Don

Don

Son dakika don haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan don ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını don haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Don

haberleri sayfasında son dakika yaşanan don gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.852 don haberi bulunmuştur. Tüm don haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok Denizli’nin önemli tarım ürünlerinden olan Papaz eriği üreticilerini fırtına vurdu. Hasada sayılı günler kala etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle erik rekoltesi ve kalitesinde büyük zarar oluştu.
23.04.2024 Ekonomi
'Geri dön' diye mesaj attı! Tadic, İsmail Kartal için elini tersiyle itti!
'Geri dön' diye mesaj attı! Tadic, İsmail Kartal için elini tersiyle itti! Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadrosuna katılan Sırp yıldız Dusan Tadic'e sürpriz bir teklif geldi. Tecrübeli futbolcu, kendisine gelen bu teklife yönelik kararını verdi.
30.03.2024 Fenerbahçe
Adana'da yetişiyor! Dünya mutfağını süslüyor! İşte o meyve...
Adana'da yetişiyor! Dünya mutfağını süslüyor! İşte o meyve... Türkiye’nin en fazla o meyveyi üreten şehri Adana’dan dünyanın dört bir yanına mandalina ihraç ediliyor. Kentte 1 milyon 350 bin ton rekolte hedefleniyor. İşte Adana'da yetişen ve dünya mutfağını süsleyen o meyve...
22.03.2024 Adana
Martta kara kış! Kar lapa lapa yağacak
Martta kara kış! Kar lapa lapa yağacak Kar yağışı ve yağmur için tarih verildi. Kar ve yağmur ile ilgili son dakika gelişmesi. Martta kara kış yaşanıyor. Kar lapa lapa yağacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Bazı illerde sağanak yağmur beklenirken bazı illerde de kar yağışı hakim olacak. Öte yandan Meteoroloji bazı iller için zirai don uyarısı yaptı. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
19.03.2024 Gündem
Küresel ısınma yaban hayatını etkiledi: Ayılar kış uykusuna yatmadı, leylekler erken göç etti
Küresel ısınma yaban hayatını etkiledi: Ayılar kış uykusuna yatmadı, leylekler erken göç etti Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, son yıllarda dünyada artan sıcaklıklarla beraber göçmen kuşların ve diğer canlıların erken göç ettiklerini belirtti.
17.03.2024 Adana
Adana mandalinası dünya mutfağını süslüyor! Kilo fiyatı açıklandı
Adana mandalinası dünya mutfağını süslüyor! Kilo fiyatı açıklandı Türkiye üretiminin büyük kısmını karşılayan Adana’da yaklaşık 340 bin dönüm alanda mandalina hasadı bitti. Bahçelere giren işçilerin el emeğiyle toplanıp kamyon ve tırlara yüklemesi ile iç ve dış pazara gönderilen W. Murcott cinsi mandalinalar, bu yıl rekoltenin fazla olması nedeniyle dalında 6 ile 6 buçuk liradan alıcı buluyor. Rusya ve Ukrayna başta olmak üzere birçok ülkeye gönderilen mandalina, çiftçinin yüzünü bir nebze de olsun güldürüyor.
4.03.2024 Adana
Şubat ayında açan badem ağaçları herkesi şaşırttı
Şubat ayında açan badem ağaçları herkesi şaşırttı Gümüşhane kent merkezinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle yalancı bahara aldanarak erken açan badem ağaçları vatandaşları şaşırttı.
25.02.2024 Gündem
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya resmi olarak duyurdu
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya resmi olarak duyurdu Karadeniz kıyısındaki Kanevskoy'da akşam karanlığını aydınlatan füzeleri patlama sesi izledi, yerel halkın paylaştığı videolarda "Vuruldu, vuruldu" çığlıkları açık şekilde duyuldu. 330 milyon dolarlık uçan radar A-50'nin Rus ordusunun elinde birkaç adet olduğu biliniyor.
24.02.2024 Dünya
Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya'nın aşk pozlarına Deniz Seki'den yorum geldi! "Ben bu yaşıma kadar boşuna aşk şarkıları yazmışım"
Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya'nın aşk pozlarına Deniz Seki'den yorum geldi! "Ben bu yaşıma kadar boşuna aşk şarkıları yazmışım" Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya, oyuncu sevgilisi Şükrü Özyıldız'ın Instagram'dan paylaştığı pozlar çok beğeniliyor. En don Çetinkaya Özyıldız’ın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. İkilinin aşk dolu pozlarına şarkıcı Deniz Seki'den de yorum geldi.
