Nuray Hafiftaş

Nuray Hafiftaş

Son dakika nuray hafiftaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nuray hafiftaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nuray hafiftaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nuray Hafiftaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nuray hafiftaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 nuray hafiftaş haberi bulunmuştur. Tüm nuray hafiftaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü şarkıcı Hakan Aslan cinsiyet değiştirdi!
Ünlü şarkıcı Hakan Aslan cinsiyet değiştirdi! ‘Eller kadir kıymet bilmiyor anne’ şarkısını, Türkiye’de ilk okuyan isim olan Hakan Aslan cinsiyet değiştirdi! İşte 80'lerin ünlü şarkıcısının son hali
19.10.2018 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden TRT spikeri Tuna Huş’un ve Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş’ın ailelerini telefonla arayarak taziye dileğinde bulundu.
15.02.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nuray Hafiftaş için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nuray Hafiftaş için taziye mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk Halk Müziği'nin değerli sesi Nuray Hafiftaş'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Kıymetli sanatçımız Nuray Hafiftaş'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum"dedi.
15.02.2018 Gündem
Nuray Hafiftaş'ın vasiyeti...
Nuray Hafiftaş'ın vasiyeti... Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu bugünkü köşesinde Nuray Hafiftaş'a son ziyaretini ve vefatından sonra kendisine gelen telefonu yazdı.
15.02.2018 Magazin
Türkülerin hep yüreğimizde olacak!
Türkülerin hep yüreğimizde olacak! Uzun zamandır kanser tedavisi gören Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş dün hayatını kaybetti. Sanatçının sevenleri acısını “Türkülerin hep yüreğimizde olacak” sözleriyle ifade etti
14.02.2018 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nuray Hafiftaş’ın vefatı dolayısıyla mesaj yayımladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nuray Hafiftaş’ın vefatı dolayısıyla mesaj yayımladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Halk Müziği Sanatçısı Nuray Hafiftaş’ın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
14.02.2018 Gündem
Haberi alır almaz Erdoğan'dan jet talimat! Nuray Hafiftaş...
Haberi alır almaz Erdoğan'dan jet talimat! Nuray Hafiftaş... Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla devlet töreniyle uğurlanacak.
14.02.2018 Gündem
Nuray Hafiftaş'ın son paylaşımı yürek dağladı!
Nuray Hafiftaş'ın son paylaşımı yürek dağladı! Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Nuray Hafiftaş, son paylaşımında "Dualarınız ile daha iyi olacağım. Yaza albüm çalışmam var" ifadelerini kullanmıştı.
15.02.2018 Magazin
İbrahim Tatlıses'i yıkan haber! Resmen kahroldu...
İbrahim Tatlıses'i yıkan haber! Resmen kahroldu... İbrahim Tatlıses, Nuray Hafiftaş’a Allah’tan rahmet dileyerek, "Sen hafif taş, değil en ağır taşlardandın" dedi.
14.02.2018 Magazin
Nuray Hafiftaş kimdir?
Nuray Hafiftaş kimdir? Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti. Yaşanan bu gelişme herkesi şoke ederken Nuray Hafiftaş'ın hayatı ile ilgili bilgiler de merak edilip araştırılmaya başladı. İşte ünlü sanatçı Nuray Hafiftaş kimdir? Sorusunun yanıtı...
14.02.2018 Gündem
Son dakika: Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti...
Son dakika: Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti... Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede 53 yaşında vefat etti.
14.02.2018 Magazin
Nuray Hafiftaş'tan kötü haber!
Nuray Hafiftaş'tan kötü haber! Magazin camiasının Felaket Tellalı Onur Akay’dan kötü haber geldi. Akay, Nuray Hafiftaş'ın yoğun bakıma alındığını açıkladı.
14.02.2018 Magazin
Ahlaksız rekabetler yaşamadık
Ahlaksız rekabetler yaşamadık Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Nur Ertürk, İBB Ebu Bekir Kültür Merkezi’nde sahne aldı.
12.02.2018 Magazin
Nuray Hafiftaş'ın son hali hayranlarını korkuttu
Nuray Hafiftaş'ın son hali hayranlarını korkuttu Kanser tedavisi gören Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş'ın paylaştığı son fotoğrafta bir hayli kilo verdiği dikkatlerden kaçmadı.
5.02.2018 Magazin
Erdoğan, kanser tedavisi gören Nuray Hafiftaş'a sahip çıktı
Erdoğan, kanser tedavisi gören Nuray Hafiftaş'a sahip çıktı Usta gazeteci Ali Eyüpoğlu, kanser tedavisi gören Nuray Hafiftaş'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sahip çıktığını belirterek "Ameliyat masrafları için hastaneyi arayarak devreye girdi" dedi.
26.01.2018 Gündem
Doktoru açıkladı: Nuray Hafiftaş...
Doktoru açıkladı: Nuray Hafiftaş... Geçirdiği kalın bağırsak ameliyatının ardından bir süredir kanser tedavisi gören Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş'ın tedavisine devam ediliyor. Hafiftaş'ın dokturu karaciğerinde lezyonların gözlendiğini ve hızlı bir şekilde tedavi sürecine devam ettiklerini ifade etti.
16.01.2018 Magazin
Nuray Hafiftaş hakkında flaş açıklama!
Nuray Hafiftaş hakkında flaş açıklama! Kanser tedavisi devam eden Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.
15.01.2018 Magazin
Nuray Hafiftaş'tan kötü haber! Doktoru açıkladı...
Nuray Hafiftaş'tan kötü haber! Doktoru açıkladı... Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, geçtiğimiz temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle özel bir hastanede tedavi görmeye başladı. Hafiftaş'ın doktoru, 53 yaşındaki sanatçının sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.
4.01.2018 Magazin
Usta sanatçı Nuray Hafiftaş'tan haber var!
Usta sanatçı Nuray Hafiftaş'tan haber var! Kolon ve Karaciğer kanseri teşhisi konulan 53 yaşındaki Nuray Hafitaş'tan haber var!
21.12.2017 Magazin
Arif Susam'ın kanser olduğu haberlerini eşi yalanladı
Arif Susam'ın kanser olduğu haberlerini eşi yalanladı Selami Şahin'in "Arif Susam kansere yakalanmış" şeklindeki açıklamasını yalanlayan ünlü şarkıcının eşi, "Selami Şahin'in bahsettiği Arif, Arif Sağ. Muhabirler yanlış anlamış" dedi.
3.12.2017 Magazin
Benim için dua edin!
Benim için dua edin! TÜRK Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş’a kanser teşhisi konuldu.
30.11.2017 Magazin
Nuray Hafiftaş kimdir?
Nuray Hafiftaş kimdir? Nuray Hafiftaş kimdir sorusu sıklıkla araştırılmaya başlandı. Halk müziğinin güzel ve başarılı ismi Nuray Hafiftaş'a kanser teşhisinin konulması gündeme bomba gibi düştü. İşte Nuray Hafiftaş'ın merak edilen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Nuray Hafiftaş'tan çok kötü haber! Kanser...
Nuray Hafiftaş'tan çok kötü haber! Kanser... Türk halk müziginin yeşil gözlü kraliçesi olarak anılan Nuray Hafiftaş'a kanser teşhisi konuldu. Türk halk müziğine 100'e aşkın beste kazandıran 53 yaşındaki usta sanatçı kanserle mücadele ediyor.
30.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nuray Hafiftaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nuray hafiftaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.