Doğum

Doğum

Son dakika doğum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğum gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.510 doğum haberi bulunmuştur. Tüm doğum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gonca Vuslateri ilk bebeğini kucağına aldı! Kızına verdiği isim dikkat çekti
Gonca Vuslateri ilk bebeğini kucağına aldı! Kızına verdiği isim dikkat çekti Geçtiğimiz Ekim ayında hamile olduğunu duyuran Gonca Vuslateri, erken doğum yaparak ilk bebeğini kucağına aldı. Güzel haberi Başak Sayan duyururken; Vuslateri'nin minik kızına verdiği isim de ortaya çıktı.
27.04.2024 Magazin
Mart ayının en güzel golü Okay Yokuşlu'nun
Mart ayının en güzel golü Okay Yokuşlu'nun West Bromwich Albion'da top koşturan milli futbolcunun Huddersfield ağlarına gönderdiği gol, İngiltere Championship'te mart ayının en iyi golü seçildi.
26.04.2024 Futbol
SSK çalışanlarına maaş gibi destek ödemesi! Her ay 12 bin TL hesaplara yatırılacak
SSK çalışanlarına maaş gibi destek ödemesi! Her ay 12 bin TL hesaplara yatırılacak  Destek ödemesi ile ilgili detaylar netleşti. Annelere 325 euro destek ödemesiyle ilgili ayrıntılar belli oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Avrupa Birliği destekli projeyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de 3 bin 500 sigortalı anneye 12 ay boyunca 325 euro destek verecek. Peki, annelere 325 euro destek ödemesi başvuruları nasıl yapılacak, başvuru şartları neler? İşte detaylar...
26.04.2024 Çalışma Hayatı
İbrahim Tatlıses'in torunu İbrahim Ayel ikinci kez ameliyat masasına yattı! Yasemin Şefkatli oğlu için dua istedi
İbrahim Tatlıses'in torunu İbrahim Ayel ikinci kez ameliyat masasına yattı! Yasemin Şefkatli oğlu için dua istedi Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in oğulları İbrahim Ayel, kalbindeki sorun nedeniyle ikinci kez ameliyat masasına yattı. Ünlü çift çocukları için dua istedi.
25.04.2024 Magazin
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Özel davetli olarak katıldı
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Özel davetli olarak katıldı Şarkıcı Demet Akalın, önceki gece Etiler'de doğum gününü kutladı. Okan Kurt, Demet Akalın’a sürpriz kaparak mekânı kapattı. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri'yle ünlenen Erkal Sonel de Okan Kurt'un davetini geri çevirmedi.
25.04.2024 Magazin
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Adana
Neslihan Atagül’den romantik paylaşım! Kadir Doğulu'nun doğum gününü bu sözlerle kutladı
Neslihan Atagül’den romantik paylaşım! Kadir Doğulu'nun doğum gününü bu sözlerle kutladı Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, paylaşımlarıyla adlarından sık sık söz ettiriyor. Son olarak Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından eşi Kadir Doğulu’nun yaş gününü romantik sözlerle kutladı.
21.04.2024 Magazin
Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can'ın sevgilisi ortaya çıktı! İşte Arzum Onan'ın müstakbel gelini
Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can'ın sevgilisi ortaya çıktı! İşte Arzum Onan'ın müstakbel gelini Can Aslantuğ sevgilisinin doğum gününü aşk pozlarıyla kutladı. Arzum Onan, bayramı Bodrum'da biricik oğlu Can Aslantuğ ve müstakbel gelini Lal Gümüşçüoğlu ile kutlamıştı. Sık sık birlikte pozlarını paylaşan genç aşıklardan son olarak, Lal Gümüşçüoğlu'nun doğum gününde kareler geldi. İşte Aslantuğ ailesinin müstakbel gelini Can Aslantuğ'un sevgilisi...
21.04.2024 Magazin
Peygamber Efendimizin doğum günü ne zaman 2024? Bugün peygamberimizin doğum günü mü, Peygamberimizin doğum günü olan kandil hangisi?
