Ahmet Davutoğlu

Ahmet Davutoğlu

Son dakika Ahmet Davutoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Davutoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Davutoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Davutoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet davutoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.280 ahmet davutoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ahmet davutoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde siyasi parti liderleri ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu.
27.03.2024 Gündem
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaşamını yitirdi.
14.12.2023 Gündem
Davutoğlu'nun seçim sözlerine CHP'den sert tepki: Tek başlarına girsinler
Davutoğlu'nun seçim sözlerine CHP'den sert tepki: Tek başlarına girsinler CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun "En son tercihim seçime CHP listelerinden girmekti" sözlerine sert tepki gösterdi. Öztunç, "kimse kafalarına silah dayayıp 'gelin buradan aday olun' demedi. Girmeselermiş. Seçimler gelecek yine tek başlarına girsinler, boylarının ölçüsünü alsınlar" dedi.
1.08.2023 Gündem
Memur maaşı teklifi, Genel Kurul'da görüşülecek
Memur maaşı teklifi, Genel Kurul'da görüşülecek TBMM Genel Kurulu'nda, memur maaşı ve emekli aylıklarının artırılmasını içeren kanun teklifinin görüşmelerine başlanacak. 
9.07.2023 Gündem
AK Parti'de yeni görevlendirmeler
AK Parti'de yeni görevlendirmeler AK Parti'de Efkan Ala Genel Başkanvekili, Zafer Sırakaya Dış İlişkiler Başkanı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Hakları Başkanı oldu.
19.06.2023 Gündem
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti. 28'inci Dönem milletvekili ant içme töreni, yaklaşık 10,5 saat sonra sona erdi. Oturumu yöneten MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, Genel Kurulu yarın saat 15.00'te toplamak üzere kapadı. Genel Kurul'da yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip yemin edecek.
2.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı!
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti.
2.06.2023 Gündem
İYİ Partili Uğur Poyraz: Millet İttifakı bitmiştir
İYİ Partili Uğur Poyraz: Millet İttifakı bitmiştir İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Millet İttifakı'nın bir seçim ittifakı olduğunu ve seçimler bittiği için ittifakın sona erdiğini açıkladı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı ise "İttifak dediğiniz şey bir iş birliğidir. Bundan sonraki süreçte doğal olarak muhalefet partileri kendi içerisinde bir iş birliği içerisine girerler. Bunun adına 'ittifak' da diyebilirsiniz, 'iş birliği' de diyebilirsiniz; ama şu an itibarıyla gündemde iş birliği yapacak herhangi bir konu söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.
1.06.2023 Gündem
Altılı Masa sallanmaya devam ediyor! İYİ Parti Altılı Masa’dan çıkabilir!
Altılı Masa sallanmaya devam ediyor! İYİ Parti Altılı Masa’dan çıkabilir! Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından gözler Altılı Masa’nın akıbetine çevrilirken, İYİ Parti’de “herkes kendi yoluna” görüşü hakim oldu. Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında önceki gün yapılan Başkanlık Divanı’nda seçimin kaybedilmesinin nedenleri ele alındı.
1.06.2023 Gündem
Seçimin ikinci turunda hangi lider, nerede oy kullanıyor?
Seçimin ikinci turunda hangi lider, nerede oy kullanıyor? Türkiye bugün ilk kez Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura gidiyor. Siyasiler de vatandaşlık görevini yapıp sandık başına gidiyor.
28.05.2023 Gündem
Davutoğlu, Sinan Oğan ile görüştü
Davutoğlu, Sinan Oğan ile görüştü Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile görüştü.
18.05.2023 Gündem
Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu oyunu İstanbul'da kullandı
Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu oyunu İstanbul'da kullandı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte oyunu İstanbul’da kullandı.
14.05.2023 Gündem
Liderlerin oy kullanacağı okullar belli oldu
Liderlerin oy kullanacağı okullar belli oldu Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde liderlerin oy kullanacağı okullar belli oldu.
14.05.2023 Gündem
Parti liderlerinin miting maratonu nefes kesti!
Parti liderlerinin miting maratonu nefes kesti! 14 Mayıs için yarışan adaylar ve partiler, dünyada örneğine az rastlanan bir siyasi performans gösterdi. Başta cumhurbaşkanı adayları olmak üzere parti liderleri on binlerce kilometre yol kat etti, bazı günler 3 ayrı ili ziyaret etti. İşte bu müthiş maratonun detayları...
