Edip Akbayram

Edip Akbayram

Son dakika Edip Akbayram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Edip Akbayram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Edip Akbayram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Edip Akbayram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan edip akbayram gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 edip akbayram haberi bulunmuştur. Tüm edip akbayram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü?
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü? "Özkan Uğur öldü mü, neden öldü?" sorusunun yanıtı sorgulanmaya başlandı. Şarkıcı Özkan Uğur'un kısa süre önce hastaneye kaldırıldığı haberi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Uğur’un sağlık durumu merak edilirken, ölüm haberi geldi. Peki, Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur ne hastasıydı, sağlık durumu nasıl?
8.07.2023 Sağlık
Sivas Madımak Katliamı ile ilgili sözler! 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı sözleri ile resimli, anlamlı, duygulu Sivas Katliamı sözleri, şiirleri, görselleri!
Sivas Madımak Katliamı ile ilgili sözler! 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı sözleri ile resimli, anlamlı, duygulu Sivas Katliamı sözleri, şiirleri, görselleri! 2 Temmuz Sivas katliamı ile ilgili sözler, ölenleri anmak o günlerde yaşananları unutturmamak için araştırılıyor.  2 Temmuz 1993'te Sivas'a giden aydın ve sanatçıların konakladığı Madımak Oteli, kalabalık bir grup saldırgan tarafından ateşe verildi. 35 kişi herkesin gözleri önünde diri diri yakıldı. Katliamla ilgili dava ise 13 Mart 2012 tarihinde zaman aşımından düşürüldü. Katliamın 29. yıldönümünde biz de 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı ile ilgili resimli, anlamlı sözler, mesajlar ve şiirler derledik. İşte 2 Temmuz madımak sözleri…
2.07.2022 Gündem
16 yıllık hasret sona erdi! Boğaz’da Mahsun Kırmızıgül fırtınası esti
16 yıllık hasret sona erdi! Boğaz’da Mahsun Kırmızıgül fırtınası esti Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri, önceki akşam sahnesinde 16 yıl sonra ilk konserini veren Mahsun Kırmızıgül'ü ağırladı. Kırmızıgül, biletleri günler öncesinden tükenen konserde, müziği ve hikayeleri harmanladığı ‘Anlatacaklarım Var’ isimli muhteşem şovuyla sevenlerine hem müzik ziyafeti yaşattı hem de onları zamanda yolculuğa çıkardı.
4.06.2022 Magazin
Ayzer Danga kimdir? Moğollar’ın eski davulcusu Ayzer Danga nereli, kaç yaşındaydı?
Ayzer Danga kimdir? Moğollar’ın eski davulcusu Ayzer Danga nereli, kaç yaşındaydı? Anadolu rock türünün önde gelen gruplarından Moğollar’ın eski davulcusu Ayzer Danga hayatını kaybetti. Bu acı haberi Ayzer Danga’nın eski grup arkadaşları Cahit Berkay ve Taner Örgün verdi. Ayzer Danga kimdir, nereli, kaç yaşındaydı?
28.08.2021 Gündem
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede?
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede? Nazım Hikmet Ran'ın vefatının üzerinden 58 yıl geçti. Şair, oyun yazarı, romancı ve anı yazarı Nazım Hikmet Ran ölüm yıl dönümünde anılıyor. Kuvayi Milliye, 835 Satır, Benerci Kendini Niçin Öldürdü? ve Memleketimden İnsan Manzaraları'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda unutulmaz eseri kaleme aldı. İşte dünyaca ünlü şair Nazım Hikmet Ran'ın hayatı, şiirleri ve eserleri...
3.06.2021 Gündem
Korona günlerinin şarkısı “Ben Yoruldum Hayat” oldu!
Korona günlerinin şarkısı “Ben Yoruldum Hayat” oldu! Tüm dünyada etkili olan Covid-19 pandemisinin ikinci dalga etkilerini değerlendirmek amacıyla ülke genelinde gerçekleştirilen çalışma, ilginç sonuçlara ulaşıldı. Pandemiye ilişkin ruh halimizi en iyi yansıtan şarkı, Mümin Sarıkaya’nın “Ben Yoruldum Hayat” şarkısı oldu. Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, arabesk hissiyatının rahatlatıcı ancak motivasyonu düşüren bir duygu olduğuna dikkat çekti. Prof. Dr. Nevzat Tarhan, “Bu arabesk hissiyatı aslında bizim için bir rahatlama yöntemidir ama insanın özgüvenini düşürür, yetersizlik ve acizlik duygusu oluşturur” uyarısında bulundu.
25.02.2021 Sağlık
İsmail Soyberk hayatını kaybetti
İsmail Soyberk hayatını kaybetti Türk pop müzik tarihinin dünya çapında müzisyenlerinden biri olan İsmail Soyberk hayatını kaybetti. 80'li ve 90'lı yıllarda binlerce albümde stüdyo basçılığı yapmış olan İsmail Soyberk, 2000'li yıllarda önemli ölçüde piyasa albümlerinden uzaklaşmıştı.
13.01.2021 Yaşam
Ayta Sözeri'den Sezen Aksu'ya teşekkür
Ayta Sözeri'den Sezen Aksu'ya teşekkür Şarkıcı Ayta Sözeri, önceki gece Dalmaz Center'da sahneye çıktı.
