Dr House

Dr House

Son dakika dr house haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dr house ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dr house haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dr House

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dr house gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 dr house haberi bulunmuştur. Tüm dr house haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Dr. House fanları da bizi izliyor"
"Dr. House fanları da bizi izliyor" Kanal D’nin gerek senaryosu gerekse oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren dizisi Hekimoğlu, yeni sezona başlıyor.
1.09.2020 Televizyon
Hekimoğlu 1. Bölüm Fragmanı yayında!
Hekimoğlu 1. Bölüm Fragmanı yayında! Merakla beklenen Hekimoğlu dizisi Salı günü saat 20.00'da Kanal D'de başlıyor!
12.12.2019 Televizyon
Hekimoğlu’nun 2. fragmanı yayınlandı: Hekimoğlu dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve başlama tarihi!
Hekimoğlu’nun 2. fragmanı yayınlandı: Hekimoğlu dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve başlama tarihi! Yayınlandığı ülkelerde büyük bir beğeni toplayan ve reyting rekorları kıran ‘’House M.D’’ dizisi, Türkiye’de Hekimoğlu adıyla yakında Kanal D’de ekranlarında yayınlanacak. Dizinin 2.fragmanı yayınlandı. Hekimoğlu dizisi ne zaman başlayacak? Konusu ve oyuncu kadrosu!
23.11.2019 Televizyon
Halit Ergenç serveti geri çevirdi
Halit Ergenç serveti geri çevirdi 'House' dizisinin yerli uyarlamasında 'Dr. House' karakterini canladıracak olan Halit Ergenç, son anda vazgeçti.
25.08.2019 Magazin
Ekranın asi çocuğu PİYANO BAŞINDA
Ekranın asi çocuğu PİYANO BAŞINDA Bugün Harbiye Açıkhava’da Caz Festivali kapsamında ünlü Dr House yani oyuncu, müzisyen, yazar Hugh Laurie’nin blues ezgilerini dinleyeceğiz...
8.07.2014 Magazin
'Dr. House' gitarıyla İstanbul'da...
'Dr. House' gitarıyla İstanbul'da... Polüler dizilerden Dr. House'ın başrol oyuncucusu Hugh Laurei, İstanbul'da konser verecek.
25.03.2014 Kültür Sanat
Dizi gerçekten hayat kurtardı!
Dizi gerçekten hayat kurtardı! Aynı belirtileri gösterince...
7.02.2014 Dünya
Kripto Kraliçe Ruja Ignatova! Dünyanın en büyük vurgunlarından birini yaptı
Kripto Kraliçe Ruja Ignatova! Dünyanın en büyük vurgunlarından birini yaptı Ruja Ignatova kendine Kripto Kraliçe adını takmıştı. Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek insanların milyarlarca eurosunu aldı. İki yıl sonra sırra kadem bastı. 'Kayıp Kripto Kraliçe' podcast yayınını hazırlayan Jamie Bartlett, Ignatova'nın bunu nasıl başardığını ve şimdi nerede saklanıyor olabileceğini araştırdı.
28.11.2019 Dünya
MIXX Awards Türkiye ödülleri sahiplerini buldu
MIXX Awards Türkiye ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 6.’sı düzenlenen ve dijitalin Oscar’ı olarak görülen MIXX Awards Türkiye’nin ödül töreni 24 Şubat 2016 Çarşamba akşamı Shangri-La Bosphorus’ta gerçekleştirildi. Gecenin sunuculuğunu Ece Sükan üstlendi.
26.02.2016 Ekonomi
2011 Yılının Nitelikli Yapıları Arkiv Seçkileri'nde
2011 Yılının Nitelikli Yapıları Arkiv Seçkileri'nde Arkitera Mimarlık Merkezi'nin, Türkiye'deki mimarlık üretimini belgelemek amacıyla bu yıl beşincisini gerçekleştirdiği ARKİV Seçkileri'nin sonuçları belli oldu.
13.02.2012 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Dr House ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dr house haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.