Dut

Dut

Son dakika dut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dut gelişmeleri de dahil olmak üzere 317 dut haberi bulunmuştur. Tüm dut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalılara önemli uyarı geldi! Yatmadan 1-2 saat önce yemek yemeyi kesin
Adanalılara önemli uyarı geldi! Yatmadan 1-2 saat önce yemek yemeyi kesin Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, uyku kalitesinin metabolizmaya sağladığı katkıya dikkat çekerek, "Her gün mutlaka 6 ila 8 saat uyuyun. Uyku probleminiz var ise yatmadan 1-2 saat öncesinde yemek yemeyi sonlandırmış olun. Çay, kahve yerine melisa ve papatya çayı için" dedi
6.03.2024 Adana
Meyve ağaçları kış ortasında çiçek açıp meyve verdi! Şaşırtan gelişme
Meyve ağaçları kış ortasında çiçek açıp meyve verdi! Şaşırtan gelişme Adana’nın Kozan ilçesinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle ağaçlara çiçek açıp meyve verdi.
12.02.2024 Adana
Dut Kurusu Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...dut Kurusu Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Dut Kurusu Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...dut Kurusu Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Dut kurusu hem sağlıklı hem de hızlı kilo verdiren kürlerin başında yer almaktadır. Sindirimi en hızlı çalıştıran besinlerden biri duttur. Dut içerisinde barındırdığı vitaminleri ile kalsiyum alımını desteklemektedir. Kilo vermek isteyen kişiler bir yandan da vitamin kazanma hedefi içerisindedir.
16.12.2023 Sağlık
BİM 21 Temmuz aktüel katalog 2023 yayınlandı! Aşure Günü'nde tüm malzemelerin fiyatları düştü!
BİM 21 Temmuz aktüel katalog 2023 yayınlandı! Aşure Günü'nde tüm malzemelerin fiyatları düştü! BİM aktüel 21 Temmuz aktüel katalog 2023 yayınlandı. Aşure Günü'nün yaklaşmasıyla birlikte zincir markette tüm ürünler de indirim yapıldı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği katalogda birbirinden farklı pek çok üründe fiyatlar düştü. Fındık içi, dut kurusu, hazır aşure, çiğ badem gibi aşurelik fiyatları indi. Öte yandan katlanabilir bisiklet, teknolojik ürünler ve mutfak malzemelerinde fırsat ürünler yer aldı. İşte 21 Temmuz BİM aktüel katalog 2023...
20.07.2023 Ekonomi
Avcılar'da ağaç ATM'lerin üzerine devrildi! Para çekmeye devam ettiler
Avcılar'da ağaç ATM'lerin üzerine devrildi! Para çekmeye devam ettiler Avcılar'da bir bölümü çürüyen dut ağacı gürültü ile 4 ATM kabininin üzerine düştü. Ağacın düşmesine rağmen ATM’de işlemini sürdüren bir adamın kartını almaya çalıştığı, bazı müşterilerin de üzerinde ağaç gövdesi görmelerine rağmen gelip para çektiği görüldü.
18.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay çadır satışına giremez, bu beni üzdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay çadır satışına giremez, bu beni üzdü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimi öncesi gençlerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Meydanlar zaten konuşuyor. Anketlere falan pek inanmam. Meydanların dili neyse bizim için çok önemli." dedi. Erdoğan, Kızılay'ın çadır satışıyla da ilgili olarak, "Kızılay böyle bir çadır satma fiiline işine giremez ve süratle de tabii bu yanlışı düzeltmesi gerekir" açıklamasında bulundu.
11.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "14 Mayıs günü sandıktan bir kez daha zaferle çıkacağız. Kandil'deki terör baronları dışında kimse kaybetmeyecek. Baronların uzantısı olan HDP'yi artık Erzurum'da siliyor muyuz? Pensilvanya'daki hain dışında kimse üzülmeyecek. Milleti tehdit eden yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak." dedi
5.05.2023 Gündem
Yeni Altay tankı TSK'ya teslim edildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimizi tam bağımsız savunma sanayii olarak belirledik
Yeni Altay tankı TSK'ya teslim edildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimizi tam bağımsız savunma sanayii olarak belirledik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde, Yeni Altay Tankının testleri için TSK'ya Teslimi Töreni'nde açıklamalarda bulundu. "Hedefimizi tam bağımsız savunma sanayii olarak belirledik" diyen Erdoğan, konuşmasında "Diğer savunma projeleri gibi pek çok zorlukla karşılaştık. Projemiz engellenmeye çalışıldı. Maruz kaldığımız onca saldırıya rağmen pes etmedik. Daha iyisini için canla başla çalıştık. Yerli ve milli alt sistemler tasarladılar. Birçok yeni sistemi tankımıza entegre ettiler. Ortaya yeni Altay çıktı. Ordumuz tarafında testleri tamamlandıktan hemen sonra seri üretime başlayacağız." ifadelerini kullandı.
