Chrissy Teigen doğum anından paylaştı! "Ne kadar da gerçekçi bir sahte karın"
Chrissy Teigen doğum anından paylaştı! "Ne kadar da gerçekçi bir sahte karın" 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren John Legend ile Chrissy Teigen, Eylül 2020'de bebeğini doğumda kaybetmenin acısıyla yıkılmıştı. Ağustos ayında tüp bebek yoluyla tekrar hamile kaldığını duyuran Teigen, dört ay önce bebeğini dünyaya getirdi. Teigen, kızına taşıyıcı anne aracılığı ile kavuştuğu yönündeki iddialara doğum anında çekilen fotoğraflarla yanıt verdi.
11.05.2023 Magazin
Bebekteki nörolojik sorunlar doğum öncesi önlenebiliyor!
Bebekteki nörolojik sorunlar doğum öncesi önlenebiliyor! Tıp alanındaki gelişmeler ve ileri uzmanlıkları sayesinde riskli bebeklerin önlenmesinde, takibinde ve müdahalesinde önemli gelişmeler sağlandığını belirten Çocuk Nöroloji Uzmanı Dr. Ece Gültekin, 'Artık Preimplantasyon tanı olarak tanımlanan yöntemlerle olası nörolojik sorunlar henüz bebeğin oluşumu öncesi belirlenerek önlenebiliyor' dedi.
26.01.2021 Sağlık
Radyocu canlı yayında doğurdu!
Radyocu canlı yayında doğurdu! ABD'de yerel bir radyoda sunuculuk yapan kadın, doğum anını dinleyicileriyle paylaştı. Hastaneden yapılan canlı yayında doğan bebeğin ismi de dinleyicilerin oylarıyla belirlendi.
22.02.2018 Dünya