Don Kişot

Don Kişot

Son dakika don kişot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan don kişot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını don kişot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Don Kişot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan don kişot gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 don kişot haberi bulunmuştur. Tüm don kişot haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, aidatların makul seviyelere çekilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek; "Bazı sitelerimizde fahiş oranda, nerdeyse bir kira kadar aidat alınmakta. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi
17.02.2024 Gündem
Roman Nedir, Özellikleri Nelerdir? Roman Türü Yazarları Ve Örnekleri...
Roman Nedir, Özellikleri Nelerdir? Roman Türü Yazarları Ve Örnekleri... Edebiyat alanı içerisinde en yaygın türün roman olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü roman türünde oldukça fazla eser verilmiştir. Tabi halen roman türünde eserler verilmeye devam etmektedir. Özellikle romanların farklı içeriklere sahip olmaları son derece dikkat çekicidir. Bunun yanında roman yazarı olan kişiler belirli özelliklere göre eserler verirler. Ortaya çıkan eserlerin roman türü içerisinde değerlendirilmesi için belirli kriterler vardır. 
1.02.2024 Gündem
Aylin Coşkun’dan çok konuşulacak Aleyna Tilki çıkışı! ‘Psikoloğa gitmesi gerekiyor’
Aylin Coşkun’dan çok konuşulacak Aleyna Tilki çıkışı! ‘Psikoloğa gitmesi gerekiyor’ 'Sinsirella', 'Don Kişot' ve 'Yok Artık' gibi parçalarla bilinen Aylin Coşkun, önceki gün Nişantaşı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, genç meslektaşı Aleyna Tilki'nin "Sahnelerim engelleniyor" sözleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
14.12.2023 Magazin
Restoranlar fiyatları sabitlesin çağrısı
Restoranlar fiyatları sabitlesin çağrısı Marketlerden gelen “fiyat sabitleme” hamlesinin ardından restoran ve lokantaların çatı örgütü TÜRES’ten de çağrı geldi. TÜRES Başkanı Ramazan Bingöl, son dönemde birçok girdi fiyatında gerileme yaşandığını belirterek, “Buradan tüm restoran ve lokantalara ramazanda fiyatları sabitleme çağrısında bulunuyoruz” dedi. TÜRYİD’den ise “Fiyat sabitleme Don Kişot’luk olur” yanıtı geldi.
13.01.2023 Ekonomi
Atatürk Kültür Merkezine bir yılda 1 milyon 300 bin ziyaretçi!
Atatürk Kültür Merkezine bir yılda 1 milyon 300 bin ziyaretçi! Dünyanın sayılı kültür sanat mekânlarından Atatürk Kültür Merkezi, sanatseverlere kapılarını yeniden açtığı 29 Ekim 2021’den bu yana 1 milyon 300 bin ziyaretçi ağırladı. Operadan baleye, tiyatrodan konserlere; sergi ve çocuk atölyelerine farklı buluşmalara sahne olan AKM’de yıl boyunca 1265 etkinlik gerçekleşti.
19.12.2022 Kültür Sanat
Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan yarışmacı! "Bilmesen de gözünün önünde"
Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan yarışmacı! "Bilmesen de gözünün önünde" ATV ekranlarının sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster'de sorunun içinde yer alan cevabı bilemeyen yarışmacı, seyircileri şaşkına çevirdi.
25.08.2022 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı şaşırttı! "Gözünün önünde"
Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı şaşırttı! "Gözünün önünde" Kim Milyoner Olmak İster programında sorunun içinde yer alan cevabı bilemeyen yarışmacı, seyircileri şaşkına çevirdi.
25.08.2022 Vatan TV
Pablo Picasso eserleri nelerdir? Pablo Picasso eserleri'nin özellikleri...
