Gazete Vatan Logo
Magazin 12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?

12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?

Bu Akşam Kızılcık Şerbeti var mı, 12 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bayram nedeniyle ara verilen dizilerin akıbeti sorgulanıyor. Kızılcık Şerbeti hayranları bu akşam dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?

12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, sorusuna yanıt aranıyor. Son bölümüyle merakları arttıran dizinin yeni bölümü için araştırmalar hızlandı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Alev ile Apo’nun lüks bir evde dudak dudağa öpüşüyor. İzleyicileri şaşırtan sahnenin ardından bayram arası yaşandı. Peki, 12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu hafta yok mu?

KIZILCIK ŞERBETİ BU AKŞAM VAR MI?

Kızılcık Şerbeti dizisi bu akşam yayınlanmayacak. 12 Nisan Cuma günü Ramazan Bayramı’nın 3. günü olduğu için dizi setleri tatillerine devam ediyor.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti bu hafta ekrana gelmeyecek. Kızılcık Şerbeti 59. bölüm 19 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’da Show TV’de yayına girecek.

Kızılcık Şerbeti 59 bölüm fragmanı Ünalların dört gözle beklediği Fatih ile Görkem düğünü ardından gerçekler ortaya saçıldı. Doğa’dan sonra kendi istediği gibi bir gelin bulan Pembe, Görkem’in bir anda değişmesiyle çok şaşırdı. Ne yapacağını bilemeyen Pembe Fatih’i işlemeye başladı. Görkem’in Cemre’nin odasını kendisine giyinme odası yapacağını öğrenince çıldıran Pembe, Fatih’i de arkasına aldı. Çimen’in, Görkem’in düğününe gelmemiş olması babası Kayhan’ı düşündürmeye başladı. Gökhan’ın karşısına çıkan Kayhan kızının peşini bırakmamaya karar verdi.

Haberin Devamı