Isabeli Fontana

Isabeli Fontana

Son dakika Isabeli Fontana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Isabeli Fontana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Isabeli Fontana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Isabeli Fontana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ısabeli fontana gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 ısabeli fontana haberi bulunmuştur. Tüm ısabeli fontana haberleri aşağıda listelenmiştir.
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Isabeli Fontana 'melek' olmak için sırada!
Isabeli Fontana 'melek' olmak için sırada! Isabeli Fontana, önceki gün Victoria's Secret seçmelerine katıldı.
23.08.2017 Magazin
Adriana Lima’dan dostlarına ziyafet
Adriana Lima’dan dostlarına ziyafet Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıktıktan sonra, Adriana Lima’nın Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’a villasında özel olarak hazırladığı menüyle yemek daveti verdiği öğrenildi.
17.06.2017 Magazin
8 milyon dolarlık tanıtım
8 milyon dolarlık tanıtım The Land Of LegendsTheme Park işbirliği ile Antalya’da gerçekleştiren moda organizasyonu DossoDossi Fashion Show, hem Türkiye hem de Antalya için büyük tanıtım fırsatı yarattı.
12.06.2017 Ekonomi
Ana Beatriz Barros: Hamileyken çıplak poz vermem
Ana Beatriz Barros: Hamileyken çıplak poz vermem Geçtiğimiz yıl iş adamı Karim El Chiaty ile evlenen ve bir bebek bekleyen Brezilyalı model Ana Beatriz Barros, “Hamileyken çıplak poz vermem” dedi.
12.06.2017 Magazin
Brezilya havası
Brezilya havası Dosso Dossi Fashion Show’da ilk kez Brezilyalı 4 top model aynı anda podyuma çıktı. Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros Antalya’da Latin rüzgarı estirdi
10.06.2017 Magazin
Adriana Lima'dan bebek öpücüğü
Adriana Lima'dan bebek öpücüğü Dünyaca ünlü top model Adirana Lima, Antalya’da katıldığı bir defilede 3 aylık hamile olan Brezilyalı top model Ana Beatriz Barros’un karnını öptü.
10.06.2017 Magazin
Melekler Antalya’da
Melekler Antalya’da Dosso Dossi Fashion Show için Antalya’ya gelen dünyaca ünlü top modeller gazetecilerin karşısına çıktı
9.06.2017 Magazin
Dosso Dossi’nin Türk melekleri
Dosso Dossi’nin Türk melekleri Dünyaca ünlü Victoria’s Secret meleklerinin podyuma çıkacağı Dosso Dossi Fashion Show’da, Türk modellerden Didem Soydan, Tuğba Melis Türk, Ece Begüm Yücetan, Begüm Yılmaz ve Cansu Melis Karakuş da görev alacak
1.06.2017 Magazin
Kendall Jenner'ın kırmızı halıda 'frikik' savaşı!
Kendall Jenner'ın kırmızı halıda 'frikik' savaşı! Cannes Film Festivali'nde giydiği kıyafetle dikkatleri üzerine çeken ABD'li model Kendall Jenner, zaman zaman rüzgarın azizliğine uğradı.
21.05.2017 Magazin
Adriana Lima'dan Türkiye mesajı: Hepinizi özledim
Adriana Lima'dan Türkiye mesajı: Hepinizi özledim Antalya'da Dosso Dossi Fashion Show ve The Land of Legends ortaklığında gerçekleştirilecek Türkiye'nin en büyük moda şovuna katılacak isimlerden top model Adriana Lima, sosyal medya hesabından "Hepinizi özledim" mesajını paylaştı.
5.05.2017 Magazin
Melekler Antalya’ya çağıracak
Melekler Antalya’ya çağıracak Türk turizminin tanıtımı için Antalya’da büyük bir şov düzenlenecek. 5 bin alıcının katılacağı organizasyonda, Adriana Lima gibi top modeller yer alacak ve sosyal medyadan takipçilerini Antalya’ya davet edecekler.
28.04.2017 Ekonomi
Ana Beatriz Barros ve Isabeli Fontana da Antalya’ya geliyor
Ana Beatriz Barros ve Isabeli Fontana da Antalya’ya geliyor Haziran'da Antalya'da podyuma çıkacak olan ünlü top model Adriana Lima’ya Brezilyalı arkadaşları Isabeli Fontana ve Ana Beatriz Barros eşlik edecek.
6.04.2017 Magazin
Transparan gelinlik giydi, sosyal medya yıkıldı
Transparan gelinlik giydi, sosyal medya yıkıldı Victoria's Secret meleklerinden Isabeli Fontana’nın transparan gelinliği sosyal medyayı salladı.
10.08.2016 Magazin
Saçlarını mumla yakıyor!
Saçlarını mumla yakıyor! Brezilyalı Victoria’s Secret meleği Barbara Fialho, sağlıklı saçlarının sırlarını açıkladı...
18.06.2014 Magazin
Yargıtay'dan Dosso Dossi'ye onay
Yargıtay'dan Dosso Dossi'ye onay Dosso Dossi Fashion Show’un “Özgün bir iş modeli” olduğu Yargıtay kararıyla teyit edildi.
9.10.2013 Ekonomi
Onunla uçuşa geçecek!
8.01.2013 Ekonomi
Pirelli 2013'te devrim!
Pirelli 2013'te devrim! Ünlü fotoğrafçı McCurry çalışmasını yaptığı Pirelli Takvimi’nin 2013 sayısı Rio’da tanıtıldı
28.11.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Isabeli Fontana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ısabeli fontana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.