Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay

Son dakika Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanı yardımcısı oktay gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.383 cumhurbaşkanı yardımcısı oktay haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanı yardımcısı oktay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay CNN Türk'te: 14 Mayıs gecesini komedi gibi izledik
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay CNN Türk'te: 14 Mayıs gecesini komedi gibi izledik Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CNN TÜRK'te gündeme ilişkin konuştu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay muhalefete eleştiride bulunurken, 'PKK ile HDP ile söylem birliğine gitmişlerdir. Kılıçdaroğlu’nun inandırıcılığı kalmadı diye düşünüyorum.' dedi. Kılıçdaroğlu'nun referandum çıkışı ile ilgili Oktay, 'Yalan söyleyenlerle gerçek söyleyenler arasında referandum ise buyurun referandum olsun. Millet Recep Tayyip Erdoğan diyecektir zaten.' ifadelerini kullandı.
23.05.2023 Gündem
Fuat Oktay: Biz Kılıçdaroğlu ve avanesine benzemeyiz
Fuat Oktay: Biz Kılıçdaroğlu ve avanesine benzemeyiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "AK Parti, Cumhur İttifakı söz verdiyse yapar. Biz Kılıçdaroğlu ve avanesine benzemeyiz. Onlar baksa baksa FETÖ'ye, PKK'ya, DHKP-C'ye, ABD'ye, Almanya'ya, Fransa'ya bakar. Sonra milliyetçi geçinir. Sizden bir şey olmaz, kendinize bile faydanız olmadı sizin" dedi.
8.05.2023 Gündem
Ankara-Sivas YHT Hattı açıldı! Fuat Oktay: Ankara'ya 2, İstanbul'a 6 saatte gidilecek
Ankara-Sivas YHT Hattı açıldı! Fuat Oktay: Ankara'ya 2, İstanbul'a 6 saatte gidilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara-Sivas YHT Hattı açılışında açıklamalarda bulundu. "Cumhurbaşkanımız müjdeyi sosyal medyadan duyurdu. Mayıs ayı sonuna kadar herhangi bir ücret alınmayacak" diyen Oktay, "Sivas'tan Ankara'ya 2 saatte, İstanbul'a 6 saatte gidilecek. Tabii bu hat Sivas'ta bitmeyecek. Erzincan'a gidecek. Oradan da Kars'a kadar uzanacak" ifadelerini kullandı.
26.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hızlı tren müjdesi! Mayıs sonuna kadar ücretsiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hızlı tren müjdesi! Mayıs sonuna kadar ücretsiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz olacağını açıkladı.
26.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyasına 10 bin 165 bina için başvuru yapıldı
Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyasına 10 bin 165 bina için başvuru yapıldı Sancaktepe’de toplu açılış töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Yarısı Bizden kampanyasına bugün başvurular başladı. Az önce arkadaşlarımdan rakamları aldım, bu saate kadar yapılan toplam başvuru sayısı 10 bin 165 bina. Bu yaklaşık 50 bin bağımsız bölüm demek. Yani 200 bin kardeşimiz ilk saatler itibariyle projeye başvurmuş ve ‘devletim gelsin TOKİ ile benim inşaatımı yapsın, evimi dönüştürsün’ diyor. Bu bizim için ne güzel bir mutluluktur” dedi.
26.04.2023 Ekonomi
Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı sefere başladı! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bu proje bölgeye çağ atlatacak
Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı sefere başladı! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bu proje bölgeye çağ atlatacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kırıkkale Millet Bahçesi, Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi ve Yahşiyan Yenişehir Köprülü Kavşağı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’nde konuşuyor. Yapımı tamamlanan Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı ile bölgenin çağ atlayacağını vurgulayan Oktay, 'Biz söz verirsek yaparız.' dedi.
26.04.2023 Ekonomi
Ankara-Sivas Hızlı Tren hattında ilk sefer! Bakan Karaismailoğlu: Bakü'ye kadar hattı planladık
Ankara-Sivas Hızlı Tren hattında ilk sefer! Bakan Karaismailoğlu: Bakü'ye kadar hattı planladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün açılışı gerçekleşecek olan Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı ile ilgili CNN TÜRK'te konuştu. Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı ile yolculuğun 2 saate düşeceğini belirten Bakan Karaismailoğlu, 'Bu yatırımlar sayesinde Türkiye’nin önü açıldı. Karayolunda da, havayolunda da. Yarın da yerli ve milli trenimiz ile Adapazarı’nda yolcu taşımaya başlıyoruz.' dedi. Öte yandan Karaismailoğlu daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hızlı tren ile yola çıktıklarını duyurdu.