23.04.2023 Gündem
Çin'de gökyüzünden solucan yağdı! Şok eden görüntüler için açıklama geldi...
Çin'de gökyüzünden solucan yağdı! Şok eden görüntüler için açıklama geldi... Dünya Çin'den gelen görüntüleri konuşuyor. Gökyüzünden yağan solucanlar caddedeki yayaların ve arabaların üstüne yağdı. Dünyayı şok eden görüntüler için açıklama geldi. İşte viral olan görüntülere ilişkin iddialar ve yorumlar...
13.03.2023 Dünya
Yusufeli Barajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak
Yusufeli Barajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan, Artvin'in Yusufeli ilçesinde Çoruh Nehri üzerine inşa edilen Türkiye'nin en yüksek, dünyanın ise 5’inci en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı'nın, 22 Kasım'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açılacağı duyuruldu.
19.11.2022 Gündem
18 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM’de bu salı hangi ürünler indirimli, neler var? BİM 18 Ekim aktüel ürünler indirimli liste yayınlandı!
18 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM’de bu salı hangi ürünler indirimli, neler var? BİM 18 Ekim aktüel ürünler indirimli liste yayınlandı! BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler listesi merak ediliyor. 18 Ekim BİM aktüel ürünler kataloğuna bu salı da birbirinden farklı ürünler raflardaki yerini alacak. BİM indirimli ürünler listesinde Fiskobirlik 800 gr Fındık Kreması, Miskos 240 gr Antep Fıstıklı Çekme Helva, hindi fileto ve temizlenmiş hamsi gibi ürünler yer alıyor. İşte, 18 Ekim Salı haftanın BİM aktüel ürünler kataloğu tam liste...
18.10.2022 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli: Tarihimize ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz.
MHP lideri Bahçeli: Tarihimize ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince düzenlenen "2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı'nda konuşuyor. MHP lideri Bahçeli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sözlerine tepki gösterirken "Biz tarihimizi ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz. Türk tarihi onların tarihi değildir" ifadelerini kullandı.
18.09.2022 Siyaset
Bu besinler kansızlıkla savaşıyor
Bu besinler kansızlıkla savaşıyor Türkiye’de demir yetersizliği anemisi görülme sıklığı giderek artıyor. Kansızlık özellikle çocuklarda, gebe ve emzikli kadınlarda sıklıkla ortaya çıkıyor.
16.09.2022 Sağlık
Paraya para demiyor! Sipariş yağıyor! Bulduğu yöntem...
Paraya para demiyor! Sipariş yağıyor! Bulduğu yöntem... Malatya’nın Darende ilçesi Balaban Mahallesinde oturan Mehmet Önder, 100 adet yerli aşı dut fidanı yetiştirdi. Önder’in 4 yaşındaki fidanlardan aldığı verim oldukça bol ve bereketli oldu. Genç girişimcinin ürettiği ürünlere ise talep yağıyor.
12.08.2022 Yaşam
40 günde 6 bin lira net kazanç sağlıyor! Masrafı da yok
40 günde 6 bin lira net kazanç sağlıyor! Masrafı da yok 100 yıllık geleneksel ipekböceği yetiştiriciliği, sıfır masrafla 40 gün gibi kısa bir sürede yalnızca 1 kutu ile ortalama 6 bin TL gelir sağlıyor.
24.06.2022 Ekonomi
Kan şekeri seviyesini kontrol ediyor, kanserin her türlüsü ile savaşıyor! Tam bir doğal antibiyotik, asırlardır şifa dağıtıyor...
