Dosso Dossi Fashion Show

Dosso Dossi Fashion Show

Son dakika dosso dossi fashion show haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dosso dossi fashion show ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dosso dossi fashion show haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dosso Dossi Fashion Show

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dosso dossi fashion show gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 dosso dossi fashion show haberi bulunmuştur. Tüm dosso dossi fashion show haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tülin Şahin'in aralık ayında deniz keyfi!
Tülin Şahin'in aralık ayında deniz keyfi! Tülin Şahin, geçtiğimiz cuma Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkmak için Antalya’ya gitmişti. Ünlü manken, yurdun büyük bölümünde havaların iyice soğuduğu günlerde deniz ve güneşin tadını çıkardı.
22.12.2022 Magazin
Afrika'dan dikkat çeken Türkiye hamlesi! Nijer, Kongo, Kenya...
Afrika'dan dikkat çeken Türkiye hamlesi! Nijer, Kongo, Kenya... Son dakika haberi... Türkiye’nin en büyük tekstil pazarlama organizasyonu olan Dosso Dossi Fashion Show, İstanbul’da başladı. 23–25 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen etkinlik, 100 tekstil markasıyla çoğunluğu Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Kazakistan ve Orta Doğu ülkelerinden gelen yaklaşık bin alıcının buluşmasına ev sahipliği yaptı. Ancak bu yıl dikkat çeken şekilde Afrika ülkelerinden gelen alım heyetleri öne çıktı.
25.08.2021 Ekonomi
Top model Bar Refaeli Antalya'da
Top model Bar Refaeli Antalya'da Dosso Dossi Fashion Show'un açılış defilesinde baş manken olarak podyuma çıkacak olan Bar Refaeli, kente geldi.
12.06.2019 Magazin
Paris Hilton'dan Tatlıses'in kızına yakın markaj!
Paris Hilton'dan Tatlıses'in kızına yakın markaj! Geçtiğimiz hafta Antalya'da gerçekleşen Dosso Dossi Fashion Show'da baş manken olarak podyuma çıkan Paris Hilton, İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses hayranı çıktı.
15.06.2018 Magazin
Paris’ten yakın markaj
Paris’ten yakın markaj Geçtiğimiz hafta Antalya’da gerçekleşen Dosso Dossi Fashion Show’da baş manken olarak podyuma çıkan Paris Hilton, İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Tatlıses’i sosyal medyadan takibe aldı.
14.06.2018 Magazin
Güzeller geçidi
Güzeller geçidi Antalyta’da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show, birbirinden renkli anlara sahne oldu.
11.06.2018 Magazin
Paris Hilton Antalya'da zor anlar yaşadı
Paris Hilton Antalya'da zor anlar yaşadı Antalya'da düzenlenen Türkiye'nin en büyük moda organizasyonu Dosso Dossi Fashion Show'da, Amerikalı moda tasarımcısı, model ve aktris Paris Hilton, düşme tehlikesi atlattı.
11.06.2018 Magazin
Çocuğumun ismi İstanbul olabilir
Çocuğumun ismi İstanbul olabilir ANTALYA’DA bu yıl 26’ncısı düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkacak dünyaca ünlü sosyetik model Paris Hilton, New York’tan Antalya’ya geldi.
10.06.2018 Magazin
Paris Hilton, Antalya'ya böyle geldi
Paris Hilton, Antalya'ya böyle geldi DOSSO Dossi Fashion Show ve The Land of Legends Theme Park ortaklığında yarın Antalya'da gerçekleştirilecek defilede podyuma çıkacak Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, nişanlısı Amerikalı aktör Chris Zykla ile Antalya'ya geldi. Çift, el ele tutuşarak CIP kapısından çıktı.
9.06.2018 Magazin
Merhaba Türkiye
Merhaba Türkiye 10 HAZİRAN’DA Antalya’da gerçekleştirilecek Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkacak Paris Hilton’dan Türkçe mesaj geldi.
27.05.2018 Magazin
Paris’in  partneri Musti
