Ekrem Erdem

Ekrem Erdem

Son dakika Ekrem Erdem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ekrem Erdem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ekrem Erdem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekrem Erdem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekrem erdem gelişmeleri de dahil olmak üzere 282 ekrem erdem haberi bulunmuştur. Tüm ekrem erdem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Yunanistan'a çok sert tepki!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Yunanistan'a çok sert tepki! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yunanistan sınırından yansıyan utanç verici görüntülerin, Batı'nın gerçek değerini ortaya koyduğunu söyledi.
4.03.2020 Gündem
AK Parti'de 'Ağır Abiler' devreye girdi! Davutoğlu ve Babacan için son hamle...
AK Parti'de 'Ağır Abiler' devreye girdi! Davutoğlu ve Babacan için son hamle... Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın parti çalışmaları devam ederken eski AK Partili 14 kişilik bir heyetin başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'yla görüştüğü ortaya çıktı. Hürriyet yazarları Hande Fırat ve Abdulkadir Selvi, bugünkü yazılarında görüşmeye ilişkin detaylar aktardı.
13.12.2019 Siyaset
Tabelalara ve yön levhalarına yeni düzen!
Tabelalara ve yön levhalarına yeni düzen! AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, "Bilgilendirme levhalarında zemin turkuaz, yazı ise beyaz renkte olacak. Yön levhalarında Türkçe kelimelerin kullanımı esas alınacak, yabancı kelimeler kullanılmak istenirse Türkçe kelimenin yüzde 25'i büyüklüğünde yazılacak" dedi.
9.05.2018 Gündem
İşte AK Parti'den aday adayı olmayan 23 milletvekili
İşte AK Parti'den aday adayı olmayan 23 milletvekili AK Parti'den aday adaylığı başvurusu yapmayan milletvekillerinin isimleri belli oldu. Aday adayı olamayan isimlerin büyük çoğunluğu 3 dönem kuralına takıldığı için başvuruda bulunamadı.
3.05.2018 Siyaset
Yeni dönem başlıyor! Tüm memurlar kullanacak
Yeni dönem başlıyor! Tüm memurlar kullanacak Başbakanlık Genelgesiyle 10 Aralık 2013 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan, kamu kurum ve kuruluşlarının F klavyeye geçiş süreci yıl sonunda tamamlanacak.
29.09.2021 Gündem
Yabancı tabelaya ek vergi
Yabancı tabelaya ek vergi Arena’yla başlayan Türkçe seferberliği; yön levhaları, tabelalar, marka isimleri ve reklamlarla sürüyor. TSE’nin üzerinde çalıştığı düzenlemeyle Türkçe tabela kullanmayan şirketler daha fazla vergi ödeyecek.
29.09.2021 Gündem
Plan tamam, AK Parti'de sıcak saatler yaşanıyor
Plan tamam, AK Parti'de sıcak saatler yaşanıyor AK Parti Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6 aylık atılım dönemi planladığını söyledi.
3.06.2017 Siyaset
"F klavye kursları yaygınlaştırılmalı"
"F klavye kursları yaygınlaştırılmalı" AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Türkiye'de F klavye kullanımı konusunda farkındalık yaratılmasını isteyerek, "Başta Meclis olmak üzere, F klavye kurslarının yaygınlaştırılması gerekiyor." dedi.
29.09.2021 Gündem
"2017'den itibaren kamu kurumları artık F klavyeye geçecek"
"2017'den itibaren kamu kurumları artık F klavyeye geçecek" İstanbul Ak Parti Milletvekili ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Genel Başkanı Ekrem Erdem, İstanbul Aydın Üniversitesi'nde düzenlenen Aydın Düşünce Platformu'nda Türkçe'nin kullanımına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, "F klavyenin üzerindeki yeni standartlar belirlendi. Türkiye'de 2017'den itibaren kamu kurumları artık F klavyeye geçecek" dedi.
29.09.2021 Gündem
Bakan Yılmaz: Norm fazlasını etkin kullanacağız
Bakan Yılmaz: Norm fazlasını etkin kullanacağız MİLLİ Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 2016-2017 eğitim yılına, ihraç edilenden fazla öğretmenin dahil olacağını ifade ederek, "40 bin norm fazlası öğretmenimizi etkin kullanacağız. Şubat’ta atadığımız 30 bin öğretmenimizi göreve başlatacağız. Mülakatları tamamlanırsa 20 bin öğretmenimizi de Ekim ayı içinde göreve başlatacağız" dedi.