Kan şekeri seviyesini kontrol ediyor, kanserin her türlüsü ile savaşıyor! Tam bir doğal antibiyotik, asırlardır şifa dağıtıyor... K ve C vitamini bakımından çok zengin, kollajen sentezini artırıyor. Kemik dokusu gelişimine yardımcı oluyor, kan pıhtılaşması için gerekli bir bileşen görevi görüyor. Riboflavin içeriyor, kötü kolesterol seviyelerini düşürüyor, kan şekeri seviyelerini kontrol altında tutuyor. Tip 2 diyabetin tedavisinde kullanılan ilaç ile benzerlik gösteriyor, vücudun şeker seviyesini optimum bir aralıkta tutmaya yardımcı oluyor. Tümör hücrelerinin büyümesini ve yayılmasını engelliyor, kansere karşı koruyan antioksidanlar bakımından oldukça zengin. Bağışıklığı arttırıyor, kolon kanseri, cilt kanseri, prostat kanseri ve tiroidle mücadeleye yardımcı oluyor. Doğal bir antibiyotik olan bu besin kalp krizi riskini azaltmaya yardımcı oluyor, grip ve soğuk algınlığı gibi enfeksiyonel hastalıklardan korumaya yardımcı oluyor. Demir bakımından zengin olduğu için anemiyi tedavi ediyor, yorgunluk ve baş dönmesi gibi anemi belirtilerini sonlandırıyor. Saçların beyazlamasını önlemede yardımcı oluyor, ölümcül hastalıklara karşı koruyor. Bursa'da bin yaşındaki ağacı ile ilgili odağı olan bu meyve şifa bulmak isteyenlerin uğrak yeri haline geldi. İşte her derde deva bu besinin saymakla bitmeyen faydaları...
1.06.2022 Sağlık
Bu meslek 40 günde 20 bin lira kazandırıyor! Devlet desteği de var...
Bu meslek 40 günde 20 bin lira kazandırıyor! Devlet desteği de var... 40 gün içinde 20 bin lira kazanç sağlıyorlar. Devlet desteği de var. Unutulmaya yüz tutan ata mesleklerinden ipek böceği besiciliği Batman'ın Sason ilçesinde, koza çiftliklerinde yeniden hayat bulmaya başladı. İpek böceği yetiştiriciliğinin aileleri için yeni bir gelir kapısı oluşturduğunu ifade eden Sezer Çetinkaya, "Güzel bir getirisi var. Bu yılki gelir hasılatı olarak 200 kilo bir ürün elde etmeyi hedefliyoruz. Kilogram fiyatı 130 ile 150 lira arasında satışa sunuyoruz. Ayrıca devletimiz de destek sağlamaktadır" ifadelerini kullandı.
30.05.2022 Ekonomi
Bir kere denediler ama sonu felaketle bitti! Burada 400 yıldır davul çalmak yasak...
Bir kere denediler ama sonu felaketle bitti! Burada 400 yıldır davul çalmak yasak... Balıkesir’in Sındırgı ilçesine bağlı Hisaralan Mahallesi'nde yüz yıllardır davul çalmak yasak. Yıllardır köylerinde düğün ve Ramazan aylarında davul çalınmadığını ifade eden Mahalle Muhtarı Sezgin Altınöz, İbrahim Dede'nin istekleri köyümüzde kuşaktan kuşağa yerine getiriliyor. Zaten bunu bilen davulcular da köye düğüne geldiği zaman davul çalmıyor. Ancak yakın zamanda köyümüz sakinlerinden bir kişi oğlunu evlendirirken zorla davulcuya davul çaldırmak istedi. Davul çalınmaya başlayınca düğün evinde yangın çıkıyor. Onun için köyde o gündür bugündür davul çalınmıyor” dedi.
1.05.2022 Yaşam
26 Nisan BİM kataloğu 2022! BİM’de bu salı neler var? BİM 26 Nisan 2022 kataloğu yayınlandı! 26 Nisan 2022 BİM aktüel ürünler kataloğu!
