot kampanyayı başlattı Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ilimizi etkileyen depremin ardından Formula 1 pilotu Lewis Hamilton Türkiye için yardım kampanyası başlattı. Öte yandan diğer Formula 1 pilotlarından paylaşım geldi.
9.02.2023 Diğer Sporlar
Whatsapp anket oluşturma/açma! WhatsApp üzerinden anket nasıl yapılır?
Whatsapp anket oluşturma/açma! WhatsApp üzerinden anket nasıl yapılır? WhatsApp üzerinden anket nasıl yapılır? WhatsApp kullanıcıları sohbetlerde anket oluşturabilecek. Gruplarda yapılabilecek oylamalar ise işe yarayacak. İşte Whatsapp anket oluşturma ve açma…
17.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp herkesten sil özelliği kaç dakika oldu? Herkesten sil özelliği süresi uzuyor mu?
Whatsapp herkesten sil özelliği kaç dakika oldu? Herkesten sil özelliği süresi uzuyor mu? WhatsApp, gönderilen bir mesajın herkesten silinmesini sağlayan "Herkesten Sil" özelliğini güncelliyor. Peki, herkesten sil özelliği kaç dakika? Herkesten sil özelliği süresi uzuyor mu?
6.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den cesur paylaşım!
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den cesur paylaşım! Berdan Mardini eski eşi Fatoş Yelliler hakkında şaşırtan iddialarda bulunmuştu. "Bana teknede uyuşturucu kullanırken görüntüleri geldi" diyen Mardini'nin sözleri gündemdeyken Fatoş Yelliler sosyal medya hesabından cesur bir paylaşım yaptı. Fatoş Yelliler yine dekolte kısmına ise emoji koymayı ihmal etmedi.
28.06.2022 Magazin
Melisa Şenolsun'dan transparan sütyenli poz! Göğüs ucu görünmesin diye emoji ile sansürledi
Melisa Şenolsun'dan transparan sütyenli poz! Göğüs ucu görünmesin diye emoji ile sansürledi Son dönemin popüler oyuncularından Melisa Şenolsun, önceki gün modacı Özgür Masur'un bir iç giyim markası için tasarladığı koleksiyonun Çırağan Sarayı'nda düzenlenen tanıtımına katıldı. Şenolsun'un, sosyal medya hamlesi dikkatlerden kaçmadı.
18.06.2022 Magazin
İOS 16 ne zaman gelecek, İOS 16 güncellemesi alan telefonlar hangileri olacak?
İOS 16 ne zaman gelecek, İOS 16 güncellemesi alan telefonlar hangileri olacak? Apple, WWDC etkinliğinde bir sonraki büyük iOS sürümü olan iOS 16'yı resmi olarak tanıttı. Peki, İOS 16 ne zaman gelecek, İOS 16 güncellemesi alan telefonlar hangileri olacak?
7.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Transfer bombasını Ömer Bayram patlattı! Yaptığı yorum Galatasaraylıları heyecanlandırdı
Transfer bombasını Ömer Bayram patlattı! Yaptığı yorum Galatasaraylıları heyecanlandırdı Süper Toto Süper Lig'i 52 puanla 13. sırada tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken sarı-kırmızılı takımın sol beki Ömer Bayram yaptığı yorumla transfer ateşini yaktı. Beşiktaş'tan ayrılan Oğuzhan Özyakup'un yeni adresinin neresi olacağı merak edilirken Ömer Bayram'ın Oğuzhan Özyakup'un yaptığı paylaşıma kum saati ve göz emojisi koyunca Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı. Ömer'in bu yorumu Oğuzhan'ın Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki iddiaları güçlendirdi.
6.06.2022 Galatasaray
Hanife yaz sezonunu açtı! Bikinili paylaşıma emojili önlem...
Hanife yaz sezonunu açtı! Bikinili paylaşıma emojili önlem... Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, eşi Kemal Ayvaz ile havuzda sarmaş dolaş verdiği pozları paylaştı. Kırmızı bikinisi dikkatlerden kaçmayan Gürdal'ın kareleri, sosyal medyada gündem oldu.
23.05.2022 Magazin
WhatsApp'ta yeni dönem! Tüm kullanıcılar için geçerli! Seçenekli olacak, son değişiklik ile artık...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tüm kullanıcılar için geçerli! Seçenekli olacak, son değişiklik ile artık... WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişiyor. Resmen duyuruldu. Tüm kullanıcıları ilgilendiriyor. Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uzun süredir test ettiği “Topluluklar” altyapısını resmi olarak tanıttı. Bu kapsamda sesli aramalardaki katılımcı sayısı artırıldı. Şirket ayrıca son görülme özelliğini seçenekli hale getiriyor. Son ortaya çıkan bilgilere göre WhatsApp gruplarından kimseye çaktırmadan çıkmak mümkün olacak. İşte tüm yeni özellikler...
18.05.2022 Bilim ve Teknoloji
16 yaşındaki öğrencisini mesajla taciz etti! 'Sen istiyor musun kimseye söylemeden yaşamak?'
16 yaşındaki öğrencisini mesajla taciz etti! 'Sen istiyor musun kimseye söylemeden yaşamak?' Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde kız öğrencisi E.N.T.'ye (16) cep telefonundan mesajlar gönderen lise öğretmeni Ç.A. (32) hakkında 'çocuğa karşı nitelikli cinsel taciz' suçlamasıyla 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede, öğrencilerine, ‘yavrum, 'kızım', fıstık', öptüm' gibi ifadeler kullandığı belirtilen Ç.A., "Her öğretmenin öğrencilere yaklaşımı farklıdır. Ben de samimi bir öğretmen olarak derslerimi bu şekilde işlemekte ve öğrencilere yaklaşımım bu şekildedir" dedi.