Pablo Picasso eserleri nelerdir? Pablo Picasso eserleri'nin özellikleri... İspanyol ressam Pablo Picasso, eserleri ile sanat tarihinde en önemli ressamlarından biri olarak kabul ediliyor. İspanyol ünlü kübist ressam ortaya koyduğu eserler ile 20. yüzyıl sanatının ünlü isimlerindendir. Aşkları, resimleri, yaşam tarzı ve politik duruşuyla döneminde iz bırakmış, çağının sanat dahisi olarak anılmıştır. Peki, Pablo Picasso eserleri nelerdir? Pablo Picasso eserlerinin özellikleri
25.05.2022 Kültür Sanat
Yaşar Kemal ölümünün 7’nci yılında anıldı! Yaşar Kemal kimdir?
Yaşar Kemal ölümünün 7’nci yılında anıldı! Yaşar Kemal kimdir? Dünyaca ünlü yazar Yaşar Kemal, ölümünün 7’nci yılında Osmaniye'nin Hemite köyünde çeşitli etkinliklerle anıldı. Türk edebiyatına 26 roman, 11 deneme, 9 röportaj, 2 öykü ve şiir alanında bir eseri miras bırakan, Türk edebiyatının çınarı olarak biliniyor. Peki, Yaşar Kemal kimdir? Yaşar Keman ne zaman öldü? Yaşar Kemal kaç yaşında öldü? İşte Yaşar Kemal hakkında merak edilenler…
27.02.2022 Kültür Sanat
Yükselen balık burcu özellikleri nelerdir?
Yükselen balık burcu özellikleri nelerdir? Astrolojide burçlar insanların dikkatlerini çekmektedir. Bireyler doğum tarihi ve doğum saatine göre sahip oldukları burçları belirleyebilmektedir. Örneğin 16 Ekim tarihinde doğan bir bireyin burcu terazi olarak geçmektedir. Bir de yükselen burç kavramı vardır. Yükselen burç ana burçtan farklı çıkabilmektedir. Fakat yükselen burçlarda bireylerin karakter ve yapılarına etki etmektedir. Yükselen burç kavramı batı astrolojisinde karşımıza çıkmaktadır. Peki, yükselen balık burcunun özellikleri nelerdir? Balık burcu yükselenine sahip olan insanların genel özellikleri nelerdir? İşte detaylar…
18.01.2022 Astroloji
Mersin'de 6 operanın bale solistleri birlikte sahne aldı
Mersin'de 6 operanın bale solistleri birlikte sahne aldı Mersin Devlet Opera ve Balesi (DOB) 'Gala Bale' isimli eser ile yıldızlar buluşmasına ev sahipliği yaptı. Yenişehir Belediyesi’nin desteği ile opera sahnelerinde gösterdikleri başarılı performanslar ile sanat kariyerlerini kanıtlamış 6 operanın bale solistlerinin birlikte sahne aldığı eserin gösterimi Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.
26.12.2021 Kültür Sanat
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayatını kaybetti. Uzun zamandır yoğun bakımda olan büyük usta vefatıyla sevenlerini yasa boğdu. Ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi.
31.08.2021 Magazin
MHP lideri Devlet Bahçeli'den muhalefete erken seçim tepkisi
MHP lideri Devlet Bahçeli'den muhalefete erken seçim tepkisi MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısına tepki gösterdi. Bahçeli, ''Ülkemizin erken seçim diye bir gündemi yoktur. Bugünden itibaren de seçimlere 754 gün kalmıştır'' dedi.
1.06.2021 Siyaset
Ozan Güven organik tarıma yöneldi!
Ozan Güven organik tarıma yöneldi! Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'un açtığı darp davası nedeniyle yargılanan Ozan Güven, bir süredir Cunda'da yaşıyor. Bulutsuz’un açtığı darp davası sonuçlanana kadar oyunculuğa ara veren Güven'in, organik tarıma yöneldiği öne sürüldü.
22.03.2021 Magazin
İstanbul’u terk eden Ozan Güven,Cunda'da!
İstanbul’u terk eden Ozan Güven,Cunda'da! Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası nedeniyle zor günler geçiren Ozan Güven, mahkeme sonuçlanana kadar oyunculuğa ara verdi. Güven'in, Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adasına yerleştiği iddia edildi.
