Dövme Sildirme

Dövme Sildirme

Son dakika dövme sildirme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dövme sildirme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dövme sildirme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dövme Sildirme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dövme sildirme gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 dövme sildirme haberi bulunmuştur. Tüm dövme sildirme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı! Akın ettiler
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı! Akın ettiler Adana'da 14 Şubat Sevgililer Gününde, sevgilisinin ismini dövme yaptıran daha sonrada ayrılan şahıslar dövme sildirme telaşına kapıldı.
15.02.2024 Adana
Yara izleri nasıl geçer? Derin yara izlerinden kurtulmak mümkün mü?
Yara izleri nasıl geçer? Derin yara izlerinden kurtulmak mümkün mü? Özellikle ergenler arasında sık gözlenen yaralar, dövme ve derin yaralanmalar nedeniyle oluşan izler kalıcı olabilir. Bu izlerin ömür boyu kalıcı olması, kendine özgü görüntüsü nedeniyle kolay fark edilmesi ve toplum tarafından önyargıyla karşılanması nedeniyle günlük yaşamda ciddi sıkıntılara yol açıyor. Peki, Yara izleri nasıl geçer? Derin yara izlerinden kurtulmak mümkün mü? Prof. Dr. Cengiz Açıkel yara izi tedavisi hakkında bilgi verdi.
7.10.2020 Sağlık
"Dövmeden kurtulmanız mümkün"
"Dövmeden kurtulmanız mümkün" Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek, istenmeyen dövmelerden kurtulmanın mümkün olabildiğini belirtti.
20.06.2019 Sağlık
Açık renk dövme yaptırmadan önce düşünün
Açık renk dövme yaptırmadan önce düşünün Dr. Ata Nejat Ertek dövme yaptırmadan önce düşünülmesi gerektiğini söyledi.
18.07.2018 Sağlık
Dövme sildirirken yandılar!
Dövme sildirirken yandılar! İstanbul’da iki bankacı dövmelerini sildirmek için ünlü bir kliniğe gitti. Vücutlarında ikinci derece yanıklar oluşan iki arkadaş klinik ve doktora 20’şer bin liralık manevi, toplam 14 bin liralık da maddi tazminat davası açtı.
2.08.2017 Sağlık
Dövme sildirirken yandılar
Dövme sildirirken yandılar İstanbul’da iki bankacı dövmelerini sildirmek için ünlü bir kliniğe gitti. Vücutlarında ikinci derece yanıklar oluşan iki arkadaş klinik ve doktora 20’şer bin liralık manevi, toplam 14 bin liralık da maddi tazminat davası açtı
2.08.2017 Yaşam
Dövmelerinden kurtulmak isteyen genç kadının hayatı karardı
Dövmelerinden kurtulmak isteyen genç kadının hayatı karardı Adana'da, vücudundaki dövmelerden rahatsız olup sildirmek için ameliyat olan 23 yaşındaki Dilan Deniz Kılıç'ın bedeninde kalıcı izler oluştu. Psikolojisinin bozulup hayatının karardığını belirten Kılıç, doktora 500 bin liralık tazminat davası açtı.
20.07.2017 Yaşam
İstenmeyen dövmeler nasıl silinir?
İstenmeyen dövmeler nasıl silinir? Büyük bir heves ve özenle yaptırılan dövmeler kişisel, sosyal veya iş hayatında değişim gibi etkenler nedeniyle silinmek isteniyor. Peki dövmeler nasıl silinir?
20.04.2017 Sağlık
Dövme ya da kalıcı makyajı sildirmek mümkün
Dövme ya da kalıcı makyajı sildirmek mümkün Lazer teknolojileri, pratik uygulamasıyla artık istenmeyen kalıcı makyaj ve dövmelerin silinmesini sağlıyor...
24.02.2016 Sağlık
Dövme nasıl silinir?
Dövme nasıl silinir? Dövme yaptırmak son yıllarda hızla yaygınlaşıyor. Dövme yaptırmadan önce nelere dikkat etmeli, her yerde dövme yaptırılır mı ve dövme nasıl silinir?