Paris’in partneri Musti Paris Hilton, 10 Haziran’da Antalya’da Dosso Dossi Fashion Show’da baş manken olarak podyuma çıkacak.
18.05.2018 Magazin
Paris Hilton'a Mustafa Sandal eşlik edecek
Paris Hilton'a Mustafa Sandal eşlik edecek Antalya'da gerçekleşecek moda şovunda defileye baş manken olarak çıkacak Paris Hilton'a sahnede Mustafa Sandal eşlik edecek.
18.05.2018 Magazin
Paris geliyor
Paris geliyor PARIS Hilton, Dosso Dossi Fashion Show ve The Land of Legends Theme Park ortaklığında Antalya’da gerçekleştirilecek büyük şova geliyor.
4.04.2018 Magazin
Bakü’de  Çağla rüzgarı
Bakü’de Çağla rüzgarı DOSSO Dossi Fashion Show yurt dışındaki ilk etkinliğini Azerbaycan’da gerçekleştirdi.
3.03.2018 Magazin
Dosso Dossi'ye Ani Lorak ile final!
Dosso Dossi'ye Ani Lorak ile final! Dosso Dossi Fashion Show, Ukraynalı şarkıcı Ani Lorak'ın muhteşem performansı ile final yaptı. Çoğunluğunu Rusların oluşturduğu yaklaşık 5 bin kişi, Ani Lorak'ın performansıyla coştu.
19.12.2017 Kültür Sanat
Adriana Lima’dan dostlarına ziyafet
Adriana Lima’dan dostlarına ziyafet Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıktıktan sonra, Adriana Lima’nın Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’a villasında özel olarak hazırladığı menüyle yemek daveti verdiği öğrenildi.
17.06.2017 Magazin
Ramazan Bayramı konserlerle renkleniyor
Ramazan Bayramı konserlerle renkleniyor Ramazan Bayramı'na sayılı gün kala bayram konser programları belirlenmeye başladı.
14.06.2017 Kültür Sanat
Poz verirken uçağı kaçırdı
Poz verirken uçağı kaçırdı Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkan ünlü model Adriana Lima, Atatürk Havalimanı'nda fotoğraf çektirmesi sebebiyle uçağını kaçırdı
11.06.2017 Magazin
Brezilya havası
Brezilya havası Dosso Dossi Fashion Show’da ilk kez Brezilyalı 4 top model aynı anda podyuma çıktı. Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros Antalya’da Latin rüzgarı estirdi
10.06.2017 Magazin
Adriana Lima'dan bebek öpücüğü
Adriana Lima'dan bebek öpücüğü Dünyaca ünlü top model Adirana Lima, Antalya’da katıldığı bir defilede 3 aylık hamile olan Brezilyalı top model Ana Beatriz Barros’un karnını öptü.
10.06.2017 Magazin
Melekler Antalya’da
Melekler Antalya’da Dosso Dossi Fashion Show için Antalya’ya gelen dünyaca ünlü top modeller gazetecilerin karşısına çıktı
9.06.2017 Magazin
Adriana Lima Antalya’da
Adriana Lima Antalya’da Brezilyalı top model Adriana Lima, baş manken olarak podyuma çıkacağı Dosso Dossi Fashion Show için dün Antalya’ya geldi.
8.06.2017 Magazin
Dosso Dossi’nin Türk melekleri
Dosso Dossi’nin Türk melekleri Dünyaca ünlü Victoria’s Secret meleklerinin podyuma çıkacağı Dosso Dossi Fashion Show’da, Türk modellerden Didem Soydan, Tuğba Melis Türk, Ece Begüm Yücetan, Begüm Yılmaz ve Cansu Melis Karakuş da görev alacak
1.06.2017 Magazin
Peskov’un kızı Liza Antalya yolcusu
Peskov’un kızı Liza Antalya yolcusu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Sözcüsü Dmitriy Peskov’un kızı Liza Peskova, Türk-Rus dostluğu adına Antalya’da düzenlenecek olan tekstil fuarı ‘Dosso Dossi Fashion Show’a katılacak.
12.05.2017 Dünya
Peskov'un kızı Türk-Rus dostluğu için Antalya'ya gidiyor
Peskov'un kızı Türk-Rus dostluğu için Antalya'ya gidiyor Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'un kızı Liza Peskova, Türk-Rus dostluğu adına Antalya'ya tekstil fuarı Dosso Dossi Fashion Show'a gidiyor.
12.05.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dosso Dossi Fashion Show ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dosso dossi fashion show haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.