Dudak

Dudak

Son dakika Dudak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dudak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dudak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dudak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dudak gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.584 dudak haberi bulunmuştur. Tüm dudak haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrfan Can Kahveci çılgınlığı! Fenerbahçe'ye veda ediyor, yeni takımını açıkladılar
İrfan Can Kahveci çılgınlığı! Fenerbahçe'ye veda ediyor, yeni takımını açıkladılar Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertliler, bir yandan da gelecek sezon çalışmalarına devam ederken, takımın yıldız isimlerinden olan İrfan Can Kahveci ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Yıldız oyuncu için yapılan teklif duyurulurken, dudak uçuklatan teklif de ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
24.04.2024 Fenerbahçe
Dudak uyuşması neden olur, nasıl geçer?
Dudak uyuşması neden olur, nasıl geçer? Dudaklarda karıncalanma ve uyuşma oldukça nadir durumlarda görülen belirtilerdendir. Sık sık yaşanılması halinde endişeye neden olan dudak uyuşması çoğu zaman felç riski ile ilişkilendirilir. Stres, soğuğa maruz kalma veya alerjik durumlarda da ortaya çıkabilen dudak uyuşması sık yaşanıyorsa mutlaka bir doktora başvurmak gerekiyor. Peki, Dudaklarda karıncalanma neden olur? Dudak uyuşması neden olur? Üst dudak uyuşması neden oluyor, nedenleri ne? İşte dudak uyuşmasının nedenleri...
22.04.2024 Sağlık
Uçuk geçiren doğal yöntemde süre sadece 10 dakika - Virüs, bakteri ve mantarı yakıp kavuruyor
Uçuk geçiren doğal yöntemde süre sadece 10 dakika - Virüs, bakteri ve mantarı yakıp kavuruyor Uçuk özellikle dudak etrafında oluşan ağrılı bir yaradır. Herpes enfeksiyonundan dolayı oluşur ve genellikle bir virüs sebebiyledir. Kremler ya da merhemler işin klasik tedavisinde vardır. Ancak bazı doğal yöntemler daha iyi iş görürler.
21.04.2024 Yaşam
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bu Akşam Kızılcık Şerbeti var mı, 12 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bayram nedeniyle ara verilen dizilerin akıbeti sorgulanıyor. Kızılcık Şerbeti hayranları bu akşam dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12.04.2024 Magazin
Aşiret düğününde toplanan para dudak uçuklattı
Aşiret düğününde toplanan para dudak uçuklattı Şırnak’ın Uludere ilçesinde Goyan aşiretine mensup Semih Altürk ile Jiyan Altürk, dünyaevine girdi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı, 2 gün 2 gece süren düğünde gelinle damada 2 milyon liralık altın ve para takıldı.
12.04.2024 Gündem
Hadise'nin yaptığı reklam anlaşması dudak uçuklattı
Hadise'nin yaptığı reklam anlaşması dudak uçuklattı Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, 31 Mart'ta yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Sandığa giderken görüntülenen ünlülerden Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla dikkat çekti.
1.04.2024 Magazin
Borsa rakip tanımıyor! 4 yıldaki kazanç oranı dudak uçuklattı, işte en çok kazandıranlar...
Borsa rakip tanımıyor! 4 yıldaki kazanç oranı dudak uçuklattı, işte en çok kazandıranlar... Borsa İstanbul, enflasyonun yüzde 360 olduğu son 4 yılda yüzde 803 yükseldi. Bu dönemde dolar yüzde 419, altının gram fiyatı yüzde 575 arttı. 107 hissede yükseliş yüzde 2 bini, 211 hissedeki yükseliş ise yüzde bini geçti.
25.03.2024 Ekonomi
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
‘Ya aşkım’ diyerek paylaştı! Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a aldığı saatin fiyatı dudak uçuklattı!
‘Ya aşkım’ diyerek paylaştı! Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a aldığı saatin fiyatı dudak uçuklattı! Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Gülseren Ceylan, son olarak sevgilisinin hediye aldığı saati takipçileriyle paylaşmasıyla adından söz ettirdi. Ünlü bir markaya ait saatin fiyatı ise dudak uçuklattı.
16.03.2024 Magazin
Doyasıya eğlendiler: Şehit çocukları için anlamlı dayanışma
Doyasıya eğlendiler: Şehit çocukları için anlamlı dayanışma Biz De Varız Destekleme Derneği ve Adana Rotary Kulübü ‘Şehitlerimizi Unutmadık, Unutmayacağız’ temalı karma spor etkinliği gerçekleştirdi.
11.03.2024 Adana
Galatasaray'ın Gardi'ye ödeyeceği rakam dudak uçuklattı!
Galatasaray'ın Gardi'ye ödeyeceği rakam dudak uçuklattı! Trendyol Süper Lig'de sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Galatasaray, 75 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Sarı-kırmızılı takımın son dönemlerdeki transferlerinde aracılık eden menajer George Gardi için ödenecek rakam dudak uçuklattı.
7.03.2024 Galatasaray
Petek Dinçöz'ün özel tasarım takılarının değeri dudak uçuklattı!
Petek Dinçöz'ün özel tasarım takılarının değeri dudak uçuklattı! 1997'de katıldığı Kıbrıs Güzellik Yarışması'nda ikinci olan, iki yıl sonra ise Basın Güzeli seçilen Petek Dinçöz, mesleki hayatının başlangıcı olan Girne'de müzik ziyafeti sundu. Özel tasarım takılarıyla konser veren ünlü şarkıcı, "Elektrikler kesilir de beni kaçırırlarsa artık nerede bulursunuz bilemiyorum" dedi.