12.12.2020 Magazin
İtalya'da Serra Yılmaz'ın oyununa büyük ilgi
İtalya'da Serra Yılmaz'ın oyununa büyük ilgi Serra Yılmaz ve Alessio Boni’yi buluşturan Don Kişot adlı oyun İtalya turnesine başladı. Oyunun biletleri kısa zamanda tükendi.
4.12.2019 Kültür Sanat
Prof. Dr. Orhan Kural kimdir?
Prof. Dr. Orhan Kural kimdir? Prof. Dr. Orhan Kural'ın, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Cem Yılmaz aleyhine açtığı 10 bin lira manevi tazminat talepli davanın reddine karar verildi. Açtığı dava sonrasın, Prof. Dr. Orhan Kural hakkında araştırmalar da hızlandı. İşte, hayatı merak edilen Prof. Dr. Orhan Kural’ın yaşamı…
3.12.2019 Gündem
Ozan Güven'den büyük jest
Ozan Güven'den büyük jest Meryem Uzerli ile Ozan Güven 2016'da 'Annemin Yarası' filminde birlikte oynamış ve ikilinin aşk yaşadıkları söylenmişti.
24.02.2019 Magazin
Ozan Güven’den ‘Don Kişot’ paylaşımı
Ozan Güven’den ‘Don Kişot’ paylaşımı Ozan Güven, Miguel de Cervantes'in ölümsüz eseri Don Kişot’tan uyarlanan "Don Kişot’um Ben" ile 14 yıl aradan sonra tiyatro sahnesine geri döndü.
22.01.2019 Magazin
Tiyatroya ünlü akını
Tiyatroya ünlü akını Cervantes’in ölümsüz eseri ‘Don Kişot’, Bulgakov’ın dönemini yakalayan uyarlaması üzerinde yükselen yeni bir metinle seyirciyle buluşmaya devam ediyor.
10.01.2019 Magazin
Erkenci Kuş 6. yeni bölümde Sanem, hislerini açabilecek mi?
Erkenci Kuş 6. yeni bölümde Sanem, hislerini açabilecek mi? Erkenci Kuş 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve heyecan yarattı. Bu akşam ekrana gelecek olan Erkenci Kuş dizisinde Sanem, hislerini Can'a açabilecek mi? İşte Erkenci Kuş'ta bu hafta yaşanacak olan gelişmeler...
31.07.2018 Gündem
"Beraber olduğu tüm kadınları soyup..."
"Beraber olduğu tüm kadınları soyup..." Eski manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından isim belirtmeden zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
14.06.2018 Magazin
Özat'tan Terim yorumu: Konuştuklarımız...
Özat'tan Terim yorumu: Konuştuklarımız... Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, kırmızı siyahlı takımın Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısına oyuncularını tebrik, taraftara da teşekkür ederek başladı.
9.04.2018 Galatasaray
Yılmaz Vural'dan flaş karar! Bıraktı...
Yılmaz Vural'dan flaş karar! Bıraktı... 33 yıllık kariyerinde 28 takım çalıştıran ve en son Giresunspor macerası 3 hafta süren Yılmaz Vural, flaş bir kararla teknik direktörlüğü bıraktığını açıkladı.
3.03.2018 Süper Lig
Devlet Bahçeli: İdlib operasyonu kolay olmayacak, zaman alacaktır
Devlet Bahçeli: İdlib operasyonu kolay olmayacak, zaman alacaktır MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli, Türk askerinin İdlib'e girmesine yönelik "İdlib operasyonu kolay olmayacak, zaman alacaktır. Ama sabırlı, akıllı, stratejik davranmak; gerektiği yerde silahlı mücadeleden de kaçınmamak lazımdır. İdlib'te terör örgütlerinin direnişindeki dozaj, kaçabilecekleri alanlar, alabilecekleri destek ve takviyeler, Astana ruhuna bağlılık, ittifak içindeki ülkelerin ilişkileri, hepsinden önemlisi de bölge halkının bakışı operasyonun akışını etkileyecektir. Burada dikkat edilmesi gerekn en temel sorumluluk sivillere zarar verilmemesidir. Canilere hak ettikleri acıklı ders kesinkes verilmelidir." dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Don Kişot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki don kişot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.