Tiyatro

Tiyatro

Son dakika tiyatro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tiyatro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tiyatro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tiyatro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tiyatro gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.838 tiyatro haberi bulunmuştur. Tüm tiyatro haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında? Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi 'İnci Taneleri'nde uzun süredir Azem’in kızı Nehir Yücedağ’ın kim olacağı merak ediliyordu. Nehir karakterine hayat verecek olan oyuncunun Serra Kutlubey olacağı iddia edildi.
25.04.2024 Magazin
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Rami Kütüphanesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
24.04.2024 Yaşam
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü Feri Güler "Sandık Kokusu" dizisi kadrosuna dahail oldu. Deneyimli oyuncu, "Hülya" rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Peki, Sandık Kokusu dizisinin Hülya'sı Feri Güler kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.04.2024 Magazin
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil, dün hayatını kaybetti. 43 yaşındaki Yeşil, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.
21.04.2024 Magazin
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival ‘’Çocukların Festivali’’ bu sene altıncı kez 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM’de kapılarını aralıyor. Sanatın her dalına dokunan festivalde ‘içi içine sığmayan’ çocuklar için konser, tiyatro, sanat ve bilim atölyeleri başta olmak üzere 50’den fazla etkinlik yer alıyor.
9.04.2024 Vitrin
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Aziz Nesin'e göre en iyi 10 Türk romanı: Kitaplığınızda mutlaka bulunması gerekir
Aziz Nesin'e göre en iyi 10 Türk romanı: Kitaplığınızda mutlaka bulunması gerekir Türk Edebiyatının en önemli yazarlarından olan ve aynı zamanda yazdığı tiyatro oyunları ve şiirleriyle de hafızalara kazınan Aziz Nesin, geçmişten günümüze en iyi 10 Türk romanını katıldığı bir söyleşide açıklamıştı. İşte Aziz Nesin'in mutlaka kitaplığınızda olmasını istediği en iyi 10 Türk romanı...
3.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Ünlü isimler aday olmuştu! İşte renkli simaların adaylık sonuçları
Ünlü isimler aday olmuştu! İşte renkli simaların adaylık sonuçları 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde aday olan ünlü isimler sandıkta ne sonuç aldığı merak konusu oldu. ‘Behzat Ç’ dizisindeki ‘emniyet amiri’ rolüyle tanınan CHP’nin Etimesgut adayı tiyatro ve sinema sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, oyların yüzde 55.7’sini alarak seçimi kazanırken, Düzce’de Yeniden Refah Partisi’nden seçime giren şarkıcı Davut Güloğlu, mevcut belediye başkanı AK Partili Faruk Özlü karşısında yüzde 29.5 oy alsa da kaybeden taraf oldu.
1.04.2024 Gündem
"Kopenhag" 2 Nisan'da Zorlu PSM'de
"Kopenhag" 2 Nisan'da Zorlu PSM'de İngiliz oyun ve novella yazarı Michael Frayn tarafından kaleme alınan "Kopenhag" isimli tiyatro oyunu, 2 Nisan'da Zorlu PSM'de seyircinin beğenisine sunulacak.
1.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takatinin kalmadığını belirterek, yarın yapılacak olan yerel seçimler öncesi 'Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul bir başka güne açılacak. Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum.' dedi.
30.03.2024 Gündem
Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk itirafı! Her şey güzel gidiyor
Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk itirafı! Her şey güzel gidiyor Önceki gün Nişantaş'ında görüntülenen Uraz Kaygılaroğlu, yeni projelerini anlattı, fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi.
28.03.2024 Magazin
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
"Bence Katil Öldürdü" seyircisi ile buluştu
"Bence Katil Öldürdü" seyircisi ile buluştu Senaryosunu Mehmet Kurtcebe Turgul'un kaleme aldığı "Bence Katil Öldürdü" adlı tiyatro eseri, Mecidiyeköy Büyük Sahne'de seyircinin beğenisine sunuldu.
24.03.2024 Yaşam
Yargı'nın Ertuğrul'u Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz
Yargı'nın Ertuğrul'u Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı 'Yargı' dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu
24.03.2024 Magazin
"Şahları da Vururlar" izleyiciden tam not aldı
"Şahları da Vururlar" izleyiciden tam not aldı Tiyatronun usta ismi Ferhan Şensoy'un kaleme aldığı "Şahları da Vururlar", Ortaoyuncular Tiyatrosu'nda izleyicisi ile buluştu. Bir tarih parodisi olan oyun, üst düzey oyunculuk performansları ile seyircinin beğenisini kazandı.
17.03.2024 Magazin
Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası Santos'a büyük tepki!
Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası Santos'a büyük tepki! Beşiktaş, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası futbol yorumcuları siyah-beyazlı ekibin oyununu ve karşılaşmayı değerlendirdi.
17.03.2024 Şampiy10
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu!
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu! Tüm dünyada bir fenomen haline gelen 'Squid Game' dizisinde Oh Il-nam (Player 001) rolüyle tanınan oyuncu Oh Young-soo, cinsel istismardan suçlu bulundu.
16.03.2024 Magazin
Adana Seyhan'da ilk iftar sofrası kuruldu
Adana Seyhan'da ilk iftar sofrası kuruldu Seyhan Belediyesi'nin ilk iftar sofrası Pınar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda kuruldu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ramazan boyunca 16 noktada iftar yemeğinin planlandığını belirterek, " Ramazan ayı birlik ve beraberliktir, paylaşmaktır, berekettir. Aşımız, paylaştıkça bereketlenir " dedi.
14.03.2024 Adana
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde en düşük maaş 32 bin 306 lira oldu
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde en düşük maaş 32 bin 306 lira oldu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, personel toplantısı ile 2024-2025 yılı işçi maaşlarını açıkladı. Başkan Karalar belediyenin personeline yüzde 110 oranında zam yaptıklarını belirterek en düşük işçi maaşının, sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira olduğunu duyurdu.
13.03.2024 Adana
Büyükşehir’de en düşük maaş sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira oldu
Büyükşehir’de en düşük maaş sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira oldu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, personel toplantısı ile 2024-2025 yılı işçi maaşlarını açıkladı. Başkan Karalar, belediyenin personeline yüzde 110 oranında zam yaptıklarını belirterek, en düşük işçi maaşının, sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira olduğunu duyurdu.
12.03.2024 Adana
Seyhan’da 16 ayrı noktada iftar sofrası! "Aşımız, paylaştıkça bereketlenir"
Seyhan’da 16 ayrı noktada iftar sofrası! "Aşımız, paylaştıkça bereketlenir" Seyhan Belediyesi’nin ilk iftar sofrası Pınar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda kuruldu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ramazan boyunca 16 noktada iftar yemeğinin planlandığını belirterek, “Ramazan ayı birlik ve beraberliktir, paylaşmaktır, berekettir. Aşımız, paylaştıkça bereketlenir ” dedi.
12.03.2024 Adana
Enis Arıkan: Kostümü giydiğimde nefes alamıyordum
Enis Arıkan: Kostümü giydiğimde nefes alamıyordum Sanat camiasının sevilen simalarından Şebnem Bozoklu ve Enis Arıkan, "Balina" adlı tiyatro oyunu ile sahnede buluştu. Özel hayatlarında da çok iyi arkadaş olan iki isim, kapalı gişe oynayan oyunun zorluklarına ve kendi yaşamlarına dair samimi açıklamalarda bulundu.
13.03.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tiyatro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tiyatro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.