Peygamber Efendimizin doğum günü ne zaman 2024? Bugün peygamberimizin doğum günü mü, Peygamberimizin doğum günü olan kandil hangisi? Peygamberimizin doğum günü ile ilgili aramalar hız kazandı. Ramazan’ı geride bırakırken kutlu doğum haftası tarihi araştırıları arttı. Allah'ın "Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım" dediği Hz. Muhammed’in doğum tarihinin 20 Nisan 571 olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, Peygamberimizin doğum günü ne zaman 2024? Bugün peygamber efendimizin doğum günü mü, Peygamberimizin doğum günü olan kandil hangisi?
20.04.2024 Yaşam
20 Nisan kandil mi 2024, bugün ne kandili? 20 Nisan dini olarak ne günü?
20 Nisan kandil mi 2024, bugün ne kandili? 20 Nisan dini olarak ne günü? Bugün 20 Nisan, vatandaşlar bugünün dini olarak ne günü olduğunu kandil olup olmadığını araştırıyor. Müslümanlar için büyük bir öneme sahip olan kandil günlerinin hangi günlere denk geldiği de araştırılan bir diğer konu oldu. Peki, Bugün kandil mi? 20 Nisan ne kandili, 20 Nisan dini olarak ne günü?
20.04.2024 Yaşam
Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ'dan doğum günü pozu!
Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ'dan doğum günü pozu! Kıvanç Tatlıtuğ oğlunun doğum gününü kutladı, partiye yıllar önce “Ezel” dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu da katıldı.
17.04.2024 Magazin
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı Hatay’da doğum sıkıntısı yaşayan köpeğin imdadına Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ekipleri yetişti. Osmaniye’deki tedavi merkezine getirilen ve zehirlenme tehlikesi bulunan gebe köpeğe sezaryenle doğum yaptırıldı. Anne köpeğin yavrularının 5'i ölü doğarken 1 yavru canlı olarak dünyaya geldi.
15.04.2024 Vatan TV
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı Hatay’da doğum sıkıntısı yaşayan köpeğin imdadına Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ekipleri yetişti. Osmaniye’deki tedavi merkezine getirilen ve zehirlenme tehlikesi bulunan gebe köpeğe sezaryenle doğum yaptırıldı. Anne köpeğin yavrularının 5'i ölü doğarken 1 yavru canlı olarak dünyaya geldi.
15.04.2024 Gündem
Her ay maaş gibi ödenecek! 325 euro destek ile ilgili detaylar netleşti: Sadece SSK çalışanları alacak
Her ay maaş gibi ödenecek! 325 euro destek ile ilgili detaylar netleşti: Sadece SSK çalışanları alacak Annelere 325 euro destek ödemesiyle ilgili ayrıntılar belli oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Avrupa Birliği destekli projeyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de 3 bin 500 sigortalı anneye 12 ay boyunca 325 euro destek verecek. Peki, annelere 325 euro destek ödemesi başvuruları nasıl yapılacak, başvuru şartları neler? İşte detaylar...
15.04.2024 Çalışma Hayatı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı Adana'da narkotik dedektör köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı. 6 yıldır Hulk ile birlikte görev yapan polis memuru Ali Çetin (34), “Hulk ile aramızdaki bağ aynı oğul ve baba gibi. Birbirimizi sürekli görüyoruz ancak görmediğimizde onun beni özlediğini biliyorum. Çünkü ben onu çok özlüyorum. Birlikte güzel işler çıkartıyoruz” dedi.
11.04.2024 Adana
Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan'dan bayram paylaşımı!
Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan'dan bayram paylaşımı! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yaptığı açıklamaların yanında bir süredir kendisinden yaşça küçük Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla da magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Son zamanların en çok konuşulan çiftinden bayram paylaşımı geldi.
10.04.2024 Magazin
Gökhan Türkmen kızı Nil Rona'nın doğum gününü kutladı
Gökhan Türkmen kızı Nil Rona'nın doğum gününü kutladı Sinem Aksoy ile 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Gökhan Türkmen, kızı Nil Rona'nın yeni yaşı için sürpriz bir doğum gününü kutlaması organize etti.