29.09.2021 Gündem
Demokrasi nöbeti devam ediyor
Demokrasi nöbeti devam ediyor 15 Temmuz kalkışmasıyla başlayan ‘demokrasi nöbetleri’ Türkiye’nin dört bir yanında sürüyor
29.09.2021 Gündem
Erdoğan ve Gül nikahta buluştu!
Erdoğan ve Gül nikahta buluştu! AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem’in oğlu Ahmet İhsan Erdem, dünyaevine girdi...
29.09.2021 Gündem
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste! AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu, Ak Parti yönetimini yeniledi
Davutoğlu, Ak Parti yönetimini yeniledi MKYK seçimi tamamlandı, 50 kişilik liste onaylandı
29.09.2021 Gündem
‘Osmanlı Ocakları ile bağımız yok’
‘Osmanlı Ocakları ile bağımız yok’ AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, partileriyle “Osmanlı Ocakları” arasında duygusal ya da resmi bir bağ olmadığını bildirdi...
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den 'Osmanlı Ocakları' açıklaması
AK Parti'den 'Osmanlı Ocakları' açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, partileriyle "Osmanlı Ocakları" arasında duygusal ya da resmi bir bağ olmadığını bildirdi...
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu ve Erdoğan Ali Nar'ın cenazesine katıldı
Davutoğlu ve Erdoğan Ali Nar'ın cenazesine katıldı İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden edebiyat dünyasının tanınmış isimlerinden Ali Nar, son yolculuğuna uğurlandı...
29.09.2021 Gündem
‘Türkiye’de yeşil alan genişliyor’
‘Türkiye’de yeşil alan genişliyor’ AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, dün Sinop’u ziyaretinde, İstanbul’daki Gezi olaylarının arkasında uluslararası bir takım güçler olduğunu öne sürdü...
29.09.2021 Gündem
Denklem bugün çözülecek
Denklem bugün çözülecek Meclis ilk iki turda başkanını seçemedi
29.09.2021 Gündem
İkinci tur oylama sonuçlandı!
İkinci tur oylama sonuçlandı! Türkiye Büyük Millet Meclisi 26. başkanını seçmek için toplandı. Oturuma çeşitli sebeplerden ötürü yemin edemeyen vekillerin yemin etmesiyle başlandı.İlk tur oylama sonuçlandı. İlk tur sonuçlarına göre; İsmet Yılmaz 256; Deniz Baykal 125; Dengir Mir Mehmet Fırat 81 ve Ekmeleddin İhsanoğlu 81 oy aldı. İkinci tur sonuçlarında İsmet Yılmaz 256; Deniz Baykal 128; Dengir Mir Mehmet Furat 80 ve Ekmeleddin İhsanoğlu 80 oy aldı.
29.09.2021 Gündem
'Koalisyonda yer alamam' deme hakkı yok
'Koalisyonda yer alamam' deme hakkı yok AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, CHP veya MHP ile koalisyon kurmayı düşündüklerini söyledi.
29.09.2021 Gündem
‘Koalisyon konusunda kırmızı çizgimiz yok’
‘Koalisyon konusunda kırmızı çizgimiz yok’ Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, koalisyon konusunda “Hiç kimseyle ön şartımız yok, kırmızı çizgimiz yok” diye konuştu...
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den koalisyon açıklaması
AK Parti'den koalisyon açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'den koalisyon açıklaması.
29.09.2021 Gündem
AK Parti vekil adayları belli oldu!
AK Parti vekil adayları belli oldu! AK Parti üst kurul çalışması bitti. Milletvekili adayları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de 'Ağır abi' formülü
AK Parti'de 'Ağır abi' formülü Adayların büyükşehirlerde yoğunlaştığı AK Parti’de, teşkilatta ‘ağır abi’ olarak tabir edilen bazı isimler, seçim bölgelerinden farklı şehirlerden aday olacak...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ekrem Erdem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekrem erdem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.