24.02.2024 Magazin
"Kalıcı makyajda büyük tehlike! Sağlığı tehdit ediyor
"Kalıcı makyajda büyük tehlike! Sağlığı tehdit ediyor Kadınların özellikle son yıllarda talep gösterdiği kalıcı makyaj uygulamalarının cilt sağlığına zararlı olduğunu söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Eda Yıldırım, “Estetik açıdan pratik gözükse de bu uygulamalar cilt sağlığına zararlı. Yoğun alüminyum içeren kimi ürünler, vücut üzerinde ciddi yan etkilere ve hastalıklara neden oluyor, sağlığı tehdit ediyor" dedi.
22.02.2024 Yaşam
Hande Erçel'in kombinin fiyatı dudak uçuklattı! Londra'dan paylaştı, beğeni yağdı
Hande Erçel'in kombinin fiyatı dudak uçuklattı! Londra'dan paylaştı, beğeni yağdı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından İngiltere'de çekilen pozlarını paylaştı. Ünlü isim, peş peşe yayınladığı karelerle 1 milyondan fazla beğeniye ulaşırken; tarzının bedeli de ortaya çıktı.
5.02.2024 Magazin
Çukur Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Çukur Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar?
Çukur Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Çukur Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar? Çukur aynalar ışığı odaklamak için kullanılır. Merceklere de benzeyen çukur aynaların günlük hayatta çok fazla kullanımları bulunur. Çukur aynalar çeşitli yerlerde ve ihtiyaca göre kullanılır. Genellikle bilim insanları teleskop ve mikroskoplarda da çukur aynaları kullanırlar. 
3.02.2024 Yaşam
Zaha, Tete derken Ziyech bombası patladı! Suudi Arabistan'dan dudak uçuklatan teklif
Zaha, Tete derken Ziyech bombası patladı! Suudi Arabistan'dan dudak uçuklatan teklif Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da Sacha Boey'un ardından bir ayrılık daha. Galatasaray'da Hakim Ziyech ile yollar ayrılıyor. Takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Faslı oyuncuya Suudi Arabistan'dan reddedilmesi zor bir teklif geldi. İşte detaylar...
1.02.2024 Galatasaray
Uçuk Nasıl Geçer? Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Uçuk Nasıl Geçer? Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Uçuk pek çok sebepten dolayı meydana gelebilir. Sıklıkla dudak, burun ve çene bölgesinde görülür. Oldukça acı veren ve rahatsız edici bir durumdur. Yemek yemeyi, konuşmayı zor hale getirir. İltihaplı olması halinde bulaşabilir, bir virüs çeşididir.
17.01.2024 Sağlık
Gustavo Henrique, Corinthians'a imza attı! Dudak uçuklatan bedel
Gustavo Henrique, Corinthians'a imza attı! Dudak uçuklatan bedel Brezilya Serie A ekiplerinden Corinthians, Real Valladolid forması giyen Gustavo Henrique'yi renklerine bağladı. Jorge Jesus zamanında Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı stoperin serbest kalma bedeli şok etti.
16.01.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Sandığa gölge düşürülmesine izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Sandığa gölge düşürülmesine izin vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Valiler Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son günlerde karşımıza çıkan 28 Şubatvari müsamerelerin gerisindeki güçleri de hevesi de gayet iyi biliyoruz. Bu bayat oyunların gayesi bizim asıl vizyonumuzdan uzaklaştırmaktır. Bugüne kadar başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar" dedi.
10.01.2024 Gündem
Nefes Darlığı Nasıl Geçer? Nefes Darlığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Nefes Darlığı Nasıl Geçer? Nefes Darlığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Günümüzde pek çok hastalık belli belirtiler göstermektedir. Nefes darlığı da en yaygın görülen hastalıklar arasında yer alır. Kişinin yeteri kadar nefes alamaması sonucu ortaya çıkan nefes darlığı, psikolojik olabildiği gibi göğüs hastalıklarından da kaynaklanmaktadır. 
8.01.2024 Sağlık
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı Müşterileri arasında Kardashianlar, top modeller, star oyuncular bulunan Amerikalı doktor Simon Ourian, son işlemlerden birisini de Meryem Uzerli'ye yaptı. Meryem Uzerli ise güzelliği için çok para ödedi.
7.01.2024 Magazin
B Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok B Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi...
B Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok B Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi... B vitaminleri suda çözünen vitaminlerdir ve vücutta depolanmaz. Bu nedenle gıdalardan düzenli olarak vücuda alınması gereken bir vitamin grubudur.
5.01.2024 Sağlık
İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasında soğuk rüzgarlar esiyor! İbo'dan şaşırtan hamle!
İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasında soğuk rüzgarlar esiyor! İbo'dan şaşırtan hamle! İbrahim Tatlıses (71) ile şarkıcı kızı Dilan Çıtak'ın (34) arası "Kuşadası'nda ev" krizi yüzünden açılmıştı. Buzları eriten ikiliden Dilan Çıtak, sosyal medyada "Babacığım" mesajıyla paylaşım da yapmıştı. Ünlü türkücü ile kızı arasında yeniden soğuk rüzgarlar esiyor.
26.12.2023 Magazin
Turiste fazla hesap çıkaran 'müdür'lere gözaltı
Turiste fazla hesap çıkaran 'müdür'lere gözaltı Beyoğlu’ndaki eğlence mekânlarında turistlere fazla hesap çıkartan, ödemeyenleri de darp ederek yağmalayan 68 kişi gözaltına alındı.
23.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dudak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dudak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.