26 Nisan BİM kataloğu 2022! BİM’de bu salı neler var? BİM 26 Nisan 2022 kataloğu yayınlandı! 26 Nisan 2022 BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM 26 Nisan 2022 kataloğu yayınlandı. BİM aktüel ürünler 26 Nisan kataloğunda bu hafta raflardaki yerini alacak. Her hafta Salı ve Cuma günü yayınlanan BİM indirimli ürünler listesinde bu hafta temizlik ürünlerinden kahvaltılık ürünlere, bebek ürünlerinden atıştırmalıklara kadar birçok ürün vatandaşa sunuldu. İşte, 26 Nisan BİM Aktüel ürünler kataloğu ile 26 Nisan BİM indirimleri…
26.04.2022 Ekonomi
Gonca Vuslateri'den annelik itirafı!
Gonca Vuslateri'den annelik itirafı! Yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren oyuncu Gonca Vuslateri, annelik itirafı ile sosyal medyayı salladı.
19.04.2022 Magazin
Aşık Veysel sözleri ve şiirleri! Kısa, uzun seçenekli aşk temalı resimli Aşık Veysel Türkülerinde geçen sözler: Uzun ince bir yoldayım, bu bendeki aşk olmazsa, kara toprak…
Aşık Veysel sözleri ve şiirleri! Kısa, uzun seçenekli aşk temalı resimli Aşık Veysel Türkülerinde geçen sözler: Uzun ince bir yoldayım, bu bendeki aşk olmazsa, kara toprak… Aşık Veysel sözleri ile ilgili yapılan aramalar Aşık Veysel’in ölüm yıldönümü nedeniyle gündem oldu. ‘Büyük Halk Ozanı’ Aşık Veysel 21 Mart 1973 yılında Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Sivrialan köyünde yaşamını yitirdi. Ardından ise birbirinden anlamlı, derin sözleri olan şiirler, sözler ve türküler bıraktı. Aşık Veysel'in türkülerinde geçen en güzel sözleri ise ölüm yıldönümü vesilesiyle derledik. Kısa, uzun seçenekli aşk temalı resimli Aşık Veysel sözleri…
21.03.2022 Gündem
Kilosu 500 TL'den satılıyor! Katar, Dubai ve Avrupa ülkeleri sırada...
Kilosu 500 TL'den satılıyor! Katar, Dubai ve Avrupa ülkeleri sırada... Türkiye’nin yaz kış tarımda üretim merkezlerinin başında gelen illerden Mersin’de örtü altında turfanda kayısı çağlasının hasadı yapıldı. Sezonun birinci hasadı olması nedeniyle çiftçiye destek amaçlı ilk 1 kilogramı 500 TL’den alıcı buldu.
2.03.2022 Ekonomi
İ harfi ile hayvan isimleri nelerdir?
İ harfi ile hayvan isimleri nelerdir? İ harfi ile başlayan pek çok duyulan duyulmayan hayvan isimleri bulunuyor. Kimi zaman kelime oyunlarında kimi zaman da hayvanlar alemini yakından tanımada insanların merak ettikleri i harfli hayvan isimleri bulunuyor. Peki, İ harfi ile hayvan isimleri nelerdir? İ ile başlayan hayvanlar ne? İşte detaylar…
21.02.2022 Gündem
Annesiyle babasının katilini bulana 1 milyon lira ödül verecek
Annesiyle babasının katilini bulana 1 milyon lira ödül verecek Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde annesi ve babası 3 yıl önce evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan iş adamı Mesut Ala, katilleri bulana 1 milyon lira ödül vereceğini söyledi.
5.02.2022 Yaşam
Belirtiler çok benzer, 4 kat daha fazla bulaşıyor! 'Çocuğunuzu okula göndermeyin' uyarısı
Belirtiler çok benzer, 4 kat daha fazla bulaşıyor! 'Çocuğunuzu okula göndermeyin' uyarısı Koronavirus ve İnfluenza’nın RNA virüsü ailesinden olması nedeniyle benzer ve ortak yanlarının olduğunu belirten Uzm. Dr. Musa Bostancıoğlu, “Her ikisinde de ateş, öksürük, kas ağrıları, yorgunluk, burun tıkanıklığı veya akıntısı, bazen kusma ve ishal gözlenebiliyor. Bu nedenle her iki viral enfeksiyonda da korunma, mesafe ve hijyene dikkat etmek, hastalığın ne olduğu belli olana kadar en az 2 gün, tanı konulunca İnfluenza’da 7 gün, Kovid-19’da ise 10 gün çocukları okula göndermemek gerekiyor” dedi.
4.02.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Dut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.