10.05.2023 Gündem
Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu
Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçiminde liderlerin oy kullanacağı adresler belli oldu.
9.05.2023 Gündem
Bakanlar için 3 il! Erdoğan'ın önündeki 1200 kişilik liste
Bakanlar için 3 il! Erdoğan'ın önündeki 1200 kişilik liste 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken partilerde liste mesaisi sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakanların milletvekili adayı olarak gösterileceğinin açıklamasının ardından yeni bilgiler ortaya çıktı.
4.04.2023 Gündem
Muharrem Ödemiş kimdir, istifa mı etti? Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Muharrem Ödemiş’in biyografisi: kaç yaşında, nereli?
Muharrem Ödemiş kimdir, istifa mı etti? Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Muharrem Ödemiş’in biyografisi: kaç yaşında, nereli? Muharrem Ödemiş kimdir, istifa mı etti? Altılı masanın aday olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu göstermesinin ardından ilk istifa haberi geldi. Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Muharrem Ödemiş, yaptığı bir yazılı açıklamayla istifasını duyurdu. İşte Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Muharrem Ödemiş’in biyografisi…
7.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun adaylığına HDP'den ilk tepki: Ziyarete bekliyoruz
Kılıçdaroğlu'nun adaylığına HDP'den ilk tepki: Ziyarete bekliyoruz Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olarak açıklanmasının ardından HDP'den ilk tepki geldi. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun, kendisiyle genel merkezimizde konuşmak için ziyaretini bekliyoruz" dedi.
6.03.2023 Gündem
Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş teklifinin detayları! İşte masadaki 3 seçenek
Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş teklifinin detayları! İşte masadaki 3 seçenek Türkiye siyaset hareketli günler geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde 6'lı masadan kalkan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş teklifini öne sürerek toplantıya katıldı. Peki iki büyükşehir belediyesinin başkanları görevlerine nasıl devam edecek? İşte masadaki 3 formülün detaylar...
6.03.2023 Gündem
Meral Akşener'in masaya geri dönme kararının anlamı ne? Dicle Canova değerlendirdi
Meral Akşener'in masaya geri dönme kararının anlamı ne? Dicle Canova değerlendirdi Ankara'da siyaset gündeminde hareketli dakikalar yaşanırken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı'nın toplantısına katılma kararı aldı. Peki bu karar ne anlam ifade ediyor? CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova değerlendirdi.
6.03.2023 Gündem
Akşener masadan kalktı, gözler adaylarda! 6'lı masadaki kriz ABB'ye sıçradı
Akşener masadan kalktı, gözler adaylarda! 6'lı masadaki kriz ABB'ye sıçradı İYİ Parti lideri Akşener, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı olması fikrine karşı çıkarak altılı masadan çekildi. Masanın diğer beş ortağı bugün bir araya gelecek. Gözler, Millet İttifakı’nın ve İYİ Parti’nin adaylık konusunda yapacağı açıklamalara çevrildi. Öte yandan 6'lı masadaki kriz Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde de tepki istifalarına neden oldu.
6.03.2023 Gündem
Millet İttifakının 5 lideri olağanüstü toplandı
Millet İttifakının 5 lideri olağanüstü toplandı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecine ilişkin açıklamaları üzerine CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi genel başkanları olağanüstü toplandı.
4.03.2023 Gündem
Akşener'in 6'lı masadan kalkma kararına ilk yorumlar: Hande Fırat perde arkasını anlattı
Akşener'in 6'lı masadan kalkma kararına ilk yorumlar: Hande Fırat perde arkasını anlattı İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Ankara gündemine bomba gibi düşen açıklamalarını uzman isimler değerlendirdi. Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, dün akşam gerçekleştirilen 6'lı masa toplantısındaki gergin anları anlattı ve bugünkü açıklamalarının ardından Meral Akşener'in kendi adaylığının gündeme gelebileceğini söyledi.
3.03.2023 Gündem
6'lı Masa 12. kez toplandı! Aday kim olacak?
6'lı Masa 12. kez toplandı! Aday kim olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün grup toplantısında seçim tarihi için 14 Mayıs'ı işaret etmesinin ardından tüm gözler 6'lı Masa'nın bugünkü toplantısına çevrildi. 12'nci kez toplanan olan 6'lı Masa'da cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi bekleniyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 6'lı Masa'nın cumhurbaşkanı adayını belirleme sürecine ilişkin son kulis bilgilerini aktardı.
2.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Davutoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet davutoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.