Elmacık Kemiği

Elmacık Kemiği

Son dakika Elmacık kemiği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elmacık kemiği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elmacık kemiği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elmacık Kemiği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elmacık kemiği gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 elmacık kemiği haberi bulunmuştur. Tüm elmacık kemiği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı Kayseri'de burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden Ahu Gültekin, 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden merhumun kardeşi Mustafa Gültekin, "Olayda ihmal olduğunu düşünüyorum. Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının da kim olduğunu ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi.
20.03.2024 Gündem
Euro 2032 Türkiye’den alınabilir mi? Euro 2032 nedir? TFF Başkanı açıkladı
Euro 2032 Türkiye’den alınabilir mi? Euro 2032 nedir? TFF Başkanı açıkladı 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Türkiye ev sahipliğinden çıkarılacağı iddiaları yoğun bir şekilde gündemde yer etti. Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'in, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğramasının ardından Euro 2032 Türkiye’den alınabilir mi orta atıldı. İddialara TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yanıt verdi. Peki Euro 2032 Türkiye'den alındı mı? İşte detaylar...
12.12.2023 Şampiy10
Ayağına bastı diye müzik grubu üyesine saldırdı! Rock müzik grubu Pizz'in davulcusu ağır yaralandı
Ayağına bastı diye müzik grubu üyesine saldırdı! Rock müzik grubu Pizz'in davulcusu ağır yaralandı Ankara'da rock müzik grubu üyesi Mehmet Dudarık (38), konser verdikleri eğlence mekanında dans ederken ayağına bastığını iddia eden B.K.K.'nın yumruklu saldırısı sonucu ağır yaralandı. Dudarık, yoğun bakımda yaşam savaşı verirken, B.K.K. ise gözaltına alındı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.
17.12.2022 Yaşam
Ameliyatsız estetikler sorunlara hızlı çözümler sunabiliyor
Ameliyatsız estetikler sorunlara hızlı çözümler sunabiliyor Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, iyileşme süreci olmaksızın sonuçların hemen görünür olmasını sağlayan ameliyatsız estetikleri sizler için anlattı.
8.06.2022 Sağlık
Ali Koç transfer yapmadı sakatlıklar İsmail Kartal'ın belini büktü
Ali Koç transfer yapmadı sakatlıklar İsmail Kartal'ın belini büktü Devre arası transfer sezonunu boş geçiren Fenerbahçe'de sakat ve formsuz futbolcuların fazlalığı İsmail Kartal'ı kara kara düşündürmeye başladı.
15.02.2022 Fenerbahçe
Elmacık kemiği estetiği hakkında merak edilenler!
Elmacık kemiği estetiği hakkında merak edilenler! Elmacık kemiği yüzün genç görünmesini sağlayan en önemli unsurlardan birisidir. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk ameliyatsız teknikler ile elmacık kemiği estetiğini anlatıyor.
26.09.2021 Sağlık
Salih Uçan'a nazar değdi! Ambulansla hastaneye kaldırdı
Salih Uçan'a nazar değdi! Ambulansla hastaneye kaldırdı Adı sık sık dev kulüplerle anılan Salih Uçan'ın elmacık kemiği kırıldı.
3.05.2021 Alanyaspor
Alman polisinden Türk aileye şiddet! Kızı konuşamıyor, kendisi...
Alman polisinden Türk aileye şiddet! Kızı konuşamıyor, kendisi... Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaleti Ennepetal kasabasında polisin kızıyla birlikte şiddet uyguladığı Cemil Başöngen, olay anını ve sonrasında yaşadıklarını anlattı. Başöngen, 17 yaşındaki kızının yüzündeki kırıklar nedeniyle konuşamadığını belirterek, kendisinin de 5 gün iş göremez raporu aldığını söyledi.
7.02.2021 Dünya
Fenerbahçe'de Gaziantep maçı öncesi kaleci sıkınıtısı
Fenerbahçe'de Gaziantep maçı öncesi kaleci sıkınıtısı Altay Bayındır'ın cezalı olduğu haftada Harun Tekin'in henüz hazır olmaması, Oytun Özdoğan'ın tecrübesiz görüntüsü Fenerbahçe'de panik yaratıyor...
18.12.2020 Fenerbahçe
Gençlerbirliği kadrosu açıklandı! 7 eksik var
Gençlerbirliği kadrosu açıklandı! 7 eksik var Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçı öncesi kadrosunu açıkladı.
20.11.2020 Fenerbahçe
Çene kemiği erimesinde alternatif yöntem!
Çene kemiği erimesinde alternatif yöntem! Çene kemiğinde erimeler olan bireyler, diş tedavisi konusunda ciddi sorunlarla karşılaşabiliyor. Zigoma İmplantı (elmacık kemiği) yöntemi sayesinde çene kemiğinde erime sorunu saptanan hastaların diş tedavileri problemsiz bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Çene Cerrahisi ve İmplantoloji Uzmanı, Prof. Dr. Serhat Yalçın, çene kemiği erimesi ve tedavi yöntemlerini anlattı.
20.11.2020 Sağlık
Sahalara döneceği tarih belli oldu
Sahalara döneceği tarih belli oldu Dün hazırlık maçında sakatlanan Harun Tekin 3 hafta sonra maskeyle antrenmanlara çıkacak.
16.11.2020 Fenerbahçe
Muslera'nın Harun Tekin mesajı dikkat çekti
Muslera'nın Harun Tekin mesajı dikkat çekti Dün hazırlık maçında elmacık kemiği kırılan Harun Tekin için Muslera "Geçmiş olsun büyük adam" paylaşımında bulundu.