26.04.2023 Ekonomi
Hane başı destek ödemesi neden yatmadı? Hane başı 10 bin TL destek ödemesi yattı mı, neye göre yatıyor, yatmayan destek için ne yapmalıyım, nereyi aramalıyım, ne zaman yatacak?
Hane başı destek ödemesi neden yatmadı? Hane başı 10 bin TL destek ödemesi yattı mı, neye göre yatıyor, yatmayan destek için ne yapmalıyım, nereyi aramalıyım, ne zaman yatacak? Hane başı destek ödemeleri yatmadı ne yapmalıyım, Hane başı destek ödemesi yatmadı nereyi aramalıyım? Sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD) 10 bin TL'lik 'Hane Başı Destek Ödemeleri'nin kesinleşmemiş hasar tespit verileri üzerinden alınan ikametgah verisi dikkate alınarak gerçekleştirildiği belirtilip, "Şu ana kadar 680 bin 268 hanede hasar tespit çalışması tamamlanmış olup, ödemelere başlanmıştır" denildi. Ödemeler devam ederken, ödemesi gerçekleşmeyen vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Hane başı destek ödemesi neden yatmadı, Hane başı destek ödemesi neye göre yatıyor, ne zaman yatacak? sorularına yanıt ararken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan açıklama geldi.
1.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'Hane Başı Destek Ödemesi' açıklaması: Hesaplara yatırılmıştır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'Hane Başı Destek Ödemesi' açıklaması: Hesaplara yatırılmıştır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay AFAD Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Fuat Oktay "Evim Yuvan Olsun kampanyası kapsamında kaydedilen 15 binin üzerinde konuta şu ana kadar 6 bin 946 kişi yerleştirildi. 10 bin lira tutarındaki Hane Başı Destek Ödemesi, 1 milyon 376 bin 947 depremzede ailemizin hesaplarına yatırılmıştır. " ifadelerini kullandı.
14.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığında (AFAD) bir araya geldi.
11.03.2023 Gündem
Bakan Kirişci'den barajlarla ilgili açıklama
Bakan Kirişci'den barajlarla ilgili açıklama Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “İlk tespitlerimize göre Hatay’daki Yarseli ve Büyük Karaçay barajlarımızda, baraj güvenliğini tehdit eden bir durum bulunmuyor” dedi.
21.02.2023 Gündem
Hatay'daki 2 depremin ardından Fuat Oktay'dan ilk açıklama
Hatay'daki 2 depremin ardından Fuat Oktay'dan ilk açıklama Hatay’da 20.04'te 6,4 büyüklüğündeki depremden sonra 20.07'de 5,8 büyüklüğünde ikinci deprem gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan ilk açıklama geldi. Oktay açıklamasında, ''Şuana kadar 28 ihbar mevcut bizde ve her bir ihbarı tek tek değerlendiriyoruz'' dedi.
20.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 41 bin 156’ya yükseldi.
20.02.2023 Gündem
İşte depremde binaların yıkılmama sırrı! Sağlam beton ile çürük beton farkı ne?
İşte depremde binaların yıkılmama sırrı! Sağlam beton ile çürük beton farkı ne? Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ili etkilemiş ve bir çok binayı yıkmıştı. Deprem bölgesinde yıkılan binaların arasında bazı binalar ayakta kalmış hasar bile almamıştı. Deprem sonrası sağlam binalarla yıkılan binaların arasındaki fark merak konusu olmuştu. Prof. Dr. Nihat Kabay, CNN Türk ekranlarında "Sağlam beton ile çürük beton farkı ne?" sorusunun cevabını verdi. Kabay, bir betonun içerisinde olması gereken malzemelere değindi.
18.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Fahiş fiyat artışına cüret edenler hesap verecekler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Fahiş fiyat artışına cüret edenler hesap verecekler Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Fahiş fiyatlarla kira artışlarına cüret edenler olduğunu biliyoruz. Bu, afet üzerinden fırsatçılıktır. Bunun hesabını sorarız, soracağız da.” dedi.
18.02.2023 Gündem
52 kilo patlayıcıyla yakalanan polis memuru: İhbar edenlerden Allah razı olsun
52 kilo patlayıcıyla yakalanan polis memuru: İhbar edenlerden Allah razı olsun Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, kullandığı otomobilde 52 kilo patlayıcı ele geçirildikten sonra tutuklanan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru A.K ile birlikte 5 sanığın Hakkari 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Görülen ikinci duruşmada savunma yapan sanık A.K., arabasında patlayıcı olduğunu bilmediğini, elektronik malzeme taşıdığını zannettiğini, gözaltına alındıktan sonra patlayıcı taşıdığını öğrendiğini belirterek, "İhbar edenlerden Allah razı olsun" dedi.