13.04.2022 Yaşam
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Tarihimize kirli demek namertliktir, nankörlüktür
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Tarihimize kirli demek namertliktir, nankörlüktür Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu Bahçeli, "CHP Genel Başkanı, Diyarbakır gezisi esnasında tarihimiz kirli, yüzleşmemiz gerekir diye konuşmuş. Tarihimize kirli demek namertliktir, nankörlüktür."
15.03.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu, elektrikleri kesilen Moda Sahnesi'ne kandille geldi
Kılıçdaroğlu, elektrikleri kesilen Moda Sahnesi'ne kandille geldi   Elektrikleri kesilen Kadıköy'deki Moda Sahnesi'ni ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sahnenin kurucularından Kemal Aydoğan'a kandil hediye etti.  
12.03.2022 Siyaset
Gökhan Çıra'dan sarmaş dolaş paylaşım! Yüzünü böyle gizledi...
Gökhan Çıra'dan sarmaş dolaş paylaşım! Yüzünü böyle gizledi... Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’den boşandıktan sonra açıklamalarıyla olay yaratan futbolcu Gökhan Çıra'nın, yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Gökhan Çıra, bir kadınla sarmaş dolaş fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Çıra, sarıldığı kadının yüzünü emoji ile kapattı.
8.12.2021 Magazin
İşveren ve çalışanları yakından ilgilendiriyor! Yüzde 82...
İşveren ve çalışanları yakından ilgilendiriyor! Yüzde 82... İş veren ve çalışanları ilgilendiren araştırmanın sonuçları belli oldu. Başarının sırrı bunu yapmaktan geçiyor. İş yerinde olduğu kadar dışarıda da görüşen ve samimi olan ekiplerin diğer birimlere göre daha başarılı olduğu ortaya çıktı. Bu konuda ölçüyü kaçıranlar içinse yaptırım söz konusu oluyor.
21.10.2021 Çalışma Hayatı
Twitter'ın yeni özelliği Türkiye'de tekrar kullanıma açıldı
Twitter'ın yeni özelliği Türkiye'de tekrar kullanıma açıldı Bir süre önce testlerin başladığı yeni reaksiyonlar özelliği Türkiye için kullanıma açılmıştı. Kısa süre içinde hemen kaldırılan özellik geri döndü.
19.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerli iletişim platformu BiP'e Durum özelliği geldi
Yerli iletişim platformu BiP'e Durum özelliği geldi Türk mühendislerinin geliştirdiği yerli iletişim platformu BiP'e Durum özelliği eklendi. BiP kullanıcıları artık Durum menüsüne tıklayarak video ya da fotoğraflarını durum olarak paylaşabilecek ve paylaşılan durumları izleyebilecek.
1.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Balotelli'nin paylaşımı ortalığı yıktı! 3 emoji ve...
Balotelli'nin paylaşımı ortalığı yıktı! 3 emoji ve... Beşiktaş maçında attığı golden sonra Sergen Yalçın'a hareket yapan Balotelli'nin sosyal medya paylaşımı ses getirdi.
21.09.2021 Beşiktaş
Türkiye'de kullanıma sunmuştu: Geçici olarak kaldırıldı
Türkiye'de kullanıma sunmuştu: Geçici olarak kaldırıldı Popüler sosyal medya platformu Twitter, bir süre önce Türkiye’de kullanıma açtığı emoji ile tepki verme özelliğini kaldırdı. Henüz test aşamasındayken kullanıcılara açılan özellikte bazı sorunlar vardı. Pek çok kullanıcı özelliği eleştirirken, bunun ardından Twitter’dan özelliği kaldırma hamlesi geldi.
18.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Batshuayi'den B.Dortmund'a gözdağı!
Batshuayi'den B.Dortmund'a gözdağı! Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü temsilcimiz Beşiktaş'la karşılaşacak Borussia Dortmund sosyal medya hesabından "Come to Beşiktaş" paylaşımı yaptı. Malatyaspor ağlarını 2 kez havalandıran yeni transfer Batshuayi de eski takımına emoji ile yanıt verdi.
12.09.2021 Beşiktaş
Twitter'dan tweetlere emojilerle tepki verme özelliği
Twitter'dan tweetlere emojilerle tepki verme özelliği Twitter'dan yapılan açıklamada, bir beğeninin her zaman tüm hisleri karşılamadığından insanlara bir tweet hakkındaki duygularını hızlı ve kolay bir şekilde paylaşmaları adına yeni bir yol sağlamak için Twitter'in bir dizi emoji eklediği belirtildi.
9.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Dünya elektrikli araç günü geliyor!
Dünya elektrikli araç günü geliyor! Dünya Elektrikli Araç Gününü başlatan şirketler “EVmoji” yarışması ile 16 yaş ve altı katılımcıları elektrikli araçlar için emoji tasarlamaya çağırıyor.
2.08.2021 Otomobil
Genç YouTuber'ın feci sonu! Kanalı için video çekerken...
Genç YouTuber'ın feci sonu! Kanalı için video çekerken... Danimarkalı YouTuber Albert Dyrlund, İtalyan Alpleri'nde video çekerken düşerek hayatını kaybetti.
1.08.2021 Dünya
Twitter hakkında yeni araştırma! Her 5 paylaşımdan biri…
Twitter hakkında yeni araştırma! Her 5 paylaşımdan biri… Twitter kullanımı her geçen artarken, yeni bir araştırma daha yapıldı. Bu araştırmaya göre Twitter kullanıcılarının yönelimleri de ortaya çıkmış oldu.
26.07.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Emoji ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emoji haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.