23.11.2015 Sağlık
Dövme yaptırmak ya da vazgeçtiğiniz dövmeyi sildirmek zararlı mı?
Dövme yaptırmak ya da vazgeçtiğiniz dövmeyi sildirmek zararlı mı? Trendler, gençlik rüzgarı, sevgilinize sevginizi gösterme şekli... Verde Sağlıklı Yaşam Enstitüsü’nden Dermatoloji Uzmanı Dr. Fügen Erdoğan Çekin dövmelerin ileride pişmanlıklara yol açabileceğini söylüyor.
11.11.2015 Sağlık
Leke ve dövmelerden  kurtulmak mümkün!
Leke ve dövmelerden kurtulmak mümkün! Adını saniyenin trilyonda biri “pikosaniye”den alan ve tüm dünyada lazer teknolojinin son noktası olarak nitelendirilen PicoSil (PicoSure) artık Türkiye’de… “Amerika’da dövme sildirme konusunda fenomen haline gelen bu teknolojiyi Türkiye’ye getiren Dr. Hüseyin Tırman, “Bu sayede güneş lekelerinden ve dövmelerden kurtulmak mümkün” diyor.
6.07.2015 Magazin
Dövmeler korkulu rüya olmayacak!
Dövmeler korkulu rüya olmayacak! Zaman içinde yapılan dövmenin büyüklüğünden ya da şeklinden sıkılan, şikâyetçi olan pek çok insan, dövme sildirme yöntemlerini araştırmaya başlıyor...
26.05.2015 Sağlık
'Mucize' kremle lazer devri bitiyor mu?
'Mucize' kremle lazer devri bitiyor mu? Kanada'da bir üniversite öğrencisi kalıcı dövmeleri silen 'mucize' krem geliştirdiğini öne sürdü...
19.02.2015 Sağlık
Sildiremeyen af dilesin
Sildiremeyen af dilesin Diyanet fetvasında vücudunda dövme olanların sildirmesini bu mümkün değilse Allah’tan af dilemesi gerektiğini bildirdi
29.09.2021 Gündem
´Saç boyatır gibi dövme yaptırmayın´
´Saç boyatır gibi dövme yaptırmayın´ Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Nuri Battal ile dövme sildirme işlemini konuştuk
12.11.2010 Arşiv
Dövmesinden kurtulmak isteyenlere lazerli çözüm
Dövmesinden kurtulmak isteyenlere lazerli çözüm Dermatoloji Kliniği’nden Doç. Dr. Zennure Takcı, dövmesini sildirmek isteyenlerin pico lazer tedavisiyle daha az ağrılı ve daha konforlu şekilde sağlığına kavuşabileceğini söyledi.
16.12.2021 Sağlık
Kaş silme hakkında bilinmesi gerekenler
Kaş silme hakkında bilinmesi gerekenler Güzellik uğruna yapılan uygulamalar kimi zaman istenilen sonuçları vermez. Bunlardan biri de kaşlara yapılan kalıcı makyaj çalışmalarıdır. Yanlış malzemeyle ve tecrübesiz eller tarafından yapılan kaş uygulamaları hüsranla sonuçlanabilir. Bu durumdaki kadınların umutsuzluğa kapılmamasını söyleyen Profesyonel ve Kalıcı Makyaj Uzmanı Demet Tecir, kaş silme hakkında bilgi verdi.
9.03.2018 Sağlık
Dövmeleri lazerle sildirebilirsiniz
Dövmeleri lazerle sildirebilirsiniz Diyanet İşleri Başkanlığı’nın fetvalarına konu olan dövmelerden lazerle kurtulmak mümkün...
10.01.2015 Sağlık
Sinan’ı sildi!
Sinan’ı sildi! Şarkıcı Hadise, besteci Sinan Akçıl ile ayrılınca öfkesini böyle gösterme kararı aldı...
3.11.2010 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dövme Sildirme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dövme sildirme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.