16.11.2020 Galatasaray
Öğretim üyesinin tasarladığı kulaklık işitme engellilere de 'ses' oldu
Öğretim üyesinin tasarladığı kulaklık işitme engellilere de 'ses' oldu İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Leyla Türker Şener, insanların günlük hayatlarında bir yandan telefondaki bir yandan da çevredeki sesleri duymaları için giyilebilir teknoloji, kablosuz, kemik iletimli kulaklık tasarladı.
5.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Kombine estetik operasyon nedir?
Kombine estetik operasyon nedir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, kombine estetik operasyonlar ile birden fazla estetik sorunun giderilebileceğini belirtti.
27.07.2020 Sağlık
Estetikte artık trend, doğal ve sağlıklı görünüm
Estetikte artık trend, doğal ve sağlıklı görünüm Estetikte son dönemde abartıdan uzak, doğal ve sağlıklı görünüm kazandıran operasyonların tercih edildiğine vurgu yapan Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Umut Zereyak, “Kişinin gerek özel, gerek sosyal hayatında sağlıklı, doğal, iyi ve güzel görünmesi hem kendisine hem de çevresine pozitif bir ekti yaratıyor” ded
24.02.2020 Sağlık
Hastanede korkunç saldırı! Sağlık teknikerinin elmacık kemiği kırıldı
Hastanede korkunç saldırı! Sağlık teknikerinin elmacık kemiği kırıldı Kahramanmaraş’ta, sağlık teknikeri Serhat İğci (41), hasta yakının saldırısına uğradı. Elmacık kemiği kırılan ve 10 gün iş göremez raporu verilen İğci, "Haberlerde gördükçe kınıyordum, başıma geleceğini hiç düşünmedim" dedi.
5.01.2020 Gündem
Genç kadın isyan etti! Kurtulmak istiyorum...
Genç kadın isyan etti! Kurtulmak istiyorum... İzmir'in Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi'nde, eski eşi Abdullah Çolak'ın alkol aldıktan sonra kendisine fırlattığı şişenin gözüne isabet etmesiyle elmacık kemiği ve burnu kırılan Beste Sözlü, 11 gün hastanede tedavi gördü. Bugün taburcu olan Sözlü, eski eşinden şikayetçi olurken, "Kaç kez şikayetçi oldum ama bir şey değişmedi. Ben artık bu durumdan kurtulmak istiyorum" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Abdullah Avcı 4 ismi Orman'a bildirdi!
Abdullah Avcı 4 ismi Orman'a bildirdi! “Mevcut kadromuz bizim için yeterli. Alt yapıdan gençlerle takviye yaparız. Ocak ayına kadar bekleyelim, eksiklerimizi görelim. Rıdvan, Kartal, Muhayer ve Erdem’in A Takıma geçişinin sağlanması yeterli”
24.07.2019 Beşiktaş
Annesinin öldüğü kazada ağır yaralanan Ayça, hayati tehlikeyi atlattı
Annesinin öldüğü kazada ağır yaralanan Ayça, hayati tehlikeyi atlattı Bursa'nın Gemlik ilçesinde, 7 aracın karıştığı zincirleme kazada yaşamını yitiren Genç Parti Bursa İl Başkanı Vijdan Mutlu'nun kızı Ayça Mutlu (20), hayati tehlikeyi atlattı.
18.07.2019 Yaşam
‘Bacılar’ ve ‘cariyeler’i ‘turnike’ye sokmuş!
‘Bacılar’ ve ‘cariyeler’i ‘turnike’ye sokmuş! Önceki gün gözaltına alınan Adnan Hoca ve ‘kedicik’leriyle ilgili, mide bulandırıcı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Oktar’ın ‘bacılar ve cariyeler’ adlı yapılanmayla, genç kızları nasıl fuhuş tuzağına çektiği, seks kasetleriyle de kaçmalarını engellediği mağdur ifadeleriyle gözler önüne serildi Adnan hoca ve örgütüne ‘Çocuklara tacizden askeri casusluğa’ kadar 30 ayrı suçlama yöneltildi. Türkiye tarihinde ilk kez bir örgüt bu kadar çeşitli suçtan sorumlu tutuldu. Tecavüze uğradığını iddia eden 35 kişi şikayetçi oldu. Aralarında iki CEO’nun kızlarının da olduğu belirtiliyor.
13.07.2018 Gündem
Kartal'ı Talisca uçurdu
Kartal'ı Talisca uçurdu Beşiktaş Vodafone Park'ta Alanyaspor'u Talisca'nın golüyle 1-0 mağlup ederek puanını 53'e çıkardı.
31.03.2018 Beşiktaş
Gökhan Töre, 682 günün ardından kadroda
Gökhan Töre, 682 günün ardından kadroda Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk eden Beşiktaş, bu karşılaşmaya son lig mücadelesine göre üç değişiklikle çıktı.
31.03.2018 Beşiktaş
Şenol Güneş öz eleştiri yaptı!
Şenol Güneş öz eleştiri yaptı! Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-0 mağlup oldukları Medipol Başakşehir karşılaşmasının ardından konuştu.
18.03.2018 Beşiktaş
Estetikte son trendler
Estetikte son trendler Dünyanın yeni uygulamaya başladığı güzellik trendleri Türkiye’de. Dudak kaldırma yönteminden yüz inceltilmesine kadar her şeyi Prof. Dr. Reha Yavuzer anlattı.
9.02.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Elmacık Kemiği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elmacık kemiği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.