20.02.2024 Magazin
Buğday bu sene yüz güldürecek! Çiftçi umutlu
Buğday bu sene yüz güldürecek! Çiftçi umutlu Türkiye’nin en önemli buğday üretim merkezlerinden olan Adana’da bu sene verimin dönüm başına ortalama 500-700 kilogram arasında olması bekleniyor.
19.02.2024 Adana
İklim krizi Adana'da da etkilerini gösteriyor
İklim krizi Adana'da da etkilerini gösteriyor Çukurova Üniversitesi, Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, bitkilerin metabolizmasının dışarıdaki sıcaktan etkilendiğini belirterek, ağaçların erken yeşerip çiçek açmasının iklim krizinden kaynaklandığını söyledi.
19.02.2024 Adana
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, aidatların makul seviyelere çekilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek; "Bazı sitelerimizde fahiş oranda, nerdeyse bir kira kadar aidat alınmakta. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi
17.02.2024 Gündem
Meyve ağaçları kış ortasında çiçek açıp meyve verdi! Şaşırtan gelişme
Meyve ağaçları kış ortasında çiçek açıp meyve verdi! Şaşırtan gelişme Adana’nın Kozan ilçesinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle ağaçlara çiçek açıp meyve verdi.
12.02.2024 Adana
Roman Nedir, Özellikleri Nelerdir? Roman Türü Yazarları Ve Örnekleri...
Roman Nedir, Özellikleri Nelerdir? Roman Türü Yazarları Ve Örnekleri... Edebiyat alanı içerisinde en yaygın türün roman olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü roman türünde oldukça fazla eser verilmiştir. Tabi halen roman türünde eserler verilmeye devam etmektedir. Özellikle romanların farklı içeriklere sahip olmaları son derece dikkat çekicidir. Bunun yanında roman yazarı olan kişiler belirli özelliklere göre eserler verirler. Ortaya çıkan eserlerin roman türü içerisinde değerlendirilmesi için belirli kriterler vardır. 
1.02.2024 Gündem
Postmodernistler Ve Eserleri Nelerdir? Posmodernizm Temsilcileri Kimlerdir?
Postmodernistler Ve Eserleri Nelerdir? Posmodernizm Temsilcileri Kimlerdir? Postmodernizm 20. yüzyılın son çeyreğinde ortaya çıkan bir sanat akımıdır. Bu akım resimden romana, şiirden fotoğrafa kadar birçok sanat türünü kapsar. Postmodernist edebiyatta anlamdan ziyade kurgu ve anlatı ön plandadır.
1.02.2024 Gündem
Mental Sağlık Ne Demek? Mental Sağlık İle İlgili Motive Edici Sözler...
Mental Sağlık Ne Demek? Mental Sağlık İle İlgili Motive Edici Sözler... Mental sağlık aynı zamanda ruh sağlığı olarak ifade edilir. Özellikle hayatı pozitif şekilde yaşamak, fiziksel açıdan herhangi bir hastalık yaşamamak için Mental sağlık çok önemlidir. Bireyin psikolojik açıdan ve zihinsel olarak iyi olduğu, herhangi bir zihinsel bozukluk yaşamadığı durum olarak anlatmak mümkündür. Tabii bunun gerçekleşebilmesi için kişinin stresten uzak bir yaşam sürmesi gerekmektedir.
31.01.2024 Sağlık
Hava kar topluyor! Meteoroloji yeni hafta raporunda kar alarmı var! İstanbul için duyuruldu: 6 ilde sağanak!
Hava kar topluyor! Meteoroloji yeni hafta raporunda kar alarmı var! İstanbul için duyuruldu: 6 ilde sağanak! Meteoroloji son dakika duyurdu. Yeni haftalık hava durumu raporu yayınlandı. Mevsim normellerinde seyreden hava sıcaklıkları bu hafta aniden düşecek. Birçok il için sarı ve turuncu alarm verildi. İstanbul'da hava kar topluyor. Sağanak yağışın etkili olduğu şehirin birçok ilçesinde yeni haftada kar bir anda bastırabilir. Doğu Karadeniz kıyı illeri ile Bolu, Zonguldak, Bartın ve Düzce'de, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Bingöl ve Muş çevrelerinde kuvvetli kar bekleniyor. Vatandaşlara yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı vb.) dikkatli ve tedbirli olunması çağrısında bulunuldu. İşte son hava durumu tahminleri...
27.01.2024 Gündem
Adana mandalinası dünya mutfağını süslüyor
Adana mandalinası dünya mutfağını süslüyor Türkiye’nin en fazla mandalina üretilen şehri Adana’dan dünyanın dört bir yanına mandalina ihraç ediliyor. Kentte mandalinada 1 milyon 350 bin ton rekolte hedefleniyor.