8.04.2024 Magazin
Çocuk sahibi olmak isteyenler dikkat! Her beş kadından birinde görülüyor
Çocuk sahibi olmak isteyenler dikkat! Her beş kadından birinde görülüyor Genellikle rutin jinekolojik muayeneler sırasında tesadüfen fark edilen miyomlar, en sık üreme çağı olan 25-45 yaş grubu kadınlarda görülüyor. Rahim içerisinde oluşan büyük veya çok sayıdaki miyomun gebe kalma sürecini olumsuz yönde etkileyebildiğini açıklayan Kadın Hastalıkları, Doğum ve Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Nazlı Topfedaisi Özkan, ülkemizde her 5 kadından 1’inde görülen miyomların tedavisinde erken teşhisin önemini vurguladı.
7.04.2024 Yaşam
Adana'nın ilginç gelenekleri: 'Yeni gelin' aileye huzursuzluk getirmesin diye yapılıyor
Adana'nın ilginç gelenekleri: 'Yeni gelin' aileye huzursuzluk getirmesin diye yapılıyor Halk inançları, halk arasında yaygın olarak kabullenilen birtakım inanışları ve pratikleri içeriyor. Bu inançlar ve uygulamalar Adana'da nesilden nesle aktarılarak varlığını sürdürmeye devam ediyor. İşte Adana'da hayatın başlıca geçiş dönemlerinden olan doğum, evlenme ve ölüm evrelerinin her basamağında inanılan ve süregelen bazı inanışlar...
6.04.2024 Adana
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu Bayrampaşa'da 15 yıldır evli olduğu 34 yaşındaki eşi Meryem Çap’ı silahla 5 kurşunla öldüren, çocuğunun da dilini yaktığı iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Şeyhmus Çap ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında Çap, "Olaydaki silahı eşim bana doğum günü hediyesi olarak almıştı. Çocuğum yalan söylediği için eşim dilini yakmamı söyledi, ben de yaktım. O da kayıt almış, eşimin oyununa geldim. Ben cinayet işlemedim, bana cinayet işlettirdiler" dedi.
3.04.2024 Gündem
Baby shower'da giydiği elbisenin fiyatı ortaya çıktı: 'Nasıl bu kadar ucuz giydi aklım almış değil'
Baby shower'da giydiği elbisenin fiyatı ortaya çıktı: 'Nasıl bu kadar ucuz giydi aklım almış değil' Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, dün 38'inci yaşına girdi. Ünlü isim, doğum günü kutlamasıyla beraber baby shower partisi de düzenledi. Güzel oyuncunun partide giydiği elbisenin fiyatı, sosyal medyada gündem oldu.
3.04.2024 Magazin
Şükran Ovalı'dan doğum günü paylaşımı!
Şükran Ovalı'dan doğum günü paylaşımı! Futbolcu Caner Erkin'in oyuncu eşi Şükran Ovalı, 39'uncu yaşını kutladı. Ailesiyle pozlarını yayınlayan Ovalı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Son olarak 'Yargı' dizisinde 'Savcı Derya' karakterine hayat veren oyuncunun lüks evi çok konuşuldu.
2.04.2024 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan doğum günü ve baby shower partisi!
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan doğum günü ve baby shower partisi! Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, dün 38'inci yaşına girdi. Ünlü isim, doğum günü kutlamasıyla beraber baby shower partisi de düzenledi.
2.04.2024 Gündem
Adana'nın ilginç gelenekleri: Öğleden sonra asla yapılmıyor
Adana'nın ilginç gelenekleri: Öğleden sonra asla yapılmıyor Halk inançları, halk arasında yaygın olarak kabullenilen birtakım inanışları ve pratikleri içeriyor. Bu inançlar ve uygulamalar Adana'da nesilden nesle aktarılarak varlığını sürdürmeye devam ediyor. İşte Adana'da hayatın başlıca geçiş dönemlerinden olan doğum, evlenme ve ölüm evrelerinin her basamağında inanılan ve süregelen bazı inanışlar...
2.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Doğum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.