14.12.2019 Magazin
Enis Fosforoğlu'na veda!
Enis Fosforoğlu'na veda! Geçirdiği kalp krizi sonucu 71 yaşında hayatını kaybeden tiyatro ve sinema sanatçısı Enis Fosforoğlu için Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde tören düzenledi.
25.06.2019 Magazin
"Sanki dünyaya yeniden geldim"
"Sanki dünyaya yeniden geldim" Müzik dünyasının efsane isimlerinden Edip Akbayram, kızı Türkü ile birlikte röportaj verdi.
12.03.2019 Magazin
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Cemal Kaşıkçı eleştirisi
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Cemal Kaşıkçı eleştirisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili, olarak 15 Ekim'de konsoloslukta, 16 Ekim'de de konsolosluğun konutunda arama yapıldığına dikkati çekti. Suudi Konsolos'un ise ayın 16'sında elini kolunu sallayarak gittiğini savunan Kemal Kılıçdaroğlu, "Konsolos Suudi Arabistan'a giderken neden müdahale edilmedi" dedi.
23.10.2018 Siyaset
15 yıl sonra Harbiye’de
15 yıl sonra Harbiye’de Edip Akbayram, BKM organizasyonuyla düzenlenen Denizbank Açıkhava Konserleri’nde hem coştu hem de coşturdu.
22.09.2018 Magazin
Ünlülerin hakları  iflas masasında
Ünlülerin hakları iflas masasında İflas eden Kiss Müzik’te bulunan 34 çalışmanın eser işletme belgeleri iflas masası tarafından 750 TL ve 10 bin TL arasında değişen bedellerle satışa çıkartıldı. Sezen Aksu, Zerrin Özer, Edip Akbayram gibi sanatçıların da eserleri var
11.08.2018 Magazin
Ünlü müzisyen evinde ölü bulundu
Ünlü müzisyen evinde ölü bulundu Yeşilköy'de yalnız başına yaşadığı evinde ölü bulunan müzisyen Galip Kayıhan 66 yaşındaydı.
2.05.2018 Magazin
Haberi alır almaz Erdoğan'dan jet talimat! Nuray Hafiftaş...
Haberi alır almaz Erdoğan'dan jet talimat! Nuray Hafiftaş... Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla devlet töreniyle uğurlanacak.
14.02.2018 Gündem
Son dakika: Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti...
Son dakika: Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti... Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede 53 yaşında vefat etti.
14.02.2018 Magazin
30 Ağustos'ta Edip Akbayram konseri!
30 Ağustos'ta Edip Akbayram konseri! Adana'da Çukurova İlçe Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenleyeceği konserde usta sanatçı Edip Akbayram sahne alacak.
24.08.2017 Kültür Sanat
Altınoluk'ta Edip Akbayram konseri
Altınoluk'ta Edip Akbayram konseri Anadolu pop ve özgün müzik yorumlarıyla tanınan Edip Akbayram, 45'inci sanat yılı konserlerinin ikincisi için 29 Temmuz Cumartesi akşamı Altınoluk'ta sahneye çıkacak.
25.07.2017 Kültür Sanat
Anadolu rock sevenler konsere gelsin!
Anadolu rock sevenler konsere gelsin! Beyrut’ta bir blues barın önünde tanışan Nader Mansour ve Eddy Ghossein’in kurduğu The Wanton Bishops, yenilenmiş ekibi ile bir kez daha ülkemizde! Grup bugün İstanbul’da Salon IKSV sahnesinde olacak. Grubun liderliğini ve vokalistliğini üstlenen karizmatik müzisyen Nader Mansour, müziklerinin son dönemdeki tavrını anlattı.
3.02.2017 Magazin
Balbay tanık olarak dinlenecek
Balbay tanık olarak dinlenecek Cumhuriyet gazetesi yöneticilerine yönelik soruşturma dosyasına, Cumhuriyet Vakfı yöneticilerinin usulsüz seçildiği iddiaları üzerine hazırlanan bilirkişi raporu da girdi. Soruşturmada Mustafa Balbay’ın da aralarında bulunduğu bazı eski vakfı yöneticileri tanık olarak dinlenecek
29.09.2021 Gündem
Genco Erkal Moi Sahnesi'nde!
Genco Erkal Moi Sahnesi'nde! Genco Erkal’ın, Nazım Hikmet'in ölümünün 50. yıldönümü için uyarlayıp yönettiği; “Yaşamaya Dair – Bursa Cezaevi’nden Mektuplar”; İstanbullu tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.
24.10.2016 Kültür Sanat
Canlı yayında skandal gaf
Canlı yayında skandal gaf TV8'de yayınlanan 'Aramızda Kalmasın' programının sunucularından Funda Özkalyoncuoğlu'nun gafı sosyal medyaya damgasını vurdu...
17.10.2016 Magazin
Taksim’de Cumhuriyet ve Demokrasi mitingi
Taksim’de Cumhuriyet ve Demokrasi mitingi CHP'nin çağrısıyla çok sayıda parti, sivil toplum kuruluşu ve sendikanın katılımıyla Taksim Meydanı'nda düzenlenen "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" sona erdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Edip Akbayram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki edip akbayram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.