17.02.2023 Gündem
Fuat Oktay: Depremzedelere 6 milyar 802 milyon 680 bin TL ödeme gerçekleştirildi
Fuat Oktay: Depremzedelere 6 milyar 802 milyon 680 bin TL ödeme gerçekleştirildi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "10 bin TL hane başı destek; afette yıkık, acil yıkılacak, ağır hasarlı, orta hasarlı veya az hasarlı tespit edilen konutlara yöneliktir. Yani hasarsız olanlar değil; hasarsızın dışında kalan diğer alanlarla ilgilidir. Ödemeler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı çalışmaların verilerine göre yapılmaktadır. Şu ana kadar vatandaşlarımıza 6 milyar 802 milyon 680 bin TL ödeme gerçekleştirilmiştir" dedi.
17.02.2023 Gündem
Can kaybı kaç oldu? Depremde ölenlerin sayısı kaç oldu, can kaybı kaça yükseldi? Deprem can kaybı son durum 13 Şubat!
Can kaybı kaç oldu? Depremde ölenlerin sayısı kaç oldu, can kaybı kaça yükseldi? Deprem can kaybı son durum 13 Şubat! Deprem can kaybı güncel sayı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Can kaybı kaç oldu, can kaybı kaç yükseldi? Sorularının yanıtı gün gün sorgulanıyor. Depremde 8. güne girilirken Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açan bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerin sayılarını açıklıyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ise Gaziantep'te AFAD Koordinasyon Merkezi’nde yaptığı açıklamada deprem bölgelerinde GSM operatörlerinin 1 ay boyunca ücretsiz hizmet sağlayacağını duyurdu. Peki, Depremde can kaybı kaç oldu? Can kaybı son durum ne, depremde can kaybı kaça yükseldi?
13.02.2023 Gündem
Fuat Oktay: Şu ana kadar 131 şüphelinin yıkılan binalarla ilgili sorumluluğu tespit edilmiştir
Fuat Oktay: Şu ana kadar 131 şüphelinin yıkılan binalarla ilgili sorumluluğu tespit edilmiştir Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Şu ana kadar 131 şüphelinin depremde yıkılan binalarla ilgili olarak sorumluluğu tespit edilmiş, 1’i tutuklanmış 113’ü hakkında gözaltı talimatı verilmiştir. Gerekli adli süreç titizlikle devam edecek" dedi.
12.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 6. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 6. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 20 bin 213'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
AFAD deprem bölgelerinden yapılacak tahliye noktalarını duyurdu
AFAD deprem bölgelerinden yapılacak tahliye noktalarını duyurdu İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 2 depremden sonra, depremzedelerin kullanabilecekleri tahliye noktaları hakkında açıklama yaptı.
9.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kontrollü olarak doğal gaz verilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kontrollü olarak doğal gaz verilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıklama yaptı. Fuat Oktay, "Doğal gaz ana iletim hatlarında sorunları çözmeye devam ediyoruz. 9 ana hattaki tüm arızaların bakımı tamamlandı. Tüm afet bölgesine kontrollü bir şekilde doğal gaz vermeye başlıyoruz. Refakatsiz çocuklar ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Çocuklarımız bizim için kıymetlilerimiz." dedi.
8.02.2023 Gündem
İskenderun Limanı'ndaki yangın havadan görüntülendi! İşte son durum
İskenderun Limanı'ndaki yangın havadan görüntülendi! İşte son durum Hatay'ın İskenderun Limanı'nda konteyner deposunda depremden sonra çıkan yangın, ekiplerin müdahalesine rağmen devam ediyor. Gündüz saatlerinde yangın söndürme helikopteriyle yapılan müdahale, havanın kararmasıyla sonlandırıldı. İtfaiye ekipleri, söndürme çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, yangınla ilgili son durumu açıkladı.
8.02.2023 Gündem
Fuat Oktay deprem bölgesinde son durumu açıkladı
Fuat Oktay deprem bölgesinde son durumu açıkladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girmesini durdurduk. 48 saat boyunca geçerli olacak. Bugün saat 11.00 itibariyle bu süre başladı.
7.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanı yardımcısı oktay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.