25.01.2024 Adana
Lapa lapa kar batıya ilerliyor! Sıcaklıklar 10 derece birden düştü, onlarca kentte yoğun kar yağışı başladı, kar İstanbul haritasına girdi
Lapa lapa kar batıya ilerliyor! Sıcaklıklar 10 derece birden düştü, onlarca kentte yoğun kar yağışı başladı, kar İstanbul haritasına girdi Kar yağışı ile ilgili son dakika uyarıları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İstanbul dahil onlarca kent için yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. Meteoroloji, AKOM, Valilik ve uzmanlar tarafından yapılan açıklamaların ardından kar İstanbul haritasına yansıdı. Sıcaklıklar 10 derece birden düştü. Lapa lapa kar yağışı tüm yurdu etkisi altına alacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bölgeleri tek tek açıklayarak vatandaşları çığ, buzlanma ve don olaylarına karşı uyardı. Peki İstanbul kar yağışını saat kaçta görecek? Yoğun kar yağışı kent merkezinde etkili olacak mı? İşte kar yağışı için alarm verilen kentler ve İstanbul kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
22.01.2024 Gündem
Yoğun ve kuvvetli kar yağışı geliyor! İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, lapa lapa kar bu gece başlıyor
Yoğun ve kuvvetli kar yağışı geliyor! İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, lapa lapa kar bu gece başlıyor Kar, fırtına ve soğuk hava dalgası fena vuracak. İstanbul ile birlikte onlarca kent için son dakika uyarısı yapıldı. MGM vatandaşları ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyararak yeni hava durumunu yayınladı. İstanbul'da kar yağışı etkisini gösterecek. MGM haritalı olarak paylaşarak karın en yoğun olacağı bölgeler vatandaşların bilgisine sunuldu. Uzmanlar ise saat saat kar yoğunluğunu açıkladı. AKOM'dan ise son dakika uyarısı geldi. İşte İstanbul dahil onlarca kent için kar, fırtına ve soğuk hava uyarısı...
20.01.2024 Gündem
Marmara için 'kuvvetli yağış' uyarısı
Marmara için 'kuvvetli yağış' uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.
19.01.2024 Gündem
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli Tunceli'nin 5 ilçesi ile Bingöl’ün 2 ilçesinde yoğun kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
16.01.2024 Gündem
Yoğun, kuvvetli ve fırtınalı kar yağışı fena bastıracak! İstanbul dahil 26 kentte alarm verildi, lapa lapa kar bu gece başlıyor
Yoğun, kuvvetli ve fırtınalı kar yağışı fena bastıracak! İstanbul dahil 26 kentte alarm verildi, lapa lapa kar bu gece başlıyor Kar, fırtına ve soğuk hava dalgası fena vuracak. İstanbul ile birlikte onlarca kent için son dakika uyarısı yapıldı. MGM vatandaşları ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyararak yeni hava durumunu yayınladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise tarih vererek İstanbul için uyarılarda bulundu.
16.01.2024 Gündem
Kuvvetli ve yoğun kar yağışı geliyor! İstanbul dahil onlarca kentte lapa lapa kar bu gece başlıyor
Kuvvetli ve yoğun kar yağışı geliyor! İstanbul dahil onlarca kentte lapa lapa kar bu gece başlıyor Kar, fırtına ve soğuk hava dalgası fena vuracak. İstanbul ile birlikte onlarca kent için son dakika uyarısı yapıldı. MGM vatandaşları ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyararak yeni hava durumunu yayınladı. Yayınlanan rapora göre Batı'da yağışlar ve don beklenirken Karadeniz iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da çığ tehlikesi bulunduğu ifade edildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise tarih vererek İstanbul için sağanak yağış uyarısında bulundu.
16.01.2024 Gündem
Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi! Lapa lapa yağacak: İstanbul, Ankara, İzmir
Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi! Lapa lapa yağacak: İstanbul, Ankara, İzmir Kar yağışı ile ilgili son dakika sürprizi... İstanbul, Ankara ile birlikte onlarca kent için uyarı yapıldı. MGM vatandaşları ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyararak yeni hava durumunu yayınladı. Yayınlanan rapora göre Batı'da yağışlar ve don beklenirken Karadeniz iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da çığ tehlikesi bulunduğu ifade edildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise tarih vererek İstanbul için sağanak yağış uyarısında bulundu.
14.